Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zna li neko jos nekakav dobar forum na komebse moguvdobiti zanimljive informacije u vezi tekmi itd itd
idem ovako probati....

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Houston - Philadelphia kp1 1,85 Wwin
Ne znam da li se radi o gresci, ili su jednostavno zbog Houstonove lose forme ovoliko podigli kvotu, ali koliko god ovi bili losi, Philadelphia je losija, odnosno najlosiji tim u ligi, koji nakon 16 utakmica ima isto toliko poraza.
Utakmica se igra 28.11.
Ne znam da li se radi o gresci, ili su jednostavno zbog Houstonove lose forme ovoliko podigli kvotu, ali koliko god ovi bili losi, Philadelphia je losija, odnosno najlosiji tim u ligi, koji nakon 16 utakmica ima isto toliko poraza.
Utakmica se igra 28.11.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Krasnodar - Dortmund 2
Qarabaq - Tottenham 2
Qarabaq - Tottenham 2
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Upravo su kvotu na Houston povecali na 2,30. LudiloClutch je napisao/la:Houston - Philadelphia kp1 1,85 Wwin
Utakmica se igra 28.11.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Ja ipak mislim da je ovo greska neka ...
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Obrisano. Ko je jamio jamio 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Jos bio hendikep 9,5 razlike na Houston 3,65 jbt 

Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Dobro ce nam doci ovaj dan pauze da se naspavamo ako nista haha. Jel jos drze tu kv da zajmim para hahaa
nije lijepo lagati ljude.. a makar ako lazete, onda lazite kvalitetno...
znaci najjace svjetske kladionice, ciji bookieji zaradjuju hiljade eura mjesecno da smisljaju kvote NE IZBACUJU TRI DANA UNAPRIJED KVOTE NA NBA, a ne ovi prepisivaci sa wwina...
znaci NIKAD nije bilo u wwinu tri dana unaprijed nba i ne znam zasto lazete ljude ovdje bezveze?
znaci najjace svjetske kladionice, ciji bookieji zaradjuju hiljade eura mjesecno da smisljaju kvote NE IZBACUJU TRI DANA UNAPRIJED KVOTE NA NBA, a ne ovi prepisivaci sa wwina...
znaci NIKAD nije bilo u wwinu tri dana unaprijed nba i ne znam zasto lazete ljude ovdje bezveze?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
- Kontakt:
i da je bilo svakako ce staviti kvotu 1 na uplate,tako da nista od toga
nego,kontam cak da stavim na umm salal-al wakrah da nece biti golova,ovo sto sam gledao tankosava utakmica,a kvota 4 haj ga znaj,a mozda se i sad prospu golovi u drugom
nego,kontam cak da stavim na umm salal-al wakrah da nece biti golova,ovo sto sam gledao tankosava utakmica,a kvota 4 haj ga znaj,a mozda se i sad prospu golovi u drugom
KK_Bosna je napisao/la:nije lijepo lagati ljude.. a makar ako lazete, onda lazite kvalitetno...

Dokaz da je @clutch govorio istinu

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
O cemu pricas zasto bi neko lagao ?KK_Bosna je napisao/la:nije lijepo lagati ljude.. a makar ako lazete, onda lazite kvalitetno...
Momak ti je postavio sliku.
I hajde da je samo @clutch slagao,nego sam i ja maksuz usao na wwin i vidio da govori istinu,cak je na hendikep Houstona 9,5 razlike bila kvota 3,65.
Pored ove utakmice,bila je jos samo jedna tekma u ponudi,ne znam koja.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
KK_Bosna je napisao/la:nije lijepo lagati ljude.. a makar ako lazete, onda lazite kvalitetno...

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
treba mi 5-6 parova da odigram listić pa zamolio bi svakoga da mi predloži jedan par za koji misli da je najsigurniji
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
- BavaracZenica
- Kontakt:
Rosenborg - Saint Etienne X
Monaco- Anderlecht 1
Monaco- Anderlecht 1

FC Bayern !!!!!
e moj svjetski bookie što te lik spusti

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Burberry46
- Kontakt:
Prijedlozi za Euroligu, broj koseva?
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
L Brecel - 1 1,40
Krasnodar tžk1 2.25
Napoli zx2 1,68
Marseille 1 1.20
Lazio tžk2 1.85
Qarabak tžk1 2.20
Khimki - Bayern 161.5 z1 1.85
Strasbourg 67.5 zg2 1.85
Zagreb - Besiktas +6.5 h2 1.85
Montpellier +5,5 h2 1.80
Kvota = 294 KM
Krasnodar tžk1 2.25
Napoli zx2 1,68
Marseille 1 1.20
Lazio tžk2 1.85
Qarabak tžk1 2.20
Khimki - Bayern 161.5 z1 1.85
Strasbourg 67.5 zg2 1.85
Zagreb - Besiktas +6.5 h2 1.85
Montpellier +5,5 h2 1.80
Kvota = 294 KM
Dajte 4-5 parova iz Euroleague. Ybm mater ne znam šta da odigram. AZ i Liverpool jedino.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.