Safet Sušić - Pape

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 21 maj 2010, 16:26

Virtu4l je napisao/la:Potpisujte do sabaha, da nemate te predznake hz, možda bi se i dalo diskutovat'. Ovako, bolje ne ;)
Kakve to veze sto je covjek pitar? Evo ja ne navijam ni za Sarajevo ni za jedan drugi klub u BiH, pa ne psujem covjeku jer nije zovno velikog Stilica i jos veceg Bekrica. Bunite se radi sitnica. Svakako bi vrlo malo igrali i ta dvojica, i Alispahic sto je dobio poziv. A to sto ti i tebi slicni sve shvatate bukvalno je vas problem, Susic je naucio na da prica malo inteligentnijim ljudima izgleda. Mozda bi ga lakse razumjeli da opsuje Bekricu mater sto se nije dokazao.

Kad je Ciro javno prozivo Nadarevica, to je bilo super nekima jer je kao pokazo ko je sef, a kad Susic kaze da nema zezanja u reprezentaciji, onda je kreten. Boze sacuvaj. Susic je nas najbolji i najprofesionalniji selektor dosad, pa cemo vidjet kakve ce rezultate imat. Sigurno da imamo vecu sansu za prvenstvo nego ikad.

Ovo je reprezenacija, a ne posrana Premier Liga. Svi igraju u istim dresovima, a ne u dresovima FKS-a ili Zelje. Ovo pljuvanje Susica je jadnije od zvizduka prema Pelaku u Zenici prije nekoliko godina kad je covjek igro za repku.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 21 maj 2010, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 maj 2010, 16:29

Nemojte puno šupljirati oko Sušića i pustite covjeka da odradi svoj posao i odvede nas u Poljsku ili Ukrajinu (nebitno gdje :mrgreen: )
Ako je sam veliki Štraus sa Grbavice jasno rekao da nismo mogli dovesti boljeg covjeka na mjesto selektora, onda nema dalje price oko toga :!: :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 21 maj 2010, 16:30

eto neka je alispahic zasluzio da igra a Štila nije!!!!
G A Z I
Željo sve do pobjede

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 maj 2010, 16:32

Virtu4l je napisao/la:Potpisujte do sabaha, da nemate te predznake hz, možda bi se i dalo diskutovat'. Ovako, bolje ne ;)
samo da ti kazem,da bi sad smijenio PAPETA ja licno da hoce OSIM stariji doci na klupu repke ;) jer ja ZA RAZLIKU od nekih papeta smatram selektorom BOSNE I HERCEGOVINE a ne pitarom francuzem,seljakom zavidovickim ITD ......ja postujem dzeku,kao bivseg igraca ZELJEZNICARA....postujem i hasagica.....isto tako i ostale igrace iz sarajeva,slobode,veleza i td...jer igraju za BOSNU I HERCEGOVINU.....to sto neki nevole papeta jer je igrao za SARAJEVO to nije problem,to je KOMPLEKS ....jer mrziti nekoga ko je igrao prije 25 godina u drugom klubu :S

bdw isti taj PITAR PAPE nije pozvao nijednog igraca iz sarajeva,ali je zovnuo malog SEHICA,a realno imamo momka koji brani za leh i sigurno je u OVOM trenutku bolji od SEHICA....i prvi bi Ga popljuvao kada bi zovnuo igraca iz sarajeva koji ne zasluzuje poziv u reprezentaciju....da je zovnuo igraca zeljeznicara koji zasluzujepoziv bilo bi mi drago jer bi taj igrac zasluzio poziv svojim trudom i radom jer OCIGLEDNO se preko NASE reprezentacije vise nece moci prodavati MRAVCI,SMAJICI,KERKEZI itd a to izgleda vecini smeta
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 maj 2010, 16:32

plava_pruga je napisao/la:eto neka je alispahic zasluzio da igra a Štila nije!!!!
Dva razlicita pojma igraca :roll:
Alispahica mozes staviti umjesto Muratovica ili Rahimica a Stilica umjesto Misimovica ili Pjanica ko ima vise sanse. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 maj 2010, 16:35

harishp je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:eto neka je alispahic zasluzio da igra a Štila nije!!!!
Dva razlicita pojma igraca :roll:
Alispahica mozes staviti umjesto Muratovica ili Rahimica a Stilica umjesto Misimovica ili Pjanica ko ima vise sanse. :lol:
ima vise sanse onaj koji je igrao za zeljeznicar :roll:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 maj 2010, 16:37

To i jeste fazon i citav razlog kritikovanja :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 21 maj 2010, 17:02

