FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

elninho_resTO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elninho_resTO » 21 maj 2010, 17:22

svaka cast za izvinjenje culumu,iako ti koji se izvinjavaju nisu to ni uradili,vec neki sabani,al takvih ce uvjek bit,nebi bilo lose dovest puzigacu,da malo rastereti radovanovica
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

.kicked
Kontakt:

Post Postao/la .kicked » 21 maj 2010, 17:29

MILANE OPROSTI IM NISU ONI KRIVI STO SU RODJENI RETARDIRANI
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 maj 2010, 17:31

Sve misli okrenute Laktašima

"Teško nam je svima, ali život ide dalje. Već u nedjelju igramo mnogo važniju utakmicu i sve misli su nam okrenute prema Laktašima", rekao je za SportSport.ba veznjak Željezničara, Samir Bekrić i dodao:

"Teško mi je i pričati o utakmici sa Borcem. Nismo očekivali ovo što nam se desilo, no šta je tu je. Čini mi se da smo pomalo potcijenili Banjalučane, a to sebi nismo trebali priuštiti. Prvi gol nam je skresao krila, a drugi nas je u pravom smislu riječi dotukao."
"Međutim, smogli smo snagu da se vratimo u utakmicu, ali nismo uspjeli napraviti totalni preokret. Krivo mi je posebno zbog naših navijača, no uvjeren sam da ćemo im se u nedjelju odužiti."

Željezničar u nedjelju ponovo pred svojim navijačima ima priliku "dohvatiti" pehar. U okviru 29. kola Premijer lige na Grbavicu dolaze Laktaši, a Bekrić je uvjeren da ovaj put neće biti kiksa.

"Teško nam je bilo ova dva dana, no vraćamo se u normalu. Sve misli su nam okrenute prema Laktašima. Ja i moji saigrači željno iščekujemo prvi sudijski zvižduk i učinit ćemo sve da obradujemo naše navijače. Došli smo do izvora i u nedjelju se samo trebamo napiti vode. Laktašima gori pod nogama, no to nije naš problem. Svjesni smo da su kvalitetna ekipa, ali ovu šansu ne smijemo propustiti", zaključio je Bekrić.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

soi
Kontakt:

Post Postao/la soi » 21 maj 2010, 17:34

Zna li neko mozda u koliko sati je trening danas?

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 21 maj 2010, 17:43

soi je napisao/la:Zna li neko mozda u koliko sati je trening danas?
U 17 : 30

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 21 maj 2010, 17:43

Zbog obaveza, tek sam sada obratio pažnju na vašu temu, ali teško je i obratiti pažnju kad ste ispisali preko 60 stranica od srijede :) Do sada sam samo malo podjebavao na našoj temi za one majice, a sad evo ozbiljan komentar.

Utakmica u srijedu je u potpunosti opravdala očekivanja. Odličan fudbal i atmosfera. I jedni i drugi su mogli da pobjede. Nakon prvenstvene utakmic, neki vaši forumaši su bili ubjeđeni da ćete nas razmontirati i u kupu. Međutim, mislim da ste i sami opazili koliko nam je nedostajalo što nisu igrali u prošloj utakmici Stančeski(koji je odlično odradio svoj dio posla u veznom redu) i Vukelja(koji je nekoliko puta pršao 2-3 vaša igrača i bio važna karika u napadu).

E sad mislim da je i ona prepotentnost nekih od vas, donekle uticala i na sam ishod utakmice. Unaprijed ste govorili da ćete pobjediti, kroz medije se stalno širila priča kako ste favoriti i kako ste ubjeđeni u pobjedu, iako je Borac kvalitetan protivnik. Mislim da je sve to u našim igračima probudilo određenu dozu prkosa i kuražnosti. A šlag na tortu su vam one majice. Naime gledam danas intervju Stevanovića, momak reče da su oni tek dan pred utakmicu saznali za te vaše majice. ubjeđen sam da ih jeto još više zainatilo da pokušaju pobjediti. ne kažem da je to najvažnija stvar, ali sigurno je psihički uticalo na naše igrače, koji na kraju stvarno i jesu ostavili srce na terenu.
A vi što spominjete da je utakmica namještena...Meni je žalosno takvo razmišljanje. Pa ako je ona utakmica bila namještena, onda je čitavo prvenstvo namješteno. Onda nema čari u tome da slavite titulu. i uostalom baš me zanima da je Željo dao još jedan gol i da je pobjedio, da li bi onda neki od vas rastavljali greške odbrane na detalje.

