Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Virtu4l
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Virtu4l » 29 nov 2015, 12:31

Torres_9 je napisao/la:jasta lakse vjerovati konakovicu i njegovim uhljupima nego momku koji je gino za mladu repku,ko god vjeruje ista ovim u vlasti tj savezu taj je teski degenerik
Ja ne vjerujem nikome, ali imam toliko mozga da mogu sabrati 2 + 2, ko to ne umije, mislim da je upravo taj degenerik o kojem pričaš.

Sa jedne strane imamo rezultatski najuspješniji savez u državi, a sa druge balavca i njegovog menadžera koji dokazano već godinama radi protiv našeg sporta. Odluka je jasna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 nov 2015, 12:47

Uostalom, zasto bi se mi kao navijaci uopste morali svrstavati i birati strane? Jedna sjedi u kancelariji i na tribinama, a druga igra na parketu. Teoretski, problema ne bi trebao biti, osim ako ih neko namjerno ne uzrokuje kao sto ovdje radi Nurkic, pod instrukcijama onog sljama koji ga zastupa.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 29 nov 2015, 12:48

"Kada se na zastavi smanji broj petokrakih zvijezda sa devet na šest, zaigrat ću za repku. Ovako mi izgleda prenatrpana.."
Odo sad gledat Jocu, on bar zna šta hoće..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 nov 2015, 14:30

bordobijeli je napisao/la:uspio je ... sine uhvati se kosarke i igraj ,mani se price prepucavanja ,eto on od 20 god našao da kritikije savez koji najbolje radi od svih sportski saveza
aposlutno tačno

u fudbal se najviše ulaže, a naša liga predzadnja ue vropi, mlade ekipe igraju epizodne uloge u kvalifikacijama, iz naše lige niko ne može prismrditi reprezentaciji, repku u životu drži dijaspora

u rukometu jednom organizovali ono prvenstvo za mlade, mi bili solidni i to je to

odbojku reprezentativnu skoro da i nemamo

a košarkaški savez unazad 4-5 godine napravio velike stvari, pogotovo za mlade igrače koji sutra mogu postati reprezentativci. onda dođe jedan jusuf i priča o privatnoj reprezentaciji, a za istu a selekciju odigrao 10 minuta

ovi iz saveza ako su pametni uopšte se ne trebaju više upuštati u ove medijske rapsprave, biće selektor, biće pozivi, ko dođe dođe
nema potpisa

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 nov 2015, 14:35

_dreamer_ je napisao/la:
RealnoGledano je napisao/la:nesto ne razumijem covjek (Juka) iznosi DOKAZE i Činjenice znaci sve crno na bijelo
bukvalno crta istinu Bošnji i glupi Bošnjo opet ne vidi i ne konta
pa jestel vi glupi il se samo pravite ? neki se ovdje ponasaju kao da su nagazili na sihire
kao da su na Harunovom platnom spisku jbte fuj :puke:
Taj covjek koji to iznosi je enes trnocevic, a ne jusuf nurkic. Nemam ja nista protiv, neka juka smijeni citav savez i postavi neki po svom cejfu, no neka onda garantuje da ce repka imati bolje uslove nego sto je imala, prije svega mislim na finansijsku situaciju. On ne konta da bi raspad ovog saveza mogao biti i kraj repki jer niko nece da se bori s vjetrenjacama. Eto neka on nadje bolje ljude i mirna Bosna. A ako ne moze, onda neka prestane srati. radije biram bilo kakvu repku bez jusufa nego fiktivnu s njim.
Svaka ti cast na ovom postu!!Ovo i jeste sva sustina,zato sam nedavno i ja pisao da za svaki naredni problem u savezu treba zvati Juku da ga rijesi.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 29 nov 2015, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 29 nov 2015, 14:52

Juka, tj ET se ocito nadao potpuno drugacijoj reakciji nakon onog pisma neki dan.
Drago mi je sto koliko vidim ipak vecina forumasa polako konta o kakvom se covjeku radi.
Uvijek je kolektiv ispred pojedinca.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 29 nov 2015, 16:06

Repku u životu drži Edin Džeko, koji je iz naše lige.. Ćao
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 nov 2015, 16:33

Ajzea je napisao/la:Repku u životu drži Edin Džeko, koji je iz naše lige.. Ćao
:mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 29 nov 2015, 17:54

bordobijeli je napisao/la:uspio je ... sine uhvati se kosarke i igraj ,mani se price prepucavanja ,eto on od 20 god našao da kritikije savez koji najbolje radi od svih sportski saveza
Namjerno neću da se mješam, ali moram reagovati na ovo jer radi ovakvog razmišljanja mi jesmo u banani, pa shvatite više da osoba koja napuni 18 godina svojim glasom može promjeniti premijera države i to je demokratija, a ne da čekaš 50 kada je teško ispraviti stvari u životu pa da nešto mjenjaš
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 29 nov 2015, 18:08

