FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Genghis
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Genghis » 21 maj 2010, 17:47

GAL je napisao/la:roben 1:0 57 minut , eto 78 minut 1:1,bastian schweinstiger 88 minut 2:1 moja prognoza.
Evo i Gaalonja se registrovo, sad ste kompletni ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 21 maj 2010, 18:06

Bilal je napisao/la:
amell je napisao/la:pardon,neki ruski tim koji trenira na hokejaskom ledu je pobjedio nekakvu svabsku ekipu u finalu drugorazrednog takmicenja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mali ja sam tebi reko da otpepas sa ove teme. Hajde MRŠ ODAVDE
toooo biliii :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 maj 2010, 18:10

ocekujem pobjedu Minhenskog diva protiv žabara.. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 maj 2010, 18:55

Saurman je napisao/la:ocekujem pobjedu Minhenskog diva protiv žabara.. :D
I ja isto. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 21 maj 2010, 18:57

alianz arena ce biti puna sutra navecer,bavarci ce gledati nase :D

olic i robben sutra zabijaju najmanje po jedan gol :D

a sutra ce se vidjeti ko je bolji messi il robben jer messi nije mogao nista protiv interove odbrane narocito protiv zannetija ali mislim da protiv robbena nece moci tako lako :mrgreen:

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 21 maj 2010, 18:59

Nadam se prelijepoj tekmi, da svi redom uzivamo, i neka bavarci dignu trofej za najbolji tim evrope na kraju :D :mrgreen:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 21 maj 2010, 19:02

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:alianz arena ce biti puna sutra navecer,bavarci ce gledati nase :D

olic i robben sutra zabijaju najmanje po jedan gol :D

a sutra ce se vidjeti ko je bolji messi il robben jer messi nije mogao nista protiv interove odbrane narocito protiv zannetija ali mislim da protiv robbena nece moci tako lako :mrgreen:
oprosti prijatelju ali mislim da se u ovom trenutku nijedan igrač ne može usporediti s messijem(sam robben je to priznao) robben se može u ovom trenutku svrstati među 4-5 najbolji igrača ali s messijom poredit teško,jbg messiju se desila loša noć protiv intera,a to se može svakom desiti pa i robbenu nije ni on svemoguć...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 maj 2010, 19:06

Ja sutra uplacujem na pobjedu Bayerna.

O velicini Intera nemojte raspravljati bezveze, kao sto rekosmo, nisu najveci klub ni u svom gradu, ni na svom stadionu.

Messi je puno bolji igrac od Robbena, to je i sam Robben nedavno priznao, mada u slucaju da osvojite LP, i da Robben briljira na svjetskom prvenstvu, a da Messi razocara, Robben bi mogao dobiti nagradu za najboljeg igraca svijeta, i to potpuno zasluzeno. Neosnovano je poredjenje to kako ce odigrati protiv Intera, jer nece Inter tu igrati bunker, mada ce vjerovatno Robbena posebno pripaziti. Ja bi reko da ce tu dati gol neko iz drugog plana, nesto mi vuce na Van Bujtena nakon prekida, a ako povedete, onda cete i osvojiti.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 21 maj 2010, 19:09

Romariooo je napisao/la: a ako povedete, onda cete i osvojiti.
a ako inter povede onda ce oni osvojiti to je def xD

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 21 maj 2010, 19:38

raja znali iko koja su potencijalna pojačanja bajerna za narednu sezonu duži period se spekuliše i to je skoro par sezona poznato da je bajern zainteresovan za rafinju pa negdje sam čitao da je zainteresovan za maldog hazarda pa onda za onog adriana sevilja,tulalan,arbeola,....znali iko išta konkretno :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 maj 2010, 19:44

GAL je napisao/la:raja znali iko koja su potencijalna pojačanja bajerna za narednu sezonu duži period se spekuliše i to je skoro par sezona poznato da je bajern zainteresovan za rafinju pa negdje sam čitao da je zainteresovan za maldog hazarda pa onda za onog adriana sevilja,tulalan,arbeola,....znali iko išta konkretno :lol:
To su sve spekulacije. Mnogo je igraca bilo u opticaju, ali jos nista konkretno nije uradjeno. Dugo je ljeto, pojacanja ce sigurno biti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 maj 2010, 19:49

Koliko ja znam, nijedno konkretno ime se jos ne spominje, a sto je i razumljivo, ceka se da prodje finale vjerovatno pa ce tek onda poceti sve to. Prica o pojacanjima automatski povlaci i pricu o odlascima, a uprava Bayerna mudro to ostavlja za kasnije, jer ne zele nikakve trzavice. Vec sledece sezone kad se bude odmamuralo poslije slavlja, vjerovatno ce poceti sve to.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

SG8
Kontakt:

Post Postao/la SG8 » 21 maj 2010, 19:50

sretno sutra, navijam za vas ;)
LIVERPOOL is the religion!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 21 maj 2010, 19:51