Ili oni pametnjakovići što se pojave i kao znali su da će biti 2:2. Pa što niste onda pare stavili na to??

I kako vas nije sramota da pričate takve priče, kad su vaši igrači ginuli na terenu? Ćulum se rasplakao na kraju, Bešlija igrao sa slomljenim nosom. pa mene bi bilo sramota da igračima svog tima uputim bilo kakvu ružnu riječ nakon onakve borbe.

i da još nešto spomenem, što se tiče nekolicine željovaca sa ovog foruma. Mislim, da je krajnje nekorektno od vas, kad spominjete navijače Borca da nas sve strpavate u isti koš, i da non stop govorite generalno o nama. Vi sva vaša razmišljanja o navijačima Borca zasnivate na stavovima navijačke grupe Lešinari, i na osnovu toga donosite sud i o ostalim ljudima koji vole Borac. A na ovom forumu najmanje ima Lešinara, uglavnom su sve simpatizeri.

Toliko od mene za sada, možda kasnije napišem još jedan post, kada dobijem detaljne informacije o određenim dešavanjima na Grbavici, za koje mi se čini da ste vi stekli pogrešnu sliku...

Pozdrav
"" ПУТ ""

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 21 maj 2010, 17:46

" je napisao/la:Zbog obaveza, tek sam sada obratio pažnju na vašu temu, ali teško je i obratiti pažnju kad ste ispisali preko 60 stranica od srijede :) Do sada sam samo malo podjebavao na našoj temi za one majice, a sad evo ozbiljan komentar.

Utakmica u srijedu je u potpunosti opravdala očekivanja. Odličan fudbal i atmosfera. I jedni i drugi su mogli da pobjede. Nakon prvenstvene utakmic, neki vaši forumaši su bili ubjeđeni da ćete nas razmontirati i u kupu. Međutim, mislim da ste i sami opazili koliko nam je nedostajalo što nisu igrali u prošloj utakmici Stančeski(koji je odlično odradio svoj dio posla u veznom redu) i Vukelja(koji je nekoliko puta pršao 2-3 vaša igrača i bio važna karika u napadu).

E sad mislim da je i ona prepotentnost nekih od vas, donekle uticala i na sam ishod utakmice. Unaprijed ste govorili da ćete pobjediti, kroz medije se stalno širila priča kako ste favoriti i kako ste ubjeđeni u pobjedu, iako je Borac kvalitetan protivnik. Mislim da je sve to u našim igračima probudilo određenu dozu prkosa i kuražnosti. A šlag na tortu su vam one majice. Naime gledam danas intervju Stevanovića, momak reče da su oni tek dan pred utakmicu saznali za te vaše majice. ubjeđen sam da ih jeto još više zainatilo da pokušaju pobjediti. ne kažem da je to najvažnija stvar, ali sigurno je psihički uticalo na naše igrače, koji na kraju stvarno i jesu ostavili srce na terenu.
A vi što spominjete da je utakmica namještena...Meni je žalosno takvo razmišljanje. Pa ako je ona utakmica bila namještena, onda je čitavo prvenstvo namješteno. Onda nema čari u tome da slavite titulu. i uostalom baš me zanima da je Željo dao još jedan gol i da je pobjedio, da li bi onda neki od vas rastavljali greške odbrane na detalje.

Ili oni pametnjakovići što se pojave i kao znali su da će biti 2:2. Pa što niste onda pare stavili na to??

