FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znaci nisam pogrijesio sto sam ga stavio u potpis prije par kola i sto sam mu vjerovao...4 pobjeda u nizu
odlaze nam 2 igraca ubrzo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jesmo odradili vitez 4:0,al moglo je glat biti 4:4,da nije bilo macke na golu,al ovo danas je bilo tika taka,dominacija u svakom smislu te rijeciBesic je napisao/la:To on govori ako budemo vodili
Edit: a mene puca neki deja vu , ovako smo odradili Vitez 4:0 pa usrali derbi, valjda sad nećemo .

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Vhahahahhahahahahahahahhhhahahahahahahhaahahahahahhhahahhahahhhhhahaahaahahahahh
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Slazem se druze samo to moze jedino postepeno. Najveci transfer je onaj Cimirota do sada. Prvenstvo je jedno od najlosijih u evropi. Da se bar nekako dogura do grupa lige prvaka ili euorpa lige. A ovako je stvarno i ovih 2-2.5 miliona plafon. Steta sto Duljevic nije u reprezentaciji makar kao 23 igrac i to bi mu pomoglo. To je sve povezano jedno sa drugim. Za pola tih para od Duljevica moze pokupovati 10 najvecih talenata u domacem prvenstvu, vratit Kouadia.RedEvil je napisao/la:Ma treba dizati ljestvicu sto da ne,nezzz samo do kad ima ugovor,al brate odmah mu dati bolje uslove i produziti ga na jos 4.g,i onda traziti neku bolju cifru 4 miliona minimun
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 nov 2015, 15:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Al Jesis je Bog i batina

- PitarBordo
- Kontakt:
Ubili brašno u ekipi koja je trebala pobjediti u Lištiici neki dan... Poništen čist gol, dvije stative i Benkina ona peta ... Trebalo znači mnogo više golova da bude....
Dulja preeeeeeeeeeeeejak... Amer prejak, Almir prejak... AHMAD EXPLODIRAO (haha, pravi Sirijac) u drugom poluvremenu!!! Džemo drugi pubertet, goni frajko u 75 minuti... UH!!! U Lišticu po bodove!
Dulja preeeeeeeeeeeeejak... Amer prejak, Almir prejak... AHMAD EXPLODIRAO (haha, pravi Sirijac) u drugom poluvremenu!!! Džemo drugi pubertet, goni frajko u 75 minuti... UH!!! U Lišticu po bodove!
Samo Saraj'vo.
Zar je moguće da niko ne komentira trans na sjeveru? 

Zadnja izmjena: High, dana/u 29 nov 2015, 15:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad je snimak na Vogosci.?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Grmi, i ja sam se iznenadio kada su momci postavili. Danas je sve odlicno biloHigh je napisao/la:Zar je moguće da niko ne komentira trans na sjeveru?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma Kallasi ide s dinamitom u siroki vracamo se s 3 boda AHHAAHAH

Slazem se druze samo to moze jedino postepeno. Najveci transfer je onaj Cimirota do sada. Prvenstvo je jedno od najlosijih u evropi. Da se bar nekako dogura do grupa lige prvaka ili euorpa lige. A ovako je stvarno i ovih 2-2.5 miliona plafon. Steta sto Duljevic nije u reprezentaciji makar kao 23 igrac i to bi mi pomoglo. To je sve povezano jedno sa drugim. Za pola tih para od Duljevica moze pokupovati 10 najvecih talenata u domacem prvenstvu, vratit Kouadia.[Ajax je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Ma treba dizati ljestvicu sto da ne,nezzz samo do kad ima ugovor,al brate odmah mu dati bolje uslove i produziti ga na jos 4.g,i onda traziti neku bolju cifru 4 miliona minimun
Dulja mora bit u reprezenraciji vec sljedece okupljanje,ako ima oci Mesa,a za sve ostalo si upravu,bar da je reprezentacija otisla na Euro,valjalo bi to pravo,a za ligu da i ne pricam,i tih 2-2,5 je cifra jbg,s obzirom sta je dosad bilo,Kouadio je zasluzio da mu se da sansa

Ljudi ja neznam za vas ali meme onaj Almir Bekic osusevljava a sta reci za ludog duljevica ili za njih obojicu u tandemu lijevo UBIJAJU.
Džeeeeeemooooooo!!!
Džeeeeeemooooooo!!!

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
FK Sarajevo
Ovo je Sarajevo kakvo treba da bude 
Odlicna igra, zadovoljan.
Almir Bekic je poslije Dulje trenutno nas igrac u najboljoj formi.
Sjajan je..
Cestitam Plakalu na prvoj pravoj odbrani od ka je stao na gol
I jbte, imaju li nasi dresove s dugim rukavom, il bilo sta da obuku... Gledam ih i ne mogu se ugrijati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odlicna igra, zadovoljan.
Almir Bekic je poslije Dulje trenutno nas igrac u najboljoj formi.
Sjajan je..
Cestitam Plakalu na prvoj pravoj odbrani od ka je stao na gol

I jbte, imaju li nasi dresove s dugim rukavom, il bilo sta da obuku... Gledam ih i ne mogu se ugrijati

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Duljevic bi trebao da bude to cetvrto krilo u reprezentaciji. Pored Lulica, Visce i Hajrovica. Kvalitet ima.RedEvil je napisao/la:Dulja mora bit u reprezenraciji vec sljedece okupljanje,ako ima oci Mesa,a za sve ostalo si upravu,bar da je reprezentacija otisla na Euro,valjalo bi to pravo,a za ligu da i ne pricam,i tih 2-2,5 je cifra jbg,s obzirom sta je dosad bilo,Kouadio je zasluzio da mu se da sansa
Prvo brate, prvoAjax je napisao/la:Duljevic bi trebao da bude to cetvrto krilo u reprezentaciji. Pored Lulica, Visce i Hajrovica. Kvalitet ima.RedEvil je napisao/la:Dulja mora bit u reprezenraciji vec sljedece okupljanje,ako ima oci Mesa,a za sve ostalo si upravu,bar da je reprezentacija otisla na Euro,valjalo bi to pravo,a za ligu da i ne pricam,i tih 2-2,5 je cifra jbg,s obzirom sta je dosad bilo,Kouadio je zasluzio da mu se da sansa

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.