habib je napisao/la:Manuele za kog ono ja navijam boka ili river plate
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
habib je napisao/la:Manuele za kog ono ja navijam boka ili river plate
habib je napisao/la:Ja sam cuo da meni vise kita ima centimetara nego sto je aragonu iq
habib je napisao/la:radis ti u mom prknudisara je napisao/la:Jel mi ko moze od Zeljinih navijaca objasniti zasto toliki strah od vodje navijaca tzv. Benje, inace radim na Zeljinim tekmama vec neko vrijeme i primijetio sam to?
habib je napisao/la:Joj braco ja ne znam kako da docekam sutrasnju utakmicu, poludicu
ako ne pobjedimo otovorite sutra u avazu crnu hroniku i vidjecete habibovo ime velikim slovima ispisano
haj cao odo da spavam
habib je napisao/la:prehladice nam se igraci majko moja
"sarajevo umorno velez jak ove sezone kec ko kuca"uNbx je napisao/la:Kae "dva velikana ali ipak 1". Kakav rca, padoh na oko hahahah![]()
![]()
"cuj olimpic hahahahaha ma x" kakav pacijent
On čuo ahahamoj uzor-S.G je napisao/la:Najjaci yebeni post u historiji foruma!Ajzea je napisao/la:habib je napisao/la:Ja sam cuo da meni vise kita ima centimetara nego sto je aragonu iq![]()
![]()
![]()
JFH9 je napisao/la:BluesForever je napisao/la:Postavljaš gluposti,Eto Remy neće igrati zbog ženinog rođendana ili čega već, daj molim te kakve su ti to vijesti, a šta ja postavljam,postavljam normalnije postove i vijesti vezane za klub.FK2015 je napisao/la:Loic Rémy’s wife is due to give birth, which may rule him out of Sunday’s trip to Tottenham. [Guardian]![]()
![]()
![]()
Monolog je napisao/la:Navijam za Njemacku zato sto su zapoceli dva svjetska rata.
@Vjeruj!!!
Ajzea je napisao/la:Umro kad sam pročitoQUARTERBACK je napisao/la:nestalo mi je konekcije esmire ne mogu da udjem na fb a ovdje moze fatam jedva rodjakov internet ako si tu udji na moj racun i odigra sebi tiket hajvanu kad imam ja imas i ti moracu staru budit sad na spratu mi gore ruter yebem mu hljeb i internet bogovi zaledio sam se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KenoRob je napisao/la:Benjamin Colic i Vernes Selimovic 90 minuta u pobijedi Celika nad Olimpicom.
listam temu i naiđem na ovo ... hahahhahaha pa koje su ovdje provale bile prije, ovo nije normalnoMirza_Hordas je napisao/la:Cescinho4 je napisao/la:@Mukiol na temi "Ko vam je najdrazi igrac u NBA" pise post:
Zinedin zidan...FOREWER!!!
A u danasnjici Dzeko, Ribery, Konaute![]()
alan_kardec je napisao/la:
jel zna neko ima li negdje u Sarajevu kupiti ovakav sat i koliko je keša?
High je napisao/la:Dođe u čipsu.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 53 gosta.