FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
Tačno za rubrike vjerovali ili ne, 'bem ti fudbal 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ma Thiago, Blagojevic, i Kokot su masili zicere.
pa zar uskoro Oda nece biti neki kordinator selekcija mladjih u Želji???za_zivot_cijeli je napisao/la:svi bi pojacavali igracki kadar, a ja bi da mi prije svega nadjemo ozbiljnog trenera jer smo posljednjeg ozbiljnog otpustili.
za_zivot_cijeli je napisao/la:neki stariji pamte slicnu, a ovi mladji neka zapamte ovu sliku!
51%--------49%
Obavezno napraviti kompilaciju najvećih promašaja u ovom dijelu sezone, to bi hit na internetu bio..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nisam gledao utakmicu, tek ovaj pregled ovdje i evidentno je da je najveća mana ove ekipe realizacija. Ne mislim da je problem toliko u samoj igri, formaciji ili pristupu, ne mislim ni da Mulalić radi nešto pogrešno, već jednostavno da je problem samo kako loptu gurnuti u gol. Nije ovo više samo do napadača jer ne fula samo onaj ko je najbliži golu, već već svako ko se nađe u izglednoj situaciji. Odbrana i dalje dobro izgleda, u zadnjih sedam utakmica su primili samo jedan gol (Prijedor), šanse se stvaraju, ali se ne daju golovi.
Rezultatom onako na prvu nisam nezadovoljan, čak sam bio donekle zadovoljan kad sam vidio da je 0:0, pogotovo jer su 40 minuta igrali sa igračem manje. Prije utakmice bih svakako prihvatio da se vrate neporaženi jer je Radnik stvarno dobra ekipa, na stranu to što su do prošle sezone bili čisti prosjek, ove su više nego dobri i najprijatnjije iznenađenje, ali kad sam vidio ove silne prilike, ne smijem biti zadovoljan.
Rezultatom onako na prvu nisam nezadovoljan, čak sam bio donekle zadovoljan kad sam vidio da je 0:0, pogotovo jer su 40 minuta igrali sa igračem manje. Prije utakmice bih svakako prihvatio da se vrate neporaženi jer je Radnik stvarno dobra ekipa, na stranu to što su do prošle sezone bili čisti prosjek, ove su više nego dobri i najprijatnjije iznenađenje, ali kad sam vidio ove silne prilike, ne smijem biti zadovoljan.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Stvarno svaku utakmicu masimo 3-4 zicera, zato i jesmo na ovoj poziviji na tabeli.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Samo ne kontam kako Sablja može biti kriv što mi fulamo 3-4 stopostotne šanse po utakmici,al nikako to ne mogu da shvatim....
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
http://www.transfermarkt.rs/fk-zeljezni ... on_id=2012
Mislim da smo ove sezone imali najbolju ekipu 2012/13
Mislim da smo ove sezone imali najbolju ekipu 2012/13
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
-
- Kontakt:
Mozda zato sto ne znamo sami stvoriti neku sansu. Sve prilike su uglavnom nakon tudjih gresaka, kao danas. Da se razumijemo, ja nisam od onih koji misle da je sablja kriv, ali je evidentno da imamo ogromnih problema u kreaciji. Pa danas npr. prvo poluvrijeme totalna nemoc, i u jos mnogo utakmica, ne mozemo nista iskreirati naprijed, sve je nekako sporo, bezidejno i nepovezano. Danas smo odradili samo jednu pravu akciju, to je onaj pas Memije do Tiaga kada je Avdukic odbranio. To je premalo za pobjedu, bez obzira sto nam je protivnik poklonio dva zicera, moramo i sami nesto napraviti. Nadam se da cemo u drugom djelu imati kvalitetnija rijesenja u kreaciji.Jaozinho22 je napisao/la:Samo ne kontam kako Sablja može biti kriv što mi fulamo 3-4 stopostotne šanse po utakmici,al nikako to ne mogu da shvatim....
ma ovo za posjetu je bas kriminalno, ja danas molim 4-5 likova da idemo na utakmicu i cuo sam 20 razloga zasto neBrkoo je napisao/la:Daj ba @braco, kako možeš reci da nismo imali neku posjetu kad smo osvajali titule. U prvom Amarovom mandatu posjeta je bila odlična, u drugom Amarovom mandatu u prvoj sezoni prosjek je bio 9 milja 100%, sljedecih sezona se smanjivao ali je opet bio oko 5-6 milja. Problem je što se mi u BiH generalno, brzo zasitimo svega. Sutra da Željo zaigra u grupama uefa lige bio bi pun citav stadion svaku tekmu, sljedece sezone bi se navijaci vec zasitili i stadion bi bio poluprazan. Ljudima draže otici na koncert narkomana Ace Lukasa i dati za to 10-15 KM nego otici na utakmicu svoga kluba, draže im dati za taj koncert tih 15 maraka a kad klubu treba dati tih 15 maraka odmah se bune, jednostavno nemamo taj mentalitet koji imaju Englezi, gdje i tim koji se takmici u najnižoj mogucoj ligi ima rasprodat stadion kroz citavu sezonu..
raja ce radje otic u kladionici odigrat 20 slucajnih nego otic na stadion pogledat utakmicu i ne znam kako to promijenit
sto se tice rezultata ove sezone, vecinom je zbog loseg prelaznog roka ali i prati nas maler promasili smo bruku cistih ali doslovno cistih zicera, zar nam se jos vraca ferencvaros ccc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ovo nije Sabljina ekipa,on ovde nije nikog doveo,sudit cemo mu na ljeto aBd.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Format je napisao/la:Ovo nije Sabljina ekipa,on ovde nije nikog doveo,sudit cemo mu na ljeto aBd.

Samo da **** Antoloviću mater zbog one psovke danas
Gotivio sam ga,al' ono je dno dna..
Što se tiče tekme,nagazili smo negdje da valja..
Volim te Željo!
Gotivio sam ga,al' ono je dno dna..
Što se tiče tekme,nagazili smo negdje da valja..
Volim te Željo!
Volim te Željo !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ko god hoce ''kapitenu'' je*at mater fino na trening i je*ite mu mater 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Ja ću mu ***** ***** ****** ************* ********************* ********** ***************... A naročito ću mu ***** * ********* ******* ******** *******.. Debiličina koja ****** *** ******** ******** ****.. **** ******* ****** ono jedno bezobrazno..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ja Sablji ne mogu ništa prigovoriti za samu igru, ipak smo fulili par 100% šansi na šta on nije mogao uticati. Ja ga samo krivim za ono na što može uticati! Morao je Joco početi danas, Kokot je u očajnoj formi, ni po čemu ne bi trebao imati prednost, možda je mogao i Mujagića probati, što da ne. Mogao i još nekog ubaciti, ne bi škodilo. Možda mu je onaj crveni poremetio planove, ali bez obzira na to, morao je Jocu ranije ubaciti i to na mjesto napadača a ne izmišljati toplu vodu sa krilnom pozicijom. Još nešto, stvarno, kakva mu je ono izmjena u 92' minuti?
Jedino logično je da je išao da ukrade na vremenu i sačuva bod, ali šta nam znači bod trenutnoj situaciji? 
Složio bih se i sa @sergejevicem.

Složio bih se i sa @sergejevicem.
Ovo nije Željo, ni Đelmićev potez ni Antolović nisu ono što mi 94 godine gajimo... fuj!
Psovao nekolicini naših navijača goreceze je napisao/la:Šta je to uradio Antolović?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina