FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pogrešno si ti mene shvatio, beze ti je zaključak, samo hoću da kažem da niko ne može ništa dokazati kad nemaju te podatke, a mene lično ne interesuju ti podaci. Čak i kada nam ih uprava navodno pošalje na mail nisu mnogo mjerodavni jer mogu oni pisati šta god hoće tu i uklapati da se sve uklopi a da stvarnost bude skroz drugačije. Mene teren interesuje, tu vidim sve, nemaju šta sakriti!
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 26 nov 2015, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Onda se izvinjavam.Genie je napisao/la:Pogrešno si ti mene shvatio, beze ti je zaključak, samo hoću da kažem da niko ne može ništa dokazati kad nemaju te podatke, a mene lično ne interesuju ti podaci.
Ali zaključak stoji. Mislim da se informacije traže na pogrešnom mjestu.
Ni mene ne intersesuju ti podaci, interesuje me igra i tabela koja trenutno nije dobra, tako da se nema puno toga ni reći.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Upravo to, @salle86 piše o nekakvim upitnicima, kakva smo mi to pojacanja ranije dovodili ? Kvesić ispao sa ekipom iz Hrvatske lige, kasnije igrao za Žilinu koja nije htjela da mu produži ugovor, Stanića doveli iz Slavije, Tomića iz Goška, Višću doveli iz Budućnosti, Bekrića iz Srebrenika, Nyema igrao po amaterskim ekipama prije nego što je došao kod nas, Blagojevic igrao u drugoj ligi Srbije, Đelmić skoro cijelu karijeru igra po našim livadama, Zeba nije mogao meda ni u Hrvatskoj ni u Sloveniji itd..pile87 je napisao/la:I vitezu ne valja a nama bi trebao biti dobar zanimljivo pravo. Pa nama dodje Blagojevic koji je igrao drugu srbijansku ligu i bude pojacanje i ne samo Blagojevic evo kod pitara tatomirovic takav im bio kapiten a diskutabilno nam je jel igrac koji ima odigranih 100 utakmica u hrvatskoj ligi jel igrac za nas.Jaozinho22 je napisao/la:Evo Fajić raskinuo ugovor s Vitezom,sad će se opet s nama povezivat
Ismijava se unaprijed igrač sa preko 100 nastupa u Hrvatskoj ligi koja je bar 5 puta jaca od naše a čovjek nije ni potpisao ugovor, a ako potpiše to ce biti zato što je strucni štab zadovoljan sa njim..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Nema šanse da nas ovaj odlazak gore i nocenje kostaju 5000 KM, bio sam gore prosle godine i nocenje u dvokrevetnoj sobi u hotelu kosta oko 140 KM, bungalovi su cak i jeftiniji.IvanOsim je napisao/la:Da pozdravim nastavak dobre prakse uprave i odlazak ranije u Etno seli Stanisic, samo to zadovoljstvo ce nas kostati za 25 ljudi nekih 5 milja KM, nek imas takvih 10 gostovanja u sezoni to je 50 milja KM, za ovog sto pita ostale troskove...
Ovo je odlican potez jer sam put do Bijeljine te toliko smori da ti poslije ne bude do zivota a ne do utakmice
U cijenu je vjerovatno uracunat i teren, sauna, masaza sa jelom picem i svim ostalim. Mozda i jest tolika cijena.
Nezz da li imaju teren ,baz i sve ostale sadrzaje heh.
Nezz da li imaju teren ,baz i sve ostale sadrzaje heh.
Imaju ogroman pravi fudbalski terene sa manjim tribinama, mislim Etno selo je vrh, znaci sto se tice sadrzaja i uređenosti nema dalje.
Ne volim priču o parama ovdje na forumu. Ali ponekad,u nekom kontekstu, neke stvari treba napisati.
Ovo o platama sam napisao sa namjerom da pokušamo malo realnije i odgovornije pričati i parama.
Olako ih namaknemo a još lakše ih trošimo (na forumu).
Ovo o platama sam napisao sa namjerom da pokušamo malo realnije i odgovornije pričati i parama.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Kad se vec pokrenula prica o nekim platama i budzetima samo treba dodati da ce uprava ako ne dovede kvalitetna pojacanja, koja ce biti u stanju preko kupa ili prvenstva izboriti europu, unistiti budzet kluba za sljedecu sezonu.. I sto se clanstva tice da nije bilo uspjesne europe mi bi imali 500 clanova.. Europa je pod moranje ako mislimo sebi dobro.
