FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 22 maj 2010, 03:16

Joj vidi se da si Pijan..hahahahahhahahahhahahahhahahhahhahahhahahhahaahhahaaahhah..... : :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 22 maj 2010, 03:18

Adnan_Zeljovac je napisao/la:Joj vidi se da si Pijan..hahahahahhahahahhahahahhahahhahhahahhahahhahaahhahaaahhah..... : :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
:D :D :D :D
Ajde bolan na spavanje!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 22 maj 2010, 03:27

kompleksi su čudooooooo :!:kompleksaši idite na lječenje ali pod hitno :!: laku noć.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 22 maj 2010, 03:35

LEŠINAR je napisao/la:
Adnan_Zeljovac je napisao/la:Joj poredjenja vi poredite Instituciju FK ZELJEZNICAR...sa mali borcem..koji je bio najjaci u ovim nizerazrednim ligama..2 liga :D...liga rs a..buhaaa :D....pa bolan nemate ni stolica na stadionu hahahha :D..vi nesto pricate..a sto se tice Navijanja i Navijaca...to morate jos uciti slabi ste...!!!! ipak svaka cast na Osvojenom KUPU......koliko ste srece imali nevjerovatno i kakva 2 gola ste dali :P........ali nema vezze mi u NEDELJU OSVAJAMO MNOGO MNOGO VRIJEDNIJI TROFEJ OD kupa a to je TITULA :D....samo nemoj da vam bude SARAJEVO-borac 5:0 debakl.pripremite se dobro jer KOMSIJE ZNAJU BITI OPASNI...I VRLO NEZGODNI...!!!!

Čega ste vi institucija majke ti. Jedan klubič iz naselja koji neće ove sezone ništa osvojiti! Komšije vas će vas poderati na Smrdavici **** treba im za opstanak a i Borcu za duplu krunu!
:D :D :D Ruralcu kompleksaški :D :D :D :D
Dok vi odredite ko živi u većem gradu i čiji klub je bolji ja ću se naspavat. Uživajte a ja ću to sutra čitat. Sad stvarno moram na spavanje. Laku noć! (Još jednom čestitam Borcu na osvojenom kupu a Želji želim da osvoji titulu) Ćao!!!
A đe da znam?!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 22 maj 2010, 03:37

Raz_ba je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:
Adnan_Zeljovac je napisao/la:Joj poredjenja vi poredite Instituciju FK ZELJEZNICAR...sa mali borcem..koji je bio najjaci u ovim nizerazrednim ligama..2 liga :D...liga rs a..buhaaa :D....pa bolan nemate ni stolica na stadionu hahahha :D..vi nesto pricate..a sto se tice Navijanja i Navijaca...to morate jos uciti slabi ste...!!!! ipak svaka cast na Osvojenom KUPU......koliko ste srece imali nevjerovatno i kakva 2 gola ste dali :P........ali nema vezze mi u NEDELJU OSVAJAMO MNOGO MNOGO VRIJEDNIJI TROFEJ OD kupa a to je TITULA :D....samo nemoj da vam bude SARAJEVO-borac 5:0 debakl.pripremite se dobro jer KOMSIJE ZNAJU BITI OPASNI...I VRLO NEZGODNI...!!!!

Čega ste vi institucija majke ti. Jedan klubič iz naselja koji neće ove sezone ništa osvojiti! Komšije vas će vas poderati na Smrdavici **** treba im za opstanak a i Borcu za duplu krunu!
:D :D :D Ruralcu kompleksaški :D :D :D :D
Dok vi odredite ko živi u većem gradu i čiji klub je bolji ja ću se naspavat. Uživajte a ja ću to sutra čitat. Sad stvarno moram na spavanje. Laku noć! (Još jednom čestitam Borcu na osvojenom kupu a Želji želim da osvoji titulu) Ćao!!!
Eeeeeeeee sad si našo spavati! Taman smo stigli do rješenja ! :D :D :D
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 22 maj 2010, 03:39

LEŠINAR je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:
Eeeeeeeee sad si našo spavati! :D :D :D

Hahahahahahaha ti si neuništiv! :lol: :lol: :lol:
A đe da znam?!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 22 maj 2010, 09:10

ZeljezniĆarovi navijaĆi oĆigledno još nisu prebolili silovanje od srijede.... :lol: Evo vec nekoliko dana na nasoj temi sami sebe tjese kako su bolji,kako su institucija i kako ih bas briga za Kup,da je njima vaznija titula!Pa neka momci,postujemo mi to!Dupla majstore.

