Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ma samo opušteno. Ja moram ganjati prosjek zbog stipendije pa opet nisam nešto puno zabrinut. Uvijek ima septembar.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
HAHAHA, ma onako napisao, da imam negdje zabilježeno, da se lako podsjetim.
Ne ide bgm vako, od pet kolokvijuma samo jedan položio, a ima još jedan predmet, a još kad u drugom semestaru narednih 6 predmeta zaganja...
Ne ide bgm vako, od pet kolokvijuma samo jedan položio, a ima još jedan predmet, a još kad u drugom semestaru narednih 6 predmeta zaganja...
Gubi l' LiverFool? 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Guten Morgen 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Re: RE: Re: Chat
Vidovitauschtipak je napisao/la:Gubi l' LiverFool? [img]http://www.rajvosa-x.com/forum/images/smilies/164.gif[/img]
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Evo vidim, minut i po' prije.Derdiyok je napisao/la: Vidovita
Daj bingo, loto i ostale igre na srecu.
LANET OLSUN!
Jooj brate gdje je izvadiBvB09 je napisao/la:@Derdiyok opet Dortmund izgubi
Kako je meni ovo jaka stvar
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ne gubi. Nisam ja uzalud žurila kući.uschtipak je napisao/la:Gubi l' Liverpool?
Pomiješali su ti se smjerovi i predmeti i profesori i sve.uschtipak je napisao/la:Ma isto je to. Znaci prerastao si Jadranku.![]()
E nije to nista, kad dodjes na master ucis MRS i MSFI, bukvalno citas to, ali ti se obija od glavu sve. Dodjes na ispit, lik skace okolo kao majmun, trazi bubice sa onom masinom. Moras ruke drzati na stolu, obje, ne smijes se pomac', jos samo disanje da zabrani.![]()
A finansijsko nije tesko, Sevala je fina i objasni bas, ne znam sto se raja toliko pogubi. A i ona sve sastavlja.
Mehmed je nosao mašinu, to je bilo na masteru, na FM-u, ne na RiR.
Pa tako je i kod mene, ova devetka što sam poništila među najtežim ispitima na toj godini. A one glupe predmete, gdje se skupljaju bodovi na nekim aktivnostima i sl., nešto se šupljira, tu 7-8. I nemam živaca ni da poništim. Ni volje. Ja poništavam samo ako volim da učim taj predmet.DANTES je napisao/la: Oooo štreberu![]()
Nikad ništa nisam poništio obično prijavio bih po 6 ispita i svih 6 položio. Prosjek je bio 8.
Najteži ispiti sve 9 i 10 a oni talaška sve 6 i 7..
I nisam poništavala nikad zbog stipendije i sl. Mogla sam imati 8 prosjek i bez poništavanja. Jednostavno nikad niko nije mogao shvatiti zašto to radim.
Počeo i ti spavati. Ova zima te skroz poremetila.samo_lijevo je napisao/la:Guten Morgen
Uglavnom, na kraju ce izgubiti.
Ispravila sam se davnih dana, a to sto ti otkucas post davno pa ga nalijepis tek sad to je druga stvar.
Nisam ni ja ponistavala radi stipendije, nego jer me nerviralo kad znam da znam za vise. Just sayin'.
Ispravila sam se davnih dana, a to sto ti otkucas post davno pa ga nalijepis tek sad to je druga stvar.
Nisam ni ja ponistavala radi stipendije, nego jer me nerviralo kad znam da znam za vise. Just sayin'.
LANET OLSUN!
- samo_lijevo
- Kontakt:
pride_of_merseyside je napisao/la: Počeo i ti spavati. Ova zima te skroz poremetila.
Skroz slabo spavam
- Evolution87
- Kontakt:
tek ustado, **** ti gripu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ma smijesni su. Kao da je bitno jel 6.6, 7.4 il 8.5 prosjek.Nerminovic je napisao/la:Normalno, samo da se zavrsiGreivis je napisao/la:Nisu pametni nikad ganjali prosjek.bagrcavi je napisao/la:A sta je bilo BvB, nisam upratio jbg?
Jjebote tito kad sam cuo koliki prosjek usinuta ima na fakultetu tacno sam se zapito dokle ide ovo nase skolstvo...Ko bi reko...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
uschtipak je napisao/la:
Ispravila sam se davnih dana, a to sto ti otkucas post davno pa ga nalijepis tek sad to je druga stvar.![]()
Ja pročitala jednom, al' nisam imala vremena odmah da te ispravim.
Nemaš ti pojma, dosta ti 7.
Ti možeš i da ne spavaš. Dovoljno od 3 do 6.samo_lijevo je napisao/la:
![]()
Skroz slabo spavam, ovo je bilo pravo nenadano.
Da je meni tako brzo da se naspavam.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prije nekih 1-2 mjeseca pisao naki esej za merhamet, odnosno oni bili gosti mom udruženju za OSI i bila nagradna igra, šta li već. i danas mi javiše sutra moram na dodjelu neke nagrade ako išta dobio
Ne bih ja išao ali moram se dodvorit malo, obečali mi dati posao tamo nekad u februaru pa do tad sve radit šta kažu 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
jeko mlada?Kawhi je napisao/la:
pride_of_merseyside je napisao/la: Ti možeš i da ne spavaš. Dovoljno od 3 do 6.
Da je meni tako brzo da se naspavam.