BUDI ŽELJO !!!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Ja ti baš kroz ovo napisah da je relativno to ko je rinaka a ko dobar igrač. Možeš jedino očekivati da ti sad dođe reprezentativac i da bude sto posto pojačanje, ali prije par godina su bili kod nas Ara, Višča i sl. i nikako nisu sami prolazili pet igrača i davali golove, a koliko je realno da takve dovedeš. Bio je nekad i Šabić pa ništa, a TOmić razvaljivo itd itd. Srajevo evo npr ima love pa je fulilo 15 od 20 pojačanja i to koja bi svi mi doveli. Evo mi smo Hebiba spominjali, oni ga sad tjeraju. Pljuvali smo Hodžurdu evo sad svi kažu da je dobar. Pljuvali Jaska i Acu, sad nam oni najbolji dio ekipe itd itd i to u boljoj ekipi od ove koju sad imamo (po nama i po imenima). Hoću da kažem da to sve neko mora uklopiti i da neko ko uopte nije bio dobar negdje kod nas bude top i obratno.salle86 je napisao/la:dokle ćemo mi dovoditi igrače koji su prije toga bili karine i očekivati da baš kod nas proigrajuzaboljisportuBiH je napisao/la:individualni kvaliteti nekog igrača ga dovode do toga jel pojačanje ili ne. Bumo vidjeli. TO što negdje nije igrao ili je loše igrao ne mora ništa značiti. Kvesić je ispadao iz Hr lige sa svojom ekipom. Messi u Barsi i Argenitini nij e ni približno isti. Evo sad čitam žale se neki igrači da ne igraju ni u pola kvalitetno kao što mogu kod Van Gala u Man Und itd itd itd. Slažem se da nije ovaj Kramarić za janjeta ali nemojte ni omalovažavati. Majke mi moje ponavljat ću ove stvari non stop. Ništa lično. Tebe sam onako citirao a mogao bih i mnoge prije tebe pa evo i ovog @cruza. Evo Kuzmanović ne igra nikako u Borcu a ja bih ga volio vidjeti kod nas neg pare sad. Hajmo malo biti realni ljudi. Taj isti Stokić je bio jedan od boljih igrača ove lige. Jel do Stokića ili do Edisa? Ili je do obojice pomalo?
možeš ubosti jednom, dvaput, pet puta...
i to je to
ne možeš svaki put dovesti UPITNIKA i očekivati da bude igračina
logičnije je da ako dovedeš par UPITNIKA da će ispod 50% njih biti igrači
ako dovedeš par IGRAČA da će preko 50% njih zadovoljiti
kad klub dovodi UPITNIKE jasno je na kojim si granama
Istina je da ce budzet biti poprilicno narusen i vjerovatno bi morala ici dodatna zaduzenja, ali cinjenica je da uprava ni sa kakvim potezom ne moze racunati na sportski rezultat, jer je sport takav, pare/ igraci ne znace odmah i rezultat, moze uciniti max da se to pokusa sprijeciti, nase je da se nadamo i navijanjem doprinesemo sto boljim rezultatimaHadzijalagic je napisao/la:Kad se vec pokrenula prica o nekim platama i budzetima samo treba dodati da ce uprava ako ne dovede kvalitetna pojacanja, koja ce biti u stanju preko kupa ili prvenstva izboriti europu, unistiti budzet kluba za sljedecu sezonu.. Da nije bilo uspjesne europe mi bi imali 500 clanova.. Europa je pod moranje ako mislimo sebi dobro.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
ma ne mozes ti nama objasnit da postoje rashodi.Pa ljudi su 5 godina nakon transfera Dzeke u City pitali " dje su pare ? "...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Nažalost nije ti shvaćena poenta, a ako sam dobro skontao poenta tvog posta je bila da nam treba cca 2 milion a i više i da je neko to i do sada namicao jer u zadnjih par godina nismo imali ni u pola toliku lovu od Evrope niti smo prodali Baju niti Kvesu nit se Džeko prodao. Zadnje tri godine (prije ove) smo imali cca 200.000 EUR od Evrope ako odbijemo i troškove i sve i bio je samo Zola prodat za ozbiljne pare. I preživili smo. Neko je te pare namakao. ispunili smo kriterije finansijske da odemo u Evropu. Naravno da će biti njesra ako ne odemo ove godine, ali mi nesmijemo zaboraviti da u ćemo sigurno na ljeto ako ne možda i prije dobiti ponude za Dadu, Amira, Memiju itd itd. Jedan od njih može donijeti više nego sva tri izlaska u Evropu prije ovog zadnjeg.FKZ1921 je napisao/la:Ne volim priču o parama ovdje na forumu. Ali ponekad,u nekom kontekstu, neke stvari treba napisati.
