Ma nemamo, nego čekamo da vaše izblijede pa ćemo ih uzeti od vas, u pola cijene hahahahahahA_d_0 je napisao/la:?????
stvarno ne vidim sta ti nije jasno ovdje. meni je sve hvala Bogu dragom a vi se uhvatili majica ko pjan plota. sto ih vi ne stampate? eto odstampajte osvajaci kupa 2009/2010. ako imate pare normalno.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
dacemo vam ih dzaba. al ona plava boja ostaje nazalost.
Zasto se nisi smijao prije utakmice sa Zeljom, nego si bio placipicka na forumu i nagadjao sa koliko ce te razlike izgubiti ?RBA 1987 je napisao/la:Pa što se odmah ljtiš, ja pitao za veličinu majica, dal se prodaju uz određeni koeficijent inteligencije ili onome ko naleti, hahahahahha, a da ste veličina u svjetskim okvirima to znamo svi odreda, hahahahaha, samo naprijed i da te pitam, koliko puta treba da ponoviš ovu glupost da bi počeo vjerovati u nju?A_d_0 je napisao/la:odma neku suplju okrecu kad im nesto dokazes. uredu tjesite se. zeljo da ne igra u premier ligi 2 stoljeca vi nas ne bi stigli. toliko za danas.
Da vam nema politicara, ne bi dosli u Premier ligu, a ne na drugo mjesto. Vidjet cemo vas iduce sezone... Za dvije sezone gledat cemo na RTRS-u izvjestaje sa livadarskih terena na kojima igra Borac - 1. liga RS. Ruku na srce, ovo ne bi trebalo da vas vrijedja jer vec imate iskustva (i to kakvog) sa drugim ligama

Vama i pitarima najveci uspjeh je Zeljino ne osvajanje Kupa - sta reci nego JADNO !
I Rubin je jednu utakmicu bio bolji od Barcelone, te osvojio bod na Nou Campu

Zadnja izmjena: 1921, dana/u 21 maj 2010, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Ma izblijediće to, ionako ste ih kupili kod kineza, a nećete ih smjeti ni nositi nego onako krijući kad idete spavati nježno pogledate u majicu i na sanjanje... DUPLA MAJSTORE hahahahahaA_d_0 je napisao/la:dacemo vam ih dzaba. al ona plava boja ostaje nazalost.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Pa gdje si Laporta, de mi reci jel i David Vila obukao onu majicu od srijede, hahahaha1921 je napisao/la:Zasto se nisi smijao prije utakmice sa Zeljom, nego si bio placipicka na forumu i nagadjao sa koliko ce te razlike izgubiti ?RBA 1987 je napisao/la:Pa što se odmah ljtiš, ja pitao za veličinu majica, dal se prodaju uz određeni koeficijent inteligencije ili onome ko naleti, hahahahahha, a da ste veličina u svjetskim okvirima to znamo svi odreda, hahahahaha, samo naprijed i da te pitam, koliko puta treba da ponoviš ovu glupost da bi počeo vjerovati u nju?A_d_0 je napisao/la:odma neku suplju okrecu kad im nesto dokazes. uredu tjesite se. zeljo da ne igra u premier ligi 2 stoljeca vi nas ne bi stigli. toliko za danas.
Da vam nema politicara, ne bi dosli u Premier ligu, a ne na drugo mjesto. Vidjet cemo vas iduce sezone... Za dvije sezone gledat cemo na RTRS-u izvjestaje sa livadarskih terena na kojima igra Borac - 1. liga RS. Ruku na srce, ovo ne bi trebalo da vas vrijedja jer vec imate iskustva (i to kakvog) sa drugim ligama![]()
Vama i pitarima najveci uspijeh je Zeljino ne osvajanje Kupa - sta reci nego JADNO !
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
A_d_0 je napisao/la:dacemo vam ih dzaba. al ona plava boja ostaje nazalost.

Kakve veze Laporta i Villa imaju sa mojim postom ? Vidim da uveliko zaobilas postove na koje ne mozes odgovoriti. Kad je vec tako, nemoj nikako ni pisati ili idi na neki forum koji je na tvom nivou pa tamo prozbori o Drugoj ligi Jugoslavije.. ovaj, RS-aRBA 1987 je napisao/la:Pa gdje si Laporta, de mi reci jel i David Vila obukao onu majicu od srijede, hahahaha1921 je napisao/la:Zasto se nisi smijao prije utakmice sa Zeljom, nego si bio placipicka na forumu i nagadjao sa koliko ce te razlike izgubiti ?RBA 1987 je napisao/la: Pa što se odmah ljtiš, ja pitao za veličinu majica, dal se prodaju uz određeni koeficijent inteligencije ili onome ko naleti, hahahahahha, a da ste veličina u svjetskim okvirima to znamo svi odreda, hahahahaha, samo naprijed i da te pitam, koliko puta treba da ponoviš ovu glupost da bi počeo vjerovati u nju?
Da vam nema politicara, ne bi dosli u Premier ligu, a ne na drugo mjesto. Vidjet cemo vas iduce sezone... Za dvije sezone gledat cemo na RTRS-u izvjestaje sa livadarskih terena na kojima igra Borac - 1. liga RS. Ruku na srce, ovo ne bi trebalo da vas vrijedja jer vec imate iskustva (i to kakvog) sa drugim ligama![]()
Vama i pitarima najveci uspjeh je Zeljino ne osvajanje Kupa - sta reci nego JADNO !
1921 je napisao/la:
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 21 maj 2010, 22:53, ukupno mijenjano 3 puta.
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Crvene su ljepsemejdan je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:dacemo vam ih dzaba. al ona plava boja ostaje nazalost.

