Ko je Duljević?miretm je napisao/la:pa nije on duljevicshzna je napisao/la:Stigla ponuda za Amira od 1,7 miliona eura. Odbili je, čekamo 2,5 miliona €.![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Spominje se povratak Stane, Bekrica I Bogicevica. E sad ovo nije provjereno, ali sam od vise ljudi cuo. Pogotovo za Bekrica I Bogija.
- JohnCleese
- Kontakt:
Danas uduplati cuvara na Dusana Hodzica, bojim se ako budu sitacije 1 na 1 sa Mladenovicem to ce biti pola gola za Bijeljince
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Re: RE: Re: FK Željezničar
Odgovornost ce preuzeti Riba i Misimovic za ovaj prelazni rok. Zebu ljetos nije htio trener a nudio se.Genie je napisao/la:[/spoiler]pile87 je napisao/la:Nisam uopste impresioniran previse smo puta doveli neke igrace koji su trebali biti pojacanje neki dan neko postavi sliku Memisevica, pa Obad pa Tica pa onaj vec sam mu ime zaboravio dovede ga Amar iz Borca svi su trebali biti pojacanja ali su bili totalni promasaji. Po meni je igrac kad se dokaze na terenu prilicno mi je nebitno odakle dolazi. Ti si taj koji pravi misljenje na osnovu videa i svojih indicija predpostavljas da ga je dove pusti nije bio zadovovoljan ili jeste ja ti samo pokazujem da mozes i drugacije razmisljati jer predpostvaljas. I nikako se ne bi slozio da je na osnovu videa spor igrac sve jeste ali spor nije i niti jednom mrvom ne podsjeca na Mladenovicabarem mene totalno drugi profil igrac, pokazace vrijeme kakav je igrac a ne ja i ti na forumu na osnovu videa od par minuta.
Memišević ("rudar") je na sred Grbavie lobovao Gušu sa centra, ako na tog Memiševića mislimo, tada je bio jedan od boljih igrača lige. Dobro, ko je ovog doveo, Riba (što igrače traži na YouTuBe)? Ko će preuzeti odgovornost ako fule? Ako je on, reci mu neka podnese ostavku iz uprave odmah poslije ako se ovaj ne dokaže. Jel pošteno? Bolje bi bilo da je svog nekadašnjeg komšiju Zebu doveo!
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
neki dan citam i jos sebi ne mogu doc sta frajer objavishzna je napisao/la:Ko je Duljević?miretm je napisao/la:pa nije on duljevicshzna je napisao/la:Stigla ponuda za Amira od 1,7 miliona eura. Odbili je, čekamo 2,5 miliona €.![]()
![]()

19TM87 ZAVIDOVICI
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Jel ovo do mene il se phebale ove stranice na forumu? Nije pregledno nista, isjeceni mi svi postovi.
meni samo na zadnjoj.
Jel ovo Mojatv ne prenosi Radnik Zeljo nigdje nemogu nac.
Meni pise da ima prenosantibot je napisao/la:Jel ovo Mojatv ne prenosi Radnik Zeljo nigdje nemogu nac.

Hoće li ko stream da napravi 

-
- Kontakt:
Na ovoj app od moja TV nema mi onog programa što na njemu bude utakmica .
Trebalo bi biti na mojojTV.
Hoće li iko praviti stream??
Hoće li iko praviti stream??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
0-2
jocco
jocco
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
He scores when he wants, he scores when he wants, Jovica Stokić, he scores when he wants
Dajte link streama ako ga bude

Dajte link streama ako ga bude

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Koga je briga sta je protiv Zelje uradio Memisevic bit je sta je u Zelji uradio. Ne znam ko je ovoga doveo ko god da je mislim da je vec napravio bolji posao od proslog prelaznog roka. Riba je za Harisa doktor nauka ali je postalo moderno da se pljuju pravi zeljovci takvi su i Amaru psovali s tribina. Sad kad vidim kakvi vjetrovi pusu shvatam zasto si takvog misljenja i da je rasprava sa tobom beymislena.Genie je napisao/la:Memišević ("rudar") je na sred Grbavie lobovao Gušu sa centra, ako na tog Memiševića mislimo, tada je bio jedan od boljih igrača lige. Dobro, ko je ovog doveo, Riba (što igrače traži na YouTuBe)? Ko će preuzeti odgovornost ako fule? Ako je on, reci mu neka podnese ostavku iz uprave odmah poslije ako se ovaj ne dokaže. Jel pošteno? Bolje bi bilo da je svog nekadašnjeg komšiju Zebu doveo!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.