GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

DANTES
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la DANTES » 29 nov 2015, 10:23

u svemu tome sem u samoj veličini. nama bar dođe 20 hiljada naa utakmicu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 nov 2015, 13:17

BigBigBang je napisao/la:Cek cek sta to vidim sad se velica Partizan jel hahahaha pa nemojte mi reci da je vrijednije proci u grupi Evropa lige pored AZ alkmara i Augsburge od toga da skines skalp jednom Arsenalu u LP i ispadnes u grupi gdje igra vjerovatno najjaca ekipa na svijetu, Arsenal i uvijek jaki Olypmiakos. Ne znam zasto se daje znacaj toliki terminu proljece u Evropi sto puta je bolje ispasti u grupi Lige Prvaka nego proci grupu Lige Evrope. Partizan je poslije Dinamanajboljei poslijeratni klub u regionu ali opet nisu ni blizu Dinamu ni rezultatski a ni finansijski...Dinamo je broje jedan u regionu ubjedljivo i suvereno.
De reci da se salis. Evo ja cu ti kao netko tko i dan danas navija za Dinamo, tko i dan danas gubi zivce kad Dinamo gubi, tko i dan danas budi susjede kad Dinamo zabije reci da si smijesan.

Necu porediti Dinamo i Partizan, velicinu klubova, ali Partizan nije dobio bilo kakve klubove. To jesu prosjecni klubovi u svojim ligama, Dinamo bi se takodjer mogao nositi s njima, Dinamo bi takodjer skupio nekih bodova u toj grupi, mozda ju prosao kao sto ce Partizan proci, ali Dinamo je bolestan, Dinamo dva puta prokocka vodstvo protiv Chernomoretsa kojeg kasnije izbaci jedan RNK Split. Dinama sramoti Ludogorets, RBS trpa kao da to nije on, kao da je to ekipa sa nekih 150km sjeverozapadno od Salzburga.

Pojam prezimljavanja u Europi ti nista ne znaci? OK. A pojam prolaska grupne faze nekog euro takmicenja? To bi onda valjda znacilo nesto. Dinamo je skupio tri popisana boda u pet utakmica. Slavio sam ta tri boda kao da su grupu prosli, sretan sam i sad zbog njih, ali poslije izgube cetiri utakmice i ta tri boda u cijelom natjecanju ne znace nista. Kao da u ligi sad Zagreb skupi 30 bodova i kazu poslije 'ej jbt, mi smo uzeli 30 bodova, uzeli smo 3 boda Dinamu, tukli smo Hajduka na Poljudu, nadigrali smo Rijeku u tri utakmice i samo zbog lude srece ostali bez bodova, nema veze sto smo ispali u drugu ligu, bitno da smo uzeli 30 bodova'.

Da je to sezona kao prije 15 godina kada je takodjer Olympiakos bio u grupi i kada je Dinamo zbog sistema takmicenja dosta popusio, ali je odigrao odlicno takmicenje, skupio dosta bodova pa ajde, ispao si, ali si ponosan. Sta ja sad trebam biti ponosan na tri boda koja do sad od cak 32 ekipe nisu skupile samo dvije. MTA nema bodova dok Lyon ima jedan bod.

Grupa jeste teska, ali zasto se onda spominje to da bi Dinamo uzeo vise bodova da je bila laksa grupa ako bodovi nisu bitni? Igralo bi se s nekom Astanom i onda bi se bilo ponosno na bodove, onda nije bitno tko je protivnik, bitni su bodovi, rezultat? Boli me vise ku*ac tko je protivnik, ocu da prodju grupnu fazu.

Dosta mi je vise tih prica da treba biti ponosan sto se igra s Realom, Bayernom, Arsenalom i tim velicinama. Ocu da Dinamo igra LP ili bar EL i da navijaci protivnika kazu 'ej jbt, pa mi igramo s Dinamom, to nesto znaci'. Ocu da Dinamo bude velicina, a ne da slavimo tudje velicine koje nemilosrdno trpaju u tvom dvoristu. Iskreno me boli ona stvar jel mi u grupi Real Madrid ili Borac iz Cacka. Cak zelim sto manje klubove da bi skupili vise bodova, jer su mi bodovi bitni, a ne protiv koga se igra, navijam za Dinamo zbog Dinama, a ne zbog toga sto mi dolazi Real. Zaboli me ona stvar za Real, za Barcelonu, za United, za Arsenal, za Lyon, za Inter, za Milan, za Juventus, za Bayern, za sve pi*ke materine, nek igraju ligu prvaka s Rayom Vallecano, nek mu uzmu tri boda i slavit cu jednako kao da su dobili sve ove nabrojane jednako nebitne ekipe.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 29 nov 2015, 13:44