Jedan od rijetkih Bosanaca i Hercegovaca koji nema podanicki mentalitet. Momak je jos prosle godine pokazao zube velikim NBA imenima. Cijenim da svako ima pravo da iznese svoj stav ali se ovdje osjeca da ih ima ciji su komentari obojeni jakim emocijama. Momak jos u svom klubu nije zaigrao iz opravdanih razloga a neki i dalje furaju fazon da momak nije zelio igrati.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 nov 2015, 18:11

nerminh74 je napisao/la:
Namjerno neću da se mješam, ali moram reagovati na ovo jer radi ovakvog razmišljanja mi jesmo u banani, pa shvatite više da osoba koja napuni 18 godina svojim glasom može promjeniti premijera države i to je demokratija, a ne da čekaš 50 kada je teško ispraviti stvari u životu pa da nešto mjenjaš
Pa to je samo pokazatelj koliko je sistem nakaradan. On ne može sam sebi donosit odluke kako treba a kamo li da smjenjuje neke važne ljude.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 nov 2015, 18:20

Ramirez5 je napisao/la:Jedan od rijetkih Bosanaca i Hercegovaca koji nema podanicki mentalitet. Momak je jos prosle godine pokazao zube velikim NBA imenima. Cijenim da svako ima pravo da iznese svoj stav ali se ovdje osjeca da ih ima ciji su komentari obojeni jakim emocijama. Momak jos u svom klubu nije zaigrao iz opravdanih razloga a neki i dalje furaju fazon da momak nije zelio igrati.
ne radi se o tome svi zelimo da igra za BIH vjerovatno i on sam to zeli ,al za mene je nedopustivo da momak od 19 godina koji ima 1 utakmicu u seniorskoj reprezentaciji ucijenju je nekog odnosno smjenjuje ljude u savezu . sta kada bi Teletovic htio da Harun ostane :?: ili da svaki igrac nece da igra za reprezentaciju kad mu nesto smeta .

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Ethel » 29 nov 2015, 18:27

Tacno kad vidim ovakve likove sto je iz zaseoka otislo malo u svijet pa mu se osladilo, Elmedin Kikanovic i Nemanja Gordic mi postaju sve veci u ocima.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 nov 2015, 18:28

Sada bi bilo jako da ostali igraci potpisu da su za ostanak ovog saveza i da krele i manager crknu od muke..

Uzor u zivotu mu Baja i on bi da komanduje. Zato dragi Bog i da nekom talent da vidi jel se zna nositi sa tim.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 nov 2015, 19:02

Zanimljivo, kada Zukanovic nije uspio dobiti vizu za Ameriku, on je govorio kako je kriv savez, savez je rekao da nije do njih i svi su stali na stranu Zukanovica.
Sad slicna situacija, konflikt saveza i igraca i svi stali na stranu saveza.
Razgranicite sebi uspjehe nase reprezentacije sa Harunom i shvatite da je i on covjek, a svi ljudi grijese. A definitivno je pogreska da Harun zapocne ovo facebook prepucavanje sa Jusufom preko facebooka u pola 3 navece.
Da nekoj kosarkaskoj sili to kazes smijali bi se i rekli da je savez amaterski. Jadna smo mi drzava sa jadnim sportom ako nam on predstavlja najorganizovaniji savezy a i jeste tako.
Nad tobom sunce najljepše sja

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 29 nov 2015, 19:20

Da malo razmislja svojim mozgom (ako ga uopste ima), a ne slovenskog uvlakaca Enesa, mozda bi i shvatio koliki je ovo udarac za bh kosarku.

Ali boli tebe, odvrni Jusufe Baju i daleko ces dogurati. A za 5 godina ces opet pricati kako ne zelis igrati zbog nekih novih (10 puta gorih) ljudi u savezu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 nov 2015, 19:27

tuzlak1987 je napisao/la:Sada bi bilo jako da ostali igraci potpisu da su za ostanak ovog saveza i da krele i manager crknu od muke..
Ko će glumit Haruna u ovom tvom filmu? :hmmmmm: Bruce Willis bi mogao biti dobro rješenje, ali možda je malo prestar.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 nov 2015, 19:34

ovdje smo mi gubitnici navijaci BIH , evo Harun se povukao nema vise nista s reprezentacijama :hmmmmm: nama Juka treba kao igrac al za mene je nepojmljivo da momak od 19 godina koliki god on bio talenat bira ko ce biti sekretar ,predsjednik ili ce sutra mozda i trenera birati ,ne moze to ljudi tako nije vise bitno ni koje u pitanje jel Jusuf, harun,neno ,sabit ili neko peti mora postojati sistem.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 nov 2015, 19:42

Donnie Darko je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sada bi bilo jako da ostali igraci potpisu da su za ostanak ovog saveza i da krele i manager crknu od muke..
Ko će glumit Haruna u ovom tvom filmu? :hmmmmm: Bruce Willis bi mogao biti dobro rješenje, ali možda je malo prestar.
Downey JR Harun, a Clooney Konakovic?

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 29 nov 2015, 19:46

Eto Boris Spasojevic predsjednik Igokee je novi predsjednik KS BIH, javio se Covickovic kojeg boli **** za nas sve komplet, koji je zavalio Krajsnika da ga nece oprati tri vode.

P.S izgleda da ce on biti zaduzen za rad sa repkama, e superr.....

Idemo naprijed...
Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 29 nov 2015, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: lumani i 20 gostiju.