FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Genie
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Genie » 30 nov 2015, 16:27

ChWilla je napisao/la:istina po ovom pitanju piše u ZK uredu, koji je javan, ne treba ti nikakva punomoć ni legitimacija da odeš i provjeriš ako te zanima. jedno je misliti da igrači ne valjaju ili da trener ne valja, a drugo misliti da će nekretnina upisana 1/1 na klub nekako i negdje nestati. ovo prvo je mišljenje, a ovo drugo je ili zlonamjerno ili podobro izolovano od realnosti.
Šta je bolan 1/1? Ljudi prodali već zemlju, srušili je i namjeravaju na betonskom igralištu hotel praviti a ti pričaš o nekom 1/1 i kako ja to navodno izmišljam. Samo bog zna šta je i da li je išta naše, ljudi rade šta žele, ali ne ljudi iz FK već ljudi iz SD Željezničar, vjerovatno da nisu vlasnici ne bi to ni mogli. Ma daj ba, ti žmiri ako hoćeš i ostani u mraku ja neću! Pola platoa ispred sjeverne tribine je u vlasništvu opštine, to će ti i @AnelZ potvrditi, i on je upućen u sve to, tako da ja to ne izmišljam, 100% ostajemo bez pola platoa. Što se tiče betonskog igrališta ispred istočne tribine, to nisam ja nigdje čuo, to je objavio SD Željezničar u onom obavještenju za javnost, može svako naći na netu, ako želi. Ja to ne izmišljam!
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 30 nov 2015, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 nov 2015, 16:30

ja znam iz nulte ruke. a ti možeš isto tako otići i provjeriti, javna je knjiga, ne košta ništa i ne treba ti nikakva legitimacija i ničija preporuka.

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 30 nov 2015, 16:34

Evo jos jedna unaprijed.

Srdjan Stanic se vraca u zelju, sve je dogovorio sa upravom.

A 6 igraca potpisuje u jaunaru + Mailson i Kramaric.

Bice i odlazaka, a spreman se velika rekonstrukcija ekipe jer su pojacanja ciljano dogovorena.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 30 nov 2015, 16:34

hajde Zajko :pray: #DođiNajdraži

A što li će nam Bogi :hmmmmm: da neće on možda na dmc ...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 nov 2015, 16:35

ChWilla je napisao/la:što nerealno? para ima, nema na bacanje al' ima više nego ikad u zadnjih 4-5 godina, a sloboda će očito nazad na doboš.
Ne mora značiti, u svakom slučaju i meni nerealno zvuči da ZZ dođe.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 nov 2015, 16:36

pa on ima 32 pune ljudi, a željo 2011/12 mu je vrh karijere. jeste igrao u mariboru, ali koji nije bio ni sjena današnjeg. a pravi je željovac. gdje će, šta će?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 nov 2015, 16:37

Pa nerealno u smislu "raspada" Slobode.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 30 nov 2015, 16:38

U kakvoj li je formi Bekric i je li i to ono lozionicka ili fakat postoje sanse da dodje ?
Bekric, Stanic uz ova dva vec dovedena bi bili dobra pojacanja, jos jedan dobar razbijac def vezni i mogli bi reci da imamo finu ekipu za napast kup.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 30 nov 2015, 16:39

ChWilla je napisao/la:pa on ima 32 pune ljudi, a željo 2011/12 mu je vrh karijere. jeste igrao u mariboru, ali koji nije bio ni sjena današnjeg. a pravi je željovac. gdje će, šta će?
Moje mišljenje je da konkurencija nikome nije škodila, moguće su i povrede u toku sezone tako da je bolje da imamo i Bogija i Hodžurdu da uđu sa klupe od iskusnijih stopera, a naravno da se pruži prilika i junioru Osmankovicu..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 30 nov 2015, 16:40

Jedan od Tuzlaka na temi opšte diskusije, nazovimo ga npr. solinas, sa postom "nadajte se, Sloboda će biti još jača.. bla bla bla.. bla bla bla..Azmir bla bla.. Pare bla.. grupna faza liga prvaka.. licenca bla bla..ordagih i ahmetovic repka bla bla.. piric mijenja navasa u realu bla bla", tri, četiri, sad !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 30 nov 2015, 16:43