Zanimljivo je da ovi prosvjedi huligana nisu bas popraceni medijski, da ne bacim oko na forum vjerojatno ne bi niti znao da su bili :)

Inace da se osvrnem na uhicenje i izvlacenje novca iz kluba vazno je spomenuti da takve stvari ne odobravam (vjerojatno nitko normalan nece reci dobro je raditi mimo zakona) i da sam za to da mu se sudi kao i svakom drugom. S druge strane da li ce mi djelo ZM past u ocima nece.
Vodeci se zdravom logikom covjek koji u 10 godina uprihodi 200 mil eura legalno ne moze imati placu 10 000 kn i jasno je svakom da tu ima prostora da se mnogi okoriste iz politike, policije, grada, sudstva itd. U takvim situacijama uglavnom ne pada jedan covjek jer sam ne bi mogao puno izvuc, a da svi ostali budu promatraci.
To je uostalom praksa u svim firma pogotovo u drzavnom vlasnistvu, bio bi licemjer kada bi rekao nemam nista protiv da se izvlace pare iz dinama kada sam protiv da se farbaju tuneli dva puta, grade najskuplje dionice autocesta itd. Spomenuo sam vec prije ove "afere" da ne moze ZM toliko uzet koliko moze dat tako da je to na neki nacin i odgovor zasto mi djelo ZM nece past u ocima jer klub je dalje vrhunski ustrojen.

Moja neka vizija nakon ZM (jako bi volio da grijesim) je da ce doci netko drugi (iz politike najvjeroajtnije koja pobjedi u pregovorima nebitno strana) devastirati sve sto je dobro napravljeno (optuziti ZM pritom) pare ce se i dalje izvlaciti dok ih bude i svi sretni. Navijaci zato jer navodno imaju posten i transparentan klub koji ne igra nigdje osim u HNL-u dok im ne dodje iz guzice u glavu da nesto ne stima ali ionako njihov glas se pokazalo je totalno nebitan jer da nema izbora i raznih kalkulacija i kombinacija vjeroajtno do uhicenja ne bi ni doslo.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2015, 14:46

Cisto sumnjam da ce netko od podrzavatelja prokomentirat cinjenicu kako je danas Zlocinacka organizacija usprkos svim "velebnim uspjesima 10+ godisnjeg mandata" procijenjena na jednaku vrijednost kao Highdug,ali vrijedi pokusati.

Izbori :kafa:
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 29 nov 2015, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 29 nov 2015, 15:41

SiamoNoi je napisao/la:Cisto sumnjam da ce netko od podrzavatelja prokomentirat cinjenicu kako je danas Zlocinacka organizacija usprkos svim "velebnim uspjesima 10+ godisnjeg mandata" procjenjena na jednaku vrijednost kao Highdug,ali vrijedi pokusati.

Obicno sacekam koji dan da se napise vise informacija vezano za slucaj pa dam komentar. Ne skacem ko muha na **** odmah cim izidje prvi clanak

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 29 nov 2015, 16:24

Kako ce proc skupinu bogte pomogo kad cist penal ne svira u 93 min,a pritom primis gol iz zaleda,kako konta prezivit u evropi,kad je ih onaj Spanjolac tako opljacko u Pireju da to nije humano,a svirali su se neki penali protiv Dinama da je te penale smjesno gledati koda se neko urotio protiv Dinama da ne doceka toliko zeljeno proljece u Evropi .Kad imas aktivan rezultat za proc dalje protiv Heerenveen moro ga je frajer svirati pred kraj penal sto je samo on vidio.Ne volim se vracati u proslost ali ono sto svaki navijac dinama nikad nece prezalit je penal sviran za Werder protiv Dinama u ZG. Najjaca ekipa ikad koja je na Maksimiru postojala .Kad je Dinamo razvalio Werdera i onda se onaki penal svira.Neki dan se to prikazivalo na tv i mora se spomenuti ,jer bi Dinamo sa onakom ekipom puno toga napravio u Ligi Prvaka.Srecom donekle se to vratilo sve protiv strasnog Ayaxa

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2015, 16:29

Tko im je kriv sto nisu zabili 3 komada pa ne bi kmecali oko eventualnih neregularnih odluka.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 nov 2015, 16:49

sjećam se ja tih duela sa verderom. tamo je bilo šansi, ovako ne baš, tri verder je vodio lagano 1-0 i 2-1 i na kraju dobio 3-2 a mogao je čak i izgubiti. obje utakmice izgubili i kao imali neku šansu??
prvu u bremenu ste odigrali dobro, ali onu ovamo totalno loše
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2015, 17:12

