Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Joj kakvo će klanje biti naredne sezone u entitetskim ligama. Ima da bude krvi do koljena. Najbolji mogući potez koji su mogli napraviti iz NFSBiH je bilo ovo rezanje broja članova Premijer lige.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Tristan
- Kontakt:
Hahah kakva crna naredba iz FSRS, oni na celu sa Miletom Kovacevicem mrze Borac i nikad nista nisu uradili da mu pomognu. Borac je ispadao vec 2 puta i nikom nista. Pare je kad je trebalo davala vlast, ali ista ona vlast koja ga je upropastila. Kao kad bi npr. ja tebe tukao danima i onda ti dao casu vode da ne umres. Otprilike tako izgleda pomoc koju dobija Borac.Elegant je napisao/la:Vidjet ces da ce Borac po Bog zna koji put da dobije pomoc vlasti u vidu velike sume novca, kao sto ce i doci naredba u FSRS da Borac kao najveci spotski fudbalski kolektiv Banja Luke i eniteta RS mora ostati u drustvu najboljih.
Samo se nadam da ce Slavija, Rudar, Radnik, Drina da im pomrse racune i da stanu u kraju tom tetosenju i pazenju Borca godinama, koliko su im para dali do sada su trebali davno igrati grupe barem EL, a drugima ne pomazu nikako.
Sto se tice ostalih mislim da ce na proljece Olimipik da izadje iz opasne zone jer su bolja ekipa od drugih.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
za koga ti navijaš, nepoznat si ovdjeL'Avvocato je napisao/la:Joj kakvo će klanje biti naredne sezone u entitetskim ligama. Ima da bude krvi do koljena. Najbolji mogući potez koji su mogli napraviti iz NFSBiH je bilo ovo rezanje broja članova Premijer lige.
malo me razočarao Ćelo, kod kuće mu cilj ne izgubit', a u gostima ubi brašno 

Pa igra kuci protiv prvog favorita za titulu, sto se cudis?Chinaglia je napisao/la:malo me razočarao Ćelo, kod kuće mu cilj ne izgubit', a u gostima ubi brašno

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
@djoko
nisam nevidio tvoju opasku za remi sirokog brijega... i dalje stojim iza toga da ce SB biti prvak... ako ne bude, onda nista, i najbolji kladionicari nekad izgube...
nisam nevidio tvoju opasku za remi sirokog brijega... i dalje stojim iza toga da ce SB biti prvak... ako ne bude, onda nista, i najbolji kladionicari nekad izgube...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Širokom će biti teško doći do titule, imaju težak raspored, Sloboda ima baš povoljan raspored, za Sarajevo i Zrinju ne znam
uglavnom, pauza, dolasci i odlasci će nam dati jasniju sliku kakvo nas proljeće očekuje, iako već sad znamo da će biti gutavo
uglavnom, pauza, dolasci i odlasci će nam dati jasniju sliku kakvo nas proljeće očekuje, iako već sad znamo da će biti gutavo
Ma statistika nikad ne laze, Sirokom se vec moze dodijeliti titula. Sve si fino objasnio sa onim parnim i neparnim godinama. Ja sam vec tu znao da smo mi ostali donji. Jos kad si im rekao na kraju, ne sekirajte se nista i staviojovanmaksimovic je napisao/la:@djoko

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Brazilac Zeljin jel igra ovo kolo? 

Igra Tiago.tuzlak1987 je napisao/la:Brazilac Zeljin jel igra ovo kolo?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ja bogm, stavio, 10000 ceskih kruna na SB da ce minimalno biti drugi na kraju sezone, kvota 2.40... cesi ih malo podcjenjuju...joker90 je napisao/la:Ma statistika nikad ne laze, Sirokom se vec moze dodijeliti titula. Sve si fino objasnio sa onim parnim i neparnim godinama. Ja sam vec tu znao da smo mi ostali donji. Jos kad si im rekao na kraju, ne sekirajte se nista i staviojovanmaksimovic je napisao/la:@djoko
nisam nevidio tvoju opasku za remi sirokog brijega... i dalje stojim iza toga da ce SB biti prvak... ako ne bude, onda nista, i najbolji kladionicari nekad izgube..., ja vec otisao vani da prebijem kera od muke.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovog novog Mailsona hocu da vidimElegant je napisao/la:Igra Tiago.tuzlak1987 je napisao/la:Brazilac Zeljin jel igra ovo kolo?

-
- Kontakt:
Ajde otvori neko temu zimski prijelazni rok,vec se ponesto deava dolaze neki igraci raskidaju se ugovori al nek se pisu u priliku gotove stvari.
Na proljece, kad dobije papire, radnu dozvolu.tuzlak1987 je napisao/la:Ovog novog Mailsona hocu da vidimElegant je napisao/la:Igra Tiago.tuzlak1987 je napisao/la:Brazilac Zeljin jel igra ovo kolo?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Najzanimljivije je na sredini tabele gdje krvavu borbu vode Čelik, Slavija, Mladost i hit sezone - Željezničar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
neka neka.Dok se zaukcu.bambus je napisao/la:Velez polako ulazi u formu,danas su i gol postigli.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Mali tišina, nemoj da batina radiChinaglia je napisao/la:za koga ti navijaš, nepoznat si ovdjeL'Avvocato je napisao/la:Joj kakvo će klanje biti naredne sezone u entitetskim ligama. Ima da bude krvi do koljena. Najbolji mogući potez koji su mogli napraviti iz NFSBiH je bilo ovo rezanje broja članova Premijer lige.

★★★
Gifron je napisao/la:Eno Kosevo sija koliko ste sposobni.
Jos nam i tribine cisteclub21 je napisao/la:Javljaju snijeg ponovou cetvrtak i petak, e da vidimo ove pametnjakovice sa foruma kad njihov klub bude slejdece sedmice u istoj situaciji, onda ce se druga prica pricati. Djeci je neke stvari tesko dokazati pa cak i kad im dokaze postavis.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ako ista dobije od vlasti, bice to 2. put otkad RS ima vlast. A sto se tice guranja od strane mafijskog saveza republike srpske, ima da Borca poguraju sto vise u ambis, da ga ugase, ako ikako mogu. Ti iz savreza rade samo na stetu Borca. Ubacili bi Krupu umjesto nas. Kakva pomoc, sta je tebi, pobogu, jesi bio kod psihijatra ikako? Ni onaj bastard od gradonacelnika, ni vlada, ni niko treci nece nam pomoci. A ako mislis da je manje od 500 000 KM dovoljno za igranje grupne faze, onda ok.Elegant je napisao/la:Vidjet ces da ce Borac po Bog zna koji put da dobije pomoc vlasti u vidu velike sume novca, kao sto ce i doci naredba u FSRS da Borac kao najveci spotski fudbalski kolektiv Banja Luke i eniteta RS mora ostati u drustvu najboljih.
Samo se nadam da ce Slavija, Rudar, Radnik, Drina da im pomrse racune i da stanu u kraju tom tetosenju i pazenju Borca godinama, koliko su im para dali do sada su trebali davno igrati grupe barem EL, a drugima ne pomazu nikako.
Sto se tice ostalih mislim da ce na proljece Olimipik da izadje iz opasne zone jer su bolja ekipa od drugih.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.