Ovo mi je zivotna zeljauNbx je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovo mi je zivotna zeljauNbx je napisao/la:
Povezan sam na neki način sa Slovenijom, tako da njihov sport, posebno fudbal pratim dubioznije nego što je slučaj s ostalim, sličnim državama. Uvijek na teletextu RTVSLO objave, uz rezultate i strijelce, posjetu na stadionima u 1. ligi i smijao sam se njihovoj posjeti, posebno kao navijač Željezničara. Naravno, uvijek je bilo ovdje manjih klubova koje prati po 400 ljudi max, tako da ne mogu generalizovati. Na svih pet tekmi je znalo biti ljudi kao na jednoj u BiH. Evo sad došla drugačija vremena. Kako je Rastoder otišao iz Olimpije, ona se preporodila, Gorica se također digla, a tu je i Maribor sa standardno dobrom posjetom. O infrastrukturi tamo da ne govorimo... Kud ćete više kad jedan Zavrč, selo sa 81 stanovnikom, a općina ima oko 500, prati više ljudi nego Olimpic i Drinu zajedno haman. Još slovenski gradovi su srazmjerno manji od naših, 7 gradova (općina) iz kojih su klubovi imaju zajedno stanovnika kao Bijeljina. Kolo sreće se uvijek okrećeAnelZ je napisao/la:Hvala Virtuoz za obradjene podatke, za mene sasvim ocekivani rezultaticisto informativno koliko si uzeo da Sarajevo ima stanovnika, a koliko Široki Brijeg i Banja Luka? Da imam za sebe barem percepciju za nasu drzavu oko ovih postotaka.
Za mene je porazno da dva najgledanija kluba u Sloveniji trenutno u ovoj sezoni imaju bolju posjetu nego nasa dva najgledanija kluba. Kada jos skontas da im fudbal nije jedini timski sport koji ima solidnu posjetu (kosarka, rukomet pa i skijanje kao individualni sport kod njih imaju veoma dobru posjetu), podaci su jos vise porazni. Evo vidim da je prosjek citave lige Slovenije trenutno veci od prosjeka BiH, za mene nedopustivo. Sa Slovackom se mogu nekako pomiriti da imaju bolju posjetu iako im je hokej na istoj popularnosti kao fudbal. Za Litvaniju me uopste ne cudi jer je to cisto zemlja kosarke.
14:00 Zrinjski-Drina na YouTube kanalu ZRINJSKI TVsarajevo46 je napisao/la:Danas na TV-u
13:00 BHT1 NK Čelik - FK Olimpic
15:00 ArenaSport1 FK Borac - FK Velež
Stvarno, pa to je već šest utakmica koje se ovo kolo prenose ili emituju u snimku.PiazzaGrande je napisao/la:14:00 Zrinjski-Drina na YouTube kanalu ZRINJSKI TVsarajevo46 je napisao/la:Danas na TV-u
Tema je Premijer liga BiH a statistika je itekako vezana za nju.MuhamedTM je napisao/la:TEMA je Premijer liga BiH, ne zvezda, hajduk itd. Koga libo racku za njima. Imas temu o tome pa zviždi.
Da, takva je najava...već su radili jedan prijenos,14. kolo Zrinjski-Mladost, ne znam jesi li upratio...doduše, sad za sad, radi se samo sa jednom kamerom, nadam se da će na proljeće realizaciju tih prijenosa podići na malo veći nivo...pozzhilmo je napisao/la:Stvarno, pa to je već šest utakmica koje se ovo kolo prenose ili emituju u snimku.PiazzaGrande je napisao/la:14:00 Zrinjski-Drina na YouTube kanalu ZRINJSKI TVsarajevo46 je napisao/la:Danas na TV-u
Pa dobro i ŠB TV radi s jednom kamerom, sutrašnji snimak Sarajeva je isto s jednom jednom kamerom.PiazzaGrande je napisao/la:
Da, takva je najava...već su radili jedan prijenos,14. kolo Zrinjski-Mladost, ne znam jesi li upratio...doduše, sad za sad, radi se samo sa jednom kamerom, nadam se da će na proljeće realizaciju tih prijenosa podići na malo veći nivo...pozz
Pantelija je napisao/la:Duljeviceva vrijednost tj cijena je 2.5 mil eura, pa ako će lokomotiva ili dinamo ili real
Pantelija je napisao/la:Duljeviceva vrijednost tj cijena je 2.5 mil eura, pa ako će lokomotiva ili dinamo ili real
Ovako realno sta je realno taj momak odigro u zadnju sezonu ipo,dvi toliko mocno pa da ode za te pare iz ove lige? Da se razumijemo to su u svijetu nogometa smijesne pare al su za nas na balkanu ogromne. Pa vi ste prvi pljuvali po njemu kako ima staklene noge,da je vaki naki ,bla ,bla. Nemoj mi sad pricu okrenut ljubomora ovo ,ono ja bi volio da sto prije igraci pocmu ic odavde za te cifre da to bude normalno cak sam mislio da ce se radi SP u Brazilu i reprezentacije dignut malo cjena al su debili u savezu pa nisu bili u stanju povest 2 -3 igraca cisto da popune broj.Pantelija je napisao/la:Duljeviceva vrijednost tj cijena je 2.5 mil eura, pa ako će lokomotiva ili dinamo ili real
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.