Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
To su gluposti, sta ces onda reci za Argentince Brazilce i ostale? A pune stadione redovno, a vjerujem da znas kakvo je njima stanje sto se tice finanicja, jednostavno receno liga je nezanimljiva i zato je gledanost veoma mala.
decka sa nickom @FC BAYERN samo ignore, kao i neke od njegovih kolega bayernovaca, oni imaju neko razmisljanje razumljivo samo njima, nemojte bezze trosit vrijeme i strpljenje na njih
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
opet ponavljam čitanje s razumjevanjem-cijena karata? u argentini i brazili cca 2 euraFC BAYERN je napisao/la:To su gluposti, sta ces onda reci za Argentince Brazilce i ostale? A pune stadione redovno, a vjerujem da znas kakvo je njima stanje sto se tice finanicja, jednostavno receno liga je nezanimljiva i zato je gledanost veoma mala.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
U Argentini i Brazilu nisu euri u pitanju opet da te ispravim, jer to je Juzna Amerika, a ti sad oces reci da je Italija Bosna daj decko ne lupetajtony-mortale je napisao/la:opet ponavljam čitanje s razumjevanjem-cijena karata? u argentini i brazili cca 2 euraFC BAYERN je napisao/la:To su gluposti, sta ces onda reci za Argentince Brazilce i ostale? A pune stadione redovno, a vjerujem da znas kakvo je njima stanje sto se tice finanicja, jednostavno receno liga je nezanimljiva i zato je gledanost veoma mala.

Zadnja izmjena: FC BAYERN, dana/u 21 maj 2010, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
jarane moj da su u bih karte po 70km sta mislis koliko bi bilo gledaoca po tekmi? 2-3?
e tako ti je u Italiji..
e tako ti je u Italiji..

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- tony-mortale
- Kontakt:
ti lupetaš jer nisi nikakav argument dao, osim argumenta da neznaš geografiju(opravdano je ako si tek prvi ili drugi razlog O.Š pa još nemaš taj predmet) jer arg i bra su JUŽNA amerika, a pretvorio sam u eure da bi ti lakše uporedio s cijenama u njemačkoj i italiji ali naravno to nije ni palo na pamet da radiš, kao ni da vidiš koliki je GDP per capita u italiji, već rađe lupetaš iz te svoje ne baš jako pametne male glavice( al pošto si još mlad naučićeš ti još puno toga u životu ne brini se previše)FC BAYERN je napisao/la:U Argentini i Brazilu nisu euri u pitanju opet da te ispravim, jer to je Sjeverna Amerika, a ti sad oces reci da je Italija Bosna daj decko ne lupetajtony-mortale je napisao/la:opet ponavljam čitanje s razumjevanjem-cijena karata? u argentini i brazili cca 2 euraFC BAYERN je napisao/la:To su gluposti, sta ces onda reci za Argentince Brazilce i ostale? A pune stadione redovno, a vjerujem da znas kakvo je njima stanje sto se tice finanicja, jednostavno receno liga je nezanimljiva i zato je gledanost veoma mala.Ispade Italija ko da je iz Afrike.
Greska moja brzo pisem, ali uredu zavrisili smo diskusiju ITALIJA = AFRIKA ljudi nemaju sta da jedu a kamoli za fudbal jel tako, to je tvoje razmisljanje.
- tony-mortale
- Kontakt:
jbg ola tebi baš treba kratki kurs korištenja internetom, zar nisi mogao naći sam šta te interesuje,FC BAYERN je napisao/la:Greska moja brzo pisem, ali uredu zavrisili smo diskusiju ITALIJA = AFRIKA ljudi nemaju sta da jedu a kamoli za fudbal jel tako, to je tvoje razmisljanje.
njemačka je znatno bogatija a još su im jeftinije karte,
zatim stadioni tek napravljeni ili tek renovirani jer su imali SP prije samo 4 godine, dok su talijanski pravljeni i renovirani kasnih 80-ih za SP 1990., samim tim nisu toliko komforni i često se zbog sigurnosnih razloga ne pušta maksimalan broj gledaoca, ili se gostujućim navijačima nikako ne dopušta prisustvo što je automatski jedna prazna tribina, a bilo je i dosta utakmica bez publike baš zbog toga.
italija nije afrika, ni blizu, ali nije ni njemačka, a po peti put kažem nije na sjeveru problem, jug je sirotinja teška, nešto malo turizma i ništa više, sva industrija na sjeveru
Svastatony-mortale je napisao/la:jbg ola tebi baš treba kratki kurs korištenja internetom, zar nisi mogao naći sam šta te interesuje,FC BAYERN je napisao/la:Greska moja brzo pisem, ali uredu zavrisili smo diskusiju ITALIJA = AFRIKA ljudi nemaju sta da jedu a kamoli za fudbal jel tako, to je tvoje razmisljanje.
njemačka je znatno bogatija a još su im jeftinije karte,
zatim stadioni tek napravljeni ili tek renovirani jer su imali SP prije samo 4 godine, dok su talijanski pravljeni i renovirani kasnih 80-ih za SP 1990., samim tim nisu toliko komforni i često se zbog sigurnosnih razloga ne pušta maksimalan broj gledaoca, ili se gostujućim navijačima nikako ne dopušta prisustvo što je automatski jedna prazna tribina, a bilo je i dosta utakmica bez publike baš zbog toga.
italija nije afrika, ni blizu, ali nije ni njemačka, a po peti put kažem nije na sjeveru problem, jug je sirotinja teška, nešto malo turizma i ništa više, sva industrija na sjeveru

