FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 27 nov 2015, 15:36

ma nama ne treba joco na steroidima, nama je dovoljan joco kakav je bio u borcu i kakav znamo svi da može biti. ostao nam je žestoko dužan, ali on može vratiti dug.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 nov 2015, 15:38

DooVe je napisao/la:Kramarić po ovim snimcima na youtubeu bi mogao biti zanimljiv mada youtube nije nikakvo mjerilo al' eto moglo bi se reći da je iskusan igrač. Ukoliko bi on potpisao uz Mailsona + Mladenović mi bi bili beton što se lijeve strane tiče. Destruktivac je prioritet a sve ostalo što bude dolazilo je šlag na torti :D
Mladenovic je po meni sasvim korektan igrac za klupe ali problem je nema nase drzavljanstvo u svakom slucaju bi gledao da se raskine saradnja i oslobodi jedno mjesto za stranca.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 27 nov 2015, 15:39

ChWilla je napisao/la:ma nama ne treba joco na steroidima, nama je dovoljan joco kakav je bio u borcu i kakav znamo svi da može biti. ostao nam je žestoko dužan, ali on može vratiti dug.
Ma droga, hodzin zapis, ma sta bilo samo da ocepi..
BUDI ŽELJO !!!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 27 nov 2015, 15:41

pile87 je napisao/la:
DooVe je napisao/la:Kramarić po ovim snimcima na youtubeu bi mogao biti zanimljiv mada youtube nije nikakvo mjerilo al' eto moglo bi se reći da je iskusan igrač. Ukoliko bi on potpisao uz Mailsona + Mladenović mi bi bili beton što se lijeve strane tiče. Destruktivac je prioritet a sve ostalo što bude dolazilo je šlag na torti :D
Mladenovic je po meni sasvim korektan igrac za klupe ali problem je nema nase drzavljanstvo u svakom slucaju bi gledao da se raskine saradnja i oslobodi jedno mjesto za stranca.
Pa to svakako ako bi taj stranac bio kvalitetan, uostalom neka Edis o tome brine :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 27 nov 2015, 15:43

FaraonTM je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Svaki kvalitetan igrač je dobrodošao. Otvara treneru više prostora,i druge igrače čini boljima...
Ali, po meni,i dalje nam je dobar defanzivni vezni igrač prijeko potreban. Traga se za takvim i nadam se da će ga naći.
Ne znam jesam li baš skroz u pravu,ali mišljenja sam da bi Amir prodisao i proigrao velemajstorski,kako on inače može i zna,da ga se pomjeri prema naprijed,da iza sebe ima pravog defanzivca.
Mada se evo i u medijima najavljuje veliki promet igrača kod nas,ne očekujem da baš bude tako.
Ovaj brazilac je valjda blizu,defanzivni vezni će biti, očekujem jednog u vrhu napada i to je to. Možda jedan ili čak dvojica bivših ponovo budu tu...Kemo iz juniora,oporavljeni Žera...to je po meni dobar prelazni rok.
Niko bitan ne bi trebao otići. A nebitnih se treba riješiti.
U koju skupinu spada Đelmić?
Po meni,on je bitan. Ali ne toliko koliko većina misli...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 27 nov 2015, 15:53

pile87 je napisao/la:
Uz duzno postovanje on nije ni za klupe.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 nov 2015, 15:54

Mogao bi ovaj Mailson biti fino pojacanje.Odlican sut ima kao i Mirko koji na onom videu ima dosta nekih golova iz slobodnjaka.

Eh da nam hoce Zajko doci kad vec @pile87 spomenu ove povratke. :D :pray:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 27 nov 2015, 15:56

Zajko ili Bekric na desetku ufff..
BUDI ŽELJO !!!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 27 nov 2015, 15:57

Djelmic je najbolji igrac trenutnog Zeljeznicara i ako ode nadam se da nece dovesti zamjenu slicnu kao u slucaju Kvesica
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 nov 2015, 15:59

Ma dobro popunjaveces tim strancima napadac stranac desni bek stranac zadnji vezni ako hoces ista da valja i on bi trebao biti stranac ja ne znam zad veznog u nasoj ligi da kazem doveo bi ga jer je dobar. Jezim se na pojacanja iz ekipa koje igraju na horuk i bore se za opstanak jer u takvim ekipama nema sistema primjer je Diata koji je u zvijezdi izgledao solidno kod nas kad igra vidis da nema osnovno pozicioniranje i kretanje na terenu neskolovan igrac i sa Mladenovicem je slicno ne isto ali slicno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 27 nov 2015, 16:18