Zadržite svoj novac drugovi! I bonove za hranu što mi nudite. Novac mi neće vratiti iskrene prijatelje koje je odnio rat, a novi mi ne trebaju radi njega. Didovi su mi bili željeznički radnici, a spomen na njih je sve imetka što mi u srce stade uz želju da očuvam za života. Ne! To je moj odgovor gospodo. I neka moje kolege igraju. Ja preći neću. Lopta je igra časti. 9:1 smo vas tukli, časno se s porazom ne mirite? Kako da prođem među starim prijateljima i radnicima? Da ljudi govore da su Domorocki fukare? Ja ostajem uz njih a vi radite šta želite" - Josip Joško Domorocki
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 30 nov 2015, 16:45

Ajzea je napisao/la:Jedan od Tuzlaka na temi opšte diskusije, nazovimo ga npr. solinas, sa postom "nadajte se, Sloboda će biti još jača.. bla bla bla.. bla bla bla..Azmir bla bla.. Pare bla.. grupna faza liga prvaka.. licenca bla bla..ordagih i ahmetovic repka bla bla.. piric mijenja navasa u realu bla bla", tri, četiri, sad !
Grad Tuzla ako danas ne potpiše reprogram dugovanja nema ništa od njihove Evrope ove godine jer ističe rok za licence. To su riječi njihovog guznog havera i menadžera koji im dovodi igrače, onog Husarića. Tako da @solinas može živjeti u nadi još danas!
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 30 nov 2015, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 30 nov 2015, 16:45

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

HAJDE DA IPAK DAMO PODRŠKU NAŠEM ŽELJI JOŠ OVO JEDNO KOLO!

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
FORZA ZELJO

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 30 nov 2015, 16:46

Nama nije dovoljno sto nam ide sve naopako I sto imamo dosta dusmana, nego smo jos poceli I ovdje jedni druge ponizavati.
Svaka cast svima za info ako taj info nije neka izmisljotina. Bilo je dosta informacija da su se ispostavile tacnim.
Ljudi nekad nesto kazu da raspoloze raju odma se 2-3 nakace ko **** na ****, isto tako neki ljudi imaju drugacije misljenje treba I to postovati.
Ovi sto namjerno furaju eh njih nataknem na napojnu žilu.

Sad hot topic the Joco. Da je on imao minuta ko Kokot sigurno bi se vratio u formu, pa tip je bio ubica nije mogao zaboraviti igrati preko noci.
Jedino sto sam zamjerio I Odi I Caplji pa sad I Edisu, sto forsiraju Kokota toliko a on maši svaku tekmu 1-2 zicera.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

salemprolic
Kontakt:

Post Postao/la salemprolic » 30 nov 2015, 16:49

Stana i Zeba su pojačanja za bilo koji klub iz BiH pa tako i za nas, jedino što neće moći igrati kup jer su već to radili za dosadašnje klubove. Za Bogičevića se i dalje nadam da je to samo dobra šala.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 nov 2015, 16:50

Super bi bilo da je istina što se tiče ovih dolazaka, pogotovo za Stanića koji je odmah konkurencija igračima na bar četiri pozicije. :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 30 nov 2015, 16:54

Ako je istina to za Bogija, onda je stvarno katastrofalna odluka. Stoperske pozicije su jedine pozicije na kojima nemamo nikakvih problema. Imamo strasan tandem s Acom i Jasminom, Hodzurda je pokazao da je tu negdje s njima, mali Osmankovic bi trebao dobiti sansu, Uzelac je jos uvijek tu. Ako odlazi Uzelac, onda ostajemo na ova tri jer je Jasmin povrijedjen, ali opet nema logike da dodje lik koji je stariji od sadasnjeg trenera. Barem da to bude neko mladji, s velikim potencijalom na kojem ce se moci graditi buducnost.