Romariooo je napisao/la:Koliko ja znam, nijedno konkretno ime se jos ne spominje, a sto je i razumljivo, ceka se da prodje finale vjerovatno pa ce tek onda poceti sve to. Prica o pojacanjima automatski povlaci i pricu o odlascima, a uprava Bayerna mudro to ostavlja za kasnije, jer ne zele nikakve trzavice. Vec sledece sezone kad se bude odmamuralo poslije slavlja, vjerovatno ce poceti sve to.
za koga ti navijas bayern ili barca,mislim sada za bayern jer trazis osvetu,ali sve sto ces naci sutra u 22-30h je jos jedno razocaranje za tebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 maj 2010, 20:04

amell je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Koliko ja znam, nijedno konkretno ime se jos ne spominje, a sto je i razumljivo, ceka se da prodje finale vjerovatno pa ce tek onda poceti sve to. Prica o pojacanjima automatski povlaci i pricu o odlascima, a uprava Bayerna mudro to ostavlja za kasnije, jer ne zele nikakve trzavice. Vec sledece sezone kad se bude odmamuralo poslije slavlja, vjerovatno ce poceti sve to.
za koga ti navijas bayern ili barca,mislim sada za bayern jer trazis osvetu,ali sve sto ces naci sutra u 22-30h je jos jedno razocaranje za tebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pogledaj ovog čiku na mom avataru i bice ti jasno, ali mozda i nece, ko zna sta si ti gledo kad je ovaj as igrao. On je bio moj ljubimac, a tvoji su tad bili vjerovatno Tinki-Vinki, Dipsi, Lala i Poo.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 21 maj 2010, 20:04

raja vaše mišljenje naoptimalniji igrači što se tiče odbrane koji bi za nas bio dobar tu smo definitvno tanki treba nam neko dobro pojačanje.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 maj 2010, 20:08

GAL je napisao/la:raja vaše mišljenje naoptimalniji igrači što se tiče odbrane koji bi za nas bio dobar tu smo definitvno tanki treba nam neko dobro pojačanje.
Dovesti Vidica na stopera, ili ako vec on ne moze, uzeti Chigrinskog ili Milita iz Barce koji bi zajedno sa B'stuberom igrali u tandemu. Na lijevog beka staviti Contenta i dovesti jos jednog beka, po mogucnosti Nijemca koji bi uskak'o ako Diego ili Lahm ne bi mogli igrati

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 21 maj 2010, 20:11

Izjava Hoeneßa u vezi novog ugovora za Riberyja: ''Nista jos nije potpisano, ali smo na vrlo, vrlo dobrom putu. U sljedecim danima cemo sjesti s Franckom.''

On je bio moj ljubimac, a tvoji su tad bili vjerovatno Tinki-Vinki, Dipsi, Lala i Poo.
Hahahahaha...odlican fazon... RESPECT! :D :D :D
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 21 maj 2010, 20:22

Championship gledaniji od Serije A

Drugu ligu Engleske - Championship je u protekloj sezoni gledalo 9,95 miliona ljudi, što je četvrto najposjećenije ligaško takmičenje na Starom kontitentu. Recimo samo da je nekda najbolju ligu svijeta, italijansku Seriju A gledalo 9,1 miliona ljudi.

Broj gledalaca na utakmicama engleske druge, treće i četvrte lige u protekloj sezoni je povećan 4,4 posto u odnosu na prethodnu i prvi put je prosječna posjeta premašila 10.000 navijača. Prema podacima koje je u petak saopštila Fudbalska asocijacija Engleske, 1.656 utakmica u te tri lige gledalo je ukupno 17,1 miliona navijača. To je dvostruko više nego u sezoni 1984/85.

Posebno je zanimljivo da je Chapionship , druga liga, sa ukupno 9,95 miliona gledalaca i prosjekom od 17.950 navijača po utakmici. Veća posjeta u protekloj sezoni bila je samo u njemačkoj Bundesligi (13,1 miliona), engleskoj Premijer ligi (12,9) i španskoj Primeri (11).
--Pametnij popusta--

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 maj 2010, 20:28

Sto se tice sutrasnjeg finala, posto tokom dana necu biti tu, pa da nesto napisem i na tu temu.
Iskreno, kad je tek van Gaal stigao bio sam ubijedjen da cemo ove sezone imati jako dobre rezultte. Ali potezi koje je u pocetku pravio (prodaja Lucia, neigranje meni omiljenog Tyme i sl.) su polako u meni budili sumnju, sto je rezultiralo totalnom depresijom sto se Bayerna tice, nevjericom glede Gaala i njegovih poteza itd., nakon poraza od Bordoa kuci. Ali nada, koja je postojala cak i prije lanjske Wolfsburgove zadnje tekme protiv Werdera, je postojala i tad.
Prije tekme protiv Juventusa sam napisao, citiram: Kol'ko god zelio da prodjemo dalje, znam da bi to bilo nezasluzeno. :) I dalje mislim da smo se na klasicnu njemacku srecu provukli u 1/8 finala.

Partije protiv Fiorentine su me obradovale, iako sam i tad bio medju rijetkim koji nisu bili previse odusevljeni.
Jednostavno takav sam po prirodi, ni optimista ni pesimista, potpuno ravnodusan na 90% stvari u zivotu, ali mecevi Sarajeva protiv Helsingborga na Kosevu i u Cluju 27. augusta prosle godine, te mec protiv Man U-a u Engleskoj su rijetki trenuci kad mi je pritisak prelazio normalne granice. Dobar dio meca protiv Uniteda sam hodao po kuci ko budala, svadjao se s ocem zbog mog nerviranja i milion drugih stvari koje normalan covjek ne radi.

Ova sezona mi je dakle sto se Bayerna tice, donijela mnogo nerviranja, ali i mnogo mnogo radovanja od decembra prosle godine. Potpuno miran cekam sutrasnje finale, znam da se necu kladiti na nas, jer kad god sam to uradio, desilo se sr.anje. Sta god da se desi sutra, ja sam ovom sezonom i vise nego prezadovoljan i ovim putem zelim cestitati svim igracima koji su odigrali makar minutu ove sezone

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.