Nikako da skontam zar je Diatta toliko los da ni min nije dobio?
Sta ce biti s ovim igracima sto nikako ne dobiju ni min a samo griju klupu,uzimaju mjesto drugima . Ima ih barem 2-3.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 27 nov 2015, 16:44

MuhamedTM je napisao/la:Nikako da skontam zar je Diatta toliko los da ni min nije dobio?
Sta ce biti s ovim igracima sto nikako ne dobiju ni min a samo griju klupu,uzimaju mjesto drugima . Ima ih barem 2-3.
legendo ako si gledao utakmicu protiv goška sve ti je jasno,frajer ne zna jel pošao il došao

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 27 nov 2015, 16:45

ZZtop10 je napisao/la:Mogao bi ovaj Mailson biti fino pojacanje.Odlican sut ima kao i Mirko koji na onom videu ima dosta nekih golova iz slobodnjaka.

Eh da nam hoce Zajko doci kad vec @pile87 spomenu ove povratke. :D :pray:
Ipak moram napisat i priznati da je ovaj Mailson kod vas,koji će sigurno potpisati za Želju,pravo dobar igrač,beton.A sve se nema para :?
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 27 nov 2015, 16:50

struja je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Nikako da skontam zar je Diatta toliko los da ni min nije dobio?
legendo ako si gledao utakmicu protiv goška sve ti je jasno,frajer ne zna jel pošao il došao
Jesam ba gledo sam ali isto tako sam gledo kad u Sirokom naniza 2-3 igraca,jeste da nije dao gol ni dodao loptu ali nikako da skontam sta jos radi u klubu on ,Uzelac I Livaja.
Uzimaju mjesto samo.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 27 nov 2015, 16:51

Morat cemo dati otkaze Mladenoviću i Uzelcu ako želimo da dovedemo još stranaca. Od stranaca imamo Tiaga, Mailsona, Blagojevića i ovaj Hrvat ako zadovolji, zajedno sa Mladenovicem i Uzelcom to je ukupno 6 a 6 je maksimalan broj stranaca. Livaja bi trebao također najvjerovatnije dobiti otkaz. Enis Sadikovic isto kao i Livaja. Nije mi jasno šta naši misle sa Turkovicem koji se oporavlja, čovjek je pravi Željovac ali budimo realni on nema kvalitet da igra za Želju.. Trebaju nam još minimalno 3-4 pojacanja, jedan vrh defanzivni vezni, jedna desetka ala Zeba ili Bekrić, napadač koji može zabiti više od 10 golova i možda desni bek u slucaju da nas Đelmić napusti, onda Memiju sa beka staviti na njegovo mjesto. Po meni kad bi se ostvarilo ovo što sam napisao imali bi beton ekipu, na pocetku sljedece sezone dodatno poduplati neka mjesta, zadržati važnije igrače , nekim igracima poput Kokota se zahvaliti i to je to..

Neko je postavio pitanje zašto Diatta ne igra, on ne igra jer je taktički veoma limitiran igrač, da ne upotrijebim neku grublju riječ, npr. ja krenem sad trenirati košarku, trener pozove akciju rogove i ja ga gledam ko krava u mrtvo tele, džaba ti i trka i probojnost kad na pocetku karijere nisi naucio osnovne stvari..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 nov 2015, 16:53

Brkoo je napisao/la:Morat cemo dati otkaze Mladenoviću i Uzelcu ako želimo da dovedemo još stranaca. Od stranaca imamo Tiaga, Mailsona, Blagojevića i ovaj Hrvat ako zadovolji, zajedno sa Mladenovicem i Uzelcom to je ukupno 6 a 6 je maksimalan broj stranaca. Livaja bi trebao također najvjerovatnije dobiti otkaz. Enis Sadikovic isto kao i Livaja. Nije mi jasno šta naši misle sa Turkovicem koji se oporavlja, čovjek je pravi Željovac ali budimo realni on nema kvalitet da igra za Želju.. Trebaju nam još minimalno 3-4 pojacanja, jedan vrh defanzivni vezni, jedna desetka ala Zeba ili Bekrić, napadač koji može zabiti više od 10 golova i možda desni bek u slucaju da nas Đelmić napusti, onda Memiju sa beka staviti na njegovo mjesto. Po meni kad bi se ostvarilo ovo što sam napisao imali bi beton ekipu, na pocetku sljedece sezone dodatno poduplati neka mjesta, zadržati važnije igrače , nekim igracima poput Kokota se zahvaliti i to je to..

