GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Da dinamo bi pošamarao benfiku i atletiko te urnisao galatasaraj.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
XKpbKaka22 je napisao/la:Nista me ove godine nije razveselilo u ligi prvaka kao mojDinamo,inace je nebi nikako ni gledo![]()
Kad vidim pruzenu igru i nacin kako se igrali u najjacem takmicenju na svijetu,svaki navijac mora biti zadovoljan bez obzira na zadnje mjesto..
Kad se pogleda skupina koju je Dinamo dobio ,tek sada se vidi da nije imo srece u zdrijebu ,jer je dobio tri odlicne ekipe koji odlicno igraju po svojim prvenstvima,tako da bi reko da je Dinamo dobio najjacu mogucu skupinu.Neznam sta bi bilo da je dobio skupinu kakvi su dobili debitanti Astana,Macabi ,koliko bi se onda pricalo u Evropi o Hrvatskom prvaku.
A sta rec o djeliteljima pravde (nemam navodnike na tipkovnici ) i pljacki koja se desavala u Zagrebu i Pireju,nedosudesenim jedanstercima ,zaledicima kartonima ,opet je Dinamo po koji put ostecen,ali ne treba se zalit sve se to vraca iz nekih odluka iz domaceg prvenstva
Kad se prica o Igri,tu je Dinamo itekako puno pokazo,pobjeda protiv Arsenala jos ce dugo pamtit,protiv Bayerna se nije imalo sta trazit,protiv olympiakos se trebalo osvojit najmanje 4 boda,nekakav mentalitet da nakon 1 0 se ides branit plus nadodas ovu recenicu iznad sto sam napiso,a da ne govorim sta bi bilo ,da je Dinamo svaku utk imo sve igrace na raspolaganju,bar stopera Da nismo morali gledati Gonzala ili koga vec,sanjajuci stoperski par Sifo i Sigali. da je tu bio Ademi,Sudani ,Pinto .kad je Dinamo imo sve igrace nabrojane ostvario je veliku pobjedu protiv Arsenala![]()
I usput ne razumijem kako neki simpatizeri Hajduka,Sarajeva,Partizana,Zvezde mogu pricati nesto protiv Dinama,najveceg Balkanskog kluba ,nek se zapitaju kad su zadnji put igrali grupnu fazu lp i u nekim utakmica bili jaci od duplo skupljih ekipa. Pozz
sada samo treba nastaviti graditi momčad da bi sljedećih sezona bili još konkurentniji u ligi prvaka
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Partizan je oduvao "galaktikose" u Beogradu u sezoni 2003/04.KpbKaka22 je napisao/la: I usput ne razumijem kako neki simpatizeri Hajduka,Sarajeva,Partizana,Zvezde mogu pricati nesto protiv Dinama,najveceg Balkanskog kluba ,nek se zapitaju kad su zadnji put igrali grupnu fazu lp i u nekim utakmica bili jaci od duplo skupljih ekipa. Pozz

Da se vratimo na sadasnjost, dobili ste Arsenal zbog igraca vise (ne osporavam, samo kazem) sve ostale ste izgubili rutinski...godinama ste sluzili za obaranje negativnih rekorda...
...i da, kad ste zadnji put prezimili u Evropi?
da smo protiv Olympiakosa izgubili rutinski, ne bi ja još uvijek patio za tim bodovima....cigani grčki..NukeR_G1970 je napisao/la:Partizan je oduvao "galaktikose" u Beogradu u sezoni 2003/04.KpbKaka22 je napisao/la: I usput ne razumijem kako neki simpatizeri Hajduka,Sarajeva,Partizana,Zvezde mogu pricati nesto protiv Dinama,najveceg Balkanskog kluba ,nek se zapitaju kad su zadnji put igrali grupnu fazu lp i u nekim utakmica bili jaci od duplo skupljih ekipa. Pozz
Da se vratimo na sadasnjost, dobili ste Arsenal zbog igraca vise (ne osporavam, samo kazem) sve ostale ste izgubili rutinski...godinama ste sluzili za obaranje negativnih rekorda...
ove sezone je Dinamo definitivno bolje stajao u ligi prvaka, ali za nešto više će trebati još nadogradit ekipu
ovakva igra iz lige prvaka bi vjerojatno bila dovoljna za prolaz u ligi Europe
Dinamo odlično radi u to nema sumnje, ali reći najveći balkanski klub a u duelima sa velikom 4 bivše juge imao negativan skor sa svima i mnogooo manje trofeja. Plus kako je veći od Olimpijakosa, Galatasaraja, nemam pojmaNukeR_G1970 je napisao/la:Partizan je oduvao "galaktikose" u Beogradu u sezoni 2003/04.KpbKaka22 je napisao/la: I usput ne razumijem kako neki simpatizeri Hajduka,Sarajeva,Partizana,Zvezde mogu pricati nesto protiv Dinama,najveceg Balkanskog kluba ,nek se zapitaju kad su zadnji put igrali grupnu fazu lp i u nekim utakmica bili jaci od duplo skupljih ekipa. Pozz
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma lik troluje, nema druge... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Najveci europski mediji nastavljaju izvjestavati o Zlocinackoj organizaciji,najvecoj sramoti hrvatskog nogometa i najavljuju danasnji prosvjed:

