To su moje zelje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
KeepTheBlueFlag
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako nista dobro je zvucalo 
To su moje zelje
To su moje zelje
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ban
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
da će u slobodi najvjerovatnije biti rasprodaja pred zatvaranje radnje, to hoće. a zeba je bio i ostao pravi željovac, ako pare budu uporedive on će izabrati nas. koliko ga naši hoće ili neće, kontaju ili ne kontaju to ne znam.
Kad je super dobio drugu šansu može i KTBF. Ja mu halalimfedeltafrotta je napisao/la:ban
-
KeepTheBlueFlag
- Kontakt:
PostenoGator je napisao/la:Kad je super dobio drugu šansu može i KTBF. Ja mu halalimfedeltafrotta je napisao/la:ban
Kako se sjecam nekad davno aco je rekao da za to ide ban.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Rekose najmanje četvorica insajdera da će doći neka zvijer, nije valjda da ga niko nije vidio?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Taj lafo treba sljedeće hefte.. Danas je trebao biti taj Hrvat, lijevi bek..
BUDI ŽELJO !!!
Nakon ovoliko godina razocarenja vi i dalje vjerujete insajderima
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 26 nov 2015, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
imamo tri grupe pojačanja, lafo, šatro i možda 
ti lafo su bas lafcineChWilla je napisao/la:imamo tri grupe pojačanja, lafo, šatro i možda
sacekajte kada zvanicna nesto objavi da je klub nekog doveo i znace te ne trebaju vam insideri koji jos nista pogodili nisu
Napisao sam pitaru onom danas i tebi cu taj covjek ti je online ovdje na forumu prenosio potpis Kvesica uostalom ako ti se ne cita preskocis i rijesen problem.Gator je napisao/la:Nakon ovoliko godina razocarenja vi i dalje vjerujete insajderima
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
U vezni jos dodati Zebu,Bekrica,Tomica, uz Blagojevica,Amira,Dadu +2 mlada igraca imali bi dobar vezni,mozda bi i Joco proradio kad bi mu Zeba servirao lopte.Mislim da to nisu skupa pojacanja,a vec su svima poznati
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
pa gdje će igrati svi ti? ja bi i s jednim bio zadovoljan.
Bogami hladan na njegove spiske, a i slicnim njemu. Pogotovo na njegove noname igrace.pile87 je napisao/la:Napisao sam pitaru onom danas i tebi cu taj covjek ti je online ovdje na forumu prenosio potpis Kvesica uostalom ako ti se ne cita preskocis i rijesen problem.Gator je napisao/la:Nakon ovoliko godina razocarenja vi i dalje vjerujete insajderima
Njemu na čast što on kao uposlenik kluba iskorištava tu poziciju i prenosi informacije na forume. Da im je mjesto tamo, one bi se i našle tamo od prve ruke preko klupske stranice.
Ma nije covjek uposlenik kluba ako malo pazljivije citas ono sto se pise mozes skontati ko jeste. I ko je noname igrac majke ti eto bas me zanima ?Gator je napisao/la:Bogami hladan na njegove spiske, a i slicnim njemu. Pogotovo na njegove noname igrace.pile87 je napisao/la:Napisao sam pitaru onom danas i tebi cu taj covjek ti je online ovdje na forumu prenosio potpis Kvesica uostalom ako ti se ne cita preskocis i rijesen problem.Gator je napisao/la:Nakon ovoliko godina razocarenja vi i dalje vjerujete insajderima
Njemu na čast što on kao uposlenik kluba iskorištava tu poziciju i prenosi informacije na forume. Da im je mjesto tamo, one bi se i našle tamo od prve ruke preko klupske stranice.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kojem je to ime napisao? Dolazi crncuga kanibal bez imena. Dolazi Hrvat bez imena. Ili je strašan igrač ili je ovo ili ono. Kad se traži ime onda ide poslao sam na pp ili viber, fb, whatsapp i ostala sranja.
Ako se medjusobno poznajete ne kontam čemu pisanje na forumu o igračima koji trebaju doci ali se nesmiju imenovati ?
Ako se medjusobno poznajete ne kontam čemu pisanje na forumu o igračima koji trebaju doci ali se nesmiju imenovati ?
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Rekli su da će sigurno doći neki igrač u cetvrtak u 12 na trening, a izgleda da je bila šuplja kao većina stvari do sada.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Jeste da oni insajderi znaju ne bi lupali ovako crnac, brazilac,hrvat. Veze oni nemaju sa klubom i sa pojacanjima.
Je li to kramarica nije bilo danas na treninguzeljeznicar1 je napisao/la:Rekli su da će sigurno doći neki igrač u cetvrtak u 12 na trening, a izgleda da je bila šuplja kao većina stvari do sada.
51%--------49%
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, haklamas, Hrasno15, zeljooo13 i 52 gosta.