Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Az 1
Legia 1
Basel 3+
Bilbao oba daju 3+
Lech 2
Legia 1
Basel 3+
Bilbao oba daju 3+
Lech 2
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
T. Rice
Boungou Colo
Doellman
Bilan
Svi over, kvota 11,71.Sretno
Boungou Colo
Doellman
Bilan
Svi over, kvota 11,71.Sretno

Bystrica igra protiv autsajdera koga većina trpa, tako da očekujem minimalno 6 golova, CSKA nakon par loših mečeva prošlu tekmu uze bez po muke, Norvežani k'o Norvežani ako kod njih ne bude golova neće nigdje

Schalke i Besiktas bi po nekoj logici trebali natrpati goste, po jedno 3-4 komada taman, a Augsburg i Bilbao većinom igraju otvoreno i za gol više ko i u tekmama do sada tako da očekujem neku golijadu
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Mozes jedino castit za ovaj kasni nogomet,za NBA veceras neces sigurnoLjumanM95 je napisao/la:Ajmo da se počasti raja za NBA večeras![]()
Bystrica igra protiv autsajdera koga većina trpa, tako da očekujem minimalno 6 golova, CSKA nakon par loših mečeva prošlu tekmu uze bez po muke, Norvežani k'o Norvežani ako kod njih ne bude golova neće nigdje![]()
Schalke i Besiktas bi po nekoj logici trebali natrpati goste, po jedno 3-4 komada taman, a Augsburg i Bilbao većinom igraju otvoreno i za gol više ko i u tekmama do sada tako da očekujem neku golijadu

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Nemoj zayebavat da nema večeras... auu sad si me razočarao

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Olympiakos (5,5) -h2Derdiyok je napisao/la:Dajte 4-5 parova iz Euroleague. Ybm mater ne znam šta da odigram. AZ i Liverpool jedino.
Efes-2
Simon 10,5 over
Dixon 12,5 over
Hunter 12,5 over
Bilan M. 14,5 over
proberi

Alkmaar tžk2 1,80
Molde 1x 1.55
Celtic 4,5 žk2 1.75
Basel tžk1 2,15
Schalke tž2 1.60
Zielona - Barcelona -9.5 h1 1.85
Lazio 2+ 1.30
Augsburg 2+ 1.22
Villarreal 2+ 1.23
Liverpool 1x 1.14
Bellis 8,5+ zsa2 1.40
Monaco 9.5 zk2 1.75
Kvota : 170 KM
Molde 1x 1.55
Celtic 4,5 žk2 1.75
Basel tžk1 2,15
Schalke tž2 1.60
Zielona - Barcelona -9.5 h1 1.85
Lazio 2+ 1.30
Augsburg 2+ 1.22
Villarreal 2+ 1.23
Liverpool 1x 1.14
Bellis 8,5+ zsa2 1.40
Monaco 9.5 zk2 1.75
Kvota : 170 KM
- brunoconti
- Kontakt:
Az 2+
Fiorentina gg1
Napoli 2+
Fenerbache 82+ (kosarka)
kv3.47
Fiorentina gg1
Napoli 2+
Fenerbache 82+ (kosarka)
kv3.47
Simon K(-10,5+)-Mil-Efe 1,85 više
Večeras Milano dočekuje Efes bez tri bitna igrača Lawala,Mačvana,Gentilea.Upravo je Gentile do sada u EL-u bio prvi strijelac i potrošač lopti.Simon je u EL-u od 6 utakmica u 3 prešao ovu granicu,dok je posljednje 2 utakmice zabijao(7,3).No sada se situacija promijenila,rotacija se suzila i ako žele zadržati bilo kakve šanse za TOP 16 Simon će morati dodatno potegnuti jer izostankom Gentilea dobit će veće ovlasti i veći broj šuteva.
Hunter O.(-11,5+)-Oly-CLa 1,85 više
Oly u ovu utakmicu ulazi bez ozljeđenih Younga,Printezisa,Lojeskog dok je Spanoulis upitan , Milutinov pod temperaturom,ali bi oba trebala zaigrati.Hunter se ozljedom Younga prometnuo u prvog centra i u zadnje 2 utakmice je zabijao (15,19) i ne vidim razlog zašto ponovno ne bi prebacio ovu granicu jer se očekuje neizvijesna utakmica ,a domaćin igra sa suženom rotacijom što znači da bi Hunter trebao igrati preko 25 minuta.
Večeras Milano dočekuje Efes bez tri bitna igrača Lawala,Mačvana,Gentilea.Upravo je Gentile do sada u EL-u bio prvi strijelac i potrošač lopti.Simon je u EL-u od 6 utakmica u 3 prešao ovu granicu,dok je posljednje 2 utakmice zabijao(7,3).No sada se situacija promijenila,rotacija se suzila i ako žele zadržati bilo kakve šanse za TOP 16 Simon će morati dodatno potegnuti jer izostankom Gentilea dobit će veće ovlasti i veći broj šuteva.
Hunter O.(-11,5+)-Oly-CLa 1,85 više
Oly u ovu utakmicu ulazi bez ozljeđenih Younga,Printezisa,Lojeskog dok je Spanoulis upitan , Milutinov pod temperaturom,ali bi oba trebala zaigrati.Hunter se ozljedom Younga prometnuo u prvog centra i u zadnje 2 utakmice je zabijao (15,19) i ne vidim razlog zašto ponovno ne bi prebacio ovu granicu jer se očekuje neizvijesna utakmica ,a domaćin igra sa suženom rotacijom što znači da bi Hunter trebao igrati preko 25 minuta.
Molde-Fenerbahce 2 @2,20
Ovaj Molde ne znam kako je uspio osvojiti ovoliko bodova do sad jer sam ga gledao protiv Dinama i jako je loša ekipa,tako da sigurno tipujem na fener kojemu je ova utakmica biti ili nebiti a u Turskoj padaju glave nakon neuspješne sezone tako da očekujem sigurno pobjedu Fenera jer su puno kvallitetniji
AZ Alkmar-Partizan 1 @1,9
Partizan je u lošoj formi,kao i većini ekipa s naših prostora teško je držati formu kro čitavu jesen jer malo kvalitetnih utakmica igraš u domaćen prvenstvu,po kvaliteti Alkmar nije puno jači ali domaći teren + bolja forma je dovoljno da dobiju
FC Basel-Fiorentina 2 @2,3
Fiorentini je ova utakmica biti ili nebiti i sigurno će krenuti s najjačim sastavom jer posljednju utakmicu u Serie A su odmarali najbitnije igrače tako da očekujem ovdje sigurnu pobjedu 0:2
Liverpool-Bordeaux 1 @1,45
Večeras Liverpool pod vodstvom Kloppa će da ubije Bordeaux,nošeni pobjedom protiv Citija i navijačima bit će bez problema 2-3 razlike za Liverpool jer troduplo su kvalitetniji od Bordeauxa
Još možda počnu Sturidge i Benteke u prvom sastavu.
Inače moja dva omiljena kluba ali Liverpool je Liverpool haha
Sretno svima

