FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shzna » 29 nov 2015, 10:11

miretm je napisao/la:
shzna je napisao/la:Stigla ponuda za Amira od 1,7 miliona eura. Odbili je, čekamo 2,5 miliona €.
pa nije on duljevic :lol: :lol: :lol:
Ko je Duljević?
:urnebes: :urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 29 nov 2015, 10:15

Spominje se povratak Stane, Bekrica I Bogicevica. E sad ovo nije provjereno, ali sam od vise ljudi cuo. Pogotovo za Bekrica I Bogija.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 29 nov 2015, 10:17

Danas uduplati cuvara na Dusana Hodzica, bojim se ako budu sitacije 1 na 1 sa Mladenovicem to ce biti pola gola za Bijeljince
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la vrbanjusa » 29 nov 2015, 10:28

Genie je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Genie je napisao/la: Za šest mjeseci ugovora koji je vjerovatno dobio da zakrpi rupu ili da ga probaju, došao tada iz druge lige iz Intera Zaprešića, TEŠKO da ga je to prodalo! Ne znam čime si ti toliko impresioniran, prezimenom ili možda što je igrao u "strašnom" HNL-u? Malo je i to njegovo igranje u HNL-u prenapuhano! Sa Lokomotivom igrao jedne godine drugu ligu, pola igrao pola nije, odigrao dvije godine u prvoj i to 7 susreta u dvije sezone. Prešao u Inter, prve sezone odigrao u prvoj ligi desetak utakmica. Sljedeće dvije sezone se malo ustalio, tek treću sezonu u Interu se za njega može reći da je odigrao, u kojoj je odigrao 27 utakmica, sezona u kojoj je Inter ispao iz lige! Poslije toga jednu sezonu u drugoj ligi sa Interom 13 utakmica odigrao. Odakle je došao kod Pamića ... čitao sam malo o tom periodu, na početku je loše igrao par utakmica da bi mu se forma malo digla kasnije, zatim se povrijedio pa kad se oporavio udario po žutim i suspenzijama tako da je polusezona otišla u nepovrat. Za Haugesund ne znam, pisao je neko i za to da je odigrao malo nešto. Sve u svemu, jedino čime njega mogu pohvaliti je to da je prošao kompletnu školu Dinama, školovan je igrač ako ništa, ostalo mu ništa ne ide u prilog! Poređenje Kvese i njega nikako nije na mjestu, bar po meni, Kvesa je za njega Carlos, u to sam siguran. Nije baš da je Kvesa toliko bio izraziti ljevak kao ovaj, ovaj je toliko koristi da je to i na ovim klipovima iritantno, mogu misliti kako ću se na tekmama nervirati ako ovaj potpiše. Nikad se ne zna, možda bude bolji od svih i sve nas skeptike demantuje, niko sretniji od mene. Vidjećemo!
Nisam uopste impresioniran previse smo puta doveli neke igrace koji su trebali biti pojacanje neki dan neko postavi sliku Memisevica, pa Obad pa Tica pa onaj vec sam mu ime zaboravio dovede ga Amar iz Borca svi su trebali biti pojacanja ali su bili totalni promasaji. Po meni je igrac kad se dokaze na terenu prilicno mi je nebitno odakle dolazi. Ti si taj koji pravi misljenje na osnovu videa i svojih indicija predpostavljas da ga je dove pusti nije bio zadovovoljan ili jeste ja ti samo pokazujem da mozes i drugacije razmisljati jer predpostvaljas. I nikako se ne bi slozio da je na osnovu videa spor igrac sve jeste ali spor nije i niti jednom mrvom ne podsjeca na Mladenovicabarem mene totalno drugi profil igrac, pokazace vrijeme kakav je igrac a ne ja i ti na forumu na osnovu videa od par minuta.
[/spoiler]
Memišević ("rudar") je na sred Grbavie lobovao Gušu sa centra, ako na tog Memiševića mislimo, tada je bio jedan od boljih igrača lige. Dobro, ko je ovog doveo, Riba (što igrače traži na YouTuBe)? Ko će preuzeti odgovornost ako fule? Ako je on, reci mu neka podnese ostavku iz uprave odmah poslije ako se ovaj ne dokaže. Jel pošteno? Bolje bi bilo da je svog nekadašnjeg komšiju Zebu doveo!
Odgovornost ce preuzeti Riba i Misimovic za ovaj prelazni rok. Zebu ljetos nije htio trener a nudio se.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 29 nov 2015, 10:30