njemci nedolaze na utakmice radi navijanja i ljubavi prema klubu,oni dolaze tu da jedu hamburgere,pomfrit,grickaju kukuruze i piju koka kolu,sve same dede i nene

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- tony-mortale
- Kontakt:
ma ne nisu to su najjači klubovi u italiji, pa udine i bologna su 15 i 17 ove sezone, jedva sačuvali prvoligaški status
al opet je bologna imala prosjek preko 20000, a udinese preko 16000, fiore 27500, a sad za juve su na njihovoj stranici njihovi navijači sto puta objašnjavali zašto je tako mala posjeta(valjda je daleko stadion od grada i sl.), al po peti put pola utakmica je bilo bez gostujućih navijača iz sigurnosnih razloga, stadioni trebaju rekonstrukciju, al et kad je njemačka po svemu 500 godina daleko od italije pa što onda brate mili nisu oni davali 4 kluba u LP sve ove godine?? al et ni na jedno konkretno pitanje ti nisi odgovorio samo dječija priča mi(njemci) smo sila mi smo najjači najljepši najuspješniji i sve u superlativima. ok možda u tvom svjetu bajki i jest tako
al opet je bologna imala prosjek preko 20000, a udinese preko 16000, fiore 27500, a sad za juve su na njihovoj stranici njihovi navijači sto puta objašnjavali zašto je tako mala posjeta(valjda je daleko stadion od grada i sl.), al po peti put pola utakmica je bilo bez gostujućih navijača iz sigurnosnih razloga, stadioni trebaju rekonstrukciju, al et kad je njemačka po svemu 500 godina daleko od italije pa što onda brate mili nisu oni davali 4 kluba u LP sve ove godine?? al et ni na jedno konkretno pitanje ti nisi odgovorio samo dječija priča mi(njemci) smo sila mi smo najjači najljepši najuspješniji i sve u superlativima. ok možda u tvom svjetu bajki i jest tako
- tony-mortale
- Kontakt:
e pošto sam noćas u dežuri i imam svo vrijeme svijeta
nisam bio lijen i izračunao sam prosjek serije a u ovoj sezoni i to je 22535,75 gledalaca(ko ne vjeruje nek provjerava
)
a ovaj olić-fc bajern kaže da je championship ispred njih sa prosjekom od 17.950, e sad po kojoj je to matematici 17>22 ja stvarno ne znam, možda imaju ukupno više gledaoca jer imaju i više klubova i puno više utakmica ali prosjek im nije bolji, ma ni blizu

