FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

salle86
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la salle86 » 29 nov 2015, 16:42

Hadzijalagic je napisao/la:Amar je jedini pencinil za te sto vole da opstruisu. Ocito da niko nema damu da par pojedinaca koji povremeno glumataju nesto ohladi na odredjeni period.. Ovdje je par igraca toliko sigurno u svoje mjesto u prvih 11 da ih zaboli neka stvar kako ce odigrati i kakve ce kritike biti na njihovu igru.. Pored toga ocito je da neki igraci ne dozivljavaju ovaj klub onako kako bi ga morali dozivljavati..
ChWilla je napisao/la:kosorić i bogdanović su i više nego OK i to se vidjelo u evropskim tekmama ako ništa. a hodžurda bogami nije bitno lošiji, ako je uopšte.

a današnja tekma dolazi na nakupljeno nezadovoljstvo, ali realno, da smo u prijedoru, travniku, zenici, kući sa slavijom igrali kao danas imali bi jedno 6 bodova više.

:clap:
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 29 nov 2015, 16:42

Svaka cast Kosoricu i Hodzurdi, te Jovanu i Amiru. Hodzurda u kontinuitetu igra odlicno, i danas je bio sjajan, borio se, iznosio lopte, razigravao ekipu. Svaka cast momku. Kosoric, kao i uvijek odradi svoj posao korektno i nema mu se sta prigovoriti. Amir i Jovan se trude maksimalno, igraju i naprijed i nazad, ali fali jednostavno igrac ispred njih koji ce napraviti nesto s loptom koju im donesu. Ne smije se dozvoliti da udjemo u drugi dio sezone bez prave desetke. Djaba i krila i napadaci, i bekovi, i Jovan i Amir kada nemas igraca s vizijom, nekoga ko ce praviti sanse, koji ce davati lopte na prava mjesta i u pravom trenutku. Jednostavno nemamo srce ekipe i zato sve izgleda jadno, i nikako mi nije jasno kako mi uopste napravimo neke sanse, koje logicno na kraju i ne zabijemo. Fakat za neku duboku analizu.

Djelmicu se nije igralo od samog pocetka i poceo je vec glumiti nekog superstara. Dati mu odrijesene ruke, neka ide gdje misli da ce mu biti bolje, a ja garantujem da to nije Ferencvaros, niti klub takvog renomea. Svabo trener mu nece dati da igra jer je covjek totalni duh na kojeg ne mozes racunati. Nek on zabije sto golova u sezoni, jednostavno covjek ne radi ono sto treba raditi na terenu, i niko to nece tolerisati. **** ti igraca i njegove golove kada ne moze takticki odgovoriti zadatku. Ode sve u **** zbog njegova 4 gola. Bilo koja ekipa s kojom smo igrali, a da ima dobrog trenra, nas je napadala po desnoj strani. Memija uopste nije los nazad, ali svi vide da Djelmic ne moze pokriti svoj dio terena, pa Memija ostane sam na velikom prostoru, a prava ekipa to kaznjava. Krilo odradi jedan dupli pas s nekim iz sredine i Memije nema nigdje.

Mladenovic je danas ispadao u svakom drugom napadu. Hodzurda je uspjevao zatvarati u nekoliko navrata, ali sramota za beka. Kramaric kakav god da bude ne moze biti losije od ovoga. Nadam se da nikada niko nije naveo da je Mladenovic zamjena za Kvesica jer bi to bilo za zatvora. Ovaj je samo lijevi bek koji je dosao da popuni broj igraca u ekipi, nikako zamjena za igraca poput Kvesica. Nismo doveli adekvatnu zamjenu i mora igrati Mladenovic. To mogu shvatiti. A ako je nekad neko rekao da je ovaj parmak zamjena za Josipa treba ga odmah udaljiti od ovog sporta.

Nikako mi nije jasno sta je Kokot pokusavao igrati danas. Taj covjek ne treba biti dio ovog kluba. Razumijem ja da ne ide, da nece lopta, i neka fula. **** desava se, ali na svaku odluku on ima neki prigovor. Prigovara sudijama, protivnickim igracima, svojim igracima, pa cak kreten i sam sebi prigovara. Nesto se udara po glavi, siri ruke, prica sam sa sobom. Slucaj za ispitivanje. Vjerujem da je plan bio da Kokot i Dzenis prime koju loptu i guraju Tiaga u prostor, ali simpaticni Zoran stoji negdje u ofsajdu, umjesto da skoci i spusti loptu Dzenisu ili Tiagu, on se nesto uvaljuje stoperima Radnika, fata zjale iza odbrane Radnika. Ne treba ni pisati o onome sto covjek moze promasiti tokom utakmice.

Antolovic uopste ne treba biti na golu. Kraj price. Primjer Avdukica na drugoj strani i njegova odbrana nakon suta Kokota, covjek donio bod svojoj ekipi. Na drugoj strani jednini opasan udarac zavrsio iza ledja Antolovica. Sreca sudija nesto svirao. **** ti golmana koji nije sposban da ti donese barem jedan bod u polusezoni, a itekako sposban da ih oduzme svojim glupostima. Vedrana odmah na gol, barem znas da imas mladog golmana kojeg treba i istrpiti, a ne ovo drvo na golu koje ne zna ispucati loptu.

Stvarno prava steta jer ova ekipa ima mnogo potencijala, ali jednostavno jos uvijek nisu pravi tim, s glavom i repom. Ovih nekoliko parazita u timu nas konstantno vuku dole, sto svojim promasajima, sto glupostima, sto mangupisanjem i imas ovo sto imas. Na kraju ne znas ni koga okriviti za ovo. Nek nam je Bog na pomoci da ovi uvide sta nam to nedostaje i da postoji neko s pravom vizijom. Ne moze se nazor nista, treba znati kojim putem idemo i sta zelimo. Nama treba 80 minuta utakmice da uvidimo na koji nacin treba igrati i sta zelimo na terenu. Ovi bi se sad dodavali, sad bi igrali na kontre, pa nesto izmijesaju. Onda imas Tiaga koji je strasan u tim direktnim i brzim napadima, ali trazimo neki posjed kroz dodavanje stopera, imas Kokota koji je opasan u petercu, koji moze nesto iseprkati kada stisnes i ubacujes lopte unutra, a mi to ne radimo. Bukvalno se ne zna ko pije, a ko placa i to nas totalno ubi.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 29 nov 2015, 16:43

Sta kaze mulalic digli smo se iz rezultatske krize :facepalm:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 nov 2015, 16:45

a protiv tih od kojih bi stvarno trebao biti slabiji na papiru odigrao si odlično i trebao po igri pobijediti sve tri utakmice. igra l' travniku i rudaru na toj poziciji neko bolji od mladenovića? da ne govorim o amiru, đelmiću, memiji, blagojeviću, stoperskom paru...pa i famoznom kokotu kako je igrao "bolje" utakmice. naravno da ne igra. nego se biraju utakmice, iz ovih ili onih razloga. pa uporedite kokota iz derbija i zadnje tri utakmice.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 29 nov 2015, 16:46

Pa kako nisu kad je bajic dao 15 golova u sezoni kad je kvesic po strani probijao i centrirao kako on zna, a gledaj sad mladenovica mjesto niega i kokota u napadu pa mnogo smo losiji nego u evropi. Ali ipak nismo toliko losi i kad su nam sve nade utihnule mi se ispromasimo protiv slavije i radnika a sa ta 4 boda bili bi ja konju i imali bi velike sanse za evropu kroz ligu
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 29 nov 2015, 16:50

BLU SKY je napisao/la:Sta kaze mulalic digli smo se iz rezultatske krize :facepalm:
Nije nego je rekao iz igracke krize jer smo ko nesto i igrali stvarali sanse.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 nov 2015, 16:56

fokusirani i skoncentrisani kokot jeste igrač za želje. s trenerom koji zna sa mentalno nestabilnim likovima i osjećajem da je zamjenjiv (još bitnije), on može mnogo i to se vidjelo u evropi, u derbiju, u širokom brijegu. oda je njega "volio" i on je njemu to vraćao, otkad je oda otišao on je bitno lošiji.

što se đelmića i antolovića tiče mislim da su završili svoje. za đelmića je bila dilema i dosad, on s glave nije toliko nezamjenjiv koliko to nekad izgleda u ovoj ekipi bez glave i repa, ali gotovo sam siguran da je danas tu dilemu riješio. ja bi na njegovo mjesto u startnih 11 vratio memiju gore, a doveo pravog desnog beka. memija je naš strašni potencijal i zlatna koka, ali i on mora znati da može na klupu, i on je opstruirao više od par utakmica. kad bi vratili stanića to bi bio idealan duet ako je u formi, jer on u formi može raditi korisne stvari naprijed a da ne ispada nazad. memija to još ne može u glavi, fizički bi mogao...ali nekad će sigurno moći i tu mu je dugoročno najveći potencijal. i staniću je trebalo do 24. godine da to taktički savlada.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 29 nov 2015, 16:58

ChWilla je napisao/la:a protiv tih od kojih bi stvarno trebao biti slabiji na papiru odigrao si odlično i trebao po igri pobijediti sve tri utakmice. igra l' travniku i rudaru na toj poziciji neko bolji od mladenovića? da ne govorim o amiru, đelmiću, memiji, blagojeviću, stoperskom paru...pa i famoznom kokotu kako je igrao "bolje" utakmice. naravno da ne igra. nego se biraju utakmice, iz ovih ili onih razloga. pa uporedite kokota iz derbija i zadnje tri utakmice.
Neko napisa da nam fale samo dva igraca od Evrope, i da spojimo u jedan odgovor.
U Evropi i ovim jacim utakmicama mi znamo sta hocemo. Kada znas sta hoces, to mozes i dobiti ako se potrudis i budes maksimalno posvecen tome. U tim utakmicama mi hocemo da stanemo nazad, da damo loptu protivniku, da se organizovano branimo i prijetimo iz brzih napada. Tada si imao Bajica koji je nevjerovatan kada treba zadrzati loptu i proslijediti je na krilo, ili izboriti neki faul iz nicega, ili Kvesica koji je prava radilica, momak koji je prije svega inteligentan i takticki skolovan, momak koji moze trcati kao navijen i na kojeg mozes racunati uvijek. Mi smo nagazili Ferencvaros posteno, a mislim da poslije nas jos nisu izgubili utakmicu.

Imamo nevjerovatan problem da hocemo nesto sto realno ne mozemo i za sta nemamo potreban kvalitet. Ne mislim tu na opsti kvalitet igraca, nego zelimo kofa neki posjed, a slabo se krecemo, tako da imamo posjed, ali samo u dodavanju dva stopera. Nemamo pravu desetku koja ce diktirati tempo, koja ce uzeti tu loptu i iz nicega izbaciti napadaca pred gol. Dado to moze dobro odraditi, ali onda ispred njega stavimo napadaca i dva krila koja idu u sirinu, a onda nema tog zadnjeg pasa prema golu, nego ide lopta do Djelmica koji bi onda ubacio nikome, ako uspije dobaciti dotle. Mozemo biti itekako opasni kada damo protivniku loptu, ali nije niko budala. Dodje ti Slavija stane nazad i nece ljudi loptu. Vise je vole nabiti u aut nego krenuti prema nasem golu. Ako naprave kakvu kontru i zabiju imaju tri boda, ako ne vjerovatno jedan i vozdra raja.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 nov 2015, 17:01

izgubili su neki dan derbi od MTK i to im je prvi poraz. ali svejedno bježe drugom 15ak bodova...

i ja mislim da ta desetka fali najviše od svega. dado će to nekad negdje biti. a hoće li ovdje biti sistema i strpljenja da to bude ovdje ne znam...dijelom je ipak i do njega, strašne su mu oscilacije.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 nov 2015, 17:06

U pravu je mulalic koliko se to nekom god ne svidjalo nije nas problem sto smo odigrali nerjeseno nego sto su nam ljudi uzeli bodove kuci.

Nekad sam napisao da kokot nije igrac za Zelju ona milan ribar se sprdao na taj racun i da ce vrijeme pokazati da je to tako. I dalje mislim isto.

Znaci protiv Radnika kuci protiv Mladosti protiv Slobode protiv Slavije protiv Radnika opet sigurno jedno 10 100% sansi koji bi malo bolji igrac dao.
I sigurno bi imali barem 9 bodova vise. I to je problem al glavni ove ekipe. Pa ne moze dati gol sam sa golmanom i tu je kraj price.

Bio sam misljenja da Djelmica vrijedi zadrzati sada ne mislim tako sam je pokazao da nema glavu da bude igrac.

Evidentno je da mora ici remont ekipe. Problem ove ekipe je mentalitet koji je ocit evo bas kod spomenutih igraca kokota i djelmica. Uz skolovane igrace nasi mladi igraci mogu postati igraci nikako uz ove vasarske. I prosle godine su mladi igrali dobro uz one igrace koji su imalk pobjednicki mentalitet jer su bili u Amarovoj ekipi kojoj je Amar to usadio u glavu. Mogu kokoti djelma ponekad bljesnuti ali ne mogu imati kontinuitet. Iz tog razloga i to je tako. Tesko koji trener ce to promjeniti.
Zeljo do groba.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 29 nov 2015, 17:07

Jos one kornere i slobodne udarce onako izvoditi je za samara. Nesto se dodaju ko da su Barselona. Treba stvari dobro analizirati i odluciti kako igrati. Nije problem hoces da glumis neku tehnicki strasnu ekipu, dovedi igrace za taj nacin igre, sta imaju Memija i Dzenis glumit Iniestu i Alvesa, a jos nisu kako treba savladali primanje i dodavanje lopte.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 nov 2015, 17:12

Ma i tog Thiaga se hvali konstantno, amnestira krivice, a frajer je danas imao jedan dobar prodor, kad je Kokot promasio. Promasio jedan zicer i jednu jos super sansu i bio 13 hiljada puta u ofsajdu. Prvih pola sata loptu jednom primio.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 29 nov 2015, 17:16

Elegant je napisao/la:Sreca pa je jos jedno kolo do kraja, a onda na potezu uprava !
Oni su svoje poteze ispucali
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 nov 2015, 17:16

a šta ćeš kad niko drugi ne čini ni toliko i kad bi bez njega imali još 5-6 bodova manje i bili ispod crte...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 nov 2015, 17:18

Željo zabio 1 go u posljednje 4 tekme. Yebena situacija...

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 29 nov 2015, 17:51

pile87 je napisao/la:U pravu je mulalic koliko se to nekom god ne svidjalo nije nas problem sto smo odigrali nerjeseno nego sto su nam ljudi uzeli bodove kuci.

Nekad sam napisao da kokot nije igrac za Zelju ona milan ribar se sprdao na taj racun i da ce vrijeme pokazati da je to tako. I dalje mislim isto.

Znaci protiv Radnika kuci protiv Mladosti protiv Slobode protiv Slavije protiv Radnika opet sigurno jedno 10 100% sansi koji bi malo bolji igrac dao.
I sigurno bi imali barem 9 bodova vise. I to je problem al glavni ove ekipe. Pa ne moze dati gol sam sa golmanom i tu je kraj price.

Bio sam misljenja da Djelmica vrijedi zadrzati sada ne mislim tako sam je pokazao da nema glavu da bude igrac.

Evidentno je da mora ici remont ekipe. Problem ove ekipe je mentalitet koji je ocit evo bas kod spomenutih igraca kokota i djelmica. Uz skolovane igrace nasi mladi igraci mogu postati igraci nikako uz ove vasarske. I prosle godine su mladi igrali dobro uz one igrace koji su imalk pobjednicki mentalitet jer su bili u Amarovoj ekipi kojoj je Amar to usadio u glavu. Mogu kokoti djelma ponekad bljesnuti ali ne mogu imati kontinuitet. Iz tog razloga i to je tako. Tesko koji trener ce to promjeniti.
Zeljo do groba.
Maloprije sam htio baš to napisati. Koliko si potencirao to za Kokota mislio sam da imaš nešto lično protiv njega. Tada se nisam slago sa tvojim mišljenjem jer je Kokot koliko toliko bolje igrao i bio koristan, ali ovo u zadnje vrijeme je odron živi. Kokot stvatrno nije igrač za Želje, moram priznati da si bio u pravu! Koliko nam je valjao u pojedinim utakmicama toliko je glavni krivac što sada nemamo bar 6 bodova više. Iako je nedavno produžio ugovor, treba se čovjeku zahvaliti na svemu što je do sada uradio i raskinuti ugovor, nadam se da to i uprava vidi.

Što se Đelmića tiče, do sad su bila različita mišljenja oko njegovog statusa, ali poslije ovog danas treba mu vrata pokazati i kazniti ga. Ne mogu se oteti utisku da ovo danas nije bilo namjerno.

Pored njih, treba se zahvaliti Livaji, Diatti a poslije ovog danas i Joci za kojeg i sad mislim da je odličan napadač, ali jednostavno se kod nas nije uklopio. Tola također više nema šta tražiti u klubu.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 29 nov 2015, 17:54

braco je napisao/la:Željo zabio 1 go u posljednje 4 tekme. Yebena situacija...
Ma malo je reci da je yebena imali smo priliku da na proljece ponovo sami sebi krojimo sudbinu i da bude sve do nas sto se tice lige i fine sanse da izborimo evropu kroz ligu. Sad nam kao jedina mogucnost ostaje taj kup koji moramo osvojiti. Ne mislim da je nemoguce pogotovo uz pojacanja da i to ostvarimo. Moramo svi biti uz tim i dati im podrsku pogotovo u kupu jer ako ne izborimo evropu ne smijem ni da pomislim sta nas ceka. Danas smo propustili zadnji voz da se prikljucimo sirokom. E sad ima i solucija da sloboda nece dobiti licencu la da mozemo ici i kao peti naravno ako se u kupu sve poklopi ali o tome ne treba razmisljati.

nekadafanatik
Kontakt:

Post Postao/la nekadafanatik » 29 nov 2015, 17:55

Kada jedan tim za nepuna cetiri mjeseca promijni tri trenera onda je problem prije svega u onima koji vode klub. Jer, to niko normalan i sa minimumom bilo kakvog sistema i organizacije NE RADI. Zeljeznicar je odigrao dvije/tri pristojne tekeme na medjunarodnoj sceni i igraci (koji su provincijskog mentaliteta) to nisu bili u stanju ni fizicki ni psihicki da prate. Pukli su i trebalo im je mjesec i po da se koliko - toliko vrate sebi. A to je po kvaliteti cak i za ovu tanku ligu negdjee od 4 do 6 mjesta. Plus, iz tima j otisao njabolji igrac koji je bio spona za asistncije i golove, a zamjene nije bilo. Poslij pet tankih i losih utakmica otpusten je (sutnut) Odovoc koji je od ljubomca navijaca i podske kluba za par sedmica proglasan za trenera koji ne zna i ne moze. Tipicna domaca idiotska prica. Onda je potrosn Capljic za 14 dana. Objektivno, ima li iko na ovom forumu ko misli da Zeljo ne bi imao ovoliko bodova i da je Odovic ostao? Naravno da bi. Pa sto mijenjati nekoga ko je prvo lgenda kluba,a ima i iskustvo dovoljno za ovakvu ligu? Pa sta ako se ne bude prvak? Ozbiljan klub treba da ima ozbiljnog trenera koji ce bar 4 godin da vodi tim. Ja nakon Amara Osima ne znam pogodniju licnost od Odovica. Sada niti imas atmoferu u klub ni u timu, niti postoji povejrenje navijaca u igrace, trenera i klub..Nema nista.. A sve zbog neralnih ockivanja uprave, koja mora ima jasan pregled onoga sto tim objektivno moze. Ne mogu u upravi da se povode za zeljama navijaca i zvizducima na par utakmica. Sadasnji trenr je OK ali za - pomocnog trenera, sto je i bio.

