Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
jbt mirza uzme jedno slobodno ljeto u zadnjih inih godina da se odmori i oporavi od bolesti (od koje je mogo i preselit) i to mu bas niko ne moze oprostiti...da je nekim slucajem nedajboze umro ili mroao prekinuti karijeru, spominjali bi ga 2 dana po forumima i kafama i onda bi ga zaboravili za sva vremena...Sapce je napisao/la:kako stvari stoje. mozemo komotno otpisat ovu generaciju.
vec unaprijed se traze razlozi da ne igraju.
ovim Juka tj. ET direktno ucjenjuje ks. ako to dopuste sebi, onda se mogu popisat na sve ovo sto su uradili zadnjih nekoliko godina. i da, to su uglavnom bile pozitivne stvari. ko zna, mozda i HM da ostavku. bas me interesuje, da li ce se onda odazvat da igra.
Mirza ce sljedece sezone vjerovatno opet promijeniti klub u nba. znaci slijedi selidba, upoznavanje nove sredine itd.
Nihad ce vjerovatno zaboravit da mozda treba naci neki nacin da dobije dvojno drzavljanstvo. vjerovatno nece imati vremena za to. duga je sezona. a ne moze sebi priustiti nekoga da se brine za te stvari.
vjerujem, da bi uskoro mogli i neki drugi reprezentativci da se povuku. pogotovo oni, koji su se uvijek odazivali i trenirali ko konji , a koji se jako malo cijene.
elem.. valjda ce ovi talentovani klinci razviti malo drugaciji odnos prema drzavnom dresu.. a to cemo vidjeti za nekih 5-10 godina.
i nihadu se brzo zaboravilo mnogo toga...svi bar znaju za lovu koju je posudio savezu...decku je dosadilo iz svog djepa svaki put placat sebi pripreme...pa sta ako ima pare...njegove su....on ih je zaradio...nije ih duzan rasipati da bi dobio neko priznanje od nas...
a juka...e to je vec tema za sapunice...tu ima svakakve prljavstine....i s jedne i s druge strane...
-
- Kontakt:
Jaoj Nurkića...Ustvari o čemu mi pričamo, kakvog Nurkića...Pa i mahnit vidi da se iz ovog pisma krije onaj njegov menadžer...U prevodu ovo pismo znači "otjerajte ovu trojicu iz Saveza i ja ću igrati, naravno ako me to ljeto pusti moj NBA klub"... Da nije žalosno ovo bi bilo smiješno....Jedino neznam dokle je stigla ona tužba Mahmutovića na Sudu prema Trnčeviću, jer mi se čini da je ovo ponajviše iz tog razloga...
A ti dragi Jusufe, možda da dođeš pa odigraš jedan EURO ono da se baš vidi da si ti taj koji nosi ekipu i bez koga ne možemo, pa da onda lupiš šakom o stol. Ovako ako ćemo pošteno vrlo mali broj nas je vjerovao da ćeš se i pojaviti na nekom okupljaju, jer zaboga "NBA klub uvijek ima zahtjeve" a još bi i rastjerivao Savez. Da se razumijemo ne branim ja njih, ali u ovom trenutku ti Juka imaš svoje lične rezultate (transfer u NBA) a oni ipak imaju kolektivni uspjeh sa mladim selekcijama. Ako ćemo ih pljuvati kada dođe do nekog ne uspjeha onda treba biti pošten i pohvaliti ih kada dođe do uspjeha a mi smo ipak "zlatni sa kadetskog Eura i 4-ti sa juniorskog Eura"
A ti dragi Jusufe, možda da dođeš pa odigraš jedan EURO ono da se baš vidi da si ti taj koji nosi ekipu i bez koga ne možemo, pa da onda lupiš šakom o stol. Ovako ako ćemo pošteno vrlo mali broj nas je vjerovao da ćeš se i pojaviti na nekom okupljaju, jer zaboga "NBA klub uvijek ima zahtjeve" a još bi i rastjerivao Savez. Da se razumijemo ne branim ja njih, ali u ovom trenutku ti Juka imaš svoje lične rezultate (transfer u NBA) a oni ipak imaju kolektivni uspjeh sa mladim selekcijama. Ako ćemo ih pljuvati kada dođe do nekog ne uspjeha onda treba biti pošten i pohvaliti ih kada dođe do uspjeha a mi smo ipak "zlatni sa kadetskog Eura i 4-ti sa juniorskog Eura"