NoName je napisao/la:Ne mislim uopšte da on ne zna šta radi, samo što to ne zna lijepo da kaže. Treba mu neko da to lijepo upakuje, ono kako narod, mediji i naši vrli forumaši vole. Već je imao par gafova u ovoj kratkoj karijeri selektora, stoga treba malo da poradi na ovom dijelu. Na trenerski posao, za sada, nemam primjedbi.
pa dobro, mozda mozes ti pomoci da se nas trener poboljsa u nacinu prenosenja rijeci u tvoje zadovoljstvo. Mozda da doktorira international relations i diplomatiju da se nama svima svidi kao sto je to nekada znao nas rahmetli predsjednik, njega jednako razumije i nena i pravnik kada prica, ali nam ipak fali pola drzave.

Nas narod isto kao da je malouman i mutav (cast izuzecima), mi i nemozemo bolje jer neznamo bolje. Meni je bas neobicno kako nas narod gleda na odredene stvari. Sa jedne strane je spreman prodati i zadnje moralne principe za malo uspjeha, sa druge strane nemora biti ni uspjeh ako ce biti malo slave i show-a tipa gospodina Blazevic. Mislim da u najmanju ruku nije uredu porediti jednog covijeka ciji temelji baziraju na profesionalizmu i seriozitetu sa covijekom koji se kleo da nikada nece otici i Kinu. Ako je vama stalo do uspjeha onda cete morati prestati gledati stvari iz samo jednog ugla. ako se covjek neizrazava kako je gospoda na forumu mozda navikla (mada neznam na sta su to oni navikli, jer dok smo slusali komentar tipa "**** im mater", je sve bilo udure) mozda ipak radi posao na do sada najvecem mogucem nivou.

Nevalja jer nije nekoga stavio na spisak? Halo, covijek radi svoj posao na vrlo dobar nacin. Informise se o igracima, putuje, isprobava nove igrace, dok je kod zadnjeg ostalog na sarmantnim rijecima.
Ali mi smo zaista specificni u svijetu, ljuti mo se ako covijek ima svoje misljenje i to se mozda nepoklapa sa misljenjem ljudi iz drugih regiona. Sta ako i kaze da nije zadovoljan sa stadionom u Zenici? Eto ja nisam ni iz Sa ni iz Zenice, ali bio sam cesto na utakmicamau Zenici, i nezna se sta je gore, onaj seljakluk u i oko stadiona ili onaj krs oko stadiona.

To nije nikakva uvreda, to je cista realnost, ta ista zna samo da boli ako se sljepo ide kroz svijet. U ostalom dok mi mislimo da smo nepobjedivi na tom stadionu, drugi narodi nam se smiju na kakvim njivama igramo fudbal i predstavljamo nasu drzavu i nas fudbal. Dok smo docekani u glavnom gradu Portugala u stadionu koji prima 65.000 i vise ljubitelja fudbala, kod nas se svelo na 10.000 ljudi, koji pale zastave Portugala i svrsavaju na to, psuju vlastite igrace itd...

Ali...sta je tu je, mi smo takav narod, ja sam se stim vec pomirio, nama je trebalo i godinu dana dok smo shvatili da ce se desiti agresija na nasu drzavu, pa tako da je dobro i da imamo ikakvu drzavu i ikakav fudbalski team.

Gledam evo spisak "orlova", ljudi imaju 2 vrhunska igraca i evo ih na svjetskom trzistu pa mi bude nekako zao. Mi imamo i vise vrhunskih igraca i boljih igraca od Srbije ali nas konstantno nema nigdje pa se covijek jednostavno zapita sta kod nas nije uredu? Ali sve dok trazimo profesionalcima dlaku u jajetu i divimo se seljakluku necemo vidjeti svjetlo na kraju tunela....

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 21 maj 2010, 17:21

no comment je napisao/la:
NoName je napisao/la:Ne mislim uopšte da on ne zna šta radi, samo što to ne zna lijepo da kaže. Treba mu neko da to lijepo upakuje, ono kako narod, mediji i naši vrli forumaši vole. Već je imao par gafova u ovoj kratkoj karijeri selektora, stoga treba malo da poradi na ovom dijelu. Na trenerski posao, za sada, nemam primjedbi.
pa dobro, mozda mozes ti pomoci da se nas trener poboljsa u nacinu prenosenja rijeci u tvoje zadovoljstvo. Mozda da doktorira international relations i diplomatiju da se nama svima svidi kao sto je to nekada znao nas rahmetli predsjednik, njega jednako razumije i nena i pravnik kada prica, ali nam ipak fali pola drzave.