Izbori

Novinar francuskog prestižnog dnevnika piše kako je Zdravko Mamić optužen da je uz pomoć sina Marija i nekoliko hrvatskih poduzetnika preko transfera igrača iz Dinama uzimao dio novca i na taj način godinama pljačkao klub kojem je na čelu.
Od sumnjivih transfera L'Equipe je izdvojio one Luke Modrića u Tottenham, Boštjana Cesara u Marseille, Marija Mondžukića u Wolfsburg i Dejana Lovrena u Lyon.
Mamićev stil vladanja Francuzi opisuju kao mafijaški i pun mržnje te podsjećaju kako je u sukobu s navijačima, zbog čega su Bad Blue Boysi bojkotirali dolazak na Maksimir čekajući odlazak šefa, a u istom tekstu L'Equipe je najvaio prosvjed koji su za petak najavili BBB-i ispred zgrade MZOS-a.
U nastavku teksta francuski list objašnjava ulogu Zdravka mamića u Hrvatskom nogometnom savezu i ističe kako je upravo on svojim vezama instalirao Davora Šukera na mjesto predsjednika Saveza, pretvorivši ga u vlastitu marionetu preko koje bez problema upravlja hrvatskim nogometom.
L'Equipe piše i da Mamić ima jake političke veze koje ga godinama i drže na životu pa kao primjer spominju da je dugi niz godina politički sponzor HDZ-a te da je bio jedan od glavnih financijera predsjedničke kampanje Kolinde Grabar Kitarović.
Izbori

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 27 nov 2015, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
U zadnjih 12-13 godina Zlocinacka organizacija je u drustvu (polu)amaterskih klubova/liga iz:NukeR_G1970 je napisao/la:Da se vratimo na sadasnjost, dobili ste Arsenal zbog igraca vise (ne osporavam, samo kazem) sve ostale ste izgubili rutinski...godinama ste sluzili za obaranje negativnih rekorda...
Andore
Islanda
San Marina
Finske
Irske
Moldavije
Estonije
Latvije
Litve
Slovačke
BiH
Crne Gore
Makedonije
Luksemburga
Lihtenštajna
Albanije
Kazahstana
Gruzije
Armenije
Farskih Otoka
Azerbajdzana
...koji nisu prezimili u Europi.Boldani klubovi su dosli do grupne faze LP/EL minimalno jednom (uglavnom samo jednom).U isto vrijeme klubovi iz liga koje iz Zlocinacke organizacije vole smatrati podređenima prezimili su:
Češka - 8
Rumunjska - 7
Austrija, Poljska - 6
Danska - 5
Norveška, Izrael, Bugarska - 4
Bjelorusija - 2
Slovenija, Švedska, Srbija, Cipar, Mađarska - 1 put
Zaista impresivan i rijetko nadmašiv kontinuitet neuspjeha.Čestitke svima.
[youtube][/youtube]
Izbori

Prema prijedlogu proračuna Grada Zagreba, Izdrkotini naredne godine ide novih 35 mil kuna novca poreznih obveznika.
"Pa ja hranim preko 200 obitelji"
Kakva ograničena, neinteligentna morončina.

Danas, Ružma 17:30h.
SVI!!!
"Pa ja hranim preko 200 obitelji"

Kakva ograničena, neinteligentna morončina.

