Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
http://kickasstorrentcr.com/football-ma ... 64677.html
Names still wrong, but does not crash
Aha, ma ne gine nam onda čekati SkidrowGenie je napisao/la:To ti je vjerovatno onaj isti crack što sam ja postavljao jer je tad nekad i postavljen a i exe file je istog naziva. Evo ima i ovo, navodno su samo lažna imena (jedina mana), popravili su ono što se sama igra gasila.http://kickasstorrentcr.com/football-ma ... 64677.html
Names still wrong, but does not crash
ja mislim da koristi onaj sto je Rahma stavio, sto ima na FMBosnia ....Amarinho je napisao/la:Da vas pitam, koji Facepack je aktuelan odnosno koji Facepack vi koristi te?
Vidim onaj jedan momak sto je postavio Printscreen igre sa Sarajevom ima bas odlican Facepack. Na ovom FM-u nema ni pa skoro ni jedan igrac svoju sliku sto je bas cudno....
Postoji vala, ja je koristim s obzirom da mimo Sarajeva paralelno vodim i reprezentaciju Urugvaja pa mi dobro dođe za prijateljske utakmice reprezentacije protiv Papua Nove Gvineje i sličnihAmarinho je napisao/la:Hvala ti...pokusat cu taj...
Inace ide mi SI vise na ku*** ... opet su promjenili interface igrice samo tako.
Npr. uopste ne znam da li postoji vise funkcija ona pod "Responsibilities" da mi assistant vodi prijateljske utakmice neke.
Amarinho je napisao/la:
Npr. uopste ne znam da li postoji vise funkcija ona pod "Responsibilities" da mi assistant vodi prijateljske utakmice neke.
Pa brate ni jedan klub nema realan odnos, igra je napravljena da ti sa svakim klubom mozes osvojiti bilo sta i to je to. I meni se ne svidja ali eto. A za ovo gore, preporucujem Romu npr ili Arsenal.Amarinho je napisao/la:Hvala ti bas cu pokusat poslje, posto mi se ne da igrat one Friendlys... samo nek nabiju kondicije ja cu trazit taktiku protiv ovih ljievih ekipa i u ligi.
Nisam jos poceo karijeru neku, samo pokrenem Large Database i beveze listam sta ima...
Moze li prijedlog momci, koju bi ekipu vi? Uslovi su jednostavni
- pristojan Budget, ali ne nesto tipa Chelsea, Barca, Bayern da se izivljavas u transfer roku.
- da nisu dugo osvojili nesto
- mozda 2-3 wonderkida odnosno igraca s potencijalom
Koje ekipe vi vodi te? Ne svidja mi se BH Liga jer se brzo gubi svaki realan odnos... kad vidim da su na zadnjem FM-u ovdje momci znali osvojit ligu prvaka sa Slobodom...jbg...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.