Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Partizannnnnnnnnnnnnnn 1:2 

Zadnja izmjena: Okolele, dana/u 26 nov 2015, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
racunaj meClutch je napisao/la:@jajce123
@QUARTERBACK
@GabirelBatistuta
@MirsoNi
@bodi123
@asunsao
@jopaa7

SAMO ČELIK !
Evo zabiše ga rudari.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
ahahaah zabi ga čupo brat 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Gledaj salkea majku vam rudarsku dabogda se pogusiili svi u rudnicima sad ga dali
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
OOOO PARTIZANE VOLIMO TE 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Oglabat ću ovom crncu iz Partizana, kako da mu do broja dođem?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
@Clutch
@jajce123
@QUARTERBACK
@GabirelBatistuta
@MirsoNi
@bodi123
@asunsao
@jopaa7
@Viper
Jos jedan i otvaram temu
@jajce123
@QUARTERBACK
@GabirelBatistuta
@MirsoNi
@bodi123
@asunsao
@jopaa7
@Viper
Jos jedan i otvaram temu

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nisam u toku buraz, šta je u pitanju ?Clutch je napisao/la:@Clutch
@jajce123
@QUARTERBACK
@GabirelBatistuta
@MirsoNi
@bodi123
@asunsao
@jopaa7
@Viper
Jos jedan i otvaram temu

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Dal neko moze poslat 0,5 e na wwin, saljem kredit, nisam stigao do kladionice
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
salke fulio penal hahaha majku vam
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Zivkovic i Oumaru u Partizanu vrijede po mom misljenju kao pola ovog Az-a 

gaston je napisao/la:Nisam u toku buraz, šta je u pitanju ?Clutch je napisao/la:@Clutch
@jajce123
@QUARTERBACK
@GabirelBatistuta
@MirsoNi
@bodi123
@asunsao
@jopaa7
@Viper
Jos jedan i otvaram temu
Clutch je napisao/la:Ima li zainteresiranih da napravimo takmicenje u NBA prijedlozima ovdje na forumu? Imam neku ideju, mislim da bi islo, ali prije nego bi pisao o tome i otvorio temu zanima me koliko vas ima zainteresovanih za ucescem?
Rijec je o takmicenju izmedju nas gdje bi svi forumasi mogli dobrovoljno ucestvovati u 1. krugu, a zatim bi u daljnjim krugovima oni najbolji prolazili dalje, da bi na kraju dobili pobjednika, i zatim krenuli ispocetka. Pravila ce biti malo rigorozna u vezi analiza, jer ono sto je poenta nije samo to takmicenje, jer 1./2./3. mjesto nikom od nas ne znaci puno jer takmicenje nije novcano motivisano. Poenta je da prijedlozi budu analizirani s cvrstom podlogom za prolazak tipa, kako bi svako od nas to iskoristio i zaradio. A ovdje ima itekako kvalitetnih tipsera, koji bi uz dodatnu motivaciju i prestiz mogli biti jos samo bolji.
Pravila oko analiza bih kasnije dodatno objasnio, kad otvorim temu, kao i sva ostala pravila.
Ima li zainteresiranih? Barem 10 bi bilo dovoljno za pocetak
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
FaraonTM je napisao/la:Da ne povali AZ kao United sinoć

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Clutch je napisao/la:gaston je napisao/la:Nisam u toku buraz, šta je u pitanju ?Clutch je napisao/la:@Clutch
@jajce123
@QUARTERBACK
@GabirelBatistuta
@MirsoNi
@bodi123
@asunsao
@jopaa7
@Viper
Jos jedan i otvaram temuClutch je napisao/la:Ima li zainteresiranih da napravimo takmicenje u NBA prijedlozima ovdje na forumu? Imam neku ideju, mislim da bi islo, ali prije nego bi pisao o tome i otvorio temu zanima me koliko vas ima zainteresovanih za ucescem?
Rijec je o takmicenju izmedju nas gdje bi svi forumasi mogli dobrovoljno ucestvovati u 1. krugu, a zatim bi u daljnjim krugovima oni najbolji prolazili dalje, da bi na kraju dobili pobjednika, i zatim krenuli ispocetka. Pravila ce biti malo rigorozna u vezi analiza, jer ono sto je poenta nije samo to takmicenje, jer 1./2./3. mjesto nikom od nas ne znaci puno jer takmicenje nije novcano motivisano. Poenta je da prijedlozi budu analizirani s cvrstom podlogom za prolazak tipa, kako bi svako od nas to iskoristio i zaradio. A ovdje ima itekako kvalitetnih tipsera, koji bi uz dodatnu motivaciju i prestiz mogli biti jos samo bolji.
Pravila oko analiza bih kasnije dodatno objasnio, kad otvorim temu, kao i sva ostala pravila.
Ima li zainteresiranih? Barem 10 bi bilo dovoljno za pocetak

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Clutch evo hoću i ja, mogu pronaći par uvijek, samo jedan prijedlog od mene:
kad otvoriš temu da detaljno raji objasniš u kratkim tezama šta očekuješ od teme, jer će se sigurno neko naći ko će postaviti tip samo onako bezveze.
kad otvoriš temu da detaljno raji objasniš u kratkim tezama šta očekuješ od teme, jer će se sigurno neko naći ko će postaviti tip samo onako bezveze.
Halalite ko je ispratio barcu i lech.. Barca se nafurala da je golden state **** pa ljudi 20 trica dali yebo te dan i kladiobica.. Samo me ova dva para naguzise momacki
**** ti bet365 i Cash Out i 100 puta mater sto isplati listić sve došlo sad bi samo čekao Liverpool i Villarreal 3+
Ekipa od sedam sati ispostovala idemo jos ova trojka od 21:05..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.