FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Velahalve
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 30 nov 2015, 08:33

Okolele je napisao/la:Mujaga treba od pocetka igrati svaku tekmu..

Mujaga jesil to ti? :urnebes:
Reci mi da se šališ, nije Mujaga još kalibar za prvih 11, bar po onom što vidim kada odem na trening, vjerujte mi Joco u vrh napada od prve minute Kokot napolje

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 30 nov 2015, 09:44

Jaozinho22 je napisao/la:Samo ne kontam kako Sablja može biti kriv što mi fulamo 3-4 stopostotne šanse po utakmici,al nikako to ne mogu da shvatim....
Fino jer mi ni jedu priliku nemamo iz izgradjene akcije nego nakon gresaka odbrane protivnicke ekipe,sve je na poklon...e tu jw kriv...u evropi nema poklona i.u jacim tekmama ;)
.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 30 nov 2015, 09:51

Velahalve je napisao/la:

Reci mi da se šališ, nije Mujaga još kalibar za prvih 11, bar po onom što vidim kada odem na trening, vjerujte mi Joco u vrh napada od prve minute Kokot napolje
Joco je uspio u svojim velemajstorskim partijama skupiti 3 žuta kartona tako da ćemo ostati uskraćeni za njegove poteze protiv Viteza.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 nov 2015, 09:59

Stennk je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Stennk je napisao/la:I treba psovat navijacima iskreno
Zbog čega? Momci su toliki put prešli, dosta novca ostavili prije, za vrijeme i nakon puta da bi njima podršku dali, tako da smatram da nisu zaslužili takav odnos prema njima. Čisto sumnjam da bi se takva situacija desila da grupa funkcioniše, tad je ker glavu spušto dok je prilazio..
Pa bas zato sto grupa ne radi ja bi im hebo od do, bukvalno samo kritikujemo i ovdje i na tribini, a niko podrske da da malo se otpjeva pjesmica, dvije i onda opleti Marijane hebem ti sve, kokote debilu, Ognjene pi*ko da sad ne nabrajamo. Stavite se u njihov polozaj
Njima je najgore....jadni oni....treba im plate povecati
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 30 nov 2015, 10:08

Velahalve je napisao/la:

Eto neka je Joco kvalitet,igra pola godine za nas i jos nije u stanju gol zabiti..A o Kokot po utakmici ima 2-3 zicera i sve fuli..

Mujagu u igru ubaciti od pocetka i to je to,radije cu njega gledati i da lose igra nego ovu dvojicu retarda..Istina Kokot je i dosta toga dobrog donio ali trenutno je po svojim igrama zreo samo da bude rezerva dok onaj kloc nije zreo ni za jedno ni za drugo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 30 nov 2015, 10:11

Dzaba bilo ko u spicu kada nemamo pravog kreatora igre sto se ofanzivnog dijela tice.. Ni jedan spic u ovoj ligi a i sire nije sposoban da djeluje bez pravog kreatora iza njega.. Nije bitno je li tu Joco, Mujagic, Beganovic, itd...
BUDI ŽELJO !!!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 30 nov 2015, 10:14

delinjo je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Samo ne kontam kako Sablja može biti kriv što mi fulamo 3-4 stopostotne šanse po utakmici,al nikako to ne mogu da shvatim....
Fino jer mi ni jedu priliku nemamo iz izgradjene akcije nego nakon gresaka odbrane protivnicke ekipe,sve je na poklon...e tu jw kriv...u evropi nema poklona i.u jacim tekmama ;)
.
Pričaš napamet...Ili možda nije napamet...
U jučerašnjoj utakmici imao si četiri izradjene ili izigrani situacije iz kojih su napravljena četiri zicera.
1.prvo pol.odlicna akcija u kojoj je učestvovalo pola tima (Amir -Blagojevic-Djelmic-Memija-Tiago fula zicer)
2.Memija gura Djelmicu u prostor, ovaj je dobro po zemlji vraća Kokotu, ovaj fula čistu situaciju.
3.Dzenis daje Tiago odličnu loptu,ovaj prolazi,servira Kokotu ,ovaj fula zicer.
4.Blagojevic prolazi kroz sredinu,daje Dzenisu, ovaj Tiagu, Tiago pravi sebi poziciju za šut i sa 7 metara fuli mrtvu šansu.
Imao si još dvije šanse iz situacija gdje su to oni nešta poklonili.
Kao što vidiš, nije tako kako si napisao.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 30 nov 2015, 10:33

