Ne brini ti za mene, gledaj svoja posla.uschtipak je napisao/la:Hajde ti popi' dva bromazepama i sve ce biti u redu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mojne ljudi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
To sam ja uradila. Potresena sam strašno što ne uživam u istim životnim vrijednostima kao ti. Ja bih se ubila da imam tvoj mozak, pa eto, razmisli o tome.Momciluk je napisao/la:I ti si pokazala koji si nolifer s tim sto ponistis ispit zato sto si dobila devetkupa jbt curo idi nadji sebi zivot jeb.la te "karijera" radije bi pod mostom zivio nego da mi bude zanimljivo ko tebi u zivotu
Inače, zaobiđi me u svojim bolesnim postovima molim te. Ne spominjem ni ja tebe, pa nemoj ni ti mene.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ma iste ste vi ne druzite se vi dzaba. Inace svjetski ste prvaci bacanju suplje 
This time next year we'll be millionaires.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A, joj karikatureTribalian je napisao/la:Budale ljudi. Sad ih opkolili ovi, dovukli i brodove i onaj S-400. A ona slina Erdogan se uvlaci sad i daje neke glupe izjave "Mi bismo želeli da se to nikad nije dogodilo, ali se dogodilo. Nadam se da se nešto poput ovoga, više neće dogoditi", pa naravno da se nece dogoditi ali ne zato sto je Turcima zao.DANTES je napisao/la:
Gdje su pobunjenici pod zubima tog medvjeda?
I, Rusija ce poduzeti neke ekonomske sankcije, rokati Turkmene po Siriji, gadjati naftu koju Turci svercaju... ali nista vise. Oni ne smiju pogledati niti jednu clanicu Nato saveza, a kamoli da upotrijebe silu.
SlevinKelevra je napisao/la: A, joj karikature![]()
![]()
Gdje su pobunjenici pod zubima tog medvjeda?![]()
I, Rusija ce poduzeti neke ekonomske sankcije, rokati Turkmene po Siriji, gadjati naftu koju Turci svercaju... ali nista vise. Oni ne smiju pogledati niti jednu clanicu Nato saveza, a kamoli da upotrijebe silu.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne vidim problem u tome što je poništila devetku, ako smatra da može i zna bolje, što da ne. To je za pohvalu. Neki ljudi ne žele biti prosjek kao večina ljudi u BiH, kojima je cilj samo završit fax bez da imaju neko znanje. Ne mislim ni na koga već općenito govorim.
A i vala, šta fali da pričamo o politici? Ionako se nema šta pametno pročitat.
A i vala, šta fali da pričamo o politici? Ionako se nema šta pametno pročitat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da samo znaš šta bi ti Huse reko na topride_of_merseyside je napisao/la: To sam ja uradila. Potresena sam strašno što ne uživam u istim životnim vrijednostima kao ti. Ja bih se ubila da imam tvoj mozak, pa eto, razmisli o tome.
Inače, zaobiđi me u svojim bolesnim postovima molim te. Ne spominjem ni ja tebe, pa nemoj ni ti mene.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- samo_lijevo
- Kontakt:
sad neces dobiti ni 6.Dex je napisao/la:Da samo znaš šta bi ti Huse reko na topride_of_merseyside je napisao/la: To sam ja uradila. Potresena sam strašno što ne uživam u istim životnim vrijednostima kao ti. Ja bih se ubila da imam tvoj mozak, pa eto, razmisli o tome.
Lik prošle godine 3 puta poništio 9, na kraju mu Huse jedva 8 dasamo_lijevo je napisao/la:sad neces dobiti ni 6.Dex je napisao/la:Da samo znaš šta bi ti Huse reko na topride_of_merseyside je napisao/la: To sam ja uradila. Potresena sam strašno što ne uživam u istim životnim vrijednostima kao ti. Ja bih se ubila da imam tvoj mozak, pa eto, razmisli o tome.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Kako možeš o tome pričati? Šupljiraš. Ako nemaš šta da kažeš o sportu, politici, seksu ili drogiranju onda ne treba da pišeš na forumu uopšte.Dex je napisao/la: Da samo znaš šta bi ti Huse reko na to
Imamo i mi jednu takvu, Jadranku. Dođeš kod nje na uvid samo, ne spominješ poništavanje niti bilo šta. Šta vi hoćete? Položili ste i još bi da vidite rad. Ako hoćete da vidite morate prvo poništiti službeno. Pa ćete polagati pred komisijom, bit će Vam Mehmed Jahić u komisiji i nikad nećete položiti.
Ne bavim se subotom takvim stvarima, a ovom iza ne smijem, ne da ženapride_of_merseyside je napisao/la:Kako možeš o tome pričati? Šupljiraš. Ako nemaš šta da kažeš o sportu, politici, seksu ili drogiranju onda ne treba da pišeš na forumu uopšte.Dex je napisao/la: Da samo znaš šta bi ti Huse reko na to![]()
Imamo i mi jednu takvu, Jadranku. Dođeš kod nje na uvid samo, ne spominješ poništavanje niti bilo šta. Šta vi hoćete? Položili ste i još bi da vidite rad. Ako hoćete da vidite morate prvo poništiti službeno. Pa ćete polagati pred komisijom, bit će Vam Mehmed Jahić u komisiji i nikad nećete položiti.
Posl'o me na čaj što sam doš'o na uvid
- samo_lijevo
- Kontakt:
Dex je napisao/la:
Ne bavim se subotom takvim stvarima,
nisi vise u klubu
[youtube][/youtube]
imaTribalian je napisao/la:Ima li geopoliticara ?
This time next year we'll be millionaires.
Gde si bre @ Momčiluče?Momciluk je napisao/la:imaTribalian je napisao/la:Ima li geopoliticara ?
Kisela voda nije alkoholsamo_lijevo je napisao/la:Dex je napisao/la:
Ne bavim se subotom takvim stvarima,![]()
nisi vise u klubu
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 79 gostiju.