a ovaj olić-fc bajern kaže da je championship ispred njih sa prosjekom od 17.950, e sad po kojoj je to matematici 17>22 ja stvarno ne znam, možda imaju ukupno više gledaoca jer imaju i više klubova i puno više utakmica ali prosjek im nije bolji, ma ni blizu
ovako.. kada svabe u goste odu sa preko 10-15-20 k navijaca ja njima skidam kapu.. do tada cete uvijek biti manji od Italije..
jos koliko su navijaci Juventusa protestvovali pa Curva Sud stalno bila prazna.. pff.!
jos koliko su navijaci Juventusa protestvovali pa Curva Sud stalno bila prazna.. pff.!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
- tony-mortale
- Kontakt:
ola-troll poznatiji kao fc bayern nam je prnio onu vijest sa uglednog srbijanskog portala monda
heheheh i još je on to sve boldao i stavio neki extra veliki font
a engleski championship ima 552 utakmice a serie a 380, što je razlika od "samo" 172 utakmice (morao sam mu izračunati nezna geografiju vjerovatno je s matematikom još i tanji) i onda naravno da su gledaniji po ukupnom broju ljudi koji su bili na utakmicama championshipa al prosjek im nije ni blizu

heheheh i još je on to sve boldao i stavio neki extra veliki font

a engleski championship ima 552 utakmice a serie a 380, što je razlika od "samo" 172 utakmice (morao sam mu izračunati nezna geografiju vjerovatno je s matematikom još i tanji) i onda naravno da su gledaniji po ukupnom broju ljudi koji su bili na utakmicama championshipa al prosjek im nije ni blizu
Pa bitnije je ko dodje na utakmicu, nego koliko dodje. U Engleskoj ligi igraju Liverpool-Manchester. Liverpool gubi kuci, a deset ljudi iz drugog/treceg reda slika Ronalda, Rooneya i slicno
Bundesligi fakat svaka cast na punim stadionima, samo da ne odu putem kojim si otisli Englezi

Bundesligi fakat svaka cast na punim stadionima, samo da ne odu putem kojim si otisli Englezi
nema potpisa
Neznam zasto neki ljudi ne mogu svatiti i pogledati realno.Njemacki stadioni su uvjek puni.izuzev Bochuma i Herte.dok u Italiji je uvjek sve poluprazno.to je tako.ne prica se ovdje o placama navijaca i njihovom imovinskom stanju.prihvatite to.jer neide vam to ni iz dzepa ni u dzep,bezveze natezete se danima o stvrima na koje vi nemate bas nikakav uticaj nid vam donese neku dobit ili gubitak.ljep pozdrav svim realnim i normalnim navijacima/simpatizerima..
- tony-mortale
- Kontakt:
nek si se ti ponovo registrovo samo da nam to kažeš jer vidim prvi ti post pa baš na serie aLargon_ je napisao/la:Neznam zasto neki ljudi ne mogu svatiti i pogledati realno.Njemacki stadioni su uvjek puni.izuzev Bochuma i Herte.dok u Italiji je uvjek sve poluprazno.to je tako.ne prica se ovdje o placama navijaca i njihovom imovinskom stanju.prihvatite to.jer neide vam to ni iz dzepa ni u dzep,bezveze natezete se danima o stvrima na koje vi nemate bas nikakav uticaj nid vam donese neku dobit ili gubitak.ljep pozdrav svim realnim i normalnim navijacima/simpatizerima..