shzna je napisao/la:
miretm je napisao/la:
shzna je napisao/la:Stigla ponuda za Amira od 1,7 miliona eura. Odbili je, čekamo 2,5 miliona €.
pa nije on duljevic :lol: :lol: :lol:
Ko je Duljević?
:urnebes: :urnebes:
neki dan citam i jos sebi ne mogu doc sta frajer objavi :lol: :lol: :lol:
19TM87 ZAVIDOVICI

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 29 nov 2015, 10:36

Jeftinije ti dođe da im cijeli klub kupiš, nego jednog igrača. :rol:
Hajde Željo!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 29 nov 2015, 10:45

Jel ovo do mene il se phebale ove stranice na forumu? Nije pregledno nista, isjeceni mi svi postovi.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 nov 2015, 11:05

meni samo na zadnjoj.

antibot
Kontakt:

Post Postao/la antibot » 29 nov 2015, 11:08

Jel ovo Mojatv ne prenosi Radnik Zeljo nigdje nemogu nac.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 29 nov 2015, 11:13

antibot je napisao/la:Jel ovo Mojatv ne prenosi Radnik Zeljo nigdje nemogu nac.
Meni pise da ima prenos ;)

blue sky
Kontakt:

Post Postao/la blue sky » 29 nov 2015, 11:14

Hoće li ko stream da napravi :-)

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 29 nov 2015, 11:14

Ima prenos na moja TV..
BUDI ŽELJO !!!

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 29 nov 2015, 11:16

@antobot , ima prenos u 13:00 :)
Brkica

antibot
Kontakt:

Post Postao/la antibot » 29 nov 2015, 11:21

Na ovoj app od moja TV nema mi onog programa što na njemu bude utakmica .

SvePlavo
Kontakt:

Post Postao/la SvePlavo » 29 nov 2015, 11:31

Trebalo bi biti na mojojTV.
Hoće li iko praviti stream??

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 29 nov 2015, 11:37

Treba onog robijaša zamoliti da napravi stream.
BUDI ŽELJO !!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 nov 2015, 11:39

0-2

jocco
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 29 nov 2015, 11:42

slika
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 nov 2015, 11:44

He scores when he wants, he scores when he wants, Jovica Stokić, he scores when he wants :cool:

Dajte link streama ako ga bude :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 nov 2015, 11:53

Genie je napisao/la:Memišević ("rudar") je na sred Grbavie lobovao Gušu sa centra, ako na tog Memiševića mislimo, tada je bio jedan od boljih igrača lige. Dobro, ko je ovog doveo, Riba (što igrače traži na YouTuBe)? Ko će preuzeti odgovornost ako fule? Ako je on, reci mu neka podnese ostavku iz uprave odmah poslije ako se ovaj ne dokaže. Jel pošteno? Bolje bi bilo da je svog nekadašnjeg komšiju Zebu doveo!
Koga je briga sta je protiv Zelje uradio Memisevic bit je sta je u Zelji uradio. Ne znam ko je ovoga doveo ko god da je mislim da je vec napravio bolji posao od proslog prelaznog roka. Riba je za Harisa doktor nauka ali je postalo moderno da se pljuju pravi zeljovci takvi su i Amaru psovali s tribina. Sad kad vidim kakvi vjetrovi pusu shvatam zasto si takvog misljenja i da je rasprava sa tobom beymislena.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 9 gostiju.