Silovace vas Borac jos puno puta,ne bojte se....Ovo je samo pocetak. :mrgreen:
Treci put castimo

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 22 maj 2010, 09:57

LEŠINAR je napisao/la:
aziz je napisao/la:Banja Luka je jedan mali gradić sa 100.000 stanovnika nešto kao naša opština Novo Sarajevo,i kao tako mali može te imati i mali klub sa malim navijačima.Dakle nemoj da vam pada na pamet,niti u najluđim snovima da se poredite sa nama, mi smo za vas POJAM kako kao klub tako kao i grad
E sad da tebi odgovorim ali samo činjenicama. Pošto si dosta mlad i poprilično glup momak koji nema ni dva razreda osnovne škole.

Evo ti činjenice a ti ih možeš provjeriti ako te zanima gdje i to ću ti odgovoriti na pp!

Dakle,

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar BiH.

Lokalna uprava
Grad Sarajevo sačinjen je od četiri općine: Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo i Novi Grad.

Stanovništvo
Grad Sarajevo: 300.000 (procjena iz 2006.)

Nacionalni sastav i religija
U Sarajevu žive Bošnjaci, Hrvati, Srbi, Jevreji, Romi i ostale etničke skupine, a zastupljene religije su katoličanstvo, pravoslavlje, islam i judaizam.

Površina Sarajeva
141,5 km2
_________________________________________________________________________________________________

Banja Luka (srpski: & ?) je drugi po veličini grad u Bosni i Hercegovini, glavni grad Republike Srpske, jednog od dvaju BiH entiteta. Prema procjeni zavoda za statistiku RS(http://www.rzs.rs.ba) iz 2006 imao je 250.000 stanovnika. Banja Luka je središte Bosanske Krajine, regije na sjeverozapadu BiH. Grad leži na rijeci Vrbas.

A pošto me strašno nerviraš evo ti i ovo čisto da naučiš ko je ko

slika

slika

slika

slika

Idiot neobrazovani! :D :D :D :D :D
Pazi ovo dečko,ti podatci su toliko netačni da nemaš pojma u Sarajevu ima samo 300.000 automobila a opet kao što rekoh Novo Sarajevo ima 100.000 stanovnika dakle kao cjela Banja Luka,koja ima jako izražen kompleks niže vrijednosti.Nemoj se ti meni nervirati ipak je Banja Luka veća od Pala,Bjeljine,Istočnog Sarajeva(Grad sa najviše parkova u državi)itd... :D :D

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 22 maj 2010, 10:08

nasborik je napisao/la:Ajmo ljudi dosta vise o finalu kupa, dosta je bilo zezancije (mada bilo je zanimljivo sve to u vezi kupa :D ), mi uzeli kup oni ce vjerovatno prvenstvo, dve najbolje ekipe u drzavi smo i mi i oni koje su obiljezile ovu sezonu, da nas nije bilo ova sezona premijer lige bi bila totalno ne zanimljiva kao i prethodne, treba se okrenuti utakmici protiv Olimpika i tu se sto vise odazvati da proslavimo pehar pobjednika kupa svi zajedno, zajebite kisu i dodjite na slavlje! AJ BORAC!
3000 " су ? " % " 5000 % " $ ? $. $ " " " у $ " " :lol:

А % се " " са ? ? је ?! $ " & " &
' $ " $ је управа ту $ $ потез, ? су " ? $ се ? на $ ", & " за & " ? ? се не ', него су & ? 3 " 5 &. $ у " " " управа ' $ " се " & ?, " " % " ? " 8-)
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 maj 2010, 10:17

Još im prodaju i majice, ahahahahahahahahah, ludilo .....
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 22 maj 2010, 10:20

Borac u nedjelju dočekuje sarajevski Olimpik

BANjA LUKA - Slavljenička euforija na banjolučkom Gradskom stadionu poslije osvajanja Kupa još se nije stišala, a već u nedjelju (17.30 časova) izabranike trenera Zorana Marića čekaju novi izazovi.

U pretposljednjem prvenstvenom kolu rival Borca je sarajevski Olimpik, a već u srijedu je i završetak Premijer lige BiH, kada "crveno-plavi" gostuju na "Koševu" Sarajevu. To znači da će Borac za sedam dana odigrati utakmice protiv sva tri sarajevska premijerligaša.

Duel protiv "vukova" biće lijepa prilika da Banjolučani trijumfom "ovjere" Kup pehar, pobjedom se oproste od sjajnih navijača i tako ispišu pozivnicu za evropske utakmice, koje će se ovog ljeta igrati u gradu na Vrbasu.

