Okolele je napisao/la:Mujaga treba od pocetka igrati svaku tekmu..
Mujaga jesil to ti?

Reci mi da se šališ, nije Mujaga još kalibar za prvih 11, bar po onom što vidim kada odem na trening, vjerujte mi Joco u vrh napada od prve minute Kokot napolje
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Okolele je napisao/la:Mujaga treba od pocetka igrati svaku tekmu..
Fino jer mi ni jedu priliku nemamo iz izgradjene akcije nego nakon gresaka odbrane protivnicke ekipe,sve je na poklon...e tu jw kriv...u evropi nema poklona i.u jacim tekmamaJaozinho22 je napisao/la:Samo ne kontam kako Sablja može biti kriv što mi fulamo 3-4 stopostotne šanse po utakmici,al nikako to ne mogu da shvatim....
Joco je uspio u svojim velemajstorskim partijama skupiti 3 žuta kartona tako da ćemo ostati uskraćeni za njegove poteze protiv Viteza.Velahalve je napisao/la:Okolele je napisao/la:Mujaga treba od pocetka igrati svaku tekmu..
Mujaga jesil to ti?![]()
Reci mi da se šališ, nije Mujaga još kalibar za prvih 11, bar po onom što vidim kada odem na trening, vjerujte mi Joco u vrh napada od prve minute Kokot napolje
Njima je najgore....jadni oni....treba im plate povecatiStennk je napisao/la:Pa bas zato sto grupa ne radi ja bi im hebo od do, bukvalno samo kritikujemo i ovdje i na tribini, a niko podrske da da malo se otpjeva pjesmica, dvije i onda opleti Marijane hebem ti sve, kokote debilu, Ognjene pi*ko da sad ne nabrajamo. Stavite se u njihov polozajAjzea je napisao/la:Zbog čega? Momci su toliki put prešli, dosta novca ostavili prije, za vrijeme i nakon puta da bi njima podršku dali, tako da smatram da nisu zaslužili takav odnos prema njima. Čisto sumnjam da bi se takva situacija desila da grupa funkcioniše, tad je ker glavu spušto dok je prilazio..Stennk je napisao/la:I treba psovat navijacima iskreno
Eto neka je Joco kvalitet,igra pola godine za nas i jos nije u stanju gol zabiti..A o Kokot po utakmici ima 2-3 zicera i sve fuli..Velahalve je napisao/la:Okolele je napisao/la:Mujaga treba od pocetka igrati svaku tekmu..
Mujaga jesil to ti?![]()
Pričaš napamet...Ili možda nije napamet...delinjo je napisao/la:Fino jer mi ni jedu priliku nemamo iz izgradjene akcije nego nakon gresaka odbrane protivnicke ekipe,sve je na poklon...e tu jw kriv...u evropi nema poklona i.u jacim tekmamaJaozinho22 je napisao/la:Samo ne kontam kako Sablja može biti kriv što mi fulamo 3-4 stopostotne šanse po utakmici,al nikako to ne mogu da shvatim....
.
Ne treba igrati ni jedan ni drugi, ajmo realno koliko je minuta igrao Joco i šta je mogao pokazati za to vrijeme? Nismo realni, eto nek nam je dobar Kokot. Neću da favorizujem nikoga ni zbog čega da bi igrao, hoću da se dokažu na terenu, evo ja hoću Turkovića od prve minute, ako može igrati Kokot zbog borbenosti može i Nedo, treba nam neki gladan vuk u napadu željan golova ovo sve rastjerati samo Mujagu ostaviti za njeg ima vremena!Okolele je napisao/la:Eto neka je Joco kvalitet,igra pola godine za nas i jos nije u stanju gol zabiti..A o Kokot po utakmici ima 2-3 zicera i sve fuli..Velahalve je napisao/la:Okolele je napisao/la:Mujaga treba od pocetka igrati svaku tekmu..
Mujaga jesil to ti?![]()
Mujagu u igru ubaciti od pocetka i to je to,radije cu njega gledati i da lose igra nego ovu dvojicu retarda..Istina Kokot je i dosta toga dobrog donio ali trenutno je po svojim igrama zreo samo da bude rezerva dok onaj kloc nije zreo ni za jedno ni za drugo..
