Bolan de polako 20 i kusur godina nismo vidjeli da je racun odblokiran kod nas , valja se naviknuti

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Koliko je godina njemu uopste.TRUST je napisao/la:Wright-Philips igra u SAD za mjesecnu platu 6400 dolara, eto da i ja bacim jednu skormu zelju za pojacenje
Šta će nam gerijatrija. 34 godine.solinas je napisao/la:Koliko je godina njemu uopste.TRUST je napisao/la:Wright-Philips igra u SAD za mjesecnu platu 6400 dolara, eto da i ja bacim jednu skormu zelju za pojacenje
Mora se priznat' da ne prima preveliku platu, a u SAD je...TRUST je napisao/la:I takav sa 34 u nasoj ligi bi cinio dar mar.
Ma Michu igracina je nezz tacno koliko ima godina, slusao sam negdje, kaze u Napliju sve sto su mu obecali slagali, pao pishicki, htio prestat igrat i sad mu brat pomaze da vrati karijeu na pravi put. Brat mu glavni trener tog nekog kluba u 4 spanskoj ligi. Dobar igrac, odlican za marketingasolinas je napisao/la:Treba jedno ime zvucno dovest zbog marketinga poput Adebayora i pokupit jedno dvojicu ove buranije Sto mramor predlaze i tamam.
Jojjjj Trust dobro si njega dovest
29 godina čovjeku. S' obzirom na njegov kvalitet ima 5-6 godina ispred sebe minimalno.TRUST je napisao/la:Ma Michu igracina je nezz tacno koliko ima godina, slusao sam negdje, kaze u Napliju sve sto su mu obecali slagali, pao pishicki, htio prestat igrat i sad mu brat pomaze da vrati karijeu na pravi put. Brat mu glavni trener tog nekog kluba u 4 spanskoj ligi. Dobar igrac, odlican za marketingasolinas je napisao/la:Treba jedno ime zvucno dovest zbog marketinga poput Adebayora i pokupit jedno dvojicu ove buranije Sto mramor predlaze i tamam.
Jojjjj Trust dobro si njega dovest
Nije samo Ahmet u pitanju sve ovisi od ove situacije. Ukoliko se sve zavrsi kako treba ne ide on nigdje.katarakta je napisao/la:Napadac nam treba. Ahmet je blizu odlasku
nadam se da nece Ahmetovic nigdje otici i da izborimo evropu i odigra za nas to covjek i onda neka ide ...Ahmet mora ostatikatarakta je napisao/la:Napadac nam treba. Ahmet je blizu odlasku
Samo Husic mora ostatiSaltCityAttack je napisao/la:nadam se da nece Ahmetovic nigdje otici i da izborimo evropu i odigra za nas to covjek i onda neka ide ...Ahmet mora ostatikatarakta je napisao/la:Napadac nam treba. Ahmet je blizu odlasku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.