Insect_terminator je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Cisto sumnjam da ce netko od podrzavatelja prokomentirat cinjenicu kako je danas Zlocinacka organizacija usprkos svim "velebnim uspjesima 10+ godisnjeg mandata" procijenjena na jednaku vrijednost kao Highdug,ali vrijedi pokusati.
Obicno sacekam koji dan da se napise vise informacija vezano za slucaj pa dam komentar. Ne skacem ko muha na **** odmah cim izidje prvi clanak
Sta imas cekat kada je sa informacijom izasao Tattin analni reporter Olivari?Znaci jedino sto moze bit je da je procijenjeno na još manje.Nije da nismo najavljivali ovo već odavno...
Insect_terminator je napisao/la:Zanimljivo je da ovi prosvjedi huligana nisu bas popraceni medijski, da ne bacim oko na forum vjerojatno ne bi niti znao da su bili :)
Ček,šta ti ono ne sacekas prvo pravomocne presude pa onda daješ komentare ili sam ja nesto pobrkao? :hmmmmm:
Nedavnih tisuću pet stotina sto posto stavom nezalutalih ljudi u priču, na bezveznoj večernjoj šetnji do neke prazne zgrade u polupredgrađu, bez zabavnog programa, razglasa, piva i kobasica - JEST i te kako uspjeh, kao i dokaz da ljudi može biti samo više, koliko god se ti ili itko s time pokušavao sprdati ili umanjiti.
Štanc :tokralju:
shzna je napisao/la:SLOBODA DINAMU!
:salut:

Lex
Kontakt:

Post Postao/la Lex » 29 nov 2015, 19:37

Dinamo-Lokomotiva 3:1
1-0 Rog (5), 1-1 Grezda (41), 2-1 Rog (72), 3-1 Ćorić (78)

Mamic u zatvoru a "navijaci" se nisu vratili na tribinu. :hmmmmm:
Valjda su umorni od velikih prosvjeda. :rol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2015, 23:03

Zašto bi se vratili?Zasto se "obitelji s djecom" nisu vratile da daju podršku Tatti i sad kad nema "huligana"?
Insect_terminator je napisao/la:Spomenuo sam vec prije ove "afere" da ne moze ZM toliko uzet koliko moze dat
Kada je to tocno ZM dao svoje novce u GNK?

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 29 nov 2015, 23:45

Jedan se kao ismijava nad brojkom, dok je njegovih istomišljenika danas bilo oko 100 (stotinu) puta manje dok je onaj kome bi sada glasnije nego ikad trebali dati podršku - u zatvoru.

Drugi govori kako ne podržava krininal, ali da mu Zdravko, bez obzira na ukradenih oko 30 mil eura, neće pasti u očima.

Treći priča o povraku navijača koje niko nije ni očekivao niti je ono prvo (protiv Hajduka) na koje se i sam poziva, bilo išta drugo nego ukazivanje na problem, baš kao i sada pred MZOS-om.

Četvrti opet kmeči o brojkama dok protiv "političkog progona" njegovog idola nije prosvjedovao NITI JEDAN čovjek. Pa, **** Sanader okuplja nekakvu "dicu", ovaj debil nema ni to, ali padobrancu je malo 1500 navijača pred ministarstvom.

Peti govori da bolje rezultate ima klub koji u startu ima 10 mil eura donacija i 3 filijale više od kluba s kojom ga poredi.

Je li moguće da takvi ljudi postoje?
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 30 nov 2015, 09:47

DANTES je napisao/la:u svemu tome sem u samoj veličini. nama bar dođe 20 hiljada naa utakmicu.
Moram tebe citirat jer ove dve kokosi od siama i bazera ne mogu shvatiti neke stvari.
20000 ljudi kada dodje na utakmicu i koji disu za istu stvar je sila, rasprava oko toga dal je bilo 1000, 1500 ljudi na prosvjedu za "oslobodjenje dinama" u najvecoj mobilizaciji do sada je zesce g.ovno, usudio bi se rec sramota i ne predstavljaju apsolutno nikakav bitan faktor oko kojeg bi se nadlezni barem malo potrudili.
U splitu je recimo drugacija situacija njih se isto moze bez problema skupiti 20000 ak tisuca i ako nista drugo barem ce biti saslusani :)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 nov 2015, 12:23

Koja najveca mobilizacija?Ovo je bio navijacki prosvjed,a ne gradjanski kao Torcidin na Rivi.Da se trazio masovni dolazak "obicnih gradjana" ne bi se islo pred mzos izvan radnog vremena pod vecom pratnjom interventne od one kojom je onaj Amer dva dana ranije docekan nego bi se organiziralo nesto na Trgu u "normalno" vrijeme.No da si procitao poziv na prosvjed,a ne lupetao kao uvijek ovo sve bi vec znao.

