Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

yasminho
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la yasminho » 20 maj 2010, 19:43

Ajde ok, eto neka covjek igra na lijevom krilu, al druze moj vjeruj da nista nece uraditi... on ti je tipa igraca kao sto su Guti i Van der Vart, a znamo vrlo dobro kako je to islo i na sta je licilo kad su oni bili krila, pogotovo onaj holandjanin.....Silvu ako dovedete bice samo zamjena za Gutia, nista vise....a ako Mourinho dodje vidjecete da nece igrati na krilu.....
Ljudi ja igram lijevo krilo u svom klubu, pa znam neke stvari.....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 maj 2010, 19:54

yasminho je napisao/la:Pa momci fakat nemate pojma....Silva nije lijevo krilo, covjek je AMC i ovaj vam je dobro reko, to je pozicija gdje igra Kaka, a sto se tice lijevog krila, to je tzv winger i to u Valenciji je igrao onaj vas Mata i on je klasicno lijevo krilo....Ponavljam, David Silva nije krilni igrac....Daj gledajte utakmice i naucite se malo....
Kao što kolega @Devil reče, ostavi se managera, upali tv i odgledaj utakmicu, neće ti biti ništa.
yasminho je napisao/la:Ljudi ja igram lijevo krilo u svom klubu, pa znam neke stvari
Ja igram desno krilo u istom tom klubu pa znam još neke stvari. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2010, 20:47

Vilja je odlicno pojacanje za Real, ako je istina to, a mozda i naznaka neka da ce Real pametno kupovati ovog ljeta.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 20 maj 2010, 21:12

Romariooo je napisao/la:Vilja je odlicno pojacanje za Real, ako je istina to, a mozda i naznaka neka da ce Real pametno kupovati ovog ljeta.
Silva :D
jos ce bit pametniji ako budu manje kupovali.. jedino odbrana

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 maj 2010, 23:49

Evo izgleda je ponovo aktuelna prica o dolasku Kolarova u Real, pogotovo u slucaju da Mourinho postane trener... ;)

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... -would-not
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 maj 2010, 00:21

Ako vam dodje Morinjo, mora on dovesti barem dva tri mesara u ekipu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 21 maj 2010, 11:46

Andres je napisao/la:koji ce vam qrac Silva ??? Mjesto Kake da igra jel ????
Dajte vi mislite Kaka los ovu sezonuu bio pa ce i ostale ! Bio je vise povrijedzen nego sto nije !
Ono je po meni najkompletniji girac svijeta ! Nevolim ga , ali ga postujem jer je previse mocan i srcan igrac !

Dovest jednog DM i 1 beka i netreba onoom timu niko vise !
Murinjo moze samo napravit dar mar od Reala , jer on ce igrati da zabiju 1 go i da se povuku ! A to nije Real to je cirkus onda !
Pellegrini je odlican strucnajk , igrao je napadacki cak i protiv Barce ali nije on kriv sto tim nije dovoljno brzo ukomponovan !
@yasminho - David Silva je ove sezone igrao i kao lijevo krilo i to je njegova prava pozicija i zbog toga ga dovode u Real.

@ Andres - u ovom gore lezi pola odgovora. Kaka ce igrati ofanzivnog veznjaka, Alonso i jos neko defanzivne veznjake, Silva i Ronaldo krila a Higain napadaca.

Mourinho se povlaci :D pa u Milanu vas je ubio, mogli ste primiti pet komada, i napadali ste samo zadnjih 15 minuta da ste ih natjerali da se povuku.

Sta sa Interom u Barceloni? Pa ko bi se otvorio protiv Barce na njihovom stadionu u polufinalu Lige Prvaka sa igracem manje i to od 20 i neke minute :D idiot :D

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 21 maj 2010, 12:34

yasminho je napisao/la:Ajde ok, eto neka covjek igra na lijevom krilu, al druze moj vjeruj da nista nece uraditi... on ti je tipa igraca kao sto su Guti i Van der Vart, a znamo vrlo dobro kako je to islo i na sta je licilo kad su oni bili krila, pogotovo onaj holandjanin.....Silvu ako dovedete bice samo zamjena za Gutia, nista vise....a ako Mourinho dodje vidjecete da nece igrati na krilu.....
Ljudi ja igram lijevo krilo u svom klubu, pa znam neke stvari.....
Guti napusta Real Madrid ovog ljeta i odlazi u Galatu ili Zenit i to je 100% :roll:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 maj 2010, 19:57

Casillas je napisao/la:
Andres je napisao/la:koji ce vam qrac Silva ??? Mjesto Kake da igra jel ????
Dajte vi mislite Kaka los ovu sezonuu bio pa ce i ostale ! Bio je vise povrijedzen nego sto nije !
Ono je po meni najkompletniji girac svijeta ! Nevolim ga , ali ga postujem jer je previse mocan i srcan igrac !