Evo npr i ovaj Fajić je realno bio pojačanje Vitezu, a i nama bi bio. Pa čovjke je igrao u LE sa Mariborom i to igrao. Nama treba ovakav tip igrača. Za bunkera ubio se. Ja sam ga najviše prozivao da nam dođe, ali sad će svi reći šta će nam on VItez ga otpustio. (ovo sam možda trebao napisati kao repliku @salle86 ali evo sad mi naumpalo.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ne moramo mi biti prvi vec izboriti europu.. To i nije neki rezultat s obzirom da je vec godinama u kontinuitetu uspjevamo izboriti.. I kada bi je izborili opet bi za mene bila neuspjesna sezona jer smo svi u ovoj sezoni ocekivali borbu za sami vrh.. Europa je biti ili ne biti..IvanOsim je napisao/la:Istina je da ce budzet biti poprilicno narusen i vjerovatno bi morala ici dodatna zaduzenja, ali cinjenica je da uprava ni sa kakvim potezom ne moze racunati na sportski rezultat, jer je sport takav, pare/ igraci ne znace odmah i rezultat, moze uciniti max da se to pokusa sprijeciti, nase je da se nadamo i navijanjem doprinesemo sto boljim rezultatimaHadzijalagic je napisao/la:Kad se vec pokrenula prica o nekim platama i budzetima samo treba dodati da ce uprava ako ne dovede kvalitetna pojacanja, koja ce biti u stanju preko kupa ili prvenstva izboriti europu, unistiti budzet kluba za sljedecu sezonu.. Da nije bilo uspjesne europe mi bi imali 500 clanova.. Europa je pod moranje ako mislimo sebi dobro.
BUDI ŽELJO !!!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
ja se slomih @ivane pričajući o tome ali džaba buraz.IvanOsim je napisao/la:Istina je da ce budzet biti poprilicno narusen i vjerovatno bi morala ici dodatna zaduzenja, ali cinjenica je da uprava ni sa kakvim potezom ne moze racunati na sportski rezultat, jer je sport takav, pare/ igraci ne znace odmah i rezultat, moze uciniti max da se to pokusa sprijeciti, nase je da se nadamo i navijanjem doprinesemo sto boljim rezultatimaHadzijalagic je napisao/la:Kad se vec pokrenula prica o nekim platama i budzetima samo treba dodati da ce uprava ako ne dovede kvalitetna pojacanja, koja ce biti u stanju preko kupa ili prvenstva izboriti europu, unistiti budzet kluba za sljedecu sezonu.. Da nije bilo uspjesne europe mi bi imali 500 clanova.. Europa je pod moranje ako mislimo sebi dobro.
@zztop o tome da ne pričam. Pa i sad pričaju ko je uzao pare od Džeke koje su došle 2009-te
Fajic nije dobar sa glavom. Ima li bi isti problem kao i sa Stokicem.
Ja bi volio vidjet nekog igrača koji je ambiciozan i željan uspjeha. Takvi obično i budu pojačanje. Kvesić, Visca, Tomić, Bajic, Memija...
Recimo vise bi volio vidjeti Obradovića iz Radnika nego Fajica.
Ja bi volio vidjet nekog igrača koji je ambiciozan i željan uspjeha. Takvi obično i budu pojačanje. Kvesić, Visca, Tomić, Bajic, Memija...
