FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ko je rekao da ga ne zanima?
Samo je ne dozivljavamo emotivno niti blizu kao i Sarajevo.
Samo je ne dozivljavamo emotivno niti blizu kao i Sarajevo.
Shvatljivo je kada ta ista repka nije ono sto treba biti, nego poligon za menedzere i privatna prcija ovih parazita i kriminalaca? Ja bih rado pratio repku, al za mene moja drzava trenutno nema repku kao sto nema ni himnu ni zastavu. Do nekog boljeg vremena...ultrasegamega je napisao/la:O tome ja i govorim. Naravno da mi je drazi uspjeh moga Sarajeva, ali nikad necu moci da ne pratim reprezentaciju da slavim ili tugujem ovisno o rezultatima iste.Ado76 je napisao/la:gu dozivjeti utakmicu reprezentacije kao Sarajeva.Da igraju polufinale evropskog prvenstva,meni se ne moze porediti recimo sa utakmicom Sarajevo-Levski,a da ne govorim o utakmici tipa one Sarajevo-Zeljo 1998 godine![]()
Jednostavno nema te emocije,drazi,ali daleko od toga da ne volim reprezentaciju
Neshvatljivo je da nekog ne zanima repka, pa neka prica ko sta hoce.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Pa o tome se i govori cijelo vrijeme.Mogu gledati reprezentaciju,drago mi je da pobijedi,ali ta strast i emocija se ne moze mjeriti sa Sarajevom.Evo,ja bih vise volio 9 bodova Sarajeva do kraja ovog dijela prvenstva,nego da smo prosli Irsku.Ali to ne znaci da ne volim reprezentaciju,kako neki zele tu emociju da predstave.ultrasegamega je napisao/la:O tome ja i govorim. Naravno da mi je drazi uspjeh moga Sarajeva, ali nikad necu moci da ne pratim reprezentaciju da slavim ili tugujem ovisno o rezultatima iste.Ado76 je napisao/la:gu dozivjeti utakmicu reprezentacije kao Sarajeva.Da igraju polufinale evropskog prvenstva,meni se ne moze porediti recimo sa utakmicom Sarajevo-Levski,a da ne govorim o utakmici tipa one Sarajevo-Zeljo 1998 godine![]()
Jednostavno nema te emocije,drazi,ali daleko od toga da ne volim reprezentaciju
Neshvatljivo je da nekog ne zanima repka, pa neka prica ko sta hoce.
Pa meni vise srce preskace i pod vecim sam stresom kad gledam Sarajevo-Drina,nego BiH -Izrael,dokazano na meni

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ja sam se za ovu drzavu borio upravo protiv tih sa kojima nas poredis..Pratim reprezentaciju i drago mi je kad pobjedjuju,ali vise mi znaci da FKS klepi Drinu nego da su oni pobjedili Irce..Ne podrzavam ovaj savez a reprezentacija je njihovo privatno vlasnistvo..Mao mi je zao ovog jadnog naroda koji zivi za repku, ali za njih me libo racku..ultrasegamega je napisao/la:Ne pracenje reprezentacije i ne navijanje za istu vas izjednacava sa onim iz Republike Srpske, mrziteljima BiH, a nijedan od vas koji kao ne pratite ne voli FK Sarajevo vise od mene, niti ga prati duze od mene.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nešto kontam i evo i čitam kod nas se mora desit da neki klub skoro kolaps doživi da bi krenuo s boljim radim mislim na RK Bosnu nekad velikana... I razmišljam da bi se trebali podržat za vrijeme prvenstvene pauze i iskreno pored moje životne i vječne ljubavi Sarajeva nekako dok sam dijete uvijek sam volio tu Bosnu i uvijek se sjetim strasnog navijanja hordi na utakmicama Bosne... Iskreno se nadam da ce opet se vratiti na stari kolosijek pozdrav
Sent from my C6603 using Tapatalk
Sent from my C6603 using Tapatalk
100 puta sazvakana tema, normalno da se voli BiH ali opet se moram sloziti da je ipak Željo meni preci od repke.(normalno da volim repku svim srcem)ultrasegamega je napisao/la:Uredu je reci da ti je klub drazi, ali reci nesto tipa "samo Sarajevo ili samo, Zeljo, samo Sloboda, je*o reprezentaciju" je glupost nevidjena. To te ne cini vecim navijacem svog kluba. To ce cini retardiranim glupanom koji ne zasluzuje da zivi.
Npr kad izgubi mi tim 7-10 dana mi treba da se dohavizam, kad izgubi repka 3-5 dana da se dohavizam.
Isto kao sto ti imas pravo reci da ti je repka bitnija od Sarajeva.( vise ti znaci ili sta vec)
Nemoj nazivati ljude retardirane I glupe ako ne misle kao ti.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Moje mišljenje je da mi je reprezentacija jako bitna, ali ipak treba shvatiti da je klub donekle ispred repke, jer ipak repka igra samo nekoliko puta godišnje i naravno, kada bi po tome gledao, klub mi je draži o državnog tima. Meni su gori oni navijači koji navijaju/simpatišu 3 - 4 (ili čak i više) kluba. Tipa volim Sarajevo, ali i Romu, Real itd itd..i što je još gore nerviraju se kad im taj strani tim izgubi i pišu svakakve komenatre na društvenim mrežama, .. meni je to smiješno komentarisati.. Mogu samo u vezi Sarajevu nešto pisati, a sad da ja branim , recimo Romu (koju simatišem samo zbog Džeke i Pjanića, kao što je slučaj sa ostalim klubovima gdje igraju naši) nemam potrebe za tim .
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:Moje mišljenje je da mi je reprezentacija jako bitna, ali ipak treba shvatiti da je klub donekle ispred repke, jer ipak repka igra samo nekoliko puta godišnje i naravno, kada bi po tome gledao, klub mi je draži o državnog tima. Meni su gori oni navijači koji navijaju/simpatišu 3 - 4 (ili čak i više) kluba. Tipa volim Sarajevo, ali i Romu, Real itd itd..i što je još gore nerviraju se kad im taj strani tim izgubi i pišu svakakve komenatre na društvenim mrežama, .. meni je to smiješno komentarisati.. Mogu samo u vezi Sarajevu nešto pisati, a sad da ja branim , recimo Romu (koju simatišem samo zbog Džeke i Pjanića, kao što je slučaj sa ostalim klubovima gdje igraju naši) nemam potrebe za tim .