-
- Kontakt:
Pa kako ce Nurkic igrati na EP kad je covjek dan danas "van stroja"?? Ja vas pojedine stvarno ne razumijem. Lik povrijedjen bio, zakuhao sa savezom jer mu je taj isti savez trazio pare, 10000%. Taj isti savez je dao po 50 KM kad su usli u A diviziju Jukinom zaslugom i time je sebi ugrozio karijeru. Al i ti Bošnji ne valja? Gdje je bio veliki Teletovic patriota, ljiljan zmaj ove godine na EP??? Gdje je bio Herr Đedović?? Savez smrdi od glave do pete, svasta se radi, kradu se pare. Jao eto zasluga saveza za onu djecu koja osvojise EP?? Sta su uradili?? To sto je Harun zaplakao?? Nisu bili sposobni obezbjedit djeci smjestaj. I gore pricate kako je trazeno od Raze da nadje sponzore da bi bila na funkciji. OK. Gdje su sponzori bili za kadete kad se gotov istjerani iz hotela? Cija je to krivica? Razijina?? Il mozda krivica naseg saveza, patriotskog??? Yebo ti nas
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ako je ovo istina, samo cu reci
Nurkic > Teletovic, Djedovic.
Nurkic > Teletovic, Djedovic.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Nova tura kokica...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Menadžer sa njim manipuliše i to je najžalosnije,,,Inače Nurkić je mlad igrač,,,potencijal ekstra,al mu malo mozga fali,,,previše para a premalo pameti,,,,
Sada mu fali mozga a kada je odbio Denver i igrao za juniore nije mu falilo mozganacelnik je napisao/la:Menadžer sa njim manipuliše i to je najžalosnije,,,Inače Nurkić je mlad igrač,,,potencijal ekstra,al mu malo mozga fali,,,previše para a premalo pameti,,,,

Mislim da mu niko nije nista rekao prije ovog a ni nakon ovog EB. Dobio je poziv na koji se morao odazvati da ga pregleda ljekarski tim nase reprezentacije on to nije uradio. Zalosno je sto pljuje po ljudima koji su mu itekako valjali , koji su se zauzali za njega da ode iz olimpije , da ode na posudbu u zadar i sve ostalo. No dobro , ukratko hronologija nase repke i ove zlatne generacije koja nam dolazi bit ce sljedeca neki ce zaigrat za susjede / komsije neki ce se borit protiv korupcije kao jusuf , neki ce upoznavat gradove u nba itd itd uglavnom dzaba se nadamo nekom iskoraku jednostavno ova drzava nema pravo da se nada icemu jer i oni pojedinci koji mogu promjeniti nesto nemaju svijesti ni predstave sta drzavna reprezentacija treba da znaci nekome. Zato vala od sad samo batum , parker a nasi ovi papci nek ga puse .
nije problem u tome sto je uzeo slobodno ljeto.. problem je u tome sto je petljo oko razloga. ne zelim se vracati na plucnu emboliju i o tome kako izgleda i koliko dugo traje oporavak. sam sam je imo.bilalx je napisao/la:jbt mirza uzme jedno slobodno ljeto u zadnjih inih godina da se odmori i oporavi od bolesti (od koje je mogo i preselit) i to mu bas niko ne moze oprostiti...da je nekim slucajem nedajboze umro ili mroao prekinuti karijeru, spominjali bi ga 2 dana po forumima i kafama i onda bi ga zaboravili za sva vremena...Sapce je napisao/la:kako stvari stoje. mozemo komotno otpisat ovu generaciju.
vec unaprijed se traze razlozi da ne igraju.
ovim Juka tj. ET direktno ucjenjuje ks. ako to dopuste sebi, onda se mogu popisat na sve ovo sto su uradili zadnjih nekoliko godina. i da, to su uglavnom bile pozitivne stvari. ko zna, mozda i HM da ostavku. bas me interesuje, da li ce se onda odazvat da igra.