Dovest jednog DM i 1 beka i netreba onoom timu niko vise !
Murinjo moze samo napravit dar mar od Reala , jer on ce igrati da zabiju 1 go i da se povuku ! A to nije Real to je cirkus onda !
Pellegrini je odlican strucnajk , igrao je napadacki cak i protiv Barce ali nije on kriv sto tim nije dovoljno brzo ukomponovan !
@yasminho - David Silva je ove sezone igrao i kao lijevo krilo i to je njegova prava pozicija i zbog toga ga dovode u Real.

@ Andres - u ovom gore lezi pola odgovora. Kaka ce igrati ofanzivnog veznjaka, Alonso i jos neko defanzivne veznjake, Silva i Ronaldo krila a Higain napadaca.

Mourinho se povlaci :D pa u Milanu vas je ubio, mogli ste primiti pet komada, i napadali ste samo zadnjih 15 minuta da ste ih natjerali da se povuku.

Sta sa Interom u Barceloni? Pa ko bi se otvorio protiv Barce na njihovom stadionu u polufinalu Lige Prvaka sa igracem manje i to od 20 i neke minute :D idiot :D

Svako malo objektivnije reci ce da nas Inter u prvoj tekmi nije ubio, a imali smo posjed lopte 75 posto, Inter je napravio nekoliko dobrih kontri i dosla su ta tri gola, a kasnije je veci dio drugog poluvremena Inter proveo braneci se grcevito. Inter je tu zasluzeno pobijedio, jedino vjerovatno je najpostenije bilo 2 1 ili 3 2 da bude, priznat im je neregularan gol, a Barca se ispromasivila. Druga utakmica je posebna prica bila, ne kazem ja da su se oni trebali otvoriti, ali mogli su barem igrati sa sedmoricom u odbrani, al hajd, bilo pa prosli, mi smo pokazali da smo najbolja ekipa svijeta, oni su prosli dalje, mi ne zalimo, al opet trebamo biti objektivni drugovi moji, niko nas nije poderao vec dugo, a smijesno je reci i da je Inter to uradio.

Nego, ima li kakvin novosti o transferu Di Marije u Real, nesto se pricalo al cini mi se utihnule price. Njega ko dovede nece se pokajat, ako dodje u Real bice nama gusto u El classicu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 21 maj 2010, 20:51

Ako Silva dodje nece Di Maria doc..
A po mom misljenju bolji je ovaj prvi..
Jos Javi Martinez i to bi izgledalo ovako :
--------------cass---------
maicon----pepe---ramos---kolarov-
.....x.alonso......martinez........
--------------kaka-------------------
cr-------------------------silva
----------higuain----------------

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 maj 2010, 00:05

L_blancos je napisao/la:Ako Silva dodje nece Di Maria doc..
A po mom misljenju bolji je ovaj prvi..
Jos Javi Martinez i to bi izgledalo ovako :
--------------cass---------
maicon----pepe---ramos---kolarov-
.....x.alonso......martinez........
--------------kaka-------------------
cr-------------------------silva
----------higuain----------------
Znaci bez Benzeme i Lassa. Ponovo je baceno 30+ miliona za prvog Francuza, a drugog bi bilo sramota izostaviti iz prve postave. Covjek koji trci najvise na terenu, daje 120% svojih mogucnosti, jednostavno izgara na terenu, da bude izostavljen, ma nema sanse. Ovo ide na dusu vama navijacima, jer sam siguran da ni jedan trener ovog ludog crnju nece izbaciti iz pocetnih 11. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 maj 2010, 00:10

Taj Martinez nemoze igrati nikako u paru sa Alonsom jel je isti profil igraca kao Alonso da nazovem to losija vezija Xabi Alonsa,drugo bez defanzicnog veznog nema dobre ekipe,i trece i osnovno Mou cak i praktikuje igru sa 2 klasicna razbijaca kao sto je sad slucaj u Interu sa Mottom i Cambiasom pa nema smisla da bi u Realu trpio 2 relativno blaga igraca pozadi...naravno da tu treba igrati neko od dvojice Diarra pored Alonsa ili da se dovede neki vec drugi defanzivni vezni ako vec nemaju povjerenja u nekog od ova 2 jel su navodno na toj kao nekoj transfer listi...