- Iza nas su dva dana slavlja, ali okrenuli smo se utakmici protiv Olimpika. Naša nadanja su jasna, želimo tri boda, da bismo zadržali drugu poziciju na tabeli - rekao je trener Borca Zoran Marić.

Jesenas je Borac trijumfovao u Sarajevu protiv istog rivala 2:1.

- Mislim da će biti dobra utakmica, jer gosti dolaze rasterećeni briga u vezi sa opstankom u eliti. Mi smo s druge strane slavljenički raspoloženi i nadamo se da ćemo kroz dobru i dopadljivu igru stići do pobjede - rekao je defanzivac Borca Milan Stupar.

Stručni štab banjolučkih "crveno-plavih" za ovaj duel neće moći da računa na povrijeđene golmana Miloša Milinovića, te Bojana Petrića i Srđana Grahovca.

Parovi
U utakmicama 29. kola, koje se igraju u nedjelju od 17.30 časova sastaju se: TUZLA: Sloboda - Velež, MOSTAR: Zrinjski - Čelik, GRADAČAC: Zvijezda - Široki Brijeg, MODRIČA: Modriča Maksima - Travnik, PRIJEDOR: Rudar Prijedor - Sarajevo, SARAJEVO: Željezničar - Laktaši, ISTOČNO SARAJEVO: Slavija - Leotar, BANjA LUKA: Borac - Olimpik.

Istok slobodan
Ulaz na istočnu tribinu za nedjeljni susret protiv Olimpika biće slobodan, čime čelnici Borca žele da časte sve ljubitelje fudbala poslije osvajanja Kup trofeja. Ulaz na zapadnu tribinu ostaje pet maraka.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 maj 2010, 10:26

Mislim da su trebali dati besplatnu i za Zapad, i tamo sjedi dobar dio najvjernije publike. Mada, ja sam protivnik besplatnog ulaza. Ako ikako mozemo pomoci klubu, to je placanjem karte.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 22 maj 2010, 10:39

? се ?, & ? & " & ? $ - ' " % $ " пара & ', ? $ се ?. ? & ? је $ $ ' $ ". У & ? " на $ у $!
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 maj 2010, 10:47

Ma dobro šta je par maraka, sa kojim se pomaže klubu, oni koji dolaze, njima to ionako ništa ne znači...

Nego da se okrenemo ovim ozbiljnijim stvarima...

Imal kakvih majica :D :D :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 22 maj 2010, 10:53

RBA 1987 je napisao/la:Ma dobro šta je par maraka, sa kojim se pomaže klubu, oni koji dolaze, njima to ionako ništa ne znači...

& па " не $ :mrgreen:

" ја " 5000 $ на ?, " на " $ &, " " у " ?! :lol:
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 maj 2010, 10:58

" je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Ma dobro šta je par maraka, sa kojim se pomaže klubu, oni koji dolaze, njima to ionako ništa ne znači...

& па " не $ :mrgreen:

" ја " 5000 $ на ?, " на " $ &, " " у " ?! :lol:
Hahahahahaha, al ja neznam dal ti meni vjeruješ da ja svaki put kad se toga sjetim pucam od smijeha, a sa ovom zajebancijom smo uspjeli i da se riješimo ovih smarača na našoj temi...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 maj 2010, 11:13

Halo sta vam je.Pa vi ste klub recimo ko i Modrica.Bili prvi pa ispali.Do juce ste bili drugoligasi.Vidjecemo vas iduce sezone.Ako budete medju prva 3 castim sa 15 u cjeli sa lukom.Posteno.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 maj 2010, 11:15

Alipasino je napisao/la:Halo sta vam je.Pa vi ste klub recimo ko i Modrica.Bili prvi pa ispali.Do juce ste bili drugoligasi.Vidjecemo vas iduce sezone.Ako budete medju prva 3 castim sa 15 u cjeli sa lukom.Posteno.
Jesi li ti sebi kupio majicu????? Ako nisi trk po svoj primjerak...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 maj 2010, 11:31

Rasprodato **** ima nas puno.Sad cu ja kupit drugu.znas ti koju.Nego cestitam vam na osvojenom 2 mjestu ipak je to za vas senzacija.

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 22 maj 2010, 11:40

e mozete da prodate svoje majice FK.BSK-u i oni su osvajaci kupa ali grada Banjaluke, a isto im odgovaraju boje.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.