I kako vas nije sramota da pričate takve priče, kad su vaši igrači ginuli na terenu? Ćulum se rasplakao na kraju, Bešlija igrao sa slomljenim nosom. pa mene bi bilo sramota da igračima svog tima uputim bilo kakvu ružnu riječ nakon onakve borbe.

i da još nešto spomenem, što se tiče nekolicine željovaca sa ovog foruma. Mislim, da je krajnje nekorektno od vas, kad spominjete navijače Borca da nas sve strpavate u isti koš, i da non stop govorite generalno o nama. Vi sva vaša razmišljanja o navijačima Borca zasnivate na stavovima navijačke grupe Lešinari, i na osnovu toga donosite sud i o ostalim ljudima koji vole Borac. A na ovom forumu najmanje ima Lešinara, uglavnom su sve simpatizeri.

Toliko od mene za sada, možda kasnije napišem još jedan post, kada dobijem detaljne informacije o određenim dešavanjima na Grbavici, za koje mi se čini da ste vi stekli pogrešnu sliku...

Pozdrav
postenoo
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 21 maj 2010, 19:09

Željovac je napisao/la:Hajde evo konkretnih par pitanja!

2. Osim oba primljena gola objašnjava činjenicom da Bajić nije 6 mjeseci igrao stopera. Šta je bilo sa ostalim igračima i njihovim katastrofalnim reakcijama? Trema? Pshička nepripremljenost? Nije Bajić jedini zakazao kod golova!
Reče ti da ne forsiraš ovu priču. Jel neko lud ovdje ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 21 maj 2010, 19:19

Mislio sam da ću izdržati da ne napišem još nešte, al nisam. Moram.

Znači, takva **** priča, omalovažava naše "uspjehe", očigledni trud igrača, vjerne navijače.

Takve priče podržavaju priče da smo kupili u Mostaru, Prijedoru, pizdi materinoj. Da zapravo nismo zaslužili sve ovo, nego ****, po ključu bilo pa nas izabralo.

Takve priče tresu stolicu Amaru, htjeli mi to priznati ili ne. Još par takvih priča i eto hiljade nezadovoljnika koji zvižde jer vodimo "samo" sa 2:0 a trebalo je biti 5:0. Znamo gdje nas je to prošli put odvelo.

Takve pričaju pričaju oni koji ne kontaju da je Šimić loš u odbrani da je Bajić bio četvrti štoper u ekipi, da nam je falio Bogičević, da je Radovanović isto tako šupalj u odbrani od početka i da Šeha, realno, ne zna da izleće.
Izgubili smo u finalu kupa, u Nedjelju igramo za titulu a pojedini pričaju o prodatoj/sumnjivoj utakmici. Neko bi se ovdje trebao dobro zapitati čemu ta priča vodi i ko od toga ima koristi. Željo sigurno nema.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 21 maj 2010, 19:23