pa ko je bio ovdje nerealan nisi nam reko?
niko ne spori da su u njemačkoj stadioni puni, svaka čast, evo neko prije je rekao i navijanje za svaku pohvalu, nisu turisti(najčešće dalekoazijski) sa fotoaparatima kao na nekim utakmicama koje gledamo na bht 1,
ali ovdje su došli provokatori sa pričom sa nekog lijevog srbijanskog portala(u kojem rade ljudi koji neznaju osnovnu matematiku ili još gore nit ne provjeravaju šta objavljuju) koja kaže da je u eng. 2 ligi veća posjeta nego u seriji a, znam da bi oni ili možda i ti s njima volio da je to tako ali nije, i fino pokazali i dokazali da je to laž i mirna bosna.
niko nije rekao da prije nisu bili puniji stadioni u italiji jer bili su, da bi valjalo da opet budu puniji - valjalo bi,
da postoje brojni problemi zbog kojih ljudi ili ne žele da idu ili ne mogu ići - postoje,
a većina njih se svodi na ekonomiju, treba prije svega renovirati stadione(pogledajte početak 90-ih godina kad su svi talijanski stadioni bili ili novi il tek renovirani kakva je posjeta bila u kojo ligi)
http://www.bihvijesti.net/izvor86853_Ch ... rie-A.htmltony-mortale je napisao/la:nek si se ti ponovo registrovo samo da nam to kažeš jer vidim prvi ti post pa baš na serie aLargon_ je napisao/la:Neznam zasto neki ljudi ne mogu svatiti i pogledati realno.Njemacki stadioni su uvjek puni.izuzev Bochuma i Herte.dok u Italiji je uvjek sve poluprazno.to je tako.ne prica se ovdje o placama navijaca i njihovom imovinskom stanju.prihvatite to.jer neide vam to ni iz dzepa ni u dzep,bezveze natezete se danima o stvrima na koje vi nemate bas nikakav uticaj nid vam donese neku dobit ili gubitak.ljep pozdrav svim realnim i normalnim navijacima/simpatizerima..,
pa ko je bio ovdje nerealan nisi nam reko?
niko ne spori da su u njemačkoj stadioni puni, svaka čast, evo neko prije je rekao i navijanje za svaku pohvalu, nisu turisti(najčešće dalekoazijski) sa fotoaparatima kao na nekim utakmicama koje gledamo na bht 1,
ali ovdje su došli provokatori sa pričom sa nekog lijevog srbijanskog portala(u kojem rade ljudi koji neznaju osnovnu matematiku ili još gore nit ne provjeravaju šta objavljuju) koja kaže da je u eng. 2 ligi veća posjeta nego u seriji a, znam da bi oni ili možda i ti s njima volio da je to tako ali nije, i fino pokazali i dokazali da je to laž i mirna bosna.
niko nije rekao da prije nisu bili puniji stadioni u italiji jer bili su, da bi valjalo da opet budu puniji - valjalo bi,
da postoje brojni problemi zbog kojih ljudi ili ne žele da idu ili ne mogu ići - postoje,
a većina njih se svodi na ekonomiju, treba prije svega renovirati stadione(pogledajte početak 90-ih godina kad su svi talijanski stadioni bili ili novi il tek renovirani kakva je posjeta bila u kojo ligi)
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=433022
Sad ce reci da su i ovi na SS idioti, a i najveci srpsi portal b92 aj pasha lijeci se

- tony-mortale
- Kontakt:
ja stvarno nisam sklon vrijeđanju ,a retardirane osobe odma stavim među gnjavatore i rahat, al et ti si izuzetak jer mislim da nisi retardiran samo malo priglup, pa ti još jednom zadnji put pokušavam objasniti da to nije tačno, tj. jest championship imao više gledalaca jer ima 552 utakmice a serie a 380, i bilo bi glupo da iz 172 utakmice nemaju više gledaoca ukupno, a već smo ti ranije pokušali objasniti kako se izračunava prosjek i da nije gledanija eng 2 liga od serije a jer eng 2 ligu gleda 17000, a talijansku 22000+,
al et ti nešto pročitao na netu i odma bez ikakvog razmišljanja to prihvataš kao tačno, a te linkove što stavljaš pa sve jedni od drugih pruzimaju jer rade u im portalima, pa i ovom našem vrhunski inteaktualci tvog kalibra
al et ti nešto pročitao na netu i odma bez ikakvog razmišljanja to prihvataš kao tačno, a te linkove što stavljaš pa sve jedni od drugih pruzimaju jer rade u im portalima, pa i ovom našem vrhunski inteaktualci tvog kalibra

@tony sto se raspravljas sa likom koji ne zna gdje su Brazil i Argentina pa samim tim sve je rekao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.