Za koga navijate na svjetskom prvenstvu?
Moderator/ica: admin
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Za koga navijate na svjetskom prvenstvu?
ovi Spanci nemaju slabih tacaka, svugdje su podjednako jaki. Vidim da je Del Bosque otpisao Sennu ali i ne treba im.
forza italia , a draga mi je i argentina ali mislim da sa diegom nemaju sanse za naslov
Pa jeli moguce da sa jednim interovcom imam nesto zajednicko...materazzi je napisao/la:forza italia , a draga mi je i argentina ali mislim da sa diegom nemaju sanse za naslov

Palac gore, materazzi...isto tako posle Italije, Agrentina mi je pravo draga. Tako je uvjek bilo pa ce i ovo Sp tako proci.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- senad_flamin
- Kontakt:
iako nam daju male sanse ja vjerujem da ce talijani biti medju 3 na SP...forzaaa Italija

-RIVALDO-
- velez_mostar
- Kontakt:
Jos da Ballotelli i Santon igraju ,pa navijao bih za Italiju svim srcem ,ovako cu biti malo "blazi"..uglavnom Italja je moj izbor!
Sastav :Buffon ,Zambrotta ,Chiellini ,Bonnucci ,Santacroce---Pirlo ,Palombo ,Montolivo---Di Natale ,Pazzinni,Quagliarella...a,tu su i Gila ,i Boriello ,u vezi je tu Marchisio..i td..predvidjam barem polufinale!
Sastav :Buffon ,Zambrotta ,Chiellini ,Bonnucci ,Santacroce---Pirlo ,Palombo ,Montolivo---Di Natale ,Pazzinni,Quagliarella...a,tu su i Gila ,i Boriello ,u vezi je tu Marchisio..i td..predvidjam barem polufinale!
- adnan mustafić
- Kontakt:
španija ili bralzil osvajajuSevillista< je napisao/la:Ja za Španiju, a vi!?
Razlog je jednostavan, ekipa koja može osvojiti prvenstvo, glavni favorit! VAMOS FURIA!
ja bih vezu ovako stavio
Marchisio - De Rossi - Pirlo
puno produktivnija i bolja.. a Montolivo neka bude zamjena..
Marchisio - De Rossi - Pirlo
puno produktivnija i bolja.. a Montolivo neka bude zamjena..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vidim da se Argentinska reprezentacija ne shavaca ozbiljno...
Ugl. meni Englezi i Argentinci favoriti iz prikrajk, vrebaju svoju sansu...(kol'ko se to moze reci s obzirom na igrace koji igraju u ovim repkama)
Ugl. meni Englezi i Argentinci favoriti iz prikrajk, vrebaju svoju sansu...(kol'ko se to moze reci s obzirom na igrace koji igraju u ovim repkama)

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
navijam za spaniju...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Pa jeli moguce da se i ja jednom slozim sa jednim interovcem i juventinom , na hajr i na dobro , ma nista ovako kad se udruzimo ima da osvojimo SP , svi misle neki Spanci , Brazilci .. mislim da je Holandija itekako favorit iz sjenke ..Adinjo je napisao/la:Pa jeli moguce da sa jednim interovcom imam nesto zajednicko...materazzi je napisao/la:forza italia , a draga mi je i argentina ali mislim da sa diegom nemaju sanse za naslov![]()
Palac gore, materazzi...isto tako posle Italije, Agrentina mi je pravo draga. Tako je uvjek bilo pa ce i ovo Sp tako proci.
..Siamo l'armata Rossonera..
Puno srece,a ako naletite na Argentinu onda pametno - svi u odbranu....obannon je napisao/la:SRBIJA, NORMALNO

fale nam romanisti
.. nema ih od zadnjeg kola..
Forza Italia!

Forza Italia!
Ovo nece na dobro izaci Nerroazzuri,Juventini i Rossoneri na istoj strani.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ko bolan fali?daffy je napisao/la:fale nam romanisti.. nema ih od zadnjeg kola..
Forza Italia!
nema potpisa
fale ona dva napolitanca sto su bila.. i da, zaboravio sam da se monto javio..
Juventini, Nerrazuri, Rossoneri, Giallorsosi i Viola.. svi smo tu..

- alan_kardec
- Kontakt:
Navijaću za Srbiju jer se po nacionalnoj liniji identifikujem sa njima i zbog još kamare razloga. Poslije Srbije navijaću za Engleze prije svega zbog njihove, mogu slobodno reći, tragične sudbine na velikim takmičenjima, "Božje ruke" 1986, ispadanja na penale 1990, 1996, 2004, 2006, Seamanove gluposti 2002 ... tako da više stvarno nemam snage ponovo gledati engleske suze nekad u drugoj fazi takmičenja
. Šalim se, uvijek mi se sviđao njihov stil igre, a sad je tu i neponovljivi Capello. Na trećem mjestu su mi Talijani najviše zbog mentalnog sklopa koji je jako sličan našem, balkanskom.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Urugvaj, imaju odlican napad, dobru odbranu i solidnu sredinu 

Bilo je i nekih Sampdorijinih simpatizera, Genoinih, Livornovih po forumu, pa i Parminih, ako to skupimo, ima nas za podgrupedaffy je napisao/la:fale ona dva napolitanca sto su bila.. i da, zaboravio sam da se monto javio..

Support Velez, It's logical! ★
Furija do kraja..
DJabe podgrupe
DJabe podgrupe

semafresh je navijac Atletica, a Sampa mu je drag klub.. Griffoni nije previse aktivan na forumu.. sjecam se da je bio jedan i za Chievo navijao.. isto tako i LivornovacMont0 je napisao/la:Bilo je i nekih Sampdorijinih simpatizera, Genoinih, Livornovih po forumu, pa i Parminih, ako to skupimo, ima nas za podgrupedaffy je napisao/la:fale ona dva napolitanca sto su bila.. i da, zaboravio sam da se monto javio..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.