Banja Luka je jedan mali gradić sa 100.000 stanovnika nešto kao naša opština Novo Sarajevo,i kao tako mali može te imati i mali klub sa malim navijačima.Dakle nemoj da vam pada na pamet,niti u najluđim snovima da se poredite sa nama, mi smo za vas POJAM kako kao klub tako kao i grad
Pa vidim da se porediš sa Barselonom pa reko da nisi ti Đoane Laporta, al učinilo mi se, nego kada opet osmislite kakvu glupost javite nam pa da se malo našalimo sa vama, jer i onako vodimo 2-1, jednom Leotar, drugi put kup, šta li je treće i koliko će da zaboli

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Jao nisam te prepoznaoaziz je napisao/la:Banja Luka je jedan mali gradić sa 100.000 stanovnika nešto kao naša opština Novo Sarajevo,i kao tako mali može te imati i mali klub sa malim navijačima.Dakle nemoj da vam pada na pamet,niti u najluđim snovima da se poredite sa nama, mi smo za vas POJAM kako kao klub tako kao i grad

Azize, azize, a kad je mama govorila da ne bježiš iz škole, a ti hoćeš, pa jel vidiš u šta si se pretvorio, pa ne barataš ni osnovnim pojmovima... Odmah u školu i da se ne javljaš više dok ovo ne savladsaš, a sada dosta off...aziz je napisao/la:Banja Luka je jedan mali gradić sa 100.000 stanovnika nešto kao naša opština Novo Sarajevo,i kao tako mali može te imati i mali klub sa malim navijačima.Dakle nemoj da vam pada na pamet,niti u najluđim snovima da se poredite sa nama, mi smo za vas POJAM kako kao klub tako kao i grad
Da se mi vratimo ozbiljnim stvarima, a to je : "ministre imal đe kupiti majica"?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
hahahahahahaha jest vam krivo poješćete se od muke :)moram priznati da veću glupost dugo nisam čuoaziz je napisao/la:Banja Luka je jedan mali gradić sa 100.000 stanovnika nešto kao naša opština Novo Sarajevo,i kao tako mali može te imati i mali klub sa malim navijačima.Dakle nemoj da vam pada na pamet,niti u najluđim snovima da se poredite sa nama, mi smo za vas POJAM kako kao klub tako kao i grad

Zadnja izmjena: Borčevac, dana/u 21 maj 2010, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Joj kad ih vidim u majicama "Osvajaci Kupa" srce mi zaigra... jos da pise osvajaci kupa BIH bilo bi mi draze neg da je Zeljo osvojio... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Pa hvala vam. Vi se nas bar sjetite.RBA 1987 je napisao/la:Pa vidim da se porediš sa Barselonom pa reko da nisi ti Đoane Laporta, al učinilo mi se, nego kada opet osmislite kakvu glupost javite nam pa da se malo našalimo sa vama, jer i onako vodimo 2-1, jednom Leotar, drugi put kup, šta li je treće i koliko će da zaboli![]()
![]()
Mi smo na vas skroz zaboravili, buduci da imate manje odigranih utakmica u Premier ligi nego Travnik

Vas najbolje pamte Drina i BSK.
Ma bio je i red da nakon 18 godina i vi nesto osvojite. Sada znate koliko je Nijazovo srce, sadaka ga cuvala.
Bar ste u historiju upisali jednu pametnu : "2009/10 Osvajaci Kupa BiH
1921 je napisao/la:
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 21 maj 2010, 23:05, ukupno mijenjano 3 puta.
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
heheheeheh, al ne piše...Isnar je napisao/la:Joj kad ih vidim u majicama "Osvajaci Kupa" srce mi zaigra... jos da pise osvajaci kupa BIH bilo bi mi draze neg da je Zeljo osvojio...

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Hahahaahahahaha simpatično,ali može to i boljeRBA 1987 je napisao/la:Azize, azize, a kad je mama govorila da ne bježiš iz škole, a ti hoćeš, pa jel vidiš u šta si se pretvorio, pa ne barataš ni osnovnim pojmovima... Odmah u školu i da se ne javljaš više dok ovo ne savladsaš, a sada dosta off...aziz je napisao/la:Banja Luka je jedan mali gradić sa 100.000 stanovnika nešto kao naša opština Novo Sarajevo,i kao tako mali može te imati i mali klub sa malim navijačima.Dakle nemoj da vam pada na pamet,niti u najluđim snovima da se poredite sa nama, mi smo za vas POJAM kako kao klub tako kao i grad
Da se mi vratimo ozbiljnim stvarima, a to je : "ministre imal đe kupiti majica"?

A vidi samo sefa struke i pogleda

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vazda se nesto prica, samo je pitanje koliko je to sve istina i jeli neko vidio tih 5000 majica. Svakakve price se kod nas pricaju a na kraju ispadne da je 80% istih cisto smece i izmisljotine. Narod svasta prica ..maltasa je napisao/la:Priča se da je čovjek napravio i spremio za prodaju. Da li je isti koji je štampao i ove ne znam, ali nisu ugledale svjetlo dana nakon finala Kupa

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ko bi rek'o cuda da se dese
pa Miljacka pehare odnese
da ne mogu na grbavicu od tuge doc'
da ne mogu od sramote sarajevom proc'!!!!
-'AJMO SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!
Ko bi rek'o cuda da se deseeeeeeeeee
-JAČE!!!!!!
pa Miljacka pehare odneseeeeeeeeeeeeeeee
da ne mogu od sramote sarajevom proc'!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa Miljacka pehare odnese
da ne mogu od sramote sarajevom proc'!!!!
-'AJMO SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!
Ko bi rek'o cuda da se deseeeeeeeeee
-JAČE!!!!!!
pa Miljacka pehare odneseeeeeeeeeeeeeeee
da ne mogu od sramote sarajevom proc'!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.