Istina je da ovo nije sabljin tim, ali ja jos uvijek nisam vidio da on ima neku viziju kako ce mu ekipa izgledati. Ovo sto mi igramo cijelu polusezonu je ocajno. Znam da se mnogi nece sloziti, ali cinjenica je da niko nije zadovoljan brojem bodova, plasmanom, a Boga mi ni igrom ove ekipe. Imao je sablja dosta vremena da nametne svoj nacin igre, ali ja to jos nisam vidio. Dobili smo veliku borbenost na derbiju, ali to je derbi, obicno se tako i igra derbi. Poslije derbija opet patnja na terenu. Trebaju godine da se u jednoj ekipi razvije odredjen stil igre, ali poslije tih godina ekipa izgleda savrseno, gdje svako zna sta mu je ciniti i gdje sve funkcionise kako treba. Bilo koji igrac da dodje on se vremenom samo uklopi u taj sistem. A samo koji mjesec je potreban da ekipa pod vodstvom trenera pocne igrati odredjeni sistem. Naravno, fali tu dosta elemenata, ali ekipa iz utakmice u utakmicu sve bolje radi ono sto trener trazi. Mi pod Edisovim vodstvom nismo dobili nista novo i to je najveci problem. Ja nisam nigdje vidio nove elemente koje je donio ovaj trener, obicno prica o rudarskom poslu, o trcanju, o velikoj borbenosti, a na teren posalje Kokota koji je totalno suprotan lik od toga, ili Djelmica koji ne moze pokriti svoju poziciju u defanzivi. To nije rudarski posao. Rudarski posao je 10 igraca koji imaju snagu da odrade dvije utakmice zaredom, to je posao gdje 10 igraca pritisce protivnika, gdje protivnik ima jednu sekundu slobodnu da primi loptu, a vec u drugoj sekundi je pod pritiskom. To je posao u kojem ni 1 od 10 igraca ne prestaje trcati, gdje se protivnik ubija trkom i bez lopte, gdje se lopta oduzima pritiskom i odmah otvara prostor za utrcavanje prema golu. Od toga mi imamo Dzenisa, Memiju, Amira i Blagojevica koji su ili mogu biti agresivni i direktni igraci, a ovo ostalo neki usporeni snimak.

Ja se nadam da Edis ima svoju viziju i da ce vec u ovoj pauzi traziti nesto novo od ekipe. Neki pricaju o nekom aminovanju, ali to nije samo vidis da je dobar igrac i dovedi ga. Edis mora pronaci i potpisati igrace koji odgovaraju njegovom sistemu, jer djaba tebi najboljih 11 na svijetu ako trazis od njih ono sto ne mogu ispuniti. Opet kazem ja jos nisam vidio sta Edis zeli i trazi od ekipe, a ako on nema viziju i sistem onda nam nista nece pomoci.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 30 nov 2015, 16:55

ublehas je napisao/la:Spominje se povratak Stane, Bekrica I Bogicevica. E sad ovo nije provjereno, ali sam od vise ljudi cuo. Pogotovo za Bekrica I Bogija.
Kao što sam juče napisao.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 30 nov 2015, 16:55

Genie je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:I ja sam cuo samo ne znam koji ce nam racku.. Od povratnika bi volio vidjeti Stanu, Zebu ako je ikako moguce i Bekrica ako nije fizicki zapusten..
Pošto vidim da se često pominje njegovo ime ... Ništa ni od Stane, kako sam čuo, zamjerio se ovoj upravi tj. oni su mu zamjerili, navodno oni tako kažu. :( Tako dok je ova uprava Stana neće doći ako se u međuvremenu ne izglade odnosi među njima.
Hinjski konstruises priču...Prvo napises tvrdnju"...ništa ni od Stane..."a potom tu tvrdnju relativiziras riječima :kako sam čuo,ili riječju :navodno...
Na isti način tvrdiš :"Tako dok je ova uprava Stana neće doći...",da bi tu tvrdnju relativizirao riječju :ako...
Ovo je tvoja taktika. Obavezno iznijeti negativne tvrdnje po svakom pitanju vezano za klub, a potom ih dovoditi u uslovan odnos sa nekim ljudima,događajima. Pri tom se obavezno kacis za stvari koje su teško provjerljive.
Ne mogu se oteti dojmu da si zlonamjeran.

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 30 nov 2015, 16:57

Ne znamo još situaciju oko Bogdanovića, ako su ligamenti u pitanju kako se navodi onda od njega nećemo imati više koristi ove sezone, tako da dovođenje Bogija možda i ima smisla.

@FKZ1921, ajd ba popusti, tvoja stvar ako hoćeš da vjeruješ ili ne, a ja sam uvjeren u to što sam napisao. Ne mogu 100% tvrditi jer meni lično to nije rečeno niti sam bio tu kada se to govorilo, zato i navodim da sam čuo kako bi ljudi to uzeli sa opreznošću. Pogrešno vi shvatate forum, ovo nije izvor informacija, ima zvanična stranica za te stvari, ovo je prostor za diskutovanje! Zaobiđi, ne interesuje me tvoje viđenje iz perspektive osnovca, ako si stariji onda ...
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 30 nov 2015, 17:15, ukupno mijenjano 4 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 16 gostiju.