FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
PACK MAS
FC BAYERN MUNCHEN
a macko ti sto neces gledat ja sam danas bio dobio neku IP adresu i gdje god da si u BiH samo ukucas to i na Mobitelu bilo kojem gledas televizuju bolje ista nego nista ! Jos ako ti je mob dobar ! sam nemogu da nadzem fata FTV,BHT1,OBN,PINK I HAYAT i ne uzima 0.1 kredita znaci dzaba ! To je napravljeno da se gledanost poveca 1
FC BAYERN MUNCHEN
a macko ti sto neces gledat ja sam danas bio dobio neku IP adresu i gdje god da si u BiH samo ukucas to i na Mobitelu bilo kojem gledas televizuju bolje ista nego nista ! Jos ako ti je mob dobar ! sam nemogu da nadzem fata FTV,BHT1,OBN,PINK I HAYAT i ne uzima 0.1 kredita znaci dzaba ! To je napravljeno da se gledanost poveca 1
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- bayernovac
- Kontakt:
jeli to meni nesto pričasCoDe je napisao/la:PACK MAS
FC BAYERN MUNCHEN
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Ni ja ne spavam, i sumnjam da mogu. Neću gledati finale, rekao sam već prije, previliki teret je to za mene. Jednostavno, ugasiti ću mobitel, televizor, computer i ležati, pa oko 23 sata ako Bog da upaliti i vidjeti rezultat.
Sretno im .
Sretno im .
aJ neutraL brate moJ i ja isto razmisljam sta da radim jarane gle primimo goL nasekiracu se , bit ce mi krvivo ode zdravlje nazivcirat cu se buduli slabo igrali odose zivci dajuL goL srcani ce me strefit sto da ugrozavam svoje zdravlje !
Sretno !
Sretno !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
O tome ti pričam, kakve sam samo ja šokove doživaljavao, pa ljudi moji.
Svi koji su doiživjeli Barcelonu i ono finale znaju o čemu pričam, pa penali protiv Valencije, prije toga School fuli u regularnom, pa opet Effenberg daje.
Pa dalje, kada nas je Ailton ubijao, ispadanje od slabih ekipa iz kupa. Ona sezona kada smo zijanili superkup od Liverpoola, pa onda katastrofa u prvenstvu, ljudi moji nismo uspjeli dobiti nekog Španjolskog drugoligaša u prijateljoj utakmici. Igra nam fuj bila.
Pa kasnije odlazak Kahna, to je bio dirljiv momenat.
Još mnogo toga, štetno za zdravlje, a ove sezone je to baš tako bilo. Prvo Fiorentina onake dvije partije, pa onda United aaaaaaaa, a tek Lyon u prvoj utakmici. Nasikiraše me, iako možda nisam toliki ovisnik o tim utakmicama kao prije, ipak je ovo previše za mene.
Svi koji su doiživjeli Barcelonu i ono finale znaju o čemu pričam, pa penali protiv Valencije, prije toga School fuli u regularnom, pa opet Effenberg daje.
Pa dalje, kada nas je Ailton ubijao, ispadanje od slabih ekipa iz kupa. Ona sezona kada smo zijanili superkup od Liverpoola, pa onda katastrofa u prvenstvu, ljudi moji nismo uspjeli dobiti nekog Španjolskog drugoligaša u prijateljoj utakmici. Igra nam fuj bila.
Pa kasnije odlazak Kahna, to je bio dirljiv momenat.
Još mnogo toga, štetno za zdravlje, a ove sezone je to baš tako bilo. Prvo Fiorentina onake dvije partije, pa onda United aaaaaaaa, a tek Lyon u prvoj utakmici. Nasikiraše me, iako možda nisam toliki ovisnik o tim utakmicama kao prije, ipak je ovo previše za mene.
joj sto vas volim. cmooook.CoDe je napisao/la:aJ neutraL brate moJ i ja isto razmisljam sta da radim jarane gle primimo goL nasekiracu se , bit ce mi krvivo ode zdravlje nazivcirat cu se buduli slabo igrali odose zivci dajuL goL srcani ce me strefit sto da ugrozavam svoje zdravlje !
Sretno !

Vom Jäger zum Gejagten
Ehhhhh, ne mogu spavati, i to je to. Kad prije 22.5 aaaaaaaaaaa, kako ovo vrijeme leti.
Koliko ovo do finala, nekih 18 sati i 22 minute.
aBd.
[youtube][/youtube]
AUF GEHTS BAYERN SCHIESS EIN TOOOOOOOOOOOOOR
Koliko ovo do finala, nekih 18 sati i 22 minute.

[youtube][/youtube]
AUF GEHTS BAYERN SCHIESS EIN TOOOOOOOOOOOOOR
Inace se nejavljam cesto na forum a na Bayernov topic nikako dosada... Uglavno neznam kako gledati tekmu mora se a tesko je u slucaju da se ne pobijedi jer su fakat zasluzili
NAPRIJED BAYERN do pobjede....
A mi cemo izdrzat...valjda...trebali bi

FC BAYERN forever no.1
NAPRIJED BAYERN do pobjede....
A mi cemo izdrzat...valjda...trebali bi

FC BAYERN forever no.1
>>No body likes us but we dont care<<
Čitava sezone radi te jedne utakmice , jao, jao. Ovo je moje treće finale što doživljavam sa Bayernom. Hvala Bogu, i nadam se da će ih inšAllah još 20-tak biti i više
Ob Bundesliga im Pokal oder Champions League
ja gibt es denn was Schöneres als einen Bayern Sieg?
Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!

