FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemoj da si isključiv, momak je odigrao utakmicu na nivou! Konstantno je vršio prtisak na cijelu zadnju liniju i golmana, konstantno!! Na kraju krajeva kod Duljinog gola on je poginuo za loptom i izborio cijelu situaciju.... Danas kad su svi trčali i grizli, opet je pretrčao najviše i nije baš u redu reći da mu je partija bila "prosjek".pitic je napisao/la:Bekić - prosjek, ali je mnogo trčao za to respekt
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kad bi se Ikande dohavizao, pa na proljece sredina Rustem-Ikande, a ispred Emerson.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sloboda ima odličan, ali odličan raspored. Kiksat će negdje, ali pitanje je gdje i kad. Moramo pobijediti u Širokom!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Eh kad bi... kad bi jos i Alispahic proigrao, pa Stepanov, pa ovi brazilci, pa jos eventualna pojacanja... Kad bi svi bili na nivou, mi bi bilo mnogo jaci. Nadam se da ce tako i bitiSarajlijc@ je napisao/la:Kad bi se Ikande dohavizao, pa na proljece sredina Rustem-Ikande, a ispred Emerson.![]()

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja bih Alispahicu nogu dao
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- PitarBordo
- Kontakt:
Titula je u našim rukama - moramo pobjediti sve utakmice i prvaci smo bez obzira na ekipe ispred...High je napisao/la:Sloboda ima odličan, ali odličan raspored. Kiksat će negdje, ali pitanje je gdje i kad. Moramo pobijediti u Širokom!
Samo Saraj'vo.
Problem je što mi imamo loš raspored, dva teška gostovanja, mogu nam odmaći i lagano kiksati opet su egalu, previše smo mi tekmi zijanili, mada kad bi slučajno dobili Lišticu, to je pola tituleHigh je napisao/la:Sloboda ima odličan, ali odličan raspored. Kiksat će negdje, ali pitanje je gdje i kad. Moramo pobijediti u Širokom!
Mosa RajvoSa
Dao bi ja svakome ko ne moze dati 100% svojih mogucnosti i ko nam nece biti od pomoci. Ali ima Jesic tu, on ce odluciti. Ne sumnjam uopste.
Tako je. Sad sam gledao raspored, nije to nimalo lahko jer gostujemo Širokom, Zrinjskom, zatim čekamo komšije i idemo u Tuzlu. Sloboda ima više prostora za eventualni kiks, ili čak za više njih.pitarlOOk je napisao/la:Problem je što mi imamo loš raspored, dva teška gostovanja, mogu nam odmaći i lagano kiksati opet su egalu, previše smo mi tekmi zijanili, mada kad bi slučajno dobili Lišticu, to je pola tituleHigh je napisao/la:Sloboda ima odličan, ali odličan raspored. Kiksat će negdje, ali pitanje je gdje i kad. Moramo pobijediti u Širokom!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad igras dobro i pobjedjujes, raspored ne mora nista da znaci
. Prodjite se pesimizma. Idemo jako u nove pobjede.

Moze li neko postaviti do kraja nas i Slobodin raspored.
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa samo otiđi na ss.ba i otvori oba kluba... Stavio bih ti ja ovdje screenshotove, ali sam na mobu.amypitar je napisao/la:Moze li neko postaviti do kraja nas i Slobodin raspored.
Hvala unaprijed.
Samo Saraj'vo.
Nije valjda da se bojite kamiondzije. 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta kaže neko danas na zapadu Nešvil Tajtans...Shooter je napisao/la:Nije valjda da se bojite kamiondzije.

Samo Saraj'vo.
Slobodi i Husrefu svaka čast, ali oni ovim tempom neće moći nastaviti. Igraju konstatno dobro i morat će upasti u krizu. Mene je više strah Lištice i Zrinjskog. Načuo sam od nekih ljudi bliskih klubu da će nam doći dva extra igrača pored ovih iz Brazila što su već došli. Imamo još 13 kola do kraja i 39 bodova u igri i 1-2 poraza neće presuditi.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
ili da ce nam beciraj hat trick zabit

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevu ... san/141565
SARAJEVO: Bandovič, Stojčev, Velkoski, Tatomirović, Duljević, Berberović, Kallasi, Cimirot, Puzigaća, Radovac, Bilbija.
Koliko se tim promjenio od tad ....
SARAJEVO: Bandovič, Stojčev, Velkoski, Tatomirović, Duljević, Berberović, Kallasi, Cimirot, Puzigaća, Radovac, Bilbija.
Koliko se tim promjenio od tad ....
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sta mislite da ce sloboda tako lako izaci na kraj kuci sa listicom svinjama i seljom???
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Vozdra raja. 
Dovoljno dobro odigrano danas, razigranost je na djelu a i fizicka kondicija kao i kompletna igra podignuta je na zadovoljavajuci nivo.
Što se tiče sljedeće utakmice 100% sam siguran da akobogda ne gubimo a u pobjedu vjerujem itekako. Drugo mjesto na polusezoni je realno. Utakmice na početku proljetnog dijela vjerujem da ćemo realizovati, i da ćemo vrlo brzo nakon toga zasjesti na prvo mjesto i tako pičimo do kraja.
Lištica će vrlo brzo biti otpisana od titule.

Dovoljno dobro odigrano danas, razigranost je na djelu a i fizicka kondicija kao i kompletna igra podignuta je na zadovoljavajuci nivo.
Što se tiče sljedeće utakmice 100% sam siguran da akobogda ne gubimo a u pobjedu vjerujem itekako. Drugo mjesto na polusezoni je realno. Utakmice na početku proljetnog dijela vjerujem da ćemo realizovati, i da ćemo vrlo brzo nakon toga zasjesti na prvo mjesto i tako pičimo do kraja.

Lištica će vrlo brzo biti otpisana od titule.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NeSamSafetee i 35 gostiju.