A ima ovakvih ispada gdje neko nezasluzeno upadne u uzi izbor ali nagrada je uvijek otisla u prave ruke. Al to je opet manje bitno i slabo ko pamti. Takodjer i ovi sto su upadali u top3, sve zasluzeno.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Tek sad vidim da je u pitanju skraćena lista, mislio sam da se priča o onoj prvobitnoj sa milijardu igrača. Slažem se da Bale ne treba biti na ovoj listi.GabrielBatistuta je napisao/la: Nit su oni nit je on.
Wales je u smijesnoj grupi igrao i recimo vise je Sigurdson zasluzio igrajuci u realno tezoj grupi,mada ima igraca koji su se prije trebali naci na spisku.
Kao sto rece Kajzer nije sve tekme ni odigrao u ovoj godini,tako da je ovaj potez da ga se stavi u neki siri izbor cisti marketinski potez jer igra za Real Madrid. Sad ne znam jel Aubemeyang iz BvB-a na popisu jer nisam obracao nesta posebno paznju na to,prvenstveno jer je ova nagrada smijesna vec zadnjih 5-6 godina,ali je svakako zasluzio da bude tu prije Balea.
Kalendarska godina se gleda.Pogba je napisao/la:Zasto je Vidal predstavnik Bayerna kada znamo da se gleda prošla fudbalska sezona u izboru, a ne kalendarska godina? Ili sam pobrkao nešto.
Ispravio sam ti postDonnie Darko je napisao/la: ---------------------------Buffon------------------------------------
----Alves---------Pique--------------X--------------Alba-----
--------------------------Busquets--------------------------------
--------------X---------------------Iniesta-----------------
----Messi-----------------Suarez-----------Neymar-----------
Realno.
Malo beze, šta su prošla, 2 mjeseca nove sezone, realno je da ga se ocjenjuje kroz prizmu Juventusa, to je tako gledajući recimo s aspekta Zlatne lopte. Primjer Cannavara.Donnie Darko je napisao/la:Kalendarska godina se gleda.Pogba je napisao/la:Zasto je Vidal predstavnik Bayerna kada znamo da se gleda prošla fudbalska sezona u izboru, a ne kalendarska godina? Ili sam pobrkao nešto.
Osim što je Cannavaro ocjenjen kroz prizmu Italijanske reprezentacijePogba je napisao/la:Malo beze, šta su prošla, 2 mjeseca nove sezone, realno je da ga se ocjenjuje kroz prizmu Juventusa, to je tako gledajući recimo s aspekta Zlatne lopte. Primjer Cannavara.Donnie Darko je napisao/la:Kalendarska godina se gleda.Pogba je napisao/la:Zasto je Vidal predstavnik Bayerna kada znamo da se gleda prošla fudbalska sezona u izboru, a ne kalendarska godina? Ili sam pobrkao nešto.
Uveliko je Sp doprinio, ali ne mogu se složiti jer sam naravno kao i danas i tada gledao sve partije Juventusa i u periodu 2004-2006 nije bilo dominantnijeg stopera.Donnie Darko je napisao/la: Osim što je Cannavaro ocjenjen kroz prizmu Italijanske reprezentacije![]()
zato se nagrada dodjeljuje u januaru, da se gleda sezona bilo bi u junu.
Bilo je dominantnijih igrača. Da se klubski fudbal gledao Ronaldinho bi ponovo pomeo konkurenciju.Pogba je napisao/la:Uveliko je Sp doprinio, ali ne mogu se složiti jer sam naravno kao i danas i tada gledao sve partije Juventusa i u periodu 2004-2006 nije bilo dominantnijeg stopera.Donnie Darko je napisao/la: Osim što je Cannavaro ocjenjen kroz prizmu Italijanske reprezentacije![]()
zato se nagrada dodjeljuje u januaru, da se gleda sezona bilo bi u junu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.