Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Ja vise mislim da je Harun kulturno bocnuo Enesa par puta, a Jusufa molio u svakoj izjavi i pricao o njemu kao o bitnoj stvari za buducnost rep.
Ma to bi Enes okrenuo na svoje kako god da je ovaj uradio. Svaki dobronamjeran postupak bi izvrno u negativan..
Ma to bi Enes okrenuo na svoje kako god da je ovaj uradio. Svaki dobronamjeran postupak bi izvrno u negativan..
I sta je Harun ovim postigao? On najbolje zna koliki je Enes grobar BH kosarke, i ovom ostavkom mu je dozvolio da nastavi raditi sto je i prije. Znas i ti, zbog kluba za koji navijas, koliko ljudi zeli sprijeciti uspjeh, a Harun na prvoj pravoj prepreci se predaje. A bilo je vrlo jednostavno ili da bude ponizan i kaze mu nema veze donesi nalaze nekad, i dodji ti nama na sljedece okupljanje ili da mu ispsuje sve redom i odyebe ga od reprezentacije za sva vremena. Izabrao je najgoru mogucu opciju.tuzlak1987 je napisao/la:Ja vise mislim da je Harun kulturno bocnuo Enesa par puta, a Jusufa molio u svakoj izjavi i pricao o njemu kao o bitnoj stvari za buducnost rep.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ovo je sve prljava igra tog **** od menadzera i sva ova saopstenja su u Trnovcevicevoj reziji , ko je imalo pametan moze to skontati.
Njemu je cilj da skine one koji mu smetaju i da nastavi praksu kranja nasih igraca , a vjerovatno mu je Harun bio prepreka i nije se okanio dok ga nije otjerao...
- Prosto nevjerovatno da je Nurkic toliko naivan i da je dopustio menadzeru da se sprda sa njegovim imenom ...
Njemu je cilj da skine one koji mu smetaju i da nastavi praksu kranja nasih igraca , a vjerovatno mu je Harun bio prepreka i nije se okanio dok ga nije otjerao...
- Prosto nevjerovatno da je Nurkic toliko naivan i da je dopustio menadzeru da se sprda sa njegovim imenom ...
pinoglavi je napisao/la:I sta je Harun ovim postigao? On najbolje zna koliki je Enes grobar BH kosarke, i ovom ostavkom mu je dozvolio da nastavi raditi sto je i prije. Znas i ti, zbog kluba za koji navijas, koliko ljudi zeli sprijeciti uspjeh, a Harun na prvoj pravoj prepreci se predaje. A bilo je vrlo jednostavno ili da bude ponizan i kaze mu nema veze donesi nalaze nekad, i dodji ti nama na sljedece okupljanje ili da mu ispsuje sve redom i odyebe ga od reprezentacije za sva vremena. Izabrao je najgoru mogucu opciju.tuzlak1987 je napisao/la:Ja vise mislim da je Harun kulturno bocnuo Enesa par puta, a Jusufa molio u svakoj izjavi i pricao o njemu kao o bitnoj stvari za buducnost rep.
Ako je Enes grobar ,ne znam onda sta je Elmedin..Kao da je Enes nudio nase igrace Slovencima a oni nisu vidjeli talenat, koji mi naravno nismo vidjeli...pitam se onda tko je kriv za Salica,Baju,Kuzmica,Savovica......ovdje se ponovo navodi da nije Haruna ne bi bilo mladih selekcija.a gdje su igrali Nihad,Gorda,Kikan.Sparse necu ni spominjati sa kojima Harun nije u dobrim odnosima a zasto..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Salic i Savovic nece da igraju za BiH jer su nacionalisti.. Trazili sami da igraju za drugu selekciju
Kuzmic trazio da bude u prvoj postavi garantovano..
Bajo zelio da igra za BiH ali mu roditelji nisu dozvolili jer su nacionalisti. Znaci nije ga niko od ljudi odveo vec takva porodica..
Bajo zelio da igra za BiH ali mu roditelji nisu dozvolili jer su nacionalisti. Znaci nije ga niko od ljudi odveo vec takva porodica..
Buraz,mogu i ja regrutovati one koji hoce da igraju za reprezentaciju,gdje je tu problem?Zasto svoje umijece nisu pokazali na Baji,Todorovicu,Kuzmicu, Savovicu itd itd.tuzlak1987 je napisao/la:Salic i Savovic nece da igraju za BiH jer su nacionalisti.. Trazili sami da igraju za drugu selekciju
tuzlak1987 je napisao/la:Salic i Savovic nece da igraju za BiH jer su nacionalisti.. Trazili sami da igraju za drugu selekciju
Tacno,znaci svako igra gdje zeli ima tu i preldzic...Znaci Harun nije nikoga nagovorio niti sprijecio ..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakvo umijece na Baji, momak je se dogovorio sa Sikirasom i jos nekim momcima da igraju za BiH i to je ziva istina. Otisao je kod matere kao i Sikiras ali mu ova nije dozvolila i gura ga u Zagreb tj Cedevitu. To je ziva istina pa vjeruj u sta hoces..Olympique je napisao/la:Buraz,mogu i ja regrutovati one koji hoce da igraju za reprezentaciju,gdje je tu problem?Zasto svoje umijece nisu pokazali na Baji,Todorovicu,Kuzmicu, Savovicu itd itd.tuzlak1987 je napisao/la:Salic i Savovic nece da igraju za BiH jer su nacionalisti.. Trazili sami da igraju za drugu selekciju
Savovic dobio poziv, rekao covjek ne gledam BiH kao svoju domovinu..
