FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Avatar » 21 maj 2010, 19:49

Svi na grbavicu,da je napunimo jos jednom ;)

pink.panter
Kontakt:

Post Postao/la pink.panter » 21 maj 2010, 19:55

naravno u nedjelju obavezno dati podrsku plavim momcima
"U stećcima je tajna Bosne"...

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 21 maj 2010, 19:59

Jeste subjektivno misljenje al mislim da bi Kerla igro od pocetka utakmice jer je i u Banja Luci igro i bio je dobar,
osjetilo se u revansu da ga nema i eto kikseva ...

drug

Post Postao/la drug » 21 maj 2010, 20:03

igralo se radovanovic----kerla----mesic----bajic

Baja je tup u napadu sto se tice prodora ali je zato neprelaza u odbrani po toj desnoj strani. Osim ne istice njega kao jedinog krivca nego upravo suprotno...brani ga jer nije igrao dugo na toj poziciji. **** ga, jest zajebo ali ne zamjeram mu puno, desava se.

I za mene je kerla izdajnik, zinulo prkno za parama, nek sad trenira sa Zeljom, a nek igra po tribinama kad mi zapjevamo.

baXuz
Kontakt:

Post Postao/la baXuz » 21 maj 2010, 20:03

Željovac je napisao/la:
master44 je napisao/la:Moram i ja nesto napisati prvi put na ovoj temi , Kerli ne treba dati da trenira sa nama i treba ga kazniti sto je gore moguce jer ga smatram velikom izdajicom koja je napustila klub kad je bilo najpotrebnije i glavni je krivac za gubitak kupa ( 2 greske u odbrani jer nije bilo njega ). Pozz
Na stranu tvoje subjektivno mišljenje, ali teško da bi svakako Kerla igrao prije Bajića. Šimić bi u tom slučaju ostao na klupi, a on je bio ponajbolji. Niko nije mogao očekivati ono od Baje(i Šehića).
Kad je Kerla odlazio, znalo se da svakako ne bi ni igrao do kraja, najvjerovatnije. A i svi su vjerovali u Bajića. Lako je sada biti pametan.
Koliko god mi Simic bio drag igrac mislim da je on jedan od glavnih krivaca za prvi gol. Lopta se onako ne vraca na sredinu jer je bukvalno namjestio njihovom igracu na sut. One lopte se izbijaju na stranu a ne na sredinu (sad mogu pricati ja bi ovako, ja bi onako). Nakon njega je kriv Sehic i njegovo (ne)istrcavanje a imao je dosta vremena za to. Cijela odbrana je tu kiksala ali njih dvojica su po meni glavni krivci.

Sto se tice Kerle...on je sam sve rekao koliko cijeni i postuje saigrace koje je ostavio na cjedilu. Za mene on vise nije igrac Zelje i od mene nece dobiti nista drugo osim zvizduka. Trebat ce mu puno krvi i znoja da ostavi na terenu da bi dobio od mene aplauz i vratio postovanje (ako je to uopste moguce poslije ovoga).

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 maj 2010, 20:05

"Pohvalio bih navijače Želje koji su ostali dostojanstveni te pozdravili trofeh Borca. Bogičević nam je previše nedostajao. Oba golova su pala preko Bajića, koji je igrao stopera, a na toj poziciji nije igrao šest mjeseci", zaključio je Osim.

RK ŽELJO PROSLAVLJA POVRATAK U PREMIJER LIGU
Susret između rukometaša Željezničara i Borca iz Travnika igra se sutra, sa početkom u 17 sati u Olimpijskoj dvorani Zetra.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 21 maj 2010, 20:07

Manijaci, hoce li se titula slaviti ovog kola ili ce te prolongirati?! Ima li kakva premija igracima Zelje uoci ove utakmice?
Dodik opasno podmazao igrace Laktasa, a i Banjalucani su im obecali neku kintu (pouzdan izvor).

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 maj 2010, 20:08

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 maj 2010, 20:17

Kerla je trenirao sa Kaiserom u pustite se te price o Hoticu...

Seyo_TM@ slika je odlicna :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 maj 2010, 20:19

nikad_izvini je napisao/la: Pored "prijatelja" kao što si ti, neprijatelji nam ni ne trebaju ;) Dao sam objašnjenje šta se desilo, ti kako hoćeš, nastavi sa nepotenciranjem "sumnjivih događaja". Ide ti odlično.
Ne možemo biti svi ni pravi prijatelji k'o ti, pa samo klicati ŽELJO, ŽELJO i furati priču da je uvijek sve pošteno, a i da kad nije, da je i to okej, jer je razmaženo tražiti poštenje, jer je tebe život naučio drugačije itd...

Ko je imalo mislio da Bukovina ima poštenu namjeru, naslov koji je izdvojio iz intervjua Žuje sve govori. Senzacionalizam nauštrb ŽELJE. A busao se kako je tjerač rušitelja ŽELJE itd...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 21 maj 2010, 21:21

Ima dobar intervju sa Štilom i Amarom na Vrelu Bosne! :lol:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 maj 2010, 22:38

manijaci sta ste se uspavali u nedjelju novi spektakl samo cu vam to reci ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 21 maj 2010, 22:41

