FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gollum
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gollum » 21 maj 2010, 14:38

Željovac je napisao/la:Hajde evo konkretnih par pitanja!

1. Može li se ikako saznati da li je fakat Žujo ono izjavio za onaj portal? Ako nije, ima pravo da ih tuži. A ako jeste, onda treba da malo istrenira mozak i da ne izlijeće sa onakvim idiotarijama.

2. Osim oba primljena gola objašnjava činjenicom da Bajić nije 6 mjeseci igrao stopera. Šta je bilo sa ostalim igračima i njihovim katastrofalnim reakcijama? Trema? Pshička nepripremljenost? Nije Bajić jedini zakazao kod golova!
Pa, nece Osim novinarima sportsport.ba drzati jednosatno predavanje o tome ko je sve grijesio. Covjek je naveo najvazniji razlog za primanje golova. Jos je jednom pogledao utakmicu u miru, i sve ostale greske ce oni analizirati zajedno, i naravno nastojati da ih isprave.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 21 maj 2010, 14:52

Neki su shvatili da se Zeljo ponovo budi i da se vraca na stare staze slave.Mnogima to ne odgovara uglavnom subjektivnim novinarima koji izmisljaju kojekakve tekstove da bi unijeli nemir u FK Zeljeznicar.Imali smo sezonu koju niko nije mogao zamisliti i presretan sam,na pragu smo titule,a igrali smo finale kupa i cetiri izuzetne tekme s Borcem koje je pratilo vise od pedeset hiljada gledalaca.Da nije komsija ubilicki orjentisani igrali bi i derbi pred trideset hiljada ljudi.Ustvari i oni su se najvise digli.Ovo jos nisam vidio u svom zivotu da se neko ovako raduje tudjem neuspjehu kao sto su se pitari nama radovali.Toliki stres su dozivjeli da je to nevidjeno.Skoro pa kraj je sezone i spominju se razna imena klubova koji su zainteresirani za:Amara,Bekrica,Sehica(koji je dobio poziv u repku) itd.....Jos uvijek ne mogu da se oporavim od poraza protiv Borca,ali me raduje ona atmosfera i kvalitet utakmice.Evropski klub,evropske karte kod vecine klubova karte su 2 ili 3km,maksimalno 5 ili nekad 8km,a kod nas 7,10,20 i opet nas dodje petneast hiljada.Poraz je dosao kao opomena i upozorenje Amaru i upravi kluba da ova ekipa nema domete za evrope.U nasem prvenstvu vjerujem da bi se opet borili za titulu,ali za nesto vise potrebna su minimalno cetiri(dva beka,jak veznjak i centarfor pod uslovom da se KERLA VRATI) klasna i iskusna igraca,ali pod uslovom da svi igraci ostanu na okupu.

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!
AMAR OSIM!

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 21 maj 2010, 14:58

http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 maj 2010, 15:04

čamac je napisao/la:Pustite karte ba ljudi, šta nam je ovo sa Seyom. Nidže čo'jka dva dana.
na rehabilitaciji...
dupla cuna majstore :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 21 maj 2010, 15:09

Ma hajde šta možemo sviju nas je potreslo. Ništa novo što bi se reklo. Sudbina, džaba je. Ko je preživio Videoton neuništiv je. Nego s godinama sve pada teže. Idemo dalje.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 21 maj 2010, 15:12

ja sam je napisao/la:jer si najveci!!!

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-36728.htm
Gdje baš Dobrinju nađoše? Dole smo nekako manjina. Možda baš zato.

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 21 maj 2010, 15:15

čamac je napisao/la:

Manjina ? hahahah
Najjaci su Dobrinjski Manijaci 8-)

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 21 maj 2010, 15:19

Pošto sam se tek registrovala, želim da pozdravim sve željovce na ovom forumu.A sad, ako može ,jedno žensko mišljenje .Ovdje primjećujem, kod pojedinih, tipično naše bosansko ponašanje.Svi znaju tuđi posao bolje od onoga koji ga radi.Amar zna svoj posao i treba ga pustiti da ga radi.U ovoj posljednjoj utakmici kupa igrači su malo opušteno počeli, a onda su, po mom mišljenju, sagorjeli.Pošto sam na sjeveru preživjela Krunića i Hotića, ja trenutno uživam u Željinim utakmicama i ne dozvoljavam da mi neosvajanje kupa to pokvari. O navijačima koji psuju igračima, neću trošiti riječi na forumu, nego već od sljedeće utakmice reagujem na licu mjesta. Već imam dva debila na ziceru,pojavili su se na početki polusezone, u svaku utakmicu mi se po..ru. Smatram da oni to rade zbog toga što im mi dozvojavamo, ne reagujemo, a dužnost nam je da takve odstranimo sa tribine. Ljubi vas mama
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 21 maj 2010, 15:19