Recimo vise bi volio vidjeti Obradovića iz Radnika nego Fajica.
ne treba zaboraviti ni kaznu za istok u evropi koja je bila 20 i nesto hiljada eura nisam siguran koliko tacno ali eto uglavnom preko 20 milja euraGenie je napisao/la:Pusti ih, beze diskutuješ ... nema nikakvih osnova de se može bilo šta zaključiti. Imaš samo ukupnu platu (i to je diskutabilno jer nije zvanično objavljeno) nema pojedinačnih plata ... jedino što sa sigurnošću znaš od prihoda su 630k € od UEFA-e, ne znamo ni koji su prihodi od sponzora, transfera ... da ne pominjemo ostale prihode. Bezveze je bilo šta sabirati i oduzimati kad imaš milion nepoznanica još su ti sagovornici ironični bez konkretnog argumenta, žele dokazati poentu da su veliki troškovi kluba a jedino šta imaju je plata i ostala nagađanja. Beze razbijaš glavu!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- zeljeznicar1
- Kontakt:
a jedino pojačanje iz amarove ere koje je imalo značajne minute u super jakoj ligi, i koji je došao kao igrač prevage nije pokazao skoro ništa ni ono malo što je bio zdrav - sulejman smajić.Brkoo je napisao/la:
Upravo to, @salle86 piše o nekakvim upitnicima, kakva smo mi to pojacanja ranije dovodili ? Kvesić ispao sa ekipom iz Hrvatske lige, kasnije igrao za Žilinu koja nije htjela da mu produži ugovor, Stanića doveli iz Slavije, Tomića iz Goška, Višću doveli iz Budućnosti, Bekrića iz Srebrenika, Nyema igrao po amaterskim ekipama prije nego što je došao kod nas, Blagojevic igrao u drugoj ligi Srbije, Đelmić skoro cijelu karijeru igra po našim livadama, Zeba nije mogao meda ni u Hrvatskoj ni u Sloveniji itd..
Ismijava se unaprijed igrač sa preko 100 nastupa u Hrvatskoj ligi koja je bar 5 puta jaca od naše a čovjek nije ni potpisao ugovor, a ako potpiše to ce biti zato što je strucni štab zadovoljan sa njim..
U pravu si, upravo je to poenta mog posta, niko ne može ništa dokazati jer nemaju kompletan uvid u sve to i bezveze polemišu. Jedna strana pominje samo ono što opravdava njihovu tezu o troškovima dok prihode zanemaruju a druga strana samo pominje ono što opravdava njihovu tezu tj. pominje prihode a rashode zanemaruje a dokaza i za jedno i za drugo gotovo da nema, sve sama nagađanja, tako da diskusija ne vodi nigdje.MrRiccoli je napisao/la:ne treba zaboraviti ni kaznu za istok u evropi koja je bila 20 i nesto hiljada eura nisam siguran koliko tacno ali eto uglavnom preko 20 milja euraGenie je napisao/la:Pusti ih, beze diskutuješ ... nema nikakvih osnova de se može bilo šta zaključiti. Imaš samo ukupnu platu (i to je diskutabilno jer nije zvanično objavljeno) nema pojedinačnih plata ... jedino što sa sigurnošću znaš od prihoda su 630k € od UEFA-e, ne znamo ni koji su prihodi od sponzora, transfera ... da ne pominjemo ostale prihode. Bezveze je bilo šta sabirati i oduzimati kad imaš milion nepoznanica još su ti sagovornici ironični bez konkretnog argumenta, žele dokazati poentu da su veliki troškovi kluba a jedino šta imaju je plata i ostala nagađanja. Beze razbijaš glavu!
Napisao bih i za ovo što pominju da raja i danas priča o parama za Džeku ... Ja ne pitam, shvatam i znam da smo ih mogli potrošiti i da smo ih potrošili, ali isto tako mogu shvatiti i tu raju koja pitaju jer transfer je bio 2011 a mi smo već počeli kukati krajem 2012 (kada je Gredić imenovan) kada su se pojavili/objelodanili ogromni milionski dugovi koji su se svakom narednom izjavom povećavali za jedan novi milion. Dobili par miliona od Džeke a u istom periodu klub pred stečajem sa milionskim dugovanjima
zeljeznicar1 je napisao/la:Dje taj crnac danas što je bio?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 22 gosta.