Mirza ce sljedece sezone vjerovatno opet promijeniti klub u nba. znaci slijedi selidba, upoznavanje nove sredine itd.
Nihad ce vjerovatno zaboravit da mozda treba naci neki nacin da dobije dvojno drzavljanstvo. vjerovatno nece imati vremena za to. duga je sezona. a ne moze sebi priustiti nekoga da se brine za te stvari.
vjerujem, da bi uskoro mogli i neki drugi reprezentativci da se povuku. pogotovo oni, koji su se uvijek odazivali i trenirali ko konji , a koji se jako malo cijene.
elem.. valjda ce ovi talentovani klinci razviti malo drugaciji odnos prema drzavnom dresu.. a to cemo vidjeti za nekih 5-10 godina.
i nihadu se brzo zaboravilo mnogo toga...svi bar znaju za lovu koju je posudio savezu...decku je dosadilo iz svog djepa svaki put placat sebi pripreme...pa sta ako ima pare...njegove su....on ih je zaradio...nije ih duzan rasipati da bi dobio neko priznanje od nas...
a juka...e to je vec tema za sapunice...tu ima svakakve prljavstine....i s jedne i s druge strane...
Nihad je jedini koji je konstantno profitiro od repke. uvijek je dobivo poziv, bez obzira gdje i kako da je igro. tek je u stvari sada staso u jednog vrlo ozbiljnog kosarkasa. i zalosno je to, sto mozda vise nikad nece zaigrati za nas.
ima, ima... oko juke je stvarno safunjara.
u biti sam htio podvuci, da je ova generacija gotovo izgubljena, a nije jos bila ni blizu vrhunca. to je za mene kao navijaca jednostavno tuzno i nista drugo!
Zadnja izmjena: Sapce, dana/u 27 nov 2015, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
pa i tad mu je falilo mozga,, da je dostavio dokumentaciju da je povrijeđen i došo da ga pregleda doktor reprezentacije ovo bi bila gotova stvar,,,ovako to je šamaranje mrtvog magarca,,,lumani je napisao/la:Sada mu fali mozga a kada je odbio Denver i igrao za juniore nije mu falilo mozganacelnik je napisao/la:Menadžer sa njim manipuliše i to je najžalosnije,,,Inače Nurkić je mlad igrač,,,potencijal ekstra,al mu malo mozga fali,,,previše para a premalo pameti,,,,zasto ga tada nije Menadzer nagovarao da ne igra
vecina forumasa gleda Haruna kao boga a onaj tko visi sa Kiflom uvijek radi prljava posla.
- BeyKopites
- Kontakt:
Moglo je komotno stajati na kraju pisma
U suštini ne treba stajati ni na čiju stranu jer je žalosno ovo što nam se dešava, dobijemo jednog potencijalnog superstara nakon zilion godina i sad nam se dešava da ga već možemo izgubiti na početku njegove, nadam se velike karijere zbog gluposti i egoizma.
I ja se zalažem da se iznese istina, ma kakva bila al' ovo je samo još jedan od prljavih pokušaja dotičnog menadžera da dodatno zakuha situaciju na relaciji Jusuf-savez. Zna i on da ne može ovo proći, čuj il' mene sankcionišite il' sankcionišite njih tako što će napustiti savezS (ne)poštovanjem, Enes Trnovčević.

U suštini ne treba stajati ni na čiju stranu jer je žalosno ovo što nam se dešava, dobijemo jednog potencijalnog superstara nakon zilion godina i sad nam se dešava da ga već možemo izgubiti na početku njegove, nadam se velike karijere zbog gluposti i egoizma.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Mene samo zanima taj mentalni sklop pojedinh forumasa koji vjeruju onome sto pricaju Harum i Konakovic.... ljudi jeste vi svjesni da je to najveci sljam naseg sporta, srozali su KK Bosnu na najnize grane, vjerovato su imali prste i u ostalim sekcijama SD Bosna.