Nas narod isto kao da je malouman i mutav (cast izuzecima), mi i nemozemo bolje jer neznamo bolje. Meni je bas neobicno kako nas narod gleda na odredene stvari. Sa jedne strane je spreman prodati i zadnje moralne principe za malo uspjeha, sa druge strane nemora biti ni uspjeh ako ce biti malo slave i show-a tipa gospodina Blazevic. Mislim da u najmanju ruku nije uredu porediti jednog covijeka ciji temelji baziraju na profesionalizmu i seriozitetu sa covijekom koji se kleo da nikada nece otici i Kinu. Ako je vama stalo do uspjeha onda cete morati prestati gledati stvari iz samo jednog ugla. ako se covjek neizrazava kako je gospoda na forumu mozda navikla (mada neznam na sta su to oni navikli, jer dok smo slusali komentar tipa "**** im mater", je sve bilo udure) mozda ipak radi posao na do sada najvecem mogucem nivou.

Nevalja jer nije nekoga stavio na spisak? Halo, covijek radi svoj posao na vrlo dobar nacin. Informise se o igracima, putuje, isprobava nove igrace, dok je kod zadnjeg ostalog na sarmantnim rijecima.
Ali mi smo zaista specificni u svijetu, ljuti mo se ako covijek ima svoje misljenje i to se mozda nepoklapa sa misljenjem ljudi iz drugih regiona. Sta ako i kaze da nije zadovoljan sa stadionom u Zenici? Eto ja nisam ni iz Sa ni iz Zenice, ali bio sam cesto na utakmicamau Zenici, i nezna se sta je gore, onaj seljakluk u i oko stadiona ili onaj krs oko stadiona.

To nije nikakva uvreda, to je cista realnost, ta ista zna samo da boli ako se sljepo ide kroz svijet. U ostalom dok mi mislimo da smo nepobjedivi na tom stadionu, drugi narodi nam se smiju na kakvim njivama igramo fudbal i predstavljamo nasu drzavu i nas fudbal. Dok smo docekani u glavnom gradu Portugala u stadionu koji prima 65.000 i vise ljubitelja fudbala, kod nas se svelo na 10.000 ljudi, koji pale zastave Portugala i svrsavaju na to, psuju vlastite igrace itd...

Ali...sta je tu je, mi smo takav narod, ja sam se stim vec pomirio, nama je trebalo i godinu dana dok smo shvatili da ce se desiti agresija na nasu drzavu, pa tako da je dobro i da imamo ikakvu drzavu i ikakav fudbalski team.

Gledam evo spisak "orlova", ljudi imaju 2 vrhunska igraca i evo ih na svjetskom trzistu pa mi bude nekako zao. Mi imamo i vise vrhunskih igraca i boljih igraca od Srbije ali nas konstantno nema nigdje pa se covijek jednostavno zapita sta kod nas nije uredu? Ali sve dok trazimo profesionalcima dlaku u jajetu i divimo se seljakluku necemo vidjeti svjetlo na kraju tunela....[/quot

Gledam evo spisak "orlova", ljudi imaju 2 vrhunska igraca i evo ih na svjetskom trzistu pa mi bude nekako zao. Mi imamo i vise vrhunskih igraca i boljih igraca od Srbije ali nas konstantno nema nigdje pa se covijek jednostavno zapita sta kod nas nije uredu? Ali sve dok trazimo profesionalcima dlaku u jajetu i divimo se seljakluku necemo vidjeti svjetlo na kraju tunela....
moram priznat da se slazem sa svim navedenim :oops: :oops: :oops:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 maj 2010, 17:41

No name, dobar ti je post.
Ukratko, nas narod bi volio promjenu(na bolje) al za tu promjenu moras dobro da se oznojis. Al kad se treba oznojiti, onda "joj, nemoj mene majket, nisam ja za toga". I jos mozes pomagati, davati citav zivot ali jednom jedan negativan komentar(iako je dobrocudan) mozes sve ostalo bacit u vodu.
Pape, samo nastavi dalje. Rad,rad i rad.
Normalno da nema zajebancije. Smetanje nasim igraci dan, dva prije tekme. Hoce likovi da se slikaju, i ako ga Dzeko i ko drugi odbije bice gle seljaka digo se, misli da je frajer.

