FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ajax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 27 nov 2015, 21:22

RedEvil je napisao/la:Dokaz a smo dobili pravog trenera je press,gdje i Dulja i Rustem govore kako su promijenili pristup i treningu i utakmici,znaci koliko smo mi u dubiozi bili dosad,gdje se nije znalo nista,za kratko vrijeme ih je postavio na mjesto,i svaka mu cast,bar sto se toga tice,a sto se tice taktike to ocekujem tek na proljece,kad prodje pripreme i kad dovede igrace po svojoj volji,bravo Jesa za dosad uradjeno :bow: :bow: :bow:
Svaka cast treneru. Vukao je odlicne poteze poslje onog poraza u derbiju. I mozda smo ga neki previse kritikovali tada. U svakom slucaju vidi se da covjek zna sta radi. Malo se je kockao sa onom suspenzijom igraca samo i to se je pokazalo kao odlican potez na kraju. Brazilici bi trebali isto biti puni pogodak. Sve u svemu samo treba pustiti covjek da radi i dovede par pojacanja. Steta jedino sto se Subica nije dovelo iz Borca. Za njega se je isplatilo i platiti 200,300 k eura. Posto je evidentno odlican igrac sto pokazuje i sada u Partizanu.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 nov 2015, 21:28

Danas bi Vedran slavio rođendan ....
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 nov 2015, 21:42

Jel istina da je Subic otiso za 80k€?
Sabrine mi moje!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 nov 2015, 21:55

pa sta si ocekivo brate mislis da bi oni njega pustili u FKS za bilo kakve pare tamo su ga dzaba pustili to su ipak ta braca po njihovim rijwcima
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 nov 2015, 22:00

BosnianKingdom je napisao/la:Jel istina da je Subic otiso za 80k€?
70
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 nov 2015, 22:07

jest na papiru
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 27 nov 2015, 22:30

Rule_hz je napisao/la:pa sta si ocekivo brate mislis da bi oni njega pustili u FKS za bilo kakve pare tamo su ga dzaba pustili to su ipak ta braca po njihovim rijwcima
... tople su bratske grupe, primaju ga u dupe. :D

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 27 nov 2015, 22:36

ISTINA ZA VEDRANA!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 28 nov 2015, 00:15

Ajax je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Dokaz a smo dobili pravog trenera je press,gdje i Dulja i Rustem govore kako su promijenili pristup i treningu i utakmici,znaci koliko smo mi u dubiozi bili dosad,gdje se nije znalo nista,za kratko vrijeme ih je postavio na mjesto,i svaka mu cast,bar sto se toga tice,a sto se tice taktike to ocekujem tek na proljece,kad prodje pripreme i kad dovede igrace po svojoj volji,bravo Jesa za dosad uradjeno :bow: :bow: :bow:
Svaka cast treneru. Vukao je odlicne poteze poslje onog poraza u derbiju. I mozda smo ga neki previse kritikovali tada. U svakom slucaju vidi se da covjek zna sta radi. Malo se je kockao sa onom suspenzijom igraca samo i to se je pokazalo kao odlican potez na kraju. Brazilici bi trebali isto biti puni pogodak. Sve u svemu samo treba pustiti covjek da radi i dovede par pojacanja. Steta jedino sto se Subica nije dovelo iz Borca. Za njega se je isplatilo i platiti 200,300 k eura. Posto je evidentno odlican igrac sto pokazuje i sada u Partizanu.
Hiljadu posto si upravu za Subica,sinoc sam ga gledao,on je sebe otplatio vec,koliko god su ga platili,greska koju vise ne smijemo ponoviti,bolje i ovako dovedes Hebiba i vidis da nije za tebe,nego da ode negdje i onda kukamo sto ga mi nismo doveli,od 10 nek 3 ubodemo,mi smo na konju,zato trebamo dovoditi sve sto valja u ovoj ligi
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 28 nov 2015, 01:03

RIP
Vedran Puljić
Zeljko Puljić

Ovo što švrakindolac tvrdi za Radovca je istina 100%, živi bili pa vidjeli, svi jaci menadjeri vole i statistiku igrača ne samo trenutku formu i da gledaju i donose sud na osnovu jedne dvije utakmice...
Vjerujte vi da je zlatna koka Sarajeva Radovac i Veladzić pa tek onda Dulja jer ga malo **** poskakivanje na prstima dok vodi loptu il je s loptom ispred igrača, hoću reći ne oslanja se cijelim stopalom u driblingu, to se da primjetiti na svim njegovim snimcima...

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 28 nov 2015, 01:06

Pitaristok je napisao/la:RIP
Vedran Puljić
Zeljko Puljić

Ovo što švrakindolac tvrdi za Radovca je istina 100%, živi bili pa vidjeli, svi jaci menadjeri vole i statistiku igrača ne samo trenutku formu i da gledaju i donose sud na osnovu jedne dvije utakmice...
Vjerujte vi da je zlatna koka Sarajeva Radovac i Veladzić pa tek onda Dulja jer ga malo **** poskakivanje na prstima dok vodi loptu il je s loptom ispred igrača, hoću reći ne oslanja se cijelim stopalom u driblingu, to se da primjetiti na svim njegovim snimcima...
A kad bi driblo na petama
Bil ga onda mogli podvalit Celziju?
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 28 nov 2015, 01:08

Mora grcki sirtaki ubacit u dribling, ako to uspije direkno ide u London.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 28 nov 2015, 01:55

Babo od ovog čajića što igra za duklu neki dan otišo za nicaze dobio 21 godinu za ubistvo starice,

senad82
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la senad82 » 28 nov 2015, 07:14

Pitaristok je napisao/la:Babo od ovog čajića što igra za duklu neki dan otišo za nicaze dobio 21 godinu za ubistvo starice,
Kakve veze to ima sa temom FKS

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
F.K. SARAJEVO

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 nov 2015, 08:02

RN87 je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:RIP
Vedran Puljić
Zeljko Puljić

A kad bi driblo na petama
Bil ga onda mogli podvalit Celziju?
E jesi kvaran jbt-- :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 28 nov 2015, 10:45

E ovo je najludja stranica na ovoj temi,e Allahu dragi sta ne pročita,na prstima,petama, ubistvima starice,zlatnim kokama omg hahahah
Sabrine mi moje!

High

Post Postao/la High » 28 nov 2015, 10:50

Sutra oblačno, uz 4°. :D Ko ne dođe - fukara!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 28 nov 2015, 10:50

Teren na Koševu juče oko 4h nije bio očišćen. Ustvari bio je očišćen sesnesterac ispod sjevera i nekoliko metara terena ispred klupa ono,a ostatak mi je izgledao većinom utaban. Po mom mišljenju neuslovno za igru i predpostavljam da će dns biti čišćenja.
Sabrine mi moje!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 nov 2015, 12:52

BosnianKingdom je napisao/la:Teren na Koševu juče oko 4h nije bio očišćen. Ustvari bio je očišćen sesnesterac ispod sjevera i nekoliko metara terena ispred klupa ono,a ostatak mi je izgledao većinom utaban. Po mom mišljenju neuslovno za igru i predpostavljam da će dns biti čišćenja.
Ima ko će se pobrinuti za to do sutrašnje utakmice nismo mi Mumijevi.

Skafander i put Haseta :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 nov 2015, 12:56

Joj sutra kad pola plakara obučem na sebe, ima da izgledam ko Obamin telohranitelj.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, mosarajvosa83 i 32 gosta.