.kenan_tm87 je napisao/la:Nasi do pocetka sljedece sezone moraju pronaci investitore, prema novom statutu, u suprotnom nek se pokenjaju na taj isti statut i nek prepuste mjesto drugima ko ce stvarno stvoriti dobre pretpostavke i raditi na realno mogucem privlacenju sponzora. Ovi ne hodaju nigdje, ne rade nista po tom pitanju. A ja i dalje cekam odgovor FKZ1921 na moju repliku njegovog posta o onih 10-ak tacaka. Hvala
Iako si neki padobranac, imas slicne modele u svijetu, ako su oni mislili tako privuci investitore nek izvole i to urade, ako ne ide, ako ne mogu, nek mijenjaju statut i nek pronadju neki model koji ce stvarno funkcionisati, a ne da posudjujemo pare od nekakvih Misimovica pa da sljedece godine, ili one tamo, taj isti ode iz Zelje, dodamo sebi jos p'o miliona duga. Nadam se uskoro i finansijskom izvjestaju, jer kao clan i navijac kluba hocu da znam kako su radile prosle uprave, a kako ova i na osnovu toga zelim da donesem svoj sud.Transfer1312 je napisao/la:Drug koji investitor ce puljati pare par miliona KM , i da dobije 49% mislim da se razumijemo... U biznisu nema ljubavi , nismo toliko profitabilni , moras donijeti milione i bukvalno sa 49% nema pravo glasa! Upamtite niko nece uci u taj posao , on sa par miliona moze otkupiti neku dobrostojecu firmu , gdje ce sa tim iznosom imati vecinu sve odlucivati i dobijati svoj kes nazad u kratkom vremenskom periodu. Ovjde daj milione , nemas pravo glasa , a kad ces dobiti pare nazad to samo dragi Bog zna. Ako se statut ne popravi od tog posla nema nistakenan_tm87 je napisao/la:Nasi do pocetka sljedece sezone moraju pronaci investitore, prema novom statutu, u suprotnom nek se pokenjaju na taj isti statut i nek prepuste mjesto drugima ko ce stvarno stvoriti dobre pretpostavke i raditi na realno mogucem privlacenju sponzora. Ovi ne hodaju nigdje, ne rade nista po tom pitanju. A ja i dalje cekam odgovor FKZ1921 na moju repliku njegovog posta o onih 10-ak tacaka. Hvala
.kenan_tm87 je napisao/la:Iako si neki padobranac, imas slicne modele u svijetu, ako su oni mislili tako privuci investitore nek izvole i to urade, ako ne ide, ako ne mogu, nek mijenjaju statut i nek pronadju neki model koji ce stvarno funkcionisati, a ne da posudjujemo pare od nekakvih Misimovica pa da sljedece godine, ili one tamo, taj isti ode iz Zelje, dodamo sebi jos p'o miliona duga. Nadam se uskoro i finansijskom izvjestaju, jer kao clan i navijac kluba hocu da znam kako su radile prosle uprave, a kako ova i na osnovu toga zelim da donesem svoj sud.Transfer1312 je napisao/la:Drug koji investitor ce puljati pare par miliona KM , i da dobije 49% mislim da se razumijemo... U biznisu nema ljubavi , nismo toliko profitabilni , moras donijeti milione i bukvalno sa 49% nema pravo glasa! Upamtite niko nece uci u taj posao , on sa par miliona moze otkupiti neku dobrostojecu firmu , gdje ce sa tim iznosom imati vecinu sve odlucivati i dobijati svoj kes nazad u kratkom vremenskom periodu. Ovjde daj milione , nemas pravo glasa , a kad ces dobiti pare nazad to samo dragi Bog zna. Ako se statut ne popravi od tog posla nema nistakenan_tm87 je napisao/la:Nasi do pocetka sljedece sezone moraju pronaci investitore, prema novom statutu, u suprotnom nek se pokenjaju na taj isti statut i nek prepuste mjesto drugima ko ce stvarno stvoriti dobre pretpostavke i raditi na realno mogucem privlacenju sponzora. Ovi ne hodaju nigdje, ne rade nista po tom pitanju. A ja i dalje cekam odgovor FKZ1921 na moju repliku njegovog posta o onih 10-ak tacaka. Hvala
DooVe je napisao/la:"Zadržite svoj novac drugovi! I bonove za hranu što mi nudite. Novac mi neće vratiti iskrene prijatelje koje je odnio rat, a novi mi ne trebaju radi njega. Didovi su mi bili željeznički radnici, a spomen na njih je sve imetka što mi u srce stade uz želju da očuvam za života. Ne! To je moj odgovor gospodo. I neka moje kolege igraju. Ja preći neću. Lopta je igra časti. 9:1 smo vas tukli, časno se s porazom ne mirite? Kako da prođem među starim prijateljima i radnicima? Da ljudi govore da su Domorocki fukare? Ja ostajem uz njih a vi radite šta želite" Josip Joško Domorocki
TVOJE NE UČINILO TE LEGENDOM!
Nije legendo, kad nama nešto ne odgovara za nas nisi ni provokator, ni padobranac ni lopov već nešto dosta gore od toga.. AldinTransfer1312 je napisao/la: Evo sad ja padobranac jer kazem kako jest OK!![]()
![]()
Vama ako covjek nesto napise , a vama to ne odgovara odma si lopov , neki padobranac ,provokator itd.. Uredu
.Ajzea je napisao/la:Nije legendo, kad nama nešto ne odgovara za nas nisi ni provokator, ni padobranac ni lopov već nešto dosta gore od toga.. AldinTransfer1312 je napisao/la: Evo sad ja padobranac jer kazem kako jest OK!![]()
![]()
Vama ako covjek nesto napise , a vama to ne odgovara odma si lopov , neki padobranac ,provokator itd.. Uredu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, tiagofaria25, zeljovolimte i 61 gost.