Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Adinjo
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Adinjo » 21 maj 2010, 20:41

Saurman je napisao/la:vidim da neki navijaci stare dame veze nemaju koliko im je klub bio puta drzavni prvak..27 titula dvije oduzete nakon izbacivanja u seriju B.. :D
Posto je ovom izjavom Veliki Vrac i Poglavica Maskirano lice, svima nama dao do znanja koliko imamo titula, ja mu se iskreno zahvljujem. O, ti veliki Vracu sta bi mi bez tebe... :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 21 maj 2010, 23:03

jedan momak sa jb-a prati nekakvu emisiju u kojoj nasi govore o transferima.. i kazu da je poslata vec ponuda za Benzemu.. bit ce isti slucaj kao i sa Caceresom.. posudba i mogucnost otkupa.. Benzema je jedan od rijetkih koji moze zamjeniti Davida..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

IKSS
Kontakt:

Post Postao/la IKSS » 22 maj 2010, 10:51

slika

ma dresovi nisu loši,kad sam prvi put vidio ja konto mutna slika :lol: :lol: :lol: boje se rastočile :D :D :D al jbg kad smo nekad imali ROZE dresove moze i ovo proći
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 22 maj 2010, 10:58

Slicne dresove imace i Inter slijedece sezone, samo, naravno drugih boja
Pazza Inter amala!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 maj 2010, 11:19

Saurman je napisao/la:vidim da neki navijaci stare dame veze nemaju koliko im je klub bio puta drzavni prvak..27 titula dvije oduzete nakon izbacivanja u seriju B.. :D
svi navijaci Stare Dame znaju koliko titula imaju a to je 29,jer smo gledali razvaljivanje protivnika na sve strane posebno prilikom osvajanja ove zadnje dvije,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 maj 2010, 14:23

Znaci planovi Juveta za napad sledece sezone su Pazzini,Higuain,Dzeko.... :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 maj 2010, 14:39

Marota je rekao da nikoga iz Dorije nece dovoditi ( hvala Bogu ) tako da Palombo, Pazzo i Cassano ostaju.. tnx. God!

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 maj 2010, 10:52

mislim da Sampdoria nije toliko glupa da sama sebe oslabi a konacno dosli do LP,al et ,svasta se desava,nadam se da ce nam doc Vargas kako se prica,al opet to su samo glasine,treba nam sta brzo u ekipi :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 maj 2010, 11:13

Buffon
Caceres - Chiellini - Kjaer - Vargas
Di Maria - Sissoko - Melo - Marchisio
Benzema - Zarate

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 maj 2010, 12:47

daffy je napisao/la:Buffon
Benzema - Zarate
ovo ti je tesko izvedivo,al et kontam Vargas na poziciju Marchisia,a njega gdje je Sissoko,zatim umjesto Di Marie koji kosta kao da je Maradona,Diego da igra,ja Diega ne bih pustao nema sanse,mislim da moze da igra po strani,jer zna se lako rijesit igraca al et nema neku extra brzinu,a tako bi i u stedili pare za odbranu,

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 maj 2010, 17:55

JuveSissoko je napisao/la:
Benzema - Zarate
ovo ti je tesko izvedivo,al et kontam Vargas na poziciju Marchisia,a njega gdje je Sissoko,zatim umjesto Di Marie koji kosta kao da je Maradona,Diego da igra,ja Diega ne bih pustao nema sanse,mislim da moze da igra po strani,jer zna se lako rijesit igraca al et nema neku extra brzinu,a tako bi i u stedili pare za odbranu,

Slazem se. Komotno moze da igra po strani, nesto slicno kao Neddy, slobodan igrac. Treba i mora da ostane kod nas. Del Neri je isto izjavio da bi ga mogao koristi po strani.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 maj 2010, 18:05

ali on je dosao u Juve samo pod slucajem da igra iskljucivo kao trequatrista.. bolje bi nam doslo neko normalno krilo nego on.. npr napraviti trampu Diego - Silva bi bilo odlicno.. i jos dodati para, naravno..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 maj 2010, 18:23

znate kako ja to kontam,Camoranesi je igrao desno,i u glavi poredim prednosti i kvalitet Camoranesi i Diega,nekako mi imaju slicne karakteristike,obojica znaju dobro centrirat,znaju se lako rijesit jednog a cesto i dva igraca,dobor cuvaju loptu,a i brzina im je slicna,tako da mislim,ako je Camoranesi uspjesan bio na desnoj strani zasto ne i Diego,jest da bi Diego morao da se privikne jer nikad nije igrao tu poziciju ako se ne varam,al opet ima dovoljno talenta da pokusa,isto tako cesto sam se pitao,sta je falilo ijednom treneru da nekad Giovinca stavi desno ,po boku,da se pokusa i to,nije se imalo sta izgubit,bolje nego da presjedi citavu sezonu,al et ipak ja sam samo laik a oni su strucnjaci ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 maj 2010, 18:31

Kad smo se vec dotakli Gio, ima li sta u ovome sto se pise da ide u Lazio, a mi dobijamo Kolarova plus nesto kesa. Mislim da ne bi bilo lose, jer iako mi je puno zao Gio, sve je izgelda jasnije da njegova buducnost nije kod Juventusa, i steta je gledati taj talenat kako propada. Zalosno.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 maj 2010, 18:32

ma Kolarov ti je Mourinhov potrcko,sve je jasno ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 maj 2010, 18:41

Oj Duffy sta vam uradi :mrgreen:
JEDINI Talijan koji je zaigrao za Inter u Madridu, Marco Materazzi, nakon utakmice sjetio se rivala iz Torina.

U procesu vezanom uz Calciopoli iz Juventusa su zatražili da im se vrati oduzeti naslov 2006. godine, no njihov apel nije prošao. Materazzi je nakon finala ponosno skinuo dres, ispod kojeg je bila majca s porukom "Želite li natrag i ovo?"

Ironična gesta braniča nije prva u njegovoj karijeri. Nakon pobjeda nad Milanom slikao se s maskom Berlusconija te se tad našalio s gradskim rivalima. Iz Juventusa još nisu odgovorili Materazziju...
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 maj 2010, 20:12

Al' im ga je spusteo pravo. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 maj 2010, 20:28

u jes nam ga spustio :roll:

iz dana u dan sve se vise ljudi izjasni o tom Farsopoliju.. danas je trener kaljarija ili predsjednik, ne znam, rekao da je to politicka igra samo!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 maj 2010, 21:36

jest "spustio " lik koji nije 20 minuta igrao u LP,vidi se da je iskompleksiran momak,drugi slave svoj proliveni znoj na terenu a ovaj lik bi da uzima Juventusove titule koje su dobili za zelenim stolom,vidi se da je navikao da slavi tudje titule,ono Milio ti trci a ja cu da provociram ,kurcim se i slavim,majko mila idiota

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 maj 2010, 21:52

Benzema - Zarate
Ovo Juve dobio na lotu, ili? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.