Danas, Ružma 17:30h.
SVI!!!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
reći ću samo jedno
NEĆETE RAZBOJNICI!
NEĆETE RAZBOJNICI!
Cega se pametan stidi, budala se ponosi.dean33 je napisao/la:reći ću samo jedno
NEĆETE RAZBOJNICI!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ništa mi u ovom svemu nije nejasno kao likovi koji za to ne primaju plaću a koji (in)direktno poručuju da podržavaju ili brane čovjeka za kojeg i sami znaju da je kriminalac, pa u svom neznanju i sami izlete da je menadžer igračima i misle da će na taj način zatrollati, nekog isprovocirati ili šta već... kuknjavaLillard je napisao/la:Cega se pametan stidi, budala se ponosi.dean33 je napisao/la:reći ću samo jedno
NEĆETE RAZBOJNICI!
Mislim, o čemu razmišljaš dok ovdje nedvosmisleno priznaješ da si moralna i ljudska nula, a od tog ne zarađuješ ništa? Šta je cilj?
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Izbori

DANTES je napisao/la:Da dinamo bi pošamarao benfiku i atletiko te urnisao galatasaraj.
Dobio je najtezu mogucu skupinu Sa kandidatom za osvajanje lp,Arsenalom Top 10 ekipom i ono kad udes u lp ,najprije gledas protivnika za Evropsku ligu ,ni tu nije imao srece olympikos je ekipa koja je mlatnula Atletica,Uniteda,Juventusa ,a Dinamo ih je u tri poluvremena nadigro.
Kad bi dobio ovu skupinu sa Benfikom,Galatom ,sigurno bi vise bodova uzeo i time konkuriro za prolaz dalje ili El
DANTES je napisao/la:Dinamo odlično radi u to nema sumnje, ali reći najveći balkanski klub a u duelima sa velikom 4 bivše juge imao negativan skor sa svima i mnogooo manje trofeja. Plus kako je veći od Olimpijakosa, Galatasaraja, nemam pojmaNukeR_G1970 je napisao/la:Partizan je oduvao "galaktikose" u Beogradu u sezoni 2003/04.KpbKaka22 je napisao/la: I usput ne razumijem kako neki simpatizeri Hajduka,Sarajeva,Partizana,Zvezde mogu pricati nesto protiv Dinama,najveceg Balkanskog kluba ,nek se zapitaju kad su zadnji put igrali grupnu fazu lp i u nekim utakmica bili jaci od duplo skupljih ekipa. Pozz
Nisam reko da su veci ,ali su bili bolji u dvije utakmica sa njima,a bodove su odnijeli zahvaljujuci onom Talijanu u Zagrebu kad cist penal nije sviro,a za onog spanjolca u Pireju necu ni spominjat

Dinamo svake godine ostane u Evropi do Bozica,ove ostale ih zdesi metla jos u onim prvim pretkolima
Navijaci Hajduka i Sarajeva nasli pricat za Dinamo dan te yebo protiv nakvog Slovana nisu mogli upucati,Sarajevo sve neki tim sa ambicijama u prvom pretkolo mlatno ih lech sa 30 % snage,Zvezda i Partizan vide lp svako 10 godina,jos se velicaju Pancevom,Piksijem ,Dzajicem