Imao si mobilizaciju za 12.7. da se pokaze kako bi to moglo izgledati bez kriminalaca pa si pogledaj slike kortea ako si slucajno zaboravio.Ne vidim da su se nadlezni tada potrudili za sve one iza poruke "lopovi odlazite".Uostalom to valjda jedino netko debelo neupucen misli da se ovaj zadnji prosvjed napravio jer ce eto sad nadlezni odmah pohrlit nesto napravit :rol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 nov 2015, 13:23

KpbKaka22 je napisao/la:Kako ce proc skupinu bogte pomogo kad cist penal ne svira u 93 min,a pritom primis gol iz zaleda,kako konta prezivit u evropi,kad je ih onaj Spanjolac tako opljacko u Pireju da to nije humano,a svirali su se neki penali protiv Dinama da je te penale smjesno gledati koda se neko urotio protiv Dinama da ne doceka toliko zeljeno proljece u Evropi .Kad imas aktivan rezultat za proc dalje protiv Heerenveen moro ga je frajer svirati pred kraj penal sto je samo on vidio.Ne volim se vracati u proslost ali ono sto svaki navijac dinama nikad nece prezalit je penal sviran za Werder protiv Dinama u ZG. Najjaca ekipa ikad koja je na Maksimiru postojala .Kad je Dinamo razvalio Werdera i onda se onaki penal svira.Neki dan se to prikazivalo na tv i mora se spomenuti ,jer bi Dinamo sa onakom ekipom puno toga napravio u Ligi Prvaka.Srecom donekle se to vratilo sve protiv strasnog Ayaxa
Da, da, sve to OK, suci su cesto znali zeznuti Dinamo, ali cesce je Dinamo je*ao sam sebe. Zasto Heerenveen spominjes kad bi 10 minuta izdrzao i Zapresic, a Dinamo nije mogao. Penal je bio sra*e, ali Dinamo je fulao hrpu prilika, Strok ili Dudu, jedan od njih je kod 2-1 isao na gol i stigne ga neki mrtvac s ledja. Pa Heerenveen je imao jos dva zicera kod 2-2, sreca pa je Vasilj to branio, moglo se izgubiti samo tako. Deset minuta se nije moglo izdrzati. A sudac je nakon onog penala produzio 5-6 minuta, zasto nisu ganjali, nego su ovi melari napadali i stvarali prilike.

Zasto Werder spominjes kad je Dinamo odigrao maestralno 45 minuta i onda pao. U Zagrebu je bilo svega, ali ako pogledas realno, nije neposteno sto je Werder prosao iako je i Dinamo mogao, ali gore je sve prokockano. Gore ih se trebalo napuniti do vrha. Bili su zreli da dobiju po nosu kao nikad, a onda okrenu. I to je Dinamo.

I pricas o nekoj moci protivnika. Pisam se ja na njih. Arsenal je pobijedjen. Protiv Olympiakosa se trebalo uzeti 4 boda, realno. Imao bi sedam bodova kolo prije kraja. Dolazio bi ti rastereceni Bayern, a klubovi iza tebe bi imali 6 i 4 boda uz to da igraju medjusobno i pomocu trikova te ne mogu preteci oba ako izgubis, tj. ovaj jedan je zbog omjera vec otpao za drugo mjesto. I sta je tu nemoguce??? Sigurno si minimalno treci uz prilicno dobre sanse da budes drugi. I onda mi reci da je ovo dobar rezultat. Dobar tebi, meni nije.

Sta je bilo onda s PAOK-om? Dva kola prije kraja trebas 3 boda za prolaz, ides na El Madrigal i toliko hvaljeni Vaha kaze da mu je to nebitna utakmica, da Dinamo odlucujucu igra u zadnjem kolu. U zadnjem kolu dodje PAOK, jednom izadje iz svog sesnaesterca i pobijedi te na Maksimiru na kojem preko 20.000 ljudi na -15 drhti i ceka taj jedan je*eni gol za ostvarenje sna. Salpingidis i dan danas odjekuje u usima, pola sata prije kraja utakmice i totalno mrtvilo, jer sad trebas dva gola. Da nisi u Spanjolsku odveo ekipu koja je vec unaprijed upisala poraz i da si gore slavio prosao bi grupu, cekao bi Grke kao netko tko je vec ostvario to proljece. Ali ne, nebi to bio Dinamo da se ne komplicira toliko.

