Inače bih volio u jednoj prijateljskoj vidjeti ovu postavu:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kratko i jasnoIgmanskiVuk je napisao/la:Busuladzić.....
Husidić........
Zec klupa u Quabali!
Prcić klupa u Torinu!
Vrančić klupa u Darmstadtu!
Martić Serija B!
Hajradinović u Gentu ni na klupi!
Kvesić ni na klupi Antalyaspora!
Mateo Sušić....nemoj reči, da pratiš i ligu Moldavije dosadnom nedeljom!?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Volio bi i ja, da imamo 30 igraca u ligama petice i da vode glavnu rijec u svojim klubovima ali previse letimo. Ti ako hoces nadji bolje igrace i napisi jih slobodnoIgmanskiVuk je napisao/la:Busuladzić.....
Husidić........
Zec klupa u Quabali!
Prcić klupa u Torinu!
Vrančić klupa u Darmstadtu!
Martić Serija B!
Hajradinović u Gentu ni na klupi!
Kvesić ni na klupi Antalyaspora!
Mateo Sušić....nemoj reči, da pratiš i ligu Moldavije dosadnom nedeljom!?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
jasmin10 je napisao/la:Lulic bi mogao nekada uletiti, ali je zato neprikosnoven Suljic
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Boki mene citao i zapisivao
Po meni najidealnija formacija u fudbalu ali moras imati 3 vrhunska stopera da ne bi imao propuh pozadi(mi nemamo nijednog) i 2 bocna igraca koji ili su solidni tehnicari pa da mogu ucestvovati u akcijama sa ostatkom veznog reda(nemamo nijednog od svih bekova/krila) ili su fizicki zvijeri pa da su prijetnja ofanzivno(nasa krila nisu prijetnja ofanzivno) uz solidnu defanzivu(nasi bekovi nemaju solidnu defanzivu) pa da trce gore dole da rade i ofanzivne i defanzivne zadatke.Adnan89 je napisao/la:Dosta traze 352 formaciju..rizična je ali kad pomislis odbrana je svakako losa a sto ne imati jednog igraca vise u ofanzivi?..pa malo i gušti tu sredinu za posjed lopte...naravno jedan krilni igrac da bude i defanzivno orijentisan.
Bolje pozvati nekog od 23,24 godine koji neće biti nikakav faktor.AnelZ je napisao/la:Ja ne bi pozvao igraca od 30 godina koji nije odigrao do sada ni jednu utakmicu za reprezentaciju pa makar bio na nivou nasih boljih igraca. Ali to je moje misljenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.