Dinamo je bio u cetvrtom bubnju i nikako nije mogao dobiti MTA ili Astanu. Dinamo jeste ostavio dobar dojam sto se tice prikazane igre, ali ne vidim ni jednu grupu u kojoj bi rekao da bi Dinamo tu 100% uzeo vise bodova ili bio treci. Mislim da je mogao i trebao iskoristiti losu igru Olympiakosa, prvo u Zagrebu, a onda i Pireju su jod imali 0-1 i prokockali.
Od osam grupa koliko ih je bilo, tj. sedam u kojima nije bio Dinamo, jedina grupa u koju bi ja smjestio Dinamo i rekao evo pa sta bude neka bude je ona s Barcelonom, Leverkusenom i Romom (BATE je pot4). Leverkusen i Roma u Europi igraju prilicno ocajno i mozda bi se ugrabio koji bod vise, pa mozda i to trece mjesto, ne mogu znati, a mozda bi Dinamo s njima igrao kao s Olympiakosom, dobro, a bez bodova.
Dinamo se mucio dok nije bio nositelj i jednostavno je trebalo probiti da bi se imao olaksan put. Dinamo to sad ima i u play offu je uglavnom nositelj, a taman i da nije dodje skoro pa na isto jer su i nenositelji uglavnom prilicno jake ekipe izuzem sad ovih albanaca koji su bili smijesni.
Dinamo sad mora napraviti neki iskorak, mora biti treci u LP, mora povecati koeficijent i onda moze dobiti nekog tipa BATE, Astana, MTA, Gent, ekipe s kojima bi se moglo igrati i ganjati cak i sest bodova. Roma je ove sezone bila najlosije plasirana u trecem potu, a ima koeficijent 43.602 dok Dinamo ima 24.700. Razlika je skoro pa duplo. Svake sezone se umjesto standardnih 5 treba uzet koeficijent 10. Umjesto ulaska u LP treba pobjediti 3 utakmice, uhvatit neke ozbiljne bodove i onda dobijes nekog tko je na papiru barem jednako jak, a mislim da je npr. MTA daleko slabiji od Dinama i kad toj ekipi uzmes 6 bodova i ako ti se vamo zalomi onda mozda budes drugi u grupi, a i ako ne budes sigurno si treci, proljece ceka.
Od osam grupa koliko ih je bilo, tj. sedam u kojima nije bio Dinamo, jedina grupa u koju bi ja smjestio Dinamo i rekao evo pa sta bude neka bude je ona s Barcelonom, Leverkusenom i Romom (BATE je pot4). Leverkusen i Roma u Europi igraju prilicno ocajno i mozda bi se ugrabio koji bod vise, pa mozda i to trece mjesto, ne mogu znati, a mozda bi Dinamo s njima igrao kao s Olympiakosom, dobro, a bez bodova.
Dinamo se mucio dok nije bio nositelj i jednostavno je trebalo probiti da bi se imao olaksan put. Dinamo to sad ima i u play offu je uglavnom nositelj, a taman i da nije dodje skoro pa na isto jer su i nenositelji uglavnom prilicno jake ekipe izuzem sad ovih albanaca koji su bili smijesni.
Dinamo sad mora napraviti neki iskorak, mora biti treci u LP, mora povecati koeficijent i onda moze dobiti nekog tipa BATE, Astana, MTA, Gent, ekipe s kojima bi se moglo igrati i ganjati cak i sest bodova. Roma je ove sezone bila najlosije plasirana u trecem potu, a ima koeficijent 43.602 dok Dinamo ima 24.700. Razlika je skoro pa duplo. Svake sezone se umjesto standardnih 5 treba uzet koeficijent 10. Umjesto ulaska u LP treba pobjediti 3 utakmice, uhvatit neke ozbiljne bodove i onda dobijes nekog tko je na papiru barem jednako jak, a mislim da je npr. MTA daleko slabiji od Dinama i kad toj ekipi uzmes 6 bodova i ako ti se vamo zalomi onda mozda budes drugi u grupi, a i ako ne budes sigurno si treci, proljece ceka.
To da neko mozga i dangubi razmisljajuci o Dinamu je samo plod neke tvoje maste i fantazije...Ne znam na osnovu cega si zakljucio da neko od navijaca drugih klubova, pogotovo na ovoj temi, pise (negativno) o Dinamu?!KpbKaka22 je napisao/la: Navijaci Hajduka i Sarajeva nasli pricat za Dinamo dan te yebo protiv nakvog Slovana nisu mogli upucati,Sarajevo sve neki tim sa ambicijama u prvom pretkolo mlatno ih lech sa 30 % snage,Zvezda i Partizan vide lp svako 10 godina,jos se velicaju Pancevom,Piksijem ,Dzajicem
Kad vec uzimas druge klubove u usta, samo da ti postavim nekoliko pitanja...
1. Koliko je puta Dinamo prezimio u evropskim takmicenjima u poslednjih 20 god?
2. Kako je Dinamo ove sezone dosao do LŠ, odnosno koje protivnike je morao izbaciti na putu do LŠ?
3. Koliki je godisnji budžet Dinama?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
marconato je napisao/la:To da neko mozga i dangubi razmisljajuci o Dinamu je samo plod neke tvoje maste i fantazije...Ne znam na osnovu cega si zakljucio da neko od navijaca drugih klubova, pogotovo na ovoj temi, pise (negativno) o Dinamu?!KpbKaka22 je napisao/la: Navijaci Hajduka i Sarajeva nasli pricat za Dinamo dan te yebo protiv nakvog Slovana nisu mogli upucati,Sarajevo sve neki tim sa ambicijama u prvom pretkolo mlatno ih lech sa 30 % snage,Zvezda i Partizan vide lp svako 10 godina,jos se velicaju Pancevom,Piksijem ,Dzajicem
Kad vec uzimas druge klubove u usta, samo da ti postavim nekoliko pitanja...
1. Koliko je puta Dinamo prezimio u evropskim takmicenjima u poslednjih 20 god?
2. Kako je Dinamo ove sezone dosao do LŠ, odnosno koje protivnike je morao izbaciti na putu do LŠ?
3. Koliki je godisnji budžet Dinama?
Eto gdje dns dodes,vidis,procitas ,svi se prave pametni sve se prica protiv Dinama,kao kanta za napucavanje,da mi je znati ko ih je ove godine napuco izuzev Bayerna koji je drugi svjet za Dinama.
1.Nijednom.
2.Molde,Skenderbeu,slabiji protivnici,ali decko moj pa padali su i jaci protivnici,Dolazio je Ayax sa Suarezom,Huntelarom,Stamom pa su dobili svoje..Werder je pado u dvije utakmice samo ih je onaj klosar Norveski spasio onim najgorim dosudenim penalom ikad sviranom u Zagrebu.
Eto Sarajevo nema strasan Budzet ,pogledas ih samog gazdu kluba.
Dinamo svake godine je grupna faza lige prvaka ili Evropa lige ,Sarajevo Hajduk i kompanija i ne dozive jesen klubovi koji ispadaju od nekih kazastanaca,lijevih protivnika ,nemaju nista pricati za Dinamo,mogu tamo o razdoblju bivse Juge,ali zadnjih deset godina Dinama je daleko ispred svih klubova na Balkanu