Ob Bundesliga im Pokal oder Champions League
ja gibt es denn was Schöneres als einen Bayern Sieg?
Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
evo malo o nasem ribiju
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ah, sto nam se Gorlitz propjevo, sad ce dobiti jos jednu godinu ugovora.
Go to Bernabeu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ah, sto nam se Gorlitz propjevo, sad ce dobiti jos jednu godinu ugovora.

[youtube][/youtube]
Vom Jäger zum Gejagten
Diraju me ove pjesme. Ovaj osjećaj je neopisiv, adrenalin je tu prisutan na visokom nivou.
Ihr steht für uns in dieser Stunde
Sind im Finale, die letzte Runde
Noch einmal Kampf und Leidenschaft
Wir werden es sein, die oben stehen
Die Fahnen rot-weiß
werden wehen...
Makar je Andreas otpjevao kako treba da zaradi premije.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, treme .
Ihr steht für uns in dieser Stunde
Sind im Finale, die letzte Runde
Noch einmal Kampf und Leidenschaft
Wir werden es sein, die oben stehen
Die Fahnen rot-weiß
werden wehen...
Makar je Andreas otpjevao kako treba da zaradi premije.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, treme .

a i mi tebe gero najvise
al covjece tako ti je to bas kao sto neutral prica lagano je onim koji se nezivciraju a Ja za svaku Loptu bolje da ne znas jos moj Komsija za FCB navija punih 35 godina !! Covjeka zna sve !!
A i meni je 3 neutraL jesT da se onog S mancHom ne sjecam bas al ima oniH dirljivih trenutaka koje nikad necu izbit iz glave znas na sta mislim tada samo 4 godine al onda Penali s Valenciom mi primiLi eFenberg stara klapa zabila pa produzeci a ja ugasio svjetlo i gledaj i gubimo mi kad Ollli majstor ! ma bilo je toga bruka tih utakmica za mene je svakak finale al Ova ova je posebnmna Biti medju TOP 3 KLUBA !

A i meni je 3 neutraL jesT da se onog S mancHom ne sjecam bas al ima oniH dirljivih trenutaka koje nikad necu izbit iz glave znas na sta mislim tada samo 4 godine al onda Penali s Valenciom mi primiLi eFenberg stara klapa zabila pa produzeci a ja ugasio svjetlo i gledaj i gubimo mi kad Ollli majstor ! ma bilo je toga bruka tih utakmica za mene je svakak finale al Ova ova je posebnmna Biti medju TOP 3 KLUBA !

Momci, kakve su to price,cuj necete gledati tekmu,previse zahebano, hrabrije to malo ljudi,optimisticnije,sta ste se ufrkali kad cete ionako pobijediti.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pita mali cigo starog: ''tata, jesmo mi cigani?...-''jesmo sine''...''pa jel navijamo za Inter večeras?''...-''pa nismo toliki cigani sine''......
))

NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Hahaha ja napiso oj sto me frajer nasmijaamell je napisao/la:kako si to izracunaoarmin90 je napisao/la:Championship gledaniji od Serije A
Drugu ligu Engleske - Championship je u protekloj sezoni gledalo 9,95 miliona ljudi, što je četvrto najposjećenije ligaško takmičenje na Starom kontitentu. Recimo samo da je nekda najbolju ligu svijeta, italijansku Seriju A gledalo 9,1 miliona ljudi.
Broj gledalaca na utakmicama engleske druge, treće i četvrte lige u protekloj sezoni je povećan 4,4 posto u odnosu na prethodnu i prvi put je prosječna posjeta premašila 10.000 navijača. Prema podacima koje je u petak saopštila Fudbalska asocijacija Engleske, 1.656 utakmica u te tri lige gledalo je ukupno 17,1 miliona navijača. To je dvostruko više nego u sezoni 1984/85.
Posebno je zanimljivo da je Chapionship , druga liga, sa ukupno 9,95 miliona gledalaca i prosjekom od 17.950 navijača po utakmici. Veća posjeta u protekloj sezoni bila je samo u njemačkoj Bundesligi (13,1 miliona), engleskoj Premijer ligi (12,9) i španskoj Primeri (11).![]()
ove sezone prosjek gledanosti u italiji po utakmici je oko 26.000

Hoces link mozda gdje sam to procitao?
Takodjer napomena, nemoj prozivati da neko siri dezinformacije dok to neprovjeris;).
EDIT: Ako hoces link javi se na PM.
Zadnja izmjena: armin90, dana/u 22 maj 2010, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
--Pametnij popusta--
-
- Kontakt:
osvajamo titlulu i idemo slaviti sa navijacima
neznam ko ce sada pjevati na balkonu ko effenberg So ein Tag, so wunderschön wie heute
mozda van gaal zna tu pjesmu
neznam ko ce sada pjevati na balkonu ko effenberg So ein Tag, so wunderschön wie heute

mozda van gaal zna tu pjesmu

- roy_makaay
- Kontakt:
Trema me puca ko da ja veceras izlazim na Bernabeo
,uglavnom sanjo' sam da ga Muller zabija u 93-oj,Amin!

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Moguće da dadne utješni u 93-oj za konačnih Inter - Bayo 3:1roy_makaay je napisao/la:Trema me puca ko da ja veceras izlazim na Bernabeo![]()
,uglavnom sanjo' sam da ga Muller zabija u 93-oj,Amin!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.