Kuzmic rekao da ce igrati ako bude starter, nije dobio garant.. I sada pjeva Boze pravde svaku utakmicu. Znaci izvukao se samo, igra tamo gdje zeli. Trazio nesto za sto je znao da nece dobiti garant kako bi imao razlog da ide..
Nurkić je stasao u Sloveniji pa zašto onda ne zaigra za reprezentaciju Slovenije. Kako ga menadžer nije uspio nagovoriti da igra za Sloveniju?
Zadnja izmjena: Ramirez5, dana/u 29 nov 2015, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
To je tolumani je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Salic i Savovic nece da igraju za BiH jer su nacionalisti.. Trazili sami da igraju za drugu selekciju
Tacno,znaci svako igra gdje zeli ima tu i preldzic...Znaci Harun nije nikoga nagovorio niti sprijecio ..

Buraz hajde da ti odgovorim : Bajo kaze ja hocu za BiH, roditelji kazu nema sanse ode Neno Markovic, ode Gordan Firic i jos neki nema sanse, znaci niti pod razno , Todorovic kaze jasno i glasno Srbija do Tokija, zelim u Srbiju BiH nije moja repka, zvali molili nista, Kuzmic kaze Aci Petrovicu i njegov menadjer Kosta Ognjen ce ostati ako bude igrao petorku ispred Nurkica, naravno dovidzenja prijatno, ko ce dati nekome da igra ispred Nurka.. Savovic kaze nije odlucio ne zanima ga trenutno i to je to .Olympique je napisao/la:Buraz,mogu i ja regrutovati one koji hoce da igraju za reprezentaciju,gdje je tu problem?Zasto svoje umijece nisu pokazali na Baji,Todorovicu,Kuzmicu, Savovicu itd itd.tuzlak1987 je napisao/la:Salic i Savovic nece da igraju za BiH jer su nacionalisti.. Trazili sami da igraju za drugu selekciju
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- tuzlak1987
- Kontakt:
Preldzic je odveden davnih dana, da je doba Haruna on bi igrao za nase mlade. To bi se sprijecilo..lumani je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Salic i Savovic nece da igraju za BiH jer su nacionalisti.. Trazili sami da igraju za drugu selekciju
Ovako se kasno krenulo u borbu, vec je bio regrutovan..
Poceli ste vaditi sada neke desete stvari kada ste vidjeli da ono sto nam lazete ovdje vise ne prolazi. Pricate gluposti godinu dana kako se nesto nece desiti i uvijek se desi kako mi sa druge strane kazemo.. Sada nas ubjedjujete da je do Haruna sto su se gubili igraci kako bi mi pomislili da sa novim vodstvom momci nece odlaziti za druge drzave. Prestanite lagati narod!
Kad tako lijepo objasnjavas,mozes li objasniti molim te zasto jusuf ne igra za sloveniju,iako je imao posljedice zbog odbijanja njihove reprezentacije?
Dobro sada kada ste sve te igrace nabrojali,koga je Harun doveo ili sprijecio..Za uspijeh mladih zahvala ide Sparsima a ne Harunu..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bajina porodica ne smatra BiH kao za svoju domovinu. Jel treba dalje?
Ovdje je prica o momcima cije porodice vole BiH ali igraju za Sloveniju danas npr. O onima koji su stvarno izgubljeni, a ne o onima koji nikad nisu bili nasi.
Odgovor: Nurkic ne igra niti za BiH
Ovdje je prica o momcima cije porodice vole BiH ali igraju za Sloveniju danas npr. O onima koji su stvarno izgubljeni, a ne o onima koji nikad nisu bili nasi.
tuzlak1987 je napisao/la:Bajina porodica ne smatra BiH kao za svoju domovinu. Jel treba dalje?
Ponavljam 6,7 igraca je pobijeglo ..preldzic pobjegao a sada i Nurkic zeli.Nihad mijenja pasos...Cekaj zar je moguce pa mi imamo Haruna.
Igra.Igrao je za mlade,igrao je i za A dok ga povreda nije sprijecila.tuzlak1987 je napisao/la:Bajina porodica ne smatra BiH kao za svoju domovinu. Jel treba dalje?
Koji to igraci vole Bosnu a igraju za Sloveniju?
Alen Omic.Olympique je napisao/la:Igra.Igrao je za mlade,igrao je i za A dok ga povreda nije sprijecila.tuzlak1987 je napisao/la:Bajina porodica ne smatra BiH kao za svoju domovinu. Jel treba dalje?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- tuzlak1987
- Kontakt:
A Lazar Mutic je npr Spursov ili Sikiras? Oba su imala opciju druge zemlje..lumani je napisao/la:Dobro sada kada ste sve te igrace nabrojali,koga je Harun doveo ili sprijecio..Za uspijeh mladih zahvala ide Sparsima a ne Harunu..
U buducnosti ce neko takvih par momaka u odvesti za druge zemlje. Jednostavno ovaj novi vrh saveza se nece namjerno potruditi da ih dovede kao sto je to bilo sa Harunom koji je zvao svakog moguceg ko je bio opcija
Bravo,u mandatu Haruna on pocinje da igra za Sloveniju.Ethel je napisao/la:Alen Omic.Olympique je napisao/la:Igra.Igrao je za mlade,igrao je i za A dok ga povreda nije sprijecila.tuzlak1987 je napisao/la:Bajina porodica ne smatra BiH kao za svoju domovinu. Jel treba dalje?
U mandatu Haruna,Djedovic mijenja pasos,stani zar to isto nije ucinio Preldzic?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.