19TM87 je napisao/la:manijaci sta ste se uspavali u nedjelju novi spektakl samo cu vam to reci ;)
nismo se uspavali samo mi se ne cita ovaj forum ima ih puno seru prodali tekmu amar seronja bajic veze nema culum supcina sehic kloc jbg prva losa i od zvijezda do debila *ebo te logika
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 21 maj 2010, 22:54

sin3x je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la: na sjeveru(ako mislis to pod suprotnom tribinom)je bilo organizovano i nije bilo nenajavljeno,znaci ko bio zaduzen samo su neofirno se ubacili u donji dio sjevera,na pocetku drugog poluvremena,i na znak(topovski i prva baklja)svi
krenuli u izvrsavanje ,znaci bilo organizovano sve,i poslje toga samo se neofirno vratili an svoja sjedista,
evo ti pa vidi ovaj link
nisam mislio na to nego na jugu je jedna krenula mnogo ranije pa onda onaj galami pali sve a na sjeveru mi se nije svidjele grupacije ako razumijes bilo bi bolje da su ono bili svi u redu i onda palili baklje da citav sjever gori a ne samo ono u grupama.. naravno to je samo moglo biti malo bolje a i ovako je dobro..
ma dovoljno dobro,da digne publiku i igrace,da vrati samopouzdanje, a to je najvaznije,odjednom svi opjevaju sampioneee, i pada go
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 21 maj 2010, 22:59

Seyo_TM je napisao/la:slika
Mocno pravo
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

OSAge
Kontakt:

Post Postao/la OSAge » 21 maj 2010, 23:13

Ako neko nije gledao Tv Zeljo 15. i 16. epizodu ima ovdje na blogu od mog jarana! :D

http://zeljotv.blog*er.ba/
Zeljeznicar za zivot cijeli! :)

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 21 maj 2010, 23:27

nermin_TM je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:manijaci sta ste se uspavali u nedjelju novi spektakl samo cu vam to reci ;)
nismo se uspavali samo mi se ne cita ovaj forum ima ih puno seru prodali tekmu amar seronja bajic veze nema culum supcina sehic kloc jbg prva losa i od zvijezda do debila *ebo te logika
Ja ne zamjerim nista momcima, osim jedne stvari. A to je sto smo izgleda svi (i igraci i navijaci) usli u utakmicu s ubjedjenjem u pobjedu, to nas je bas kostalo prvog poluvremena. Na poluvremenu, kontam, kad je Liverpool mogao mnogo puta preokrenuti za poluvirjeme, sto mi ne bi mogli. Ali sam sebe razuvjeravam: "Ovo je Bosna, ovdje se cuda ne desavaju." I onda me momci razuvjere. Hvala im na tome, iako cudo nije bilo upotpunjeno. Ako sumiramo, i navijaci i igraci su pokazali velicinu, you made me proud :D .
Jos sam nesretan zbog gubitka kupa, al takav je zivot. Kako li je samo bilo onima sto su gledali Videoton, tek sada mogu zamisliti razmjere efekta takve jedne utakmice (tuga, nesreca,...).
Jos jednom, momke treba podrzati jer su mnogo ucinili za nas ove sezone. Od otpisanih su dosli tu gdje su sada.

SRETNO U NEDJELJU

QuietStorm87
Kontakt:

Post Postao/la QuietStorm87 » 21 maj 2010, 23:30

Vozdra raja,vec dugo vrijeme pratim ovaj forum ,i naravno ovu temu, i reko haj da sta napisem .
Kao prvo mrtvi sam bolesnik najboljeg nam kluba u drzavi, nisam trenutno u BiH ali redovno pratim sve oko naseg sporta .Zeljo je institucija kakva klubovi tipa borca mogu samo sanjat i mastati o tome.Dalje ovaj poraz nas je sve stresao kao zemljotres i necu sebi za dugo vrijeme doc :mrgreen: ( odo sutra na saljevanje strave hehe)
Onako jug nije bio pun od 97 ,kad je Vazda pitarima uliva gol ko sad se sjecam .
Bakljada extra ,navijanje extra .
i jos da kazem sram da bude one troprstase ,ovo je sportski dogadzaj nije front line.

pozdrav svim Manijacima sirom svijeta
Vole da me mrze,mrze da me vole ,krivo im sto mi udaramo bolje.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 21 maj 2010, 23:38

nermin_TM je napisao/la:
U pravu si, pojedini su izgleda jedva dočekali neki kiks, pa imaju neodoljivu želju da uprljaju ovaj sjajan Željin povratak.Poslije godina poniženja napokon smo dočekali da se radujemo. U ovoj zemlji je toliko prljavih stvari,pa ne moramo naš voljeni klub bacati u to blato.Oni kao znaju pravo stanje stvari, a mi ostali smo, valjda, naivni pa ne kontamo.Sjetite se, obećan nam je odlazak u Evropu, sve ostalo je gratis.Moram i o ovom malom Kerli. Je li taj mali ikad čuo za lojalnost, nije meni što je otišao, ali otići sa onim Željinim katilom i grobarom, e to mu ne mogu halaliti.Ako Bog da, u nedjelju ćemo slaviti, u to ni malo ne sumnjam.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 maj 2010, 23:42

ma **** pojedince, to sigurno nebi rekao ni jedan pravi navijac...

ps: RK Zeljeznicar ce u subotu u Dvorani Zera odigrati zadnju utakmicu, i time ovjeriti ulazak u Premier Ligu. Iz kluba smo dobili obavijest da je navijacima ulaz besplatan, te svi oni koji imaju vremena i kojima je draga plava boja da podrze nase momke na ovoj utakmici.....ovo cu napisat i na toj temi ali kontam ovu temu vise ljudi prati pa eto...inace r.k.ž ce organizovat i slavlje...utakmica je u 17h
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 22 maj 2010, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.