I zasto se ti toliko zivciras, zasto te moj post toliko pogodio ako su ti bodovi nebitni i ako si zadovoljan ovim?

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 30 nov 2015, 13:56

bazero je napisao/la:Jedan se kao ismijava nad brojkom, dok je njegovih istomišljenika danas bilo oko 100 (stotinu) puta manje dok je onaj kome bi sada glasnije nego ikad trebali dati podršku - u zatvoru.

Drugi govori kako ne podržava krininal, ali da mu Zdravko, bez obzira na ukradenih oko 30 mil eura, neće pasti u očima.

Treći priča o povraku navijača koje niko nije ni očekivao niti je ono prvo (protiv Hajduka) na koje se i sam poziva, bilo išta drugo nego ukazivanje na problem, baš kao i sada pred MZOS-om.

Četvrti opet kmeči o brojkama dok protiv "političkog progona" njegovog idola nije prosvjedovao NITI JEDAN čovjek. Pa, **** Sanader okuplja nekakvu "dicu", ovaj debil nema ni to, ali padobrancu je malo 1500 navijača pred ministarstvom.

Peti govori da bolje rezultate ima klub koji u startu ima 10 mil eura donacija i 3 filijale više od kluba s kojom ga poredi.

Je li moguće da takvi ljudi postoje?

Tko je kriv Partizanu Zvezdi ,Sarajevu sto nemaju tako skolu i take talente da ih mogu prodati u City,Arsenal,Juve,Tottenham ,Inter .itd

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 30 nov 2015, 14:14

Signore je napisao/la:
KpbKaka22 je napisao/la:Kako ce proc skupinu bogte pomogo kad cist penal ne svira u 93 min,a pritom primis gol iz zaleda,kako konta prezivit u evropi,kad je ih onaj Spanjolac tako opljacko u Pireju da to nije humano,a svirali su se neki penali protiv Dinama da je te penale smjesno gledati koda se neko urotio protiv Dinama da ne doceka toliko zeljeno proljece u Evropi .Kad imas aktivan rezultat za proc dalje protiv Heerenveen moro ga je frajer svirati pred kraj penal sto je samo on vidio.Ne volim se vracati u proslost ali ono sto svaki navijac dinama nikad nece prezalit je penal sviran za Werder protiv Dinama u ZG. Najjaca ekipa ikad koja je na Maksimiru postojala .Kad je Dinamo razvalio Werdera i onda se onaki penal svira.Neki dan se to prikazivalo na tv i mora se spomenuti ,jer bi Dinamo sa onakom ekipom puno toga napravio u Ligi Prvaka.Srecom donekle se to vratilo sve protiv strasnog Ayaxa
Da, da, sve to OK, suci su cesto znali zeznuti Dinamo, ali cesce je Dinamo je*ao sam sebe. Zasto Heerenveen spominjes kad bi 10 minuta izdrzao i Zapresic, a Dinamo nije mogao. Penal je bio sra*e, ali Dinamo je fulao hrpu prilika, Strok ili Dudu, jedan od njih je kod 2-1 isao na gol i stigne ga neki mrtvac s ledja. Pa Heerenveen je imao jos dva zicera kod 2-2, sreca pa je Vasilj to branio, moglo se izgubiti samo tako. Deset minuta se nije moglo izdrzati. A sudac je nakon onog penala produzio 5-6 minuta, zasto nisu ganjali, nego su ovi melari napadali i stvarali prilike.

Zasto Werder spominjes kad je Dinamo odigrao maestralno 45 minuta i onda pao. U Zagrebu je bilo svega, ali ako pogledas realno, nije neposteno sto je Werder prosao iako je i Dinamo mogao, ali gore je sve prokockano. Gore ih se trebalo napuniti do vrha. Bili su zreli da dobiju po nosu kao nikad, a onda okrenu. I to je Dinamo.

I pricas o nekoj moci protivnika. Pisam se ja na njih. Arsenal je pobijedjen. Protiv Olympiakosa se trebalo uzeti 4 boda, realno. Imao bi sedam bodova kolo prije kraja. Dolazio bi ti rastereceni Bayern, a klubovi iza tebe bi imali 6 i 4 boda uz to da igraju medjusobno i pomocu trikova te ne mogu preteci oba ako izgubis, tj. ovaj jedan je zbog omjera vec otpao za drugo mjesto. I sta je tu nemoguce??? Sigurno si minimalno treci uz prilicno dobre sanse da budes drugi. I onda mi reci da je ovo dobar rezultat. Dobar tebi, meni nije.

