FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Đelmić katastrofa, svaki ubacaj zavrsava bar 10m od igraca kojeg "gađa" svaki dribling gubi, pasovi spori traljavi, Mladenovic takodje jako los..
- themaniaks
- Kontakt:
JAo Blagojevicaaaaa
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ma link 10 minuta kasni
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Blagojevic los isto usporen snimak
- kenan_tm87
- Kontakt:
Zavrsilo poluvrijeme, igramo ko kite presporo, lijeva strana nam ne postoji, desna ko i nesto pokusava, traljavo i tromo djelujemo.
FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
mozda uzmemo bod sa ovakvom igrom 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
da ce ga joco u 90. za nasu pobjedu... skaricama pod raslje sa 20 metara... gol sezone
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Hvala Fahri bratu što se potrudio, ali nije moguce normalno gledati tekmu sa njegovog linka..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
-
- Kontakt:
znaci tu smo 

-
- Kontakt:
Ja nisam mogao napraviti stream, dao sam nekom momku sifru od Moja TV Web, nadam se da je napravio stram ili ce SvePlavo napraviti stream.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
fala brate, ziv i zdrav nam bioDR.HOUSE je napisao/la:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Užas. Previše spora igra. Svi imaju višak dodira, čak i štoperi. Napad nam je katastrofa. Tiago u duel igri nepostoji. Đelmić, Kokot i Blagojević loši. Mladenović najgori bek lige. Prespor i svaku odigra nazad. Da Bog da da ovo dobijemo. A bukvalno moramo dobiti...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Svaka čast legendoDR.HOUSE je napisao/la:

A taman krenuo u kafanu

Hvala i Edinu, Allah ga nagradio.
@jaludovolimte

Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 29 nov 2015, 13:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
hvala edinu ne meni drug poslao ja stavio tu moje ucesce zavrsava
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
paket nize paket vise... sta je bolan ovo? 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- jaludovolimte
- Kontakt:
Sad pricaju o nekim paketima. SIPA bi trebala da prati ovo
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Joco vakaaaaat jeeeeeeeeeeee
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, CentarsutNaClanak921, dark44, Hamagara, Levin, Lokomotifa, Pact1921 i 33 gosta.