Dinamo je ove sezone izbacio Molde koji je nakon 4 kola osigurao europsko proljeće u Europa ligi u skupini sa Celticom, Ajaxom i Fenerbahceom. A ni Skenderbeu nisu 'ribari', i oni su čini mi se izbacili ekipu koja je izbacila Ludogorec, a i u EL su otresli Sportinga prošlo kolo. O Arsenalu ni pričati neću, kao ni o činjenici da je Dinamo u svim utakmicama dosad u Ligi prvaka (osim Bayerna koji je drugi svijet) pokazao vrlo zrelu igru, napadački orijentiranu i užitak za gledanje. Sudačke pogreške, kao i manjak sreće u zadnja tri dvoboja, su kumovali tome da je Olympiakos danas drugi u skupini, a ne Dinamo.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Padala je i Roma sa sve Cassanom, Da Rosiem, Kuffourom, Mexesom, Panucciem...Nikad jaci Newcastle u poslednjih 15 god. i sta sada...Desava seKpbKaka22 je napisao/la: Eto gdje dns dodes,vidis,procitas ,svi se prave pametni sve se prica protiv Dinama,kao kanta za napucavanje,da mi je znati ko ih je ove godine napuco izuzev Bayerna koji je drugi svjet za Dinama.
1.Nijednom.
2.Molde,Skenderbeu,slabiji protivnici,ali decko moj pa padali su i jaci protivnici,Dolazio je Ayax sa Suarezom,Huntelarom,Stamom pa su dobili svoje..Werder je pado u dvije utakmice samo ih je onaj klosar Norveski spasio onim najgorim dosudenim penalom ikad sviranom u Zagrebu.
Eto Sarajevo nema strasan Budzet ,pogledas ih samog gazdu kluba.
Dinamo svake godine je grupna faza lige prvaka ili Evropa lige ,Sarajevo Hajduk i kompanija i ne dozive jesen klubovi koji ispadaju od nekih kazastanaca,lijevih protivnika ,nemaju nista pricati za Dinamo,mogu tamo o razdoblju bivse Juge,ali zadnjih deset godina Dinama je daleko ispred svih klubova na Balkanu

Nisi mi odg koliki je budzet Dinama! Partizan sa 5 x manje ulaganja ostvaruje slicne ili mozda cak i bolje rezultate obzirom da ce vrlo vjerovatno po 2 x u poslednjih 10 god prezimiti u evropi. Partizan ne samo da je prezimio te 2004-2005 god. nego je ispao u 1/8 finala Kupa Uefa od osvajaca te sezone - CSKA...tako da se je na tvom mjestu ne bih bas mnogo hvalio i pisao gluposti tipa: "najveci klub na ovim prostorima" itd..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.