Sta je bilo onda s PAOK-om? Dva kola prije kraja trebas 3 boda za prolaz, ides na El Madrigal i toliko hvaljeni Vaha kaze da mu je to nebitna utakmica, da Dinamo odlucujucu igra u zadnjem kolu. U zadnjem kolu dodje PAOK, jednom izadje iz svog sesnaesterca i pobijedi te na Maksimiru na kojem preko 20.000 ljudi na -15 drhti i ceka taj jedan je*eni gol za ostvarenje sna. Salpingidis i dan danas odjekuje u usima, pola sata prije kraja utakmice i totalno mrtvilo, jer sad trebas dva gola. Da nisi u Spanjolsku odveo ekipu koja je vec unaprijed upisala poraz i da si gore slavio prosao bi grupu, cekao bi Grke kao netko tko je vec ostvario to proljece. Ali ne, nebi to bio Dinamo da se ne komplicira toliko.

I zasto se ti toliko zivciras, zasto te moj post toliko pogodio ako su ti bodovi nebitni i ako si zadovoljan ovim?
Reko bi da je Dinamo odigrao maestralno citav 90 min,ako se sjetis drugog poluvremena ,prilika Calea,Sammira,Mandze samo ih je onaj boksac TIm vize spasio od veceg poraza,a ovi su dvaputa opucali i slavili i onda dodu u Zagreb frajer im svira onaki penal,da je to neki penal bio ono dvojben pa haj mogo bi prec preko toga ,krc bi ti ga sviro da je umjesto Dinama stao neko jace ime.Ono se stari moj ne svira ,promjeni ti kompletan nacin igre koji su planirali odigrati,znaci sjebe ti utakmicu odmah od starta,Hauge moze u red sa svojim sunarodnjakom Ovrebom u vidu kakvu su pljacku odigrali prethodnih godina.

Villereal je onda bio odlicna momcad i ako se sjecam crveni Biscana je odlucio utakmicu.
Druze nisam ja zadovoljan bodovima,zadovoljan sam igrom,govorim da bi mozda bilo vise bodova o agrumentima koji sam spominjo prethodne (ozljede,sudenje.itd )

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 nov 2015, 14:46

Da, zadovoljan sam i ja igrom, ali to je nesto sto je kratkog vijeka. Sad cekamo 7-8 mjeseci do naredne utakmice u Europi. Pa radije bi da su odigrali kao Olympiakos, prosli i da na proljece gledamo Europu. Jel bi ti radije da Dinamo bude sad treci, ali da igraju prelijep nogomet ili da uz neku ziherasku igru uzmu titulu? Tu mislim na HNL. Ljudi dolaze gledat golove i slavit pobjede, a ne da pognute glave po tko zna koji put zapljescu za izvedbu, a onda na putu kuci sutke razmisljaju o narednoj sezoni.

Dinamo je odigrao previse utakmica dobro i onda ih izgubio. Ali bas previse dok je onih s losom igrom i pobjedom bilo premalo. Izgubis pet puta da bi se vratilo jednom. Nema mi to vise smisla. Kako igraju danas me zanima samo da bi mogao razsmisljati kakve su sanse narednu utakmicu ako se tako odigra, ali to ne znaci bas nista, jer rekoh da je igra kratkog vijeka i da danas i sutra nikad nije isto. Kad se grupna faza zavrsi vise nitko ne broji broj dobrih utakmica nego bodove i to je jedino bitno. Igracima svaka cast na borbi, ali to gledamo vec godinama, eto taj Heerenveen je bio prije vise od deset godina. Mi pamtimo dobre igre, mi pamtimo sudacke greske, mi pamtimo penale, pamtimo svaki promaseni zicer, sanjamo stativu Vukojevica protiv Basela, mi pobjede brojimo na prste, mi smo luzeri i treba nam sezona kada cemo moci reci 'sad je stvarno sve naplaceno' iako tolike godine zivciranja nadoknadit moze samo trofej LP, ali jedan dvomec u proljece bi nam pomogao da sve zaboravimo, sve, barem do nove jeseni i onda opet sve ispocetka ili mozda novim putem, ne znamo.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 nov 2015, 18:03

Signore je napisao/la:Da, zadovoljan sam i ja igrom, ali to je nesto sto je kratkog vijeka. Sad cekamo 7-8 mjeseci do naredne utakmice u Europi. Pa radije bi da su odigrali kao Olympiakos, prosli i da na proljece gledamo Europu. Jel bi ti radije da Dinamo bude sad treci, ali da igraju prelijep nogomet ili da uz neku ziherasku igru uzmu titulu? Tu mislim na HNL. Ljudi dolaze gledat golove i slavit pobjede, a ne da pognute glave po tko zna koji put zapljescu za izvedbu, a onda na putu kuci sutke razmisljaju o narednoj sezoni.