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 21 maj 2010, 18:03

ej pozz raja samo da vam kazem nesto za susica niko njega u zenici ne mrzi zato sto je igrao za sarajevo nego zato sto daje izjave u kojima omalozava stadion u zenici konkretno rekao je da je bolje igrat na neutralnom terenu nego pred samo 10.000ljudi a vi svi znate da je ova repka dobila ime u zenici i da je ciro uzeo vodit kad niko nije htjeo kad je bilo rasulo kad na kosevu niste mogli skupit 1000ljudi i svi dobro znate sta je zenica u ratu znacila za bosnu to je bila stacionirana vojska koja je branila ovu zemlju dok je safet setao po parizu i nije uopste pratio desavanja u bosni i do neki dan nije znao za pola nasih nogometasa sto igraju za repku tj nije pratio igru nase repke i uopste se ne bi slozio da je on nas najbolji svih vremena jer mu je PSG najjaci klub gdje je igrao a vidite hasana i džeke pa baljica gdje igraju i gdje su igrali eto zadnja utakmica sa ganom u sarajevu nije htjeo pozdravit navijace sarajeva koji su skandirali njegovo ime ni bahu ni mimu novinare al eto rezultati cuvaju trenera na klupi pa vidjet cemo sve 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 maj 2010, 18:32

SAUDIN23 je napisao/la:ej pozz raja samo da vam kazem nesto za susica niko njega u zenici ne mrzi zato sto je igrao za sarajevo nego zato sto daje izjave u kojima omalozava stadion u zenici konkretno rekao je da je bolje igrat na neutralnom terenu nego pred samo 10.000ljudi a vi svi znate da je ova repka dobila ime u zenici i da je ciro uzeo vodit kad niko nije htjeo kad je bilo rasulo kad na kosevu niste mogli skupit 1000ljudi i svi dobro znate sta je zenica u ratu znacila za bosnu to je bila stacionirana vojska koja je branila ovu zemlju dok je safet setao po parizu i nije uopste pratio desavanja u bosni i do neki dan nije znao za pola nasih nogometasa sto igraju za repku tj nije pratio igru nase repke i uopste se ne bi slozio da je on nas najbolji svih vremena jer mu je PSG najjaci klub gdje je igrao a vidite hasana i džeke pa baljica gdje igraju i gdje su igrali eto zadnja utakmica sa ganom u sarajevu nije htjeo pozdravit navijace sarajeva koji su skandirali njegovo ime ni bahu ni mimu novinare al eto rezultati cuvaju trenera na klupi pa vidjet cemo sve 8-)
Koje izjave,dobro jutro ta je izjava davnih dana demantovana. :roll: :roll:
Koji su to ostali igraci i treneri obilazili Zenicu i ostala mjesta.Da nije mozda Mesa,Osim,Vaha,Bajevic itd obisli familiju mozda i uhvatili se opet noge prvim prevoznim sredstvom.
A to o pozdravljanju publike,jel to kao slanje pusa Ciroguza i satro sirokim osmijehom i zlatnim zubom dok je u svojoj glavusi pitaj boga sta mislio :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 maj 2010, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 maj 2010, 18:32

SAUDIN23 je napisao/la:ej pozz raja samo da vam kazem nesto za susica niko njega u zenici ne mrzi zato sto je igrao za sarajevo nego zato sto daje izjave u kojima omalozava stadion u zenici konkretno rekao je da je bolje igrat na neutralnom terenu nego pred samo 10.000ljudi a vi svi znate da je ova repka dobila ime u zenici i da je ciro uzeo vodit kad niko nije htjeo kad je bilo rasulo kad na kosevu niste mogli skupit 1000ljudi i svi dobro znate sta je zenica u ratu znacila za bosnu to je bila stacionirana vojska koja je branila ovu zemlju dok je safet setao po parizu i nije uopste pratio desavanja u bosni i do neki dan nije znao za pola nasih nogometasa sto igraju za repku tj nije pratio igru nase repke i uopste se ne bi slozio da je on nas najbolji svih vremena jer mu je PSG najjaci klub gdje je igrao a vidite hasana i džeke pa baljica gdje igraju i gdje su igrali eto zadnja utakmica sa ganom u sarajevu nije htjeo pozdravit navijace sarajeva koji su skandirali njegovo ime ni bahu ni mimu novinare al eto rezultati cuvaju trenera na klupi pa vidjet cemo sve 8-)
Jao price nasa repka dobila ime u Zenici :D :D Znaci da nije bilo Zenice nebi bilo ni repke ni uspjeha. Poslozile se to sto imamo strasnu repku i sto se nedostatak trkackih sposobnosti nasih reprezenattivaca moze malo sakriti na tom stadionu koji je podesniji za mali fudbal.
Prisvojili ste repku koda vam je babovina vise ste dosadni s tim.

