Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Chinaglia
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Chinaglia » 27 nov 2015, 17:05

mi smo smiješni, pitam se da l' čelni ljudi drugih sportskih saveza u svijetu (nebitno košarka, fudbal, rukomet i tako dalje) rješavaju ovakve stvari preko Facea, ili je to samo kod nas

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 nov 2015, 17:07

Chinaglia je napisao/la:mi smo smiješni, pitam se da l' čelni ljudi drugih sportskih saveza u svijetu (nebitno košarka, fudbal, rukomet i tako dalje) rješavaju ovakve stvari preko Facea, ili je to samo kod nas
Mi smo napredni, koristimo sve čari novih tehnologija, dok oni sazivaju press koferencije, mi to fino preko fb-a obavimo :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 27 nov 2015, 17:09

Mislim da većinu ovih normalnih ovdje, uopšte ne interesuje ova prepiska, nego koliko će Jusuf pomoći ovoj reprezentaciji ;)

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 27 nov 2015, 17:10

Kako je glup ovaj Konakovic, stavlja slike konverzacije njega i Jusufa. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ebo majku ko je nama premijer kantona. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MRS govedo jedno lopovsko.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 27 nov 2015, 17:44

Shooter je napisao/la:Kako je glup ovaj Konakovic, stavlja slike konverzacije njega i Jusufa. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ebo majku ko je nama premijer kantona. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MRS govedo jedno lopovsko.
Ne mogu da vjerujem :lol: :lol: :lol:
Uzeo si nam Bosnu ali neces i Jusufa :evil:

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 27 nov 2015, 17:44

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 27 nov 2015, 17:57

PerryFred je napisao/la:''Napuštam sve košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, povlačim se i otvaram put povratku Jusufa Nurkića u dres s državnim grbom'', poručio je generalni sekretar Košarkaškog saveza naše zemlje Harun Mahmutović.

''Moj rad u Savezu neće više imati mnogo veze s reprezentacijama, prepuštam to nekome drugome, ako sam sve ovo vrijeme ja bio problem, problem je upravo nestao. Nurkiću su vrata otvorena kao što su bila i dosad'', kazao nam je prvi operativac kuće bh. košarke.
Mene je jako pogodila ova vijest o odlasku Haruna. Odlazak Haruna nije dobar za košarku u BiH. Tek dolaskom ovog čovjeka je krenuo nagli uspon naše košarke i svih naših reprezentativnih selekcija. Mi smo šampioni kad treba sjebati ono što je dobro.. :cry:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 nov 2015, 18:01

E bravo Jusufe.Sad kad budemo imali tebe,a jave se drugi problemi i problemi finansiranja,iskreno se nadam da ces biti tu da rijesis sve to.Ipak si ti glavni policajac u repki,ne samo igrac. ;)

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 27 nov 2015, 18:05

Donnie Darko je napisao/la:
Sapce je napisao/la: nije problem u tome sto je uzeo slobodno ljeto.. problem je u tome sto je petljo oko razloga. ne zelim se vracati na plucnu emboliju i o tome kako izgleda i koliko dugo traje oporavak. sam sam je imo.
I ja sam kidao ligamente na koljenu, pa mi ne pada na pamet da poredim svoj oporavak sa onim profesionalnog sportiste u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu, koji je upravo dobio ugovor od 5 miliona dolara.
Ako se prezivi plucns embolija i ustanovi se da ugrusci nisu od nekog tumora, ti se nemas tu sta oporavljat. Piju se lijekovi kojima se razvodnjava krv, da bi se razbili moguci preostali ugrusci. Zbog toga je zabranjena kontakt igra.
Trcanje, sutiranje, teretana... sve nikakav problem.
Psihicki je sok, jer se moze umrijeti na licu mjesta.
Znaci ne mize se poredit sa povredom kao sto je kidanje kriznih ligamenata na koljenu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 nov 2015, 18:19

Eto Juka dobivaš sve kako hoćeš. Juka od sad ti trebaš šda brineš o svim selekcijama, o okupljanjima, o finansiranju i sve onome što je radio Harun. Sve počinje od rukovodstva, nisu ni oni neke cvjećke ali najbolji su što ikad imali i u jednom savezu. Harun je radio sve ono što je trebao radit gen. sekretar saveza.

Moramo mi uništit sve što valja, i ne sviđa mi se što se popustilo nekom balavcu koji je tek naučio nos obrisat. Previše je mlad da bi se brinuo o ovim problemima, pravila su tu i ona se moraju poštovat a Jusuf ih nije poštovao i zato treba posljedice snosit, odnosno trebao je. Mislio sam da je ova priča završena ali očigledno da se napaljeni balavac ne može smirit i radit ono što najbolje zna a to je igranje košarke.

Damir Dzumhur!!!!