Dinamo je odigrao previse utakmica dobro i onda ih izgubio. Ali bas previse dok je onih s losom igrom i pobjedom bilo premalo. Izgubis pet puta da bi se vratilo jednom. Nema mi to vise smisla. Kako igraju danas me zanima samo da bi mogao razsmisljati kakve su sanse narednu utakmicu ako se tako odigra, ali to ne znaci bas nista, jer rekoh da je igra kratkog vijeka i da danas i sutra nikad nije isto. Kad se grupna faza zavrsi vise nitko ne broji broj dobrih utakmica nego bodove i to je jedino bitno. Igracima svaka cast na borbi, ali to gledamo vec godinama, eto taj Heerenveen je bio prije vise od deset godina. Mi pamtimo dobre igre, mi pamtimo sudacke greske, mi pamtimo penale, pamtimo svaki promaseni zicer, sanjamo stativu Vukojevica protiv Basela, mi pobjede brojimo na prste, mi smo luzeri i treba nam sezona kada cemo moci reci 'sad je stvarno sve naplaceno' iako tolike godine zivciranja nadoknadit moze samo trofej LP, ali jedan dvomec u proljece bi nam pomogao da sve zaboravimo, sve, barem do nove jeseni i onda opet sve ispocetka ili mozda novim putem, ne znamo.
Još jedno ispadanje u grupnoj fazi europskog natjecanja sasvim sigurno nije iznenađujuće. Dapače, mnogi će ustvrditi kako je Dinamo ovoga puta ipak bolje i skuplje prodao kožu, nego li je to bio slučaj u prve dvije sezone. Međutim, zagrebemo li malo ispod površine, vidjet ćemo da i ta strana medalje ima određene mrlje.

Ne valja zaboraviti da je sve do pobjede nad Arsenalom, Dinamova avantura u kvalifikacijama, a shodno tome i ova ekipa - izrazito slaba. Očajna igra i remi na Maksimiru protiv luksemburškog prvaka poslužila je kao jako jalov preludij jednom od najšokantnijih dvomečeva u modernoj povijesti kluba, protiv norveškog Moldea. Klub koji se već tada činio tanak (u jednom trenutku imali čak 21 bod manje od Rosenborga na prvenstvenoj ljestvici) promašio je svu silu šansi i penala u uzvratu kod kuće, gdje je rano Dinamovo vodstvo gotovo skroz anulirao u ludoj utakmici koja je nalikovala kakvom raspucavanju ispred salona u Novom Meksiku ili pijanoj partiji ruskog ruleta na svadbi u Požarevcu. Prolaz protiv Skenderbeua bio je kontroliran, ali i tada je Dinamo iskazao slabosti u više od jednog segmenta igre, premda je trener Modrih odgovornost prebacivao na broj utakmica i tek svježe usvojen trenažni proces s ljetnih priprema. Kada su zaredali i loši rezultati u HNL-u, totalno atipični u svim dosadašnjim sezonama domicilne dominacije, postalo je jasno da se radi o očitom uzorku.

Sam nastup u Ligi prvaka bio je zadovoljavajuć, posebno uzmemo li u obzir ne tako davnu prošlost i rušenje neslavnih rekorda. Za razliku od prve dvije sezone u kojima je Dinamo ulazio u susrete protiv Real Madrida ili Ajaxa kao da igra sa Slaven Belupom, da bi svaka njegova greška bila bolno kažnjena zahvaljujući ogromnim razmacima između linija i dugačkom koridoru iza leđa zadnjoj liniji, ove sezone se više ponašao i igrao kao standardna "četvrtpotska" momčad. Solidan blok i organizacija kao naglasak na svakoj utakmici i korištenje svojih udarnih snaga i najpotentnijih igrača na krilu uz pravilnu potporu bekova za što brži dolazak u zadnju trećinu terena već su protiv Arsenala donijeli ploda. Glupost i crveni karton Girouda dodatno je pomogao ionako boljem Dinamu i nakon velike pobjede, počeli su se snivati veliki snovi.