Na kraju krajeva i jedan i drugi Diarra su ispali iz prve ekipe,pa im u zadnje vrijeme Gago uzima mjesto u prvih 11,pa je moguce da dovedu novog igraca na tu poziciju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 maj 2010, 10:15

miky_hz je napisao/la:Taj Martinez nemoze igrati nikako u paru sa Alonsom jel je isti profil igraca kao Alonso da nazovem to losija vezija Xabi Alonsa,drugo bez defanzicnog veznog nema dobre ekipe,i trece i osnovno Mou cak i praktikuje igru sa 2 klasicna razbijaca kao sto je sad slucaj u Interu sa Mottom i Cambiasom pa nema smisla da bi u Realu trpio 2 relativno blaga igraca pozadi...naravno da tu treba igrati neko od dvojice Diarra pored Alonsa ili da se dovede neki vec drugi defanzivni vezni ako vec nemaju povjerenja u nekog od ova 2 jel su navodno na toj kao nekoj transfer listi...

Na kraju krajeva i jedan i drugi Diarra su ispali iz prve ekipe,pa im u zadnje vrijeme Gago uzima mjesto u prvih 11,pa je moguce da dovedu novog igraca na tu poziciju
Mozda si primjetio , al u spaniji se sve vise praktikuje igranje bez zadnjeg veznog..
Sama repka igra sami sa Xabijem..
Real je najuvjerljiviju pobjedu ostvario bez zadnjeg veznog protiv zaragoze :
----------------Xabi--------------
---granero------------guti------
-------------kaka--------------
-------raul---------benzema---
Ja ipak mislim da bi martinez i xabi sjajno igrali u paru, nadopunjavali se...
A kako Xabi nije defanzivni vezni ??
Covjek najvise pretrci i najvise lopti ukrade..

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 maj 2010, 11:08

Dzeko u Madridu na pegovorima...
:D
Onda bi volio da Benzema ode da ima Dijamant vise prostora za igru

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 22 maj 2010, 11:13

--------------------------------------------------Casillas----------------------------------------------------

----------Maicon------------------------Pepe----------------Ramos-----------------Arbeloa------------

-------------------------------------Xabi--------------------------------Guti--------------------------------

---------------------Ronaldo--------------------------------Silva--------------------Kaka-----------------

-----------------------------------------------------Džeko--------------------------------------------------

COACH:MOURINHO

ili

------------------------------------------------Casillas------------------------------------------------------

----------Maicon------------------------Pepe----------------Ramos-----------------Arbeloa------------

-----------------------------------------------------Xabi----------------------------------------------------

---------------------Ronaldo----------------------Silva--------------------Kaka-----------------

----------------------------------Džeko-------------------Higuain---------------------------------

CHOACH:MOURINHO

Ovaj 1.tim bi razvaljivo, a i drgu bogami ;) ;) ;) ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 maj 2010, 11:14

Nemoj hebavat, jel ozbiljno to ili zawebancija za Dzeksona
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 maj 2010, 11:14

blancos: u spaniji mozda da, ali kod murinja ne. inace, i xabi je zadnji vezni, ali nije desruktivac.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 maj 2010, 11:17

Jutros na TV-SA bilo..
Nadam se da je istina :D

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 maj 2010, 11:22

Wolverine je napisao/la:blancos: u spaniji mozda da, ali kod murinja ne. inace, i xabi je zadnji vezni, ali nije desruktivac.
Mourinho nije takav trener nego je covjek prepametan..
Postavlja taktiku na osnovu onoga sto posjeduje..
Igra sa tri napadaca i zadnja dva vezna jer su to jedini klasni igraci koje inter posjeduje,, A odbrana im je prejaka sto jest jest..
Ajd ti napravi offanzivniju formaciju za Inter sa svim igracima..
U chelsiju je vec bilo malo drugacije, tamo nije bio toliko defanzivan ali je i tamo najboljim igracim pronalazio odgovarajuce pozicije..
Vidjecemo kako ce sa realovim napadacima poluspicevima i krilima radit

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 maj 2010, 11:22

I ja, nadavat ce se golova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.