Ono što nikada shvatiti neću !
Najviše su mi simpatični kada za sebe pišu da su navijači Reala, Barce, Manu i u odgovorima na nešto ili komentarima na utakmicu pišu "MI"

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- PitarBordo
- Kontakt:
@Ajzea isti sam... to u prvom licu kad se priča o klubu čiju utakmicu u velikoj većini slučajeva nisu pogledali... Nikad neću shvatiti.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas uzimamo Hertu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi ćemo sutra rastaviti Eibar, nismo bili na nivou protiv Shaktara i pored toga što smo dali 4 gola.. U prilog tome govori i to da smo primili 3 za 15 minta..MortemHz je napisao/la:Danas uzimamo Hertu
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ajzea je napisao/la:Mi ćemo sutra rastaviti Eibar, nismo bili na nivou protiv Shaktara i pored toga što smo dali 4 gola.. U prilog tome govori i to da smo primili 3 za 15 minta..MortemHz je napisao/la:Danas uzimamo Hertu

- Jaozinho22
- Kontakt:
Pozz komšije,jel mi može neko objasnit ovu situaciju s Duljevićem što ova dvojica pričaju. Nije valjda da mu je Husara menadžer ? Usput bez ikakvih zlonamjernih komentara i napadanja u čoporu,fino pitam 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Meni je ipak najjace: Gotivim Ronalda i ako sam Katalonac! Napisa lik iz Kalesije i ostade ziv. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako sam na to zaboraviojoker90 je napisao/la:Meni je ipak najjace: Gotivim Ronalda i ako sam Katalonac! Napisa lik iz Kalesije i ostade ziv.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj vidjao sam i tojoker90 je napisao/la:Meni je ipak najjace: Gotivim Ronalda i ako sam Katalonac! Napisa lik iz Kalesije i ostade ziv.

joker90 je napisao/la:Meni je ipak najjace: Gotivim Ronalda i ako sam Katalonac! Napisa lik iz Kalesije i ostade ziv.

Sto negdje procitah, ako Katalonija proglasi nezavisnost prvo ce se kod nas zaratiti.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo uzeli smo jeAjzea je napisao/la:Mi ćemo sutra rastaviti Eibar, nismo bili na nivou protiv Shaktara i pored toga što smo dali 4 gola.. U prilog tome govori i to da smo primili 3 za 15 minta..MortemHz je napisao/la:Danas uzimamo Hertu

-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imao kartone1922VFC1981 je napisao/la:Sto to Kouadio nije igrao protiv vas ?![]()
Trenutno korisnika/ca: fks74, tutankamon1905, zemuntrg i 42 gosta.