Konakvic se i dan danas vadi iz price s KK Bosna kao on je platio revizorski izvjestaj ali upravni odobor ili koja vec struktura u klubu kao nije prihvatila taj revizorski izvjestaj i sa istim se pravda i mase..... na zalost ocigledno je i znao sta radi upravni odbor nije isti usvojio tako da se ne moze ni revidirati ni utvrditi sta je on uradio tada i imati pisani trag ovako su mu dali slobodne ruke da izadje iz KK Bosne, doduse nije nikad izasao samo je istu ustupio dalje svojim pijunima dok se on igra u politickim vodama....
Konakvic se i dan danas vadi iz price s KK Bosna kao on je platio revizorski izvjestaj ali upravni odobor ili koja vec struktura u klubu kao nije prihvatila taj revizorski izvjestaj i sa istim se pravda i mase..... na zalost ocigledno je i znao sta radi upravni odbor nije isti usvojio tako da se ne moze ni revidirati ni utvrditi sta je on uradio tada i imati pisani trag ovako su mu dali slobodne ruke da izadje iz KK Bosne, doduse nije nikad izasao samo je istu ustupio dalje svojim pijunima dok se on igra u politickim vodama....
Mes Que Un Club
Vidim ovde mnogi brane pojedince iz KS BIH, al majka mu stara zar nije malo cudno, da nas jedan po jedan reprezentativac napustaju ,ili izbjegavaju pozive na okupljanje! Mislim da ne treba biti mnogo pametan ,da je vec ofirna trulez u KS!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zašto branim Haruna? Jednostavno od kako je on došao naša košarka ide uzlaznom putanjom, imamo sve selekcije u muškoj repci, počelo se i sa ženskom. Konstantno bilježimo uspjeh. Jesu za taj poduhvat najviše zaslužni igrači ali đaba sve ako niko ne formira te selekcije.
Ne zanimame pretjerano odluka Upravnog odbora, ako Jusuf ne zaigra za repku sljedeće godine, što se mene lično tiče, ne mora više nikad, naravno, ukoliko ne bude povrijeđen, to je već oporavdano. Svim drugim repretzentativcima, drugih država, je čast što igraju za repku ali naše primadone smatraju da mi moramo biti ponosni što oni uopšte hoće igrati za nas.
Ne zanimame pretjerano odluka Upravnog odbora, ako Jusuf ne zaigra za repku sljedeće godine, što se mene lično tiče, ne mora više nikad, naravno, ukoliko ne bude povrijeđen, to je već oporavdano. Svim drugim repretzentativcima, drugih država, je čast što igraju za repku ali naše primadone smatraju da mi moramo biti ponosni što oni uopšte hoće igrati za nas.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Znaci nastavlja se farsa, bitno je da si u pravu Juka, ko jeb.e Bosnu, sta je jos ucinila za tebe, jel tako
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
zasto harun laze da nije dobio nalaze?
otkud znas ili znamo da laze?Olympique je napisao/la:zasto harun laze da nije dobio nalaze?
samo zato sto je neko napiso ovo pismo u oime juke, ne znaci da je istina.
odakle ovo ponovo ispočetka
šta hoće juka, da ovi iz saveza priznaju da su oni krivi i da mu se izvinu
ja koliko znam niko iz saveza ima pola godine nije progovorio o juki, povrijeđen ok, nema ga na euru
ko god da je kriv, a krive su obe strane, ne treba ovo više talasati, ako ti se igra za bih i dobiješ poziv od selektora, nema tu više nekih izgovora ako nisi povrijeđen

šta hoće juka, da ovi iz saveza priznaju da su oni krivi i da mu se izvinu
ja koliko znam niko iz saveza ima pola godine nije progovorio o juki, povrijeđen ok, nema ga na euru
ko god da je kriv, a krive su obe strane, ne treba ovo više talasati, ako ti se igra za bih i dobiješ poziv od selektora, nema tu više nekih izgovora ako nisi povrijeđen
nema potpisa
Nalazi su dostavljeni,zato juka i tjera svoj inat,tako i treba!Sapce je napisao/la:otkud znas ili znamo da laze?Olympique je napisao/la:zasto harun laze da nije dobio nalaze?
samo zato sto je neko napiso ovo pismo u oime juke, ne znaci da je istina.