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 30 nov 2015, 10:37

"Zadržite svoj novac drugovi! I bonove za hranu što mi nudite. Novac mi neće vratiti iskrene prijatelje koje je odnio rat, a novi mi ne trebaju radi njega. Didovi su mi bili željeznički radnici, a spomen na njih je sve imetka što mi u srce stade uz želju da očuvam za života. Ne! To je moj odgovor gospodo. I neka moje kolege igraju. Ja preći neću. Lopta je igra časti. 9:1 smo vas tukli, časno se s porazom ne mirite? Kako da prođem među starim prijateljima i radnicima? Da ljudi govore da su Domorocki fukare? Ja ostajem uz njih a vi radite šta želite" Josip Joško Domorocki

TVOJE NE UČINILO TE LEGENDOM!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 30 nov 2015, 10:49

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 30 nov 2015, 10:53

Okolele je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:

Eto neka je Joco kvalitet,igra pola godine za nas i jos nije u stanju gol zabiti..A o Kokot po utakmici ima 2-3 zicera i sve fuli..

Mujagu u igru ubaciti od pocetka i to je to,radije cu njega gledati i da lose igra nego ovu dvojicu retarda..Istina Kokot je i dosta toga dobrog donio ali trenutno je po svojim igrama zreo samo da bude rezerva dok onaj kloc nije zreo ni za jedno ni za drugo..
Ne treba igrati ni jedan ni drugi, ajmo realno koliko je minuta igrao Joco i šta je mogao pokazati za to vrijeme? Nismo realni, eto nek nam je dobar Kokot. Neću da favorizujem nikoga ni zbog čega da bi igrao, hoću da se dokažu na terenu, evo ja hoću Turkovića od prve minute, ako može igrati Kokot zbog borbenosti može i Nedo, treba nam neki gladan vuk u napadu željan golova ovo sve rastjerati samo Mujagu ostaviti za njeg ima vremena!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 30 nov 2015, 11:07

http://fkzeljeznicar.ba/na-danasnji-dan ... i-2/17606/

Tvoje NE, učinilo te legendom ! Neka ti je vječna slava i hvala !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 30 nov 2015, 11:10

Nasi do pocetka sljedece sezone moraju pronaci investitore, prema novom statutu, u suprotnom nek se pokenjaju na taj isti statut i nek prepuste mjesto drugima ko ce stvarno stvoriti dobre pretpostavke i raditi na realno mogucem privlacenju sponzora. Ovi ne hodaju nigdje, ne rade nista po tom pitanju. A ja i dalje cekam odgovor FKZ1921 na moju repliku njegovog posta o onih 10-ak tacaka. Hvala
FORZA ZELJO

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 30 nov 2015, 11:14

Dođe decembar, dođe i vakat za otvaranje one dvije firme koje se najaviše na vanrednoj sjednici skupštine. Koliko se sjećam decembar je u pitanju, neka me ispravi neko ukoliko ne raspolazem tačnim informacijama.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 30 nov 2015, 11:15

kenan_tm87 je napisao/la:Nasi do pocetka sljedece sezone moraju pronaci investitore, prema novom statutu, u suprotnom nek se pokenjaju na taj isti statut i nek prepuste mjesto drugima ko ce stvarno stvoriti dobre pretpostavke i raditi na realno mogucem privlacenju sponzora. Ovi ne hodaju nigdje, ne rade nista po tom pitanju. A ja i dalje cekam odgovor FKZ1921 na moju repliku njegovog posta o onih 10-ak tacaka. Hvala
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 30 nov 2015, 11:24