Gotovo sve izgleda dobro nakon katastrofa na koje su nas naviknuli

Dok se za Bayern znalo da je za sve osim možda 5 klubova u Europi dimenzija više, pa ni visok poraz nije nikoga previše dirnuo, Olympiakos, ili točnije, Ideye, je bio faktor koji je i ovu sezonu odveo ka svojem tužnom kraju. Iako su bili sasvim ravnopravan suparnik kojeg ofenzivno siromašni Olympiakos nije mogao probiti (kolo prije su u tranziciji kažnjavali suludo riskantnu igru Arsenala i uzeli tri boda u Londonu), Eduardo se pobrinuo da maksimirski kroničari dodaju još jednu intervenciju u knjigu mitomanije Dinamove "nesreće i prokletstva". Ideye je iz mrtvog kuta pogodio za pobjedu gostiju i efektivno završio Dinamovu europsku sezonu - u Ateni i Londonu nije bilo upitno tko je bolja momčad i tko će odnijeti pobjedu. Čak i u slučaju visokog poraza protiv Bayerna u zadnjem kolu, sasvim je jasno da je ovo rezultatski mnogo bolje i pristojnije nego prije dvije ili tri godine. Za takav rezon dobrim dijelom je zaslužan i kontekst - gotovo sve izgleda dobro nakon onakvih katastrofa, a smanjenje apetita s obzirom na te epizode rezultirala je visokim stupnjem apatije zbog novog neuspjeha.

Može se reći da je Dinamo prilagodio svoju igru razlikama u klasi u odnosu na europske konkurente, ali sasvim su zamjetne brojne sistemske rupe i nedostatak mehanizama kojima bi Dinamo tražio višak i stvarao šanse - one se čak i u ovoj sezoni mogu nabrojati na prste jedne i pol ruke. Uvedemo li u jednadžbu i HNL, te analiziramo broj utakmica u kojima se Dinamo mora nametnuti i biti onaj koji igrom traži koridor kojim može doći do gola, problemi postaju još očitiji -ali koncentracija kvalitete svaku tu razliku ipak donekle sakrije, što u Europi nije faktor na kojeg Modri mogu računati.

Jedina Dinamova izvjesnost je - neizvjesnost

Za razliku od prošlih epizoda, Zoran Mamić uživao je za Dinamo pomalo nevjerojatan luksuz - izuzmemo li Jozu Šimunovića koji je ionako bio graničan prvotimac kada bi svi stoperi bili zdravi, nije bilo bitnijih odlazaka. Uz to, promovirali su se i dovele mlade snage poput Ćorića i Roga koje već danas mogu dati konkretnu vrijednost ovoj ekipi. Danas, pola godine nakon završetka protekle sezone, Dinamova situacija ne izgleda bajno. Osim efektivnog kraja karijere možda i najbitnijeg igrača i dugogodišnjeg prvotimca Ademija, niti jedan igrač nije unutar sistema stigao na bitno višu razinu u navedenom razdoblju. Uzmemo li u obzir političke i strukturalne pretumbacije u Maksimiru, kao i činjenicu da je pojam sutrašnjice vrlo mutan i nepredvidiv, pitanje je koliko će sadašnjih nositelja igre biti zadovoljno i dogodine nositi plavi dres. Jedina Dinamova izvjesnost je - neizvjesnost.

Pala je zavjesa na još jedan Dinamov glazbeni broj u kajdanci neostvarenih želja. Još jedna sezona propuštene šanse za napredak, karakterizirana neadekvatnim trenerom, nelogičnim promjenama kadra uvjetovanim ne posve sportskim razlozima kao čimbenicima koji ne daju konkretnu podlogu za optimističniju budućnost vjerojatno će biti okončana novim prodajama, pa će se na ljeto u miru moći okrenuti i četrdeset i šesti takt ove balade. Dinamov najveći poraz nije niti od Arsenala, niti od Bayerna, niti Olympiakosa. Njegov najveći poraz je svođenje sebe u krajnje podcjenjivačke okvire unutar kojih se vrti oko svoje osi, na sve veću ravnodušnost onih koji ga prate.
Vice ponovno objašnjava slika

Nije da to unazad nekoliko godina ne trubimo na ovoj temi.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 01 dec 2015, 22:29

SiamoNoi, molit ću te da ne postavljaš više navijačke fotografije budući da su iste zabranjene (to se odnosi i na sve ostale koji misle/namjeravaju stavljati fotografije navijačkih grupa iz neke od zemalja bivše nam zajedničke države)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.