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 27 nov 2015, 18:31

Unofficialpage je napisao/la:Eto Juka dobivaš sve kako hoćeš. Juka od sad ti trebaš šda brineš o svim selekcijama, o okupljanjima, o finansiranju i sve onome što je radio Harun. Sve počinje od rukovodstva, nisu ni oni neke cvjećke ali najbolji su što ikad imali i u jednom savezu. Harun je radio sve ono što je trebao radit gen. sekretar saveza.

Moramo mi uništit sve što valja, i ne sviđa mi se što se popustilo nekom balavcu koji je tek naučio nos obrisat. Previše je mlad da bi se brinuo o ovim problemima, pravila su tu i ona se moraju poštovat a Jusuf ih nije poštovao i zato treba posljedice snosit, odnosno trebao je. Mislio sam da je ova priča završena ali očigledno da se napaljeni balavac ne može smirit i radit ono što najbolje zna a to je igranje košarke.
Nije njegovo da pise po facebooku i dijeli pravdu.

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 27 nov 2015, 18:32

Olympique je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Eto Juka dobivaš sve kako hoćeš. Juka od sad ti trebaš šda brineš o svim selekcijama, o okupljanjima, o finansiranju i sve onome što je radio Harun. Sve počinje od rukovodstva, nisu ni oni neke cvjećke ali najbolji su što ikad imali i u jednom savezu. Harun je radio sve ono što je trebao radit gen. sekretar saveza.

Cije?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 27 nov 2015, 18:32

Steta za Haruna ako je tacno to da odlazi.
Juka lakse je reci necu da igram za BiH.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 nov 2015, 18:34

Olympique je napisao/la:

Slažem se da ne bi trebao pisati po fb o nekim bitnim stvarima ali to ću mu oprostit sve dok radi svoj posao kako treba. Kad je bila utakmica BiH - Turska, žene, komentator kaže da je vrlo moguće da nećemo igrati na SP u-17 jer nemamo novca. E pa da vidimo ko će naći taj novac? Hoće li ga dati Juka?

Damir Dzumhur!!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 nov 2015, 18:37

MuhamedTM je napisao/la:Steta za Haruna ako je tacno to da odlazi.
Ja samo znam da, ako se,nakon svih ovih desavanja,ne odazove u repku,treba mu zakonom zabraniti ulazak u drzavu!!
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 27 nov 2015, 18:42, ukupno mijenjano 2 puta.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 27 nov 2015, 18:40

Sad cete vidjeti sta su B divizije i sta je jedna omladinska selekcija a patriJOOOTa da igra vas :)

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 27 nov 2015, 18:45

NEZALAGANJE je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Steta za Haruna ako je tacno to da odlazi.
Ja samo znam da, ako se,nakon svih ovih desavanja,ne odazove u repku,treba mu zakonom zabraniti ulazak u drzavu!!
Ma ne to, vidi se da nece I nikoga molit. Skontat ce jednog dana. Stvarno ovo je cirkus oko njega I treba ga biti stid vidi se da nema postovanje za svoju zemlju. Toliko o njemu!
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 nov 2015, 18:50

Stvarno je postao i više nego odvratan. Fuj. Cijelo vrijeme traži alibi da ne nastupa za reprezentaciju i što se mene tiče, neka mu želja bude ispunjena. Nadam se da ga nikad neću gledati u svetom dresu, jer se za reprezentaciju prije svega igra srcem.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 nov 2015, 18:51

Harun Mahmutovic od utakmice BiH - Turska vise ne brine za repke od sada ce raditi odnosno voditi kancelariju i to je to. Imenovan je nadzorni odbor koji se za sve pita, i jedna stvar Brane i kompanija su kao pisali o pronevjeri i slicno, a nakon pregledanja svega njeno i ono sto je zaradio, Harun nije uzeo. To je to, cekao sma pravu priliku , ali utakmica BiH - Turska je bila zadnja za njega, i odlucan je u tome, iako ga mnogo cijene gdje god se pojavi.

Zao mi je sto se zavrsilo ovako iskreno , jeste grijesio i on je najbolje sto se desilo nasoj kosarci, jer je vise uradio dobra nego svi prije zajedno koji su bili .

Sto se tice sukoba sada je sve svejedno i imaginarno i toliko glupo i jadno.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 27 nov 2015, 18:51

Claus je napisao/la:Stvarno je postao i više nego odvratan. Fuj. Cijelo vrijeme traži alibi da ne nastupa za reprezentaciju i što se mene tiče, neka mu želja bude ispunjena. Nadam se da ga nikad neću gledati u svetom dresu, jer se za reprezentaciju prije svega igra srcem.
Izvini prijatelju,ali ja stvarno ne razumijem,koji mu je do sada alibi bio?Da je povrijedjen?Vidis li da ne igra za Denver?!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.