Nisam volio nacin na koji je Susic izabran al sada pustite covjeka neka radi svoj posao, Bas mi se svidja pogotovo sada jer ne uvlaci se raji u supak kao sto je to Ciro radio a naivna Zenicka publika (sa okolinom) svrsavala na njegovo uvlacenje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 maj 2010, 18:48

Ejh, ma sta mi rece, ma zezas ti ?? :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 maj 2010, 20:38

Solidan ti je cijeli post ali čemu ovaj sarkazam? Nešto pogrešno sam rekao ili....? Mislim da si ovo malo bukvalno shvatio, zezali smo se na račun toga da mu treba portparol, al šta ti imam objašnjavati...Ako želiš diskutovati onda prvo se malo uvedi, tj. 1-2 stranice se vrati, pročitaj pa onda dalje.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 21 maj 2010, 21:21

kakvi bakraci i stilic ne moze meda pored miskea

a pepe ja te podrzavam samo naprijed kralju
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 21 maj 2010, 21:31

iskreno se nadam da sam u krivu, ali mislim da ćemo mi ove kvalifikacije sa sušićem da završimo očajno.
nadam se da sam u krivu. covjek mi djeluje totalno nezainteresovano. toliko od mene
mes que un club

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 21 maj 2010, 21:33

bubimir je napisao/la:iskreno se nadam da sam u krivu, ali mislim da ćemo mi ove kvalifikacije sa sušićem da završimo očajno.
nadam se da sam u krivu. covjek mi djeluje totalno nezainteresovano. toliko od mene
Vidjet cemo sad u ova naredna dva meca na "cemu" smo, mada se ne bi slozio sa tobom da ce biti ocajno.
× Plava krv ispod koze ×

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 maj 2010, 21:39

Cartman je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:broj jedan.PAPE ne odgovara novinaraima nasim (nazovimo ih tako) jer nemogu kad hoce doci do njega,i do reprezentativvaca
2.nema vise slikanja guzonja sat pred tekmu
3.nema vise da misimovic ostane vann loze zbog sinana sakica
4.zajebano je sto sarajevski kafici nece imati promet od reprezentativaca dan pred tekmu ITO KAKAV PROMET
5.okupljanje repke nije vise dolazak na odmor
6.nema vise onih koji MORAJU igrati
7.nema vise novinara po avionima
8.nema tv show sa cirokguzim da se raja valja od smjeha i da prijeti spaniji kako ce im **** majku :S
9.boli kada je neko iskren pa kaze da su nam stadioni u KURCU
10.boli to kada covjek ka+ze da u nasoj ligi nema igraca da valja I NEMA U PRAVU JE
11.profesionalizam je nesto sto mi nemamo urodjeno u sebi,pa nam se i desilo da misimovic u lisabonu ide od sobe svoje do mjesta gdje ce popiti kafu tacno 40 minuta ...a normalno treba da to traje 3 minute
12.pocelo je pljuvanje po PAPETU a covjek je doveo DESNOG beka,pozvao alispahica,ganja onog mlaog iz svedske i danske....raspituje se za igrace,ide o svom trosku gledati reprezentativce...
13..koji je to od dosadasnjih trenera pogledao vise od 1. utakmice u tri mjeseca nasih igraca uzivo??i ako odu ogule savez za karte sa PRVOM KLASOM UZ LUKSUZNI SMJESTAJ
14.mi navijaci NE ZASLUZUJEMO NISTA JER SMO OBICNI SELJACI KOJI PLJUJU PO NECEMU , A NEZNAMO PO CEMU.......

dao Bog pa se vratio Ćiro da potpise jos koji ugovor,da ode malo na OBN da snimi koju emisijicu,pa onda da dovede igrace u hotel da se slikaju sa elitom,i da pokoji put kaze kako je SVAKI IGRAC KRIV OSIM NJEGA ZA PORAZE !
Svaka cast za post.

oj kako se vi slazete to je za povracat - nismo vam mi neprijatelji - vi sami ostavite nama sjever Koseva da ga mi punimo ko protiv Norveske i Moldavije - evo i kod mene dole nik pa da se potpises s - svaka cast za post

bparena_HZ - hajd malo svoji smo :oops: :oops: :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 maj 2010, 21:42

to sto vi HZ otvorite oci tek s Susicem to je vas problem - mi smo i na nasem Koševu i na našem Bilinu Polju dok vi spavate - jesam li pogrijesio

bparena_HZ
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.