čamac je napisao/la:Lično nisam pristalica te priče o prodaji jer vidim da je najviše plasiraju pitari (i mimo foruma i to oni tzv. upučeni) jer to je njihov stil od nastanka. U njih je uvijek sve naštimano jer im je nastanak naštiman. Genetika jbg. Tu se krije jedna njihova podmuklost. Kao fol oni nas tješe a ustvari nam se se.ru na titulu jer sa takvim "deal-om" ona je namještena, a ne zasluženo osvojena.
Opet ovi što pristaju na teorije prodaje moraju znati da se utakmice vrlo rijetko namještaju džuture. Je li vi mislite da neko uđe u svlačionicu i svima kaže puštaj. To se uvijek radilo preko par igraća koji zaj.ebu. stvar, a ostali ginu ko ludi. Sjetite se Nikićeve priče kad je tako sj.eb.o namještenu utakmicu. Zna i Dželo kako se to radi jer je bio učesnik one namještene bruke od Litex-a (radi tjeranja Faruka u prvom mandatu) za koju nas sad mnogi već godinama provociraju. Ko hoće da vidi prodaju može je vidjeti u čudnim golovima i lošem nastupu pojedinaca.
Po meni ako je ova prodana onda je i derbi 1:2 pogotovo prodan. Sarajevo je od jedne šanse dalo dva gola. Prvi go im je poklonio Šeha sa dvije vezane greške. Prvo ne odbrani udarac iz daljine, a onda struši frajera koji je pritrč'o, a lopta haman na sjeveru. Nidže veze. To nam je jedini zijan na Grbavici, a jedan od gorih gostiju koje smo imali. Više su sto puta pokazali Široki i Zrinjski pa ne pobjediše. Hoću da kažem ako neko želi da vidi prodaju vidjeće je u svakoj izgubljenoj utakmici. Pa onda kad se na to navežu kladionice itd. Po meni je najjednostavnije bilo zijaniti u BL laganih 2:0, Grbavica bi opet bila puna (dakle opet bi se uzela lova na kartama), uzeti 1:0 ili 3:1 uz nadljusku pogibiju na terenu i niko ne bi ništa rek'o osim kladioničara.
Ako je nama dogovorena titula onda u paketu mora da ide bod Laktašima i neriješeno Borca sa Olimpikom da bi se pokazalo da je dogovor ozbiljan. E ako se ovo desi onda se fakat treba zapitati.
Mislim da Amar ne bi nikad pristao na takve stari. On bi prije umro nego to dopustio. Ivica je isti takav bio. E sad da li ima neko moćan u klubu da to mimo njega odradi ne znam. Ne sviđa mi se ona Žujina prića u "istinitom" Sanu tipa ako ode Amar ima Meša. Ta mi se priča ne džasvi jer Žujo je puz'o po Amaru da ga dovede, a sad već ima zamjenu. Ja od samog početka ove nove-stare uprave jedino vjerujem Amaru, a za ostale sam na stand-by-u dok se ne dokažu i pokažu.
...haj dobro,krivi pitari sto ste popusili u kupu,svaka ti cast koliko si pametan :D :D :D
@nikad_izvini...imaju pitari koristi i usput ako vas jos sta bude mucilo krivi su pitari... :D :D :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 maj 2010, 19:24

nikad_izvini je napisao/la:

2. Osim oba primljena gola objašnjava činjenicom da Bajić nije 6 mjeseci igrao stopera. Šta je bilo sa ostalim igračima i njihovim katastrofalnim reakcijama? Trema? Pshička nepripremljenost? Nije Bajić jedini zakazao kod golova!
Ovo što si citirao nije forsiranje te priče, već me zanima zašto je samo Bajića izdvojio kao krivca, kad nije jedini. Nismo remizirali samo njegovim greškama i čudi me kako Amar to javno nije primijetio.
Da želim da forsiram priču o podjeli trofeja, vjeruj da bi primijetio. Nije mi niko zabranio da pišem o tome. ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 maj 2010, 19:26

Semir Kerla trenirao sa Zeljom!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 21 maj 2010, 19:27

Željovac je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:

Ovo što si citirao nije forsiranje te priče, već me zanima zašto je samo Bajića izdvojio kao krivca, kad nije jedini. Nismo remizirali samo njegovim greškama i čudi me kako Amar to javno nije primijetio.
Da želim da forsiram priču o podjeli trofeja, vjeruj da bi primijetio. Nije mi niko zabranio da pišem o tome. ;)
Pored "prijatelja" kao što si ti, neprijatelji nam ni ne trebaju ;) Dao sam objašnjenje šta se desilo, ti kako hoćeš, nastavi sa nepotenciranjem "sumnjivih događaja". Ide ti odlično.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 maj 2010, 19:35

