FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zato proba i postoji za igrače koji hajmo reći nisu imena. mada mislim da hoće potpisati.
Kako se vraća Benjamin Čolić u formu . Odlično igra , sjajno centrira i izvodi slobodnjake ..Baš je popravio igru .
Brkica
Gledam sad olimpic, pa neki dan nam borac gostovao, i tako razmisljam bice 6 ekipa koje idu u nizi rang, a svakoj ima sigurno 2-3 igraca koji bi nam valjali a koji nece vjerovatno htjet igrat u ligi federacije ili rs-a.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Marin Popović solidno igra s Čolom na desnoj strani...Jovo Kojić isto interesantan u Čeliku što se današnje utakmice tiče...u Olimpicu Stana nešto pokušavao,Merajić mali što igra lijevog beka isto solidan al nekako izgubljen djeluje
i Pandža na lijevom krilu...

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- jaludovolimte
- Kontakt:
Sadiković jedan od boljih igrača u ovoj polusezoni :O Pojedincima zabraniti da komentarišu stvari na terenu!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
- Kontakt:
Raja, a sta je s Dadom ? Je li imao neku povredu ili je Dzenis uletio na njegovo mjesto definitivno ? Nisam to upratio, vidim nije ulazio u igru. Stvarno steta zbog njega, pokazao je nekoliko puta da moze mnogo, ali nazalost ostaje samo na ponekom bljesku. Podsjeca na Jamaka po tome, a valjalo bi nam da preboli te djecije bolesti i da zaigra u kontinuitetu kako moze i zna.
Ne znam.Sve mi se vise cini da je Benjo bio u pravu kada je rekao da ne zeli da bude rezerva Memiji... i otisao u Čelik.
Dado ima povredu trbusnog zida jos od one utakmice mlade reprezentacije sa Englezima.sergejevic je napisao/la:Raja, a sta je s Dadom ? Je li imao neku povredu ili je Dzenis uletio na njegovo mjesto definitivno ? Nisam to upratio, vidim nije ulazio u igru. Stvarno steta zbog njega, pokazao je nekoliko puta da moze mnogo, ali nazalost ostaje samo na ponekom bljesku. Podsjeca na Jamaka po tome, a valjalo bi nam da preboli te djecije bolesti i da zaigra u kontinuitetu kako moze i zna.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
A što nije grupna faza LP??? Sam sebe ukopavaš, jadni mi s tobom u skupštini kad ni realne ciljeve ne znaš postavitiAsharaK je napisao/la:Glasajte za mene, obecavam Ronaldinha i grupnu fazu EL na Grbavici.

Životni saputnik! 1921
- themaniaks
- Kontakt:
Dado Amir i Memija su nase najvece blago trenutno i ne kontam zasto mi najvise volimo frustracije lijeciti na nasoj djeci,da imaju pored sebe kvalitiet vjerujte da bi oni bolji puno bili a ovako sigurno da oni sa svojim godinama ne mogu biti nosioci igre
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
E jbg, glasaj ako hocesEisenbahner1921 je napisao/la:A što nije grupna faza LP??? Sam sebe ukopavaš, jadni mi s tobom u skupštini kad ni realne ciljeve ne znaš postavitiAsharaK je napisao/la:Glasajte za mene, obecavam Ronaldinha i grupnu fazu EL na Grbavici.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Glasajte za mene. Nista nece biti bolje, samo moze gore. Znam da takve volite..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Minjore je napisao/la:Glasajte za mene. Nista nece biti bolje, samo moze gore. Znam da takve volite..

-
- Kontakt:
Mislim da je to bas zbog toga sto su nasa djeca. Svi bi htjeli da oni budu sto bolji, i mislimo da su svi oni bas ogromni talenti(sto nerijetko i nije tacno) i ocekujemo mozda previse. Onda se naljutimo jer Dado npr. ne pokazuje koliko realno moze. Vidjeli smo protiv Celika koliko on moze i koliko cijela ekipa izgleda bolje kada on igra kako zna. Vecina i ne konta su te oscilacije sasvim normalne za mladog igraca. Ja prvi se naljutim na njega kad se pocne kriti od lopte jer znam da on moze biti prava desetka i diktirati tempo utakmice, ali eto valjda nadodje. Raju bas i ne zanima npr. Mladenovic ili Stokic, oni su tu od danas do sutra, a dosta raje je ovdje gledalo Dadu od pionira, ili Memiju, Amira itd.themaniaks je napisao/la:Dado Amir i Memija su nase najvece blago trenutno i ne kontam zasto mi najvise volimo frustracije lijeciti na nasoj djeci,da imaju pored sebe kvalitiet vjerujte da bi oni bolji puno bili a ovako sigurno da oni sa svojim godinama ne mogu biti nosioci igre
Već si odusto od mene? Razočaran sam.. Velike sam planove s tobom imaoDR.HOUSE je napisao/la:Minjore je napisao/la:Glasajte za mene. Nista nece biti bolje, samo moze gore. Znam da takve volite..![]()
![]()
znaci obecajes jos gore ti si pravi kandidat
![]()
![]()
![]()

Od dva zla ti izabra 3 put gore, Minjore ti je drugi Dzelo

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
imao si me na oku jel hahah imao velike planove heheh minjore kaze da ide na jos gore mora se podrzati

Sloboda vodi, Zrinjski vodi ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Nadam se da ce makar siroki ostati x, tako da nam onda pobjeda treba itekako da im pridjemo na 6, a nemojmo zaboraviti ni to da nam dolaze. Plus jos sto slijedece kolo igraju sa pitarima, a prvo kolo proljeca zrinjski igra sa pitarima tako da ce ekipe gore gubiti bodove e sad do nas je koliko cemo to sve iskoristitiAsharaK je napisao/la:Sloboda vodi, Zrinjski vodi ...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- themaniaks
- Kontakt:
Zeba,Mesanovic oba igraca nisu bili dovoljno dobri za nasMrRiccoli je napisao/la:Nadam se da ce makar siroki ostati x, tako da nam onda pobjeda treba itekako da im pridjemo na 6, a nemojmo zaboraviti ni to da nam dolaze. Plus jos sto slijedece kolo igraju sa pitarima, a prvo kolo proljeca zrinjski igra sa pitarima tako da ce ekipe gore gubiti bodove e sad do nas je koliko cemo to sve iskoristitiAsharaK je napisao/la:Sloboda vodi, Zrinjski vodi ...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
- Kontakt:
Siroki kiksao. Odlicno za nas.
Moramo sutra uzeti bodove.
Moramo sutra uzeti bodove.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kakav bolan Mešanović,kaže mu menadzer da mu je izganjao ugovor od 100.000 maraka,plus dodatne pare nakon 11 golova a svi dobro znamo ko mu je menadzer,nemoj da se ponavljamo bezveze.themaniaks je napisao/la:Zeba,Mesanovic oba igraca nisu bili dovoljno dobri za nasMrRiccoli je napisao/la:Nadam se da ce makar siroki ostati x, tako da nam onda pobjeda treba itekako da im pridjemo na 6, a nemojmo zaboraviti ni to da nam dolaze. Plus jos sto slijedece kolo igraju sa pitarima, a prvo kolo proljeca zrinjski igra sa pitarima tako da ce ekipe gore gubiti bodove e sad do nas je koliko cemo to sve iskoristitiAsharaK je napisao/la:Sloboda vodi, Zrinjski vodi ...

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.