Neko je postavio pitanje zašto Diatta ne igra, on ne igra jer je taktički veoma limitiran igrač, da ne upotrijebim neku grublju riječ, npr. ja krenem sad trenirati košarku, trener pozove akciju rogove i ja ga gledam ko krava u mrtvo tele, džaba ti i trka i probojnost kad na pocetku karijere nisi naucio osnovne stvari..
Mozes imati u ekipi ako hoces i 12 stranaca, ali u rosteru za jedan mec moze ih biti prijavljeno 6. ;) ;)

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 27 nov 2015, 17:17

http://www.transfermarkt.de/patrick-ger ... eler/56275
Eh kad bi njega mogli dovest,u decembru mu ističe ugovor.
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 27 nov 2015, 17:17

FKZ1921 je napisao/la:Svaki kvalitetan igrač je dobrodošao. Otvara treneru više prostora,i druge igrače čini boljima...
Ali, po meni,i dalje nam je dobar defanzivni vezni igrač prijeko potreban. Traga se za takvim i nadam se da će ga naći.
Ne znam jesam li baš skroz u pravu,ali mišljenja sam da bi Amir prodisao i proigrao velemajstorski,kako on inače može i zna,da ga se pomjeri prema naprijed,da iza sebe ima pravog defanzivca.
Mada se evo i u medijima najavljuje veliki promet igrača kod nas,ne očekujem da baš bude tako.
Ovaj brazilac je valjda blizu,defanzivni vezni će biti, očekujem jednog u vrhu napada i to je to. Možda jedan ili čak dvojica bivših ponovo budu tu...Kemo iz juniora,oporavljeni Žera...to je po meni dobar prelazni rok.
Niko bitan ne bi trebao otići. A nebitnih se treba riješiti.
Slazem se za defanzivnog veznog, to nam je stvarno potrebno i Amira pomjeriti naprijed je dobitna kombinacija, s tim sto smatram da nam je takodje pored zadnjeg veznog najvaznija pozicija za dovesti desni bek, jer nas dragulj Memija ne moze napredovati ni blizu ako nema dostojne zamjene da se bori, mada mislim da Mulalic nesto ne cijeni Memiju previse (cak je enis igro a kerim bio na klupi), da ima bolji desni bek mozda bi mu Memija bio na klupi.. Drago mi je za Kemu i Zeru, a kad bi mogo birat povratnika volio bi da to bude Stanic..
Po meni veznjaka ofanzivnog ne treba dovodit, a ako bi se doveo napadac, Mujaga na posudbu, a koka/joco noga..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 27 nov 2015, 17:20

Diata ima kod nas milju i po platu i mislim da beze bacamo pare ako nasi misle da igra kao sto je dosad a to je po 100 min u 15 utakmica(ofrljoke kazem) onda mu daj papire odma a dvojci kadeta/juniora daj njegovu platu i polako ih guraj sa prvim timom.
Uzelac isto tako kod 3 trenera nije se mogao nametnuti i ja bi isto tako pustio momka ako nece igrati, jer imamo Hodzurdu kao treceg stopera i Kemu juniora ako 4. zatreba..
Enis ce ostati 99% u klubu mada sam ja misljenja da nije tog kvaliteta da bude svaku tekmu jedna od 3 izmjene ili nekad i prva postava al Bože moj tako nam je trenutno...
Volio bi i da se desi da i Antolovic ode kako se i prica prvo zbog najvece plate a i mislim da je Veca sazrio vec.Mada bi onda morali dovesti neku jeftiniju varijantu da bude Veci izmjena i neki vid konkurencije..
Turkovic takodje po meni nije kvalitet za nas..da se nije povrijedio vjerovatno bi sad dobio vec papire al eto vidjecemo sta ce biti sa njim..al nema od tog igraca kad on u Valteru do 5 cuga za susjednim stolom subotom a umjesto da se poslije povrede sportski živi i trenira maximalno da se vrati u top formu(al djaba takav mentalitet kod vecine igraca u BiH)..

Sto se Joce tice mislim da nikad on kod nas nece "proigrati" jer nekako nema hemije kod njega i vidi se da je kod nas dosao jer mu je propalo tamo gdje je trebao.Klasa jest nekad bio al ja bi mu dao papire samo da ga ne gledam onakvog mrtvog kako se vucara na zagrijavanju a doveo nekog mladjeg napadaca za klupe(ima ih u nasoj ligi ili Mujagu do kraja forsirao)..

Mada eto vidjecemo kako ce sve ovo biti do februara..
Za dolaske necu nista pisati,mada ce ih biti i tek zvanicno dodju onda cu ih komentarisati :)
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 27 nov 2015, 17:22

arelinho je napisao/la:
Mozes imati u ekipi ako hoces i 12 stranaca, ali u rosteru za jedan mec moze ih biti prijavljeno 6. ;) ;)
Mislim da pricamo o racionalnim i pametnim rjesenjima, a ne o teoretskim mogucnostima..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri i 46 gostiju.