Transfer1312 je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Nasi do pocetka sljedece sezone moraju pronaci investitore, prema novom statutu, u suprotnom nek se pokenjaju na taj isti statut i nek prepuste mjesto drugima ko ce stvarno stvoriti dobre pretpostavke i raditi na realno mogucem privlacenju sponzora. Ovi ne hodaju nigdje, ne rade nista po tom pitanju. A ja i dalje cekam odgovor FKZ1921 na moju repliku njegovog posta o onih 10-ak tacaka. Hvala
Drug koji investitor ce puljati pare par miliona KM , i da dobije 49% mislim da se razumijemo... U biznisu nema ljubavi , nismo toliko profitabilni , moras donijeti milione i bukvalno sa 49% nema pravo glasa! Upamtite niko nece uci u taj posao , on sa par miliona moze otkupiti neku dobrostojecu firmu , gdje ce sa tim iznosom imati vecinu sve odlucivati i dobijati svoj kes nazad u kratkom vremenskom periodu. Ovjde daj milione , nemas pravo glasa , a kad ces dobiti pare nazad to samo dragi Bog zna. Ako se statut ne popravi od tog posla nema nista
Iako si neki padobranac, imas slicne modele u svijetu, ako su oni mislili tako privuci investitore nek izvole i to urade, ako ne ide, ako ne mogu, nek mijenjaju statut i nek pronadju neki model koji ce stvarno funkcionisati, a ne da posudjujemo pare od nekakvih Misimovica pa da sljedece godine, ili one tamo, taj isti ode iz Zelje, dodamo sebi jos p'o miliona duga. Nadam se uskoro i finansijskom izvjestaju, jer kao clan i navijac kluba hocu da znam kako su radile prosle uprave, a kako ova i na osnovu toga zelim da donesem svoj sud.
FORZA ZELJO

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 30 nov 2015, 11:32

kenan_tm87 je napisao/la:
Transfer1312 je napisao/la:
Drug koji investitor ce puljati pare par miliona KM , i da dobije 49% mislim da se razumijemo... U biznisu nema ljubavi , nismo toliko profitabilni , moras donijeti milione i bukvalno sa 49% nema pravo glasa! Upamtite niko nece uci u taj posao , on sa par miliona moze otkupiti neku dobrostojecu firmu , gdje ce sa tim iznosom imati vecinu sve odlucivati i dobijati svoj kes nazad u kratkom vremenskom periodu. Ovjde daj milione , nemas pravo glasa , a kad ces dobiti pare nazad to samo dragi Bog zna. Ako se statut ne popravi od tog posla nema nista
Iako si neki padobranac, imas slicne modele u svijetu, ako su oni mislili tako privuci investitore nek izvole i to urade, ako ne ide, ako ne mogu, nek mijenjaju statut i nek pronadju neki model koji ce stvarno funkcionisati, a ne da posudjujemo pare od nekakvih Misimovica pa da sljedece godine, ili one tamo, taj isti ode iz Zelje, dodamo sebi jos p'o miliona duga. Nadam se uskoro i finansijskom izvjestaju, jer kao clan i navijac kluba hocu da znam kako su radile prosle uprave, a kako ova i na osnovu toga zelim da donesem svoj sud.
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 30 nov 2015, 11:33

DooVe je napisao/la:"Zadržite svoj novac drugovi! I bonove za hranu što mi nudite. Novac mi neće vratiti iskrene prijatelje koje je odnio rat, a novi mi ne trebaju radi njega. Didovi su mi bili željeznički radnici, a spomen na njih je sve imetka što mi u srce stade uz želju da očuvam za života. Ne! To je moj odgovor gospodo. I neka moje kolege igraju. Ja preći neću. Lopta je igra časti. 9:1 smo vas tukli, časno se s porazom ne mirite? Kako da prođem među starim prijateljima i radnicima? Da ljudi govore da su Domorocki fukare? Ja ostajem uz njih a vi radite šta želite" Josip Joško Domorocki

TVOJE NE UČINILO TE LEGENDOM!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 30 nov 2015, 11:35

Transfer1312 je napisao/la: Evo sad ja padobranac jer kazem kako jest OK! :thumbup: :wave:

Vama ako covjek nesto napise , a vama to ne odgovara odma si lopov , neki padobranac ,provokator itd.. Uredu
Nije legendo, kad nama nešto ne odgovara za nas nisi ni provokator, ni padobranac ni lopov već nešto dosta gore od toga.. Aldin :lol:

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 30 nov 2015, 11:43

Ajzea je napisao/la:
Transfer1312 je napisao/la: Evo sad ja padobranac jer kazem kako jest OK! :thumbup: :wave:

Vama ako covjek nesto napise , a vama to ne odgovara odma si lopov , neki padobranac ,provokator itd.. Uredu
Nije legendo, kad nama nešto ne odgovara za nas nisi ni provokator, ni padobranac ni lopov već nešto dosta gore od toga.. Aldin :lol:
.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Cwirek, Google [Bot] i 61 gost.