FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma sutra dati priliku Joci pa Kokot svaku utakmicu promasi bar jednu dobru priliku, ovako dati Joci od pocetka pa da vidimo... Iskoristiti ovaj kiks Sirokog obavezno i u 2 kola stici ih za 4 boda i bila bi to jako dobra situacija i sto se mene tice najavljuju slijedece sedmice lijepo vrijeme volio bi da se i to kolo odigra i eventualno se primaknemo jos nekom jer siroki i pitari igraju slijedecei vikend...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Pa neka tijelo prilagodi jbt. Nije su isti naši treninzi i njihovi. Ima neki redHadzijalagic je napisao/la:Ne sprecavam ga ja ni u cemu samo od zadnjih 7 kola on je dvije tekme bio na klupi a ostale gledao sa tribina.. Kako ce se prilagoditi kad ne konkurise za utakmice..Gator je napisao/la:Pa tek je otišao, pusti momka da se prilagodi prvo ligi.
TRAJNO !Minjore je napisao/la:tI si banovan s ove teme, jel de @AjzeaElegant je napisao/la:Bice pretesko sutra, nadam se jednom bodu !za_zivot_cijeli je napisao/la:Siroki kiksao. Odlicno za nas.
Moramo sutra uzeti bodove.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- jaludovolimte
- Kontakt:
Sutra prvijenac Joce, škarice za 1:3.. autogol naravno
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Dobrodošao Mirko i sretno. 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Kakav god da je ne moze biti gori od ove krampe Mladenovica, da mu je invalid bez desne noge, opet ne moze biti gori od onoga
Ma drug ne treba to tako gledati sve ce teren pokazati i to je jedino mjerilo, video vjeruj mi nista ne znaci istina ja volim vidjeti igraca koji igra beka i iz trka centrira kod nas je u ligi to radio jedino Kvesic a vidim i ovaj to zna i po meni ima sve ono sto bek treba da radi i zna ali sacekajmo i Joco po svim pravilima treba biti nasa prva violina pa nije.sportskilaik je napisao/la:Kakav god da je ne moze biti gori od ove krampe Mladenovica, da mu je invalid bez desne noge, opet ne moze biti gori od onoga
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Joco kad zaigra od prve minute Joco ce ga i zabitipile87 je napisao/la:Ma drug ne treba to tako gledati sve ce teren pokazati i to je jedino mjerilo, video vjeruj mi nista ne znaci istina ja volim vidjeti igraca koji igra beka i iz trka centrira kod nas je u ligi to radio jedino Kvesic a vidim i ovaj to zna i po meni ima sve ono sto bek treba da radi i zna ali sacekajmo i Joco po svim pravilima treba biti nasa prva violina pa nije.sportskilaik je napisao/la:Kakav god da je ne moze biti gori od ove krampe Mladenovica, da mu je invalid bez desne noge, opet ne moze biti gori od onoga

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Joco vakat je majku mu 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Bolje Mujagu ubaciti da igra nego onog Klocu retardiranog..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Jovici 165. put poručujem da mu je vakat !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Joci se upravo štuca za večerom, ohladite malo, otići će mu na stranu pa će na klupi presjediti. 

Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
https://www.youtube.com/watch?v=w_ZA7gMzK2g
Šta vi vi mislite o ovom igraču ? neko od naših na našoj fb stranici ga je spomenuo, po youtube klipovima strašan igrač, našu ligu bi prekucao, a slobodan je.. http://www.transfermarkt.co.uk/justin-m ... ler/211127
Šta vi vi mislite o ovom igraču ? neko od naših na našoj fb stranici ga je spomenuo, po youtube klipovima strašan igrač, našu ligu bi prekucao, a slobodan je.. http://www.transfermarkt.co.uk/justin-m ... ler/211127
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
-
- Kontakt:
Jos kada bi bili u situaciji da mozemo dati 10 milja eura mjesecnu platu mogli bi i pricati o njemu..
BUDI ŽELJO !!!
Kako prenose hrvatski medijiBrkoo je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=w_ZA7gMzK2g

Ja bih samo da se složim s momcima s teme, vakat je da Joco da taj gol
ooooo..

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Cak je i junior Mujagić u svojoj prvoj tekmi zabio gol a Jocu još uvijek cekamo.
Ne znam stvarno šta ce sa njim biti, svi znamo da je jedan od najboljih napadača u ligi ali ovo kako igra kod nas je ispod svakog nivoa. Razumijem da nekoga ne ide, nije u formi ali da se povlaci na terenu ko slina to je vec bezobrazluk i za to treba biti kažnjen svaki put kad se tako ponaša, i ne mislim samo na Jocu nego na sve igrače. Ja bih Joci dao šansu da prođe sa ekipom pripreme i da se uigra međutim ako nastavi i u drugoj polusezoni sa ovako mršavim partijama onda mu se na kraju sezone treba zahvaliti..

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Sutra gusto 1:3,OK,JOCO,ZOKA
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Pa ja ti garantujem da je protiv onakvog Celika, Joco usao da bi zabio gol kad vec Mujagica spomenes... @brko
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987