Ovaj Molde ne znam kako je uspio osvojiti ovoliko bodova do sad jer sam ga gledao protiv Dinama i jako je loša ekipa,tako da sigurno tipujem na fener kojemu je ova utakmica biti ili nebiti a u Turskoj padaju glave nakon neuspješne sezone tako da očekujem sigurno pobjedu Fenera jer su puno kvallitetniji
AZ Alkmar-Partizan 1 @1,9
Partizan je u lošoj formi,kao i većini ekipa s naših prostora teško je držati formu kro čitavu jesen jer malo kvalitetnih utakmica igraš u domaćen prvenstvu,po kvaliteti Alkmar nije puno jači ali domaći teren + bolja forma je dovoljno da dobiju
FC Basel-Fiorentina 2 @2,3
Fiorentini je ova utakmica biti ili nebiti i sigurno će krenuti s najjačim sastavom jer posljednju utakmicu u Serie A su odmarali najbitnije igrače tako da očekujem ovdje sigurnu pobjedu 0:2
Liverpool-Bordeaux 1 @1,45
Večeras Liverpool pod vodstvom Kloppa će da ubije Bordeaux,nošeni pobjedom protiv Citija i navijačima bit će bez problema 2-3 razlike za Liverpool jer troduplo su kvalitetniji od Bordeauxa

Inače moja dva omiljena kluba ali Liverpool je Liverpool haha
Sretno svima

"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Lech 2
Domacini 0:6 kod kuce, nemaju nikakve sanse za prolaz. Isplati se odigrat na lech po ovoj kvoti 2,6
Domacini 0:6 kod kuce, nemaju nikakve sanse za prolaz. Isplati se odigrat na lech po ovoj kvoti 2,6
jedan double ova ranija utakmica
10,5/Golubović V. (Fener-Stras) 2 2.05
vidim kladionice kažu manje a ja igram više, mislim da je ovaj igrač dovoljno kvalitetan da prebaci to
9,5/Bog.Bogdanović (Fener-Stras) 2 1.70
uzdam se u njegove trice, tri trice i par slobodnih i ćao
single
fener-strasbourg 1.četvrtina 2 3.60, 1.pol. 2 5.65, 2 6.75
njušim moguće iznenađenje, mislim da im ne leže i mogu barem 1.pol. dobiti
kasnije ide klasični nogometni kvote 2-3
vidim kladionice kažu manje a ja igram više, mislim da je ovaj igrač dovoljno kvalitetan da prebaci to
single
fener-strasbourg 1.četvrtina 2 3.60, 1.pol. 2 5.65, 2 6.75
njušim moguće iznenađenje, mislim da im ne leže i mogu barem 1.pol. dobiti
kasnije ide klasični nogometni kvote 2-3
-
- Kontakt:
igramo se . nešto s foruma nešto moje i ajde .

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sto se zalecete na AZ,gledate li uopste utakmicu?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zakasnio na prvu rundu..., pa za veceras
Liverpool- Bordeaux 1
Celtic- Ajax odg
Molde dg
Paok- Gabala 1
Cl Bruge dg
Villarreal- Rapid 1
Marseille- Groningen 3+
Braga- Liberec 1
Koef.: 25
Liverpool- Bordeaux 1
Celtic- Ajax odg
Molde dg
Paok- Gabala 1
Cl Bruge dg
Villarreal- Rapid 1
Marseille- Groningen 3+
Braga- Liberec 1
http://prntscr.com/97a8su treba probatSlevinKelevra je napisao/la:Zakasnio na prvu rundu..., pa za veceras
Liverpool- Bordeaux 1
Celtic- Ajax odg
Molde dg
Paok- Gabala 1
Cl Bruge dg
Villarreal- Rapid 1
Marseille- Groningen 3+
Braga- Liberec 1

prošlozgmiky je napisao/la:jedan double ova ranija utakmica

rekohmrkva je napisao/la:Sto se zalecete na AZ,gledate li uopste utakmicu?

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Hehe, sretno druze....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.