PRIJEDLOG: Naci trenera za par sezona. Moze biti Oda ili neko drugi. Ali PAMeTNO ODABRAN. Neko ko ima autoritet, ko ce sloziti tim i vratiti navijace na tekme. Pojacati se koliko je moguce i zahvaliti ili prodati vec u polusezoni igrace koji objektivno nisu nuzni. Po meni, prije svega sredina terena visi. Najmanje dva kvalitetena srednjaka. To je prioritet. A to se tice uprave...Pa imate Osima starijeg - ako nista moze da vas posavjetuje i da svojim vezama pomogne bilo oko transfera nekog igraca, bilo oko trenera. Idiotski je ne iskoristiti tako nesto.

Znaci: 1. Svabu da pomogne. 2. Vratiti Odu ili dovesti trenera sa autoritetom i iskustvom. 3. Pojacanja u vezi. 4. Adio za Kokota, Antolica , a i za neke slabasne kojima ionako trba traziti zamjene. 5. Otvoreni stavovi uprave prema javnosti i navijacima. Prijatno.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 29 nov 2015, 17:57

Genie je napisao/la:
pile87 je napisao/la:U pravu je mulalic koliko se to nekom god ne svidjalo nije nas problem sto smo odigrali nerjeseno nego sto su nam ljudi uzeli bodove kuci.

Zeljo do groba.
Maloprije sam htio baš to napisati. Koliko si potencirao to za Kokota mislio sam da imaš nešto lično protiv njega. Tada se nisam slago sa tvojim mišljenjem jer je Kokot koliko toliko bolje igrao i bio koristan, ali ovo u zadnje vrijeme je odron živi. Kokot stvatrno nije igrač za Želje, moram priznati da si bio u pravu! Koliko nam je valjao u pojedinim utakmicama toliko je glavni krivac što sada nemamo bar 6 bodova više. Iako je nedavno produžio ugovor, treba se čovjeku zahvaliti na svemu što je do sada uradio i raskinuti ugovor, nadam se da to i uprava vidi.

Što se Đelmića tiče, do sad su bila različita mišljenja oko njegovog statusa, ali poslije ovog danas treba mu vrata pokazati i kazniti ga. Ne mogu se oteti utisku da ovo danas nije bilo namjerno.

Pored njih, treba se zahvaliti Livaji, Diatti a poslije ovog danas i Joci za kojeg i sad mislim da je odličan napadač, ali jednostavno se kod nas nije uklopio. Tola također više nema šta tražiti u klubu.
Brate sve se slazem samo ne kontam ovaj dio i poslije ovog danas zahvaliti se i joci mislim covjek je usao zadnjih 15 minuta kad imamo igraca manje kad nam rezultat nije dobar i to udje na desno krilo prije toga dvije tekme po pola sata. Ako je kokot imao ovoliko kredita i svasta neato promasio, a bio je standardan prvotimac ja mislim da i Joco koji na svojoj poziciji nije odigrao poluvrijeme otkad je dosao ima bar kredita jos na proljece.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 29 nov 2015, 18:10

Zeljo do groba.
karakter đelmića se pokazao prije nego što je došao kod nas,kad je sve dogovorio sa olimpikom pa došao nama....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Mamba21, mavi, ristagrad, sassari i 46 gostiju.