Stole iz Bora je napisao/la:Semir Kerla trenirao sa Zeljom!
Baš maloprije kontam šta je s njim. Tamo na oficijelnoj stranici Kaiserslauterna nikad nije ni spomenut. Javi ako budeš znao đe je zapelo i je li šta uspio gore, iako je za pretpostaviti...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 21 maj 2010, 19:38

elninho_resTO je napisao/la: na sjeveru(ako mislis to pod suprotnom tribinom)je bilo organizovano i nije bilo nenajavljeno,znaci ko bio zaduzen samo su neofirno se ubacili u donji dio sjevera,na pocetku drugog poluvremena,i na znak(topovski i prva baklja)svi
krenuli u izvrsavanje ,znaci bilo organizovano sve,i poslje toga samo se neofirno vratili an svoja sjedista,
evo ti pa vidi ovaj link
nisam mislio na to nego na jugu je jedna krenula mnogo ranije pa onda onaj galami pali sve a na sjeveru mi se nije svidjele grupacije ako razumijes bilo bi bolje da su ono bili svi u redu i onda palili baklje da citav sjever gori a ne samo ono u grupama.. naravno to je samo moglo biti malo bolje a i ovako je dobro..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

pink.panter
Kontakt:

Post Postao/la pink.panter » 21 maj 2010, 19:42

Vjerovatno nije zadovoljio
"U stećcima je tajna Bosne"...

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 21 maj 2010, 19:42

Boga pitaj gdje je njega Hotic vodio, to je isto ono ko kad smo lafo na pripreme isli u Njemacku, a na Treskavicu ih odveo hahahahah, Hotic mahalac

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 21 maj 2010, 19:43

Moram i ja nesto napisati prvi put na ovoj temi , Kerli ne treba dati da trenira sa nama i treba ga kazniti sto je gore moguce jer ga smatram velikom izdajicom koja je napustila klub kad je bilo najpotrebnije i glavni je krivac za gubitak kupa ( 2 greske u odbrani jer nije bilo njega ). Pozz

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 21 maj 2010, 19:45

sin3x je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la: na sjeveru(ako mislis to pod suprotnom tribinom)je bilo organizovano i nije bilo nenajavljeno,znaci ko bio zaduzen samo su neofirno se ubacili u donji dio sjevera,na pocetku drugog poluvremena,i na znak(topovski i prva baklja)svi
krenuli u izvrsavanje ,znaci bilo organizovano sve,i poslje toga samo se neofirno vratili an svoja sjedista,
evo ti pa vidi ovaj link
nisam mislio na to nego na jugu je jedna krenula mnogo ranije pa onda onaj galami pali sve a na sjeveru mi se nije svidjele grupacije ako razumijes bilo bi bolje da su ono bili svi u redu i onda palili baklje da citav sjever gori a ne samo ono u grupama.. naravno to je samo moglo biti malo bolje a i ovako je dobro..
Bakljada jest bila organizovana ali ja mislim da se vođa malo zbunio. Prvo govori nemojte palit pa onda palite pa je doslo do malog nesporazuma. Al sve u svemu svi su zadovoljni osim onog lika ciji je razglas bio jer izgleda da smo mu shebali malo pokojom bakljom :D
G A Z I
Željo sve do pobjede

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 maj 2010, 19:49

master44 je napisao/la:Moram i ja nesto napisati prvi put na ovoj temi , Kerli ne treba dati da trenira sa nama i treba ga kazniti sto je gore moguce jer ga smatram velikom izdajicom koja je napustila klub kad je bilo najpotrebnije i glavni je krivac za gubitak kupa ( 2 greske u odbrani jer nije bilo njega ). Pozz
Na stranu tvoje subjektivno mišljenje, ali teško da bi svakako Kerla igrao prije Bajića. Šimić bi u tom slučaju ostao na klupi, a on je bio ponajbolji. Niko nije mogao očekivati ono od Baje(i Šehića).
Kad je Kerla odlazio, znalo se da svakako ne bi ni igrao do kraja, najvjerovatnije. A i svi su vjerovali u Bajića. Lako je sada biti pametan.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hansestadt, Levin i 52 gosta.