FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pisao sam već kako nema otpisanih
4 4 0 0 10:3 + borbenost i mudovitost na terenu porasla sa 2 na level 5
4 4 0 0 10:3 + borbenost i mudovitost na terenu porasla sa 2 na level 5
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sad gledam tabelu, i kontam kako je nama imperativ osim travnika dobiti listicu, jer ce sloboda sasvim sigurno dobiti ove iz (i)stocnog zadnje kolo tako da ce nam bjezati sest bodova ako ne daj Boze izgubimo u onom kamenolomu 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Krvit ćemo se do zadnjeg kola ,a sami smo sebi krivi za takvu traumu . I ja nešto ne znam jesmo li ove sezone imali utakmica gdje smo bili bolji i kikasali pa da nam se to vrati na proljeće .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je super vjeruj miHigh je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ja sam misljenja da u svakoj utakmici koju smo izgubili nismo ni zasluzili da je dobijemo.Slavija, Mladost, Zeljo, Travnik tu smo odigrali katastrofalno, jedino smo protiv zrinje nesto pokazali al smo izgubiliBesic je napisao/la:Krvit ćemo se do zadnjeg kola ,a sami smo sebi krivi za takvu traumu . I ja nešto ne znam jesmo li ove sezone imali utakmica gdje smo bili bolji i kikasali pa da nam se to vrati na proljeće .
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma hajde, što je bilo bilo je, gledati naprijed, utakmicu po utakmicu. Bitno je da one dijčije bolesti, iz utakmica koje spomnje @espirit24 izbacimo. Tačno se više ne želim ni sjećati one kur.cobolje igrača.
- ElCartel11
- Kontakt:
Bez sikirancije, idemo odraditi jos ove 2 utakmice pred zimsku pauzu (ako sa listicom ikako budemo igrali sad). Dosla su 2 igraca koja bi po vidjenom trebali predstavljati prava pojacanja, docice jih sigurno jos na pozicije gdje smo tanki. Bice sigurno i odlazaka, ali ako ce umjesto njih doci bolji od ovih sto trenutno imamo nemam nista protiv. Potom slijede pripreme prave one fudbalske (ne Dzenanove) i kad se nam ekipa uigra totalno, da onda aBd gazimo u proljetnom dijelu.
Prije nego sto ce Jesic doci u klub bio sam skeptican prema njemu, ali za ovo kratko vrijeme sam promjenio misljenje i mislim da je puni pogodak (neka samo nastavi ovako). Pokazao je da ima petlju, da niko nije iznad njega, a jos manje iznad kluba. Uprava je dokazala, da je KONACNO stala izza trenera i da mu daju punu podrsku, da radi sa ekipom kako on zeli. Vidi se vec sad ta pozitivnija energija, posle zimskih priprema moze biti samo jos bolja. Nadam se izuzetno dobro odradjenom transfer roku na zimu (kao i da konacno otjeramo ove sto nam samo zauzimaju platni spisak, da umjesto njih dovedemo prave igrace).
Prije nego sto ce Jesic doci u klub bio sam skeptican prema njemu, ali za ovo kratko vrijeme sam promjenio misljenje i mislim da je puni pogodak (neka samo nastavi ovako). Pokazao je da ima petlju, da niko nije iznad njega, a jos manje iznad kluba. Uprava je dokazala, da je KONACNO stala izza trenera i da mu daju punu podrsku, da radi sa ekipom kako on zeli. Vidi se vec sad ta pozitivnija energija, posle zimskih priprema moze biti samo jos bolja. Nadam se izuzetno dobro odradjenom transfer roku na zimu (kao i da konacno otjeramo ove sto nam samo zauzimaju platni spisak, da umjesto njih dovedemo prave igrace).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Moja pretpostavka prije 2-3 kola bila je da ćemo ovaj dio završiti s -5 bodova u odnosu na prvi tim. Govoriše mi da sam lud.
Sve su mogućnosti da će tako i biti.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
A sto ne pobijediti sutra prvo aBda, pa i u uskom?
Mora se nekad i dole procepiti..a sad je pravo vrijeme za to
mi u naletu, oni promjenjivi totalno.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nemojte toliko daleko ići odmah.... A i nezz kakvo vam je to razmišljanje kao da je sloboda svemoguća,pa da jest ne bi nam bježala samo 3/6 bodova,a mi imali bezbroj kikseva
Sabrine mi moje!
Nije nama kriva Sloboda, već smo mi krivi; imamo 5 poraza, što je najviše što ima jedna ekipa iz gornjeg dijela tabele. 

ppolako sta se sikirate?
Pa pisali ste vec bodove sirokom protiv travnika i viteza pa sta bi? Tako ce i sloboda da kiksa, samo lagano, opusteno, uzimamo ovo hladno... na proljece nam niko nece prismrditi garantujem! (Razlog tome je sto sam upoznat s programomrda preko zime
, protiv zrinjskog u mostaru cete da vidite kako ješa pravi od picajzli muskarce
)
Pa pisali ste vec bodove sirokom protiv travnika i viteza pa sta bi? Tako ce i sloboda da kiksa, samo lagano, opusteno, uzimamo ovo hladno... na proljece nam niko nece prismrditi garantujem! (Razlog tome je sto sam upoznat s programomrda preko zime

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Evolution87
- Kontakt:
opet cemo mi biti prvaci, sta vam je.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ako je cijena da dobijemo normalan tim i pojedince koji su kvarili atmosferu maknemo iz njega, bila da izgubimo te utakmice, neka smo ih izgubili.
4.10.2009.
+1koalem je napisao/la:Ako je cijena da dobijemo normalan tim i pojedince koji su kvarili atmosferu maknemo iz njega, bila da izgubimo te utakmice, neka smo ih izgubili.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Potpis, na duže staze isplativa žrtva svakako, sada pamet u vugla i da se više ne ponove iste greške!koalem je napisao/la:Ako je cijena da dobijemo normalan tim i pojedince koji su kvarili atmosferu maknemo iz njega, bila da izgubimo te utakmice, neka smo ih izgubili.

Ja bih još dodao ako je gubitak titule cijena da se dobije tim za duže staze , a ne nakaradna ekipa neka je .
+1Besic je napisao/la:Ja bih još dodao ako je gubitak titule cijena da se dobije tim za duže staze , a ne nakaradna ekipa neka je .
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
[quote="muhamedhulk"]A sto ne pobijediti sutra prvo aBda, pa i u uskom?
Mora se nekad i dole procepiti..a sad je pravo vrijeme za to
mi u naletu, oni promjenjivi totalno.
Samo moliti Boga da se odgode zadnje kolo

Samo moliti Boga da se odgode zadnje kolo

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, Zagor i 38 gostiju.