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 21 maj 2010, 15:21

mamaSmurf je napisao/la:Pošto sam se tek registrovala, želim da pozdravim sve željovce na ovom forumu.A sad, ako može ,jedno žensko mišljenje .Ovdje primjećujem, kod pojedinih, tipično naše bosansko ponašanje.Svi znaju tuđi posao bolje od onoga koji ga radi.Amar zna svoj posao i treba ga pustiti da ga radi.U ovoj posljednjoj utakmici kupa igrači su malo opušteno počeli, a onda su, po mom mišljenju, sagorjeli.Pošto sam na sjeveru preživjela Krunića i Hotića, ja trenutno uživam u Željinim utakmicama i ne dozvoljavam da mi neosvajanje kupa to pokvari. O navijačima koji psuju igračima, neću trošiti riječi na forumu, nego već od sljedeće utakmice reagujem na licu mjesta. Već imam dva debila na ziceru,pojavili su se na početki polusezone, u svaku utakmicu mi se po..ru. Smatram da oni to rade zbog toga što im mi dozvojavamo, ne reagujemo, a dužnost nam je da takve odstranimo sa tribine. Ljubi vas mama
:lol: :lol: :lol:

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 21 maj 2010, 15:27

Svaka cast! 8-)

Sto se tice utakmice sa Borcem :cry: ali to je fudbal. Mislim da igraci iz nekog samo njima poznatog razloga nisu shvatili Borca maksimalno ozbiljno i to im se obilo o glavu. Amar je 10000000000000 puta ponovio da je mala razlika medju ekipama u cijeloj ligi, neznatna i da samo ozbiljan pristup igraca svakoj utakmici svih 90 minuta donosi pozitivan rezultat. I to je fakat. Igraci nisu prekucali ovu ligu i toga moraju biti svjesni. Zato maksimalno u nedjelju ako Bog da od prve minute pa do samog kraja :!:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 maj 2010, 15:37

čamac je napisao/la:Ma hajde šta možemo sviju nas je potreslo. Ništa novo što bi se reklo. Sudbina, džaba je. Ko je preživio Videoton neuništiv je. Nego s godinama sve pada teže. Idemo dalje.
neke manje neke vise...al nisam dolazio da ne fasujem bananu...pile mi rece da brines zbog baklje :mrgreen: pa reko da se javim :mrgreen:

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 21 maj 2010, 16:04

kakva je ovo prica o puzigaci?

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 21 maj 2010, 16:05

1921 je napisao/la:OPROSTI MILANE !

http://fkzeljeznicar.com/novosti/oprosti-milane.php

Svaka cast!

A te "navijace" koji su poceli to skandiranje treba izbaciti sa tribine jer ti isti na zasluzuju da Želju gledaju ni preko TV ekrana!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 maj 2010, 16:10

chichak je napisao/la:Joj drug jesi se ti navadio na prodaju i zavjere,neka loma odvadi.
Druže, ja ne znam gdje si ti u zadnjem mom postu našao teoriju zavjere. Ne želim više na tu temu, rekao sam što sam imao. Pravo bi ružno bilo da fakat Žujo onako priča, a moram priznati da mi to i liči na njegovu bahatost. I fakat da me zanima je li istina ili Bukovina izmišlja. Šta trebamo, samo k'o ovce pisati postove "ŽELJO samo ŽELJO"?!

Puizgaća je svojevremeno pokazao tri prsta pred Jugom, pa dolazio s Mulalićem da se izvine, za šta je dobio aplauz. Čak i tada se govorilo da se izvinuo jer je želio u ŽELJU. Neki klocevi su mu tad čak i dres tražili :oops:

Milane, oprosti!
Ništa, ništa, uredu je. :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 maj 2010, 16:15

Željovac je napisao/la:
chichak je napisao/la:Joj drug jesi se ti navadio na prodaju i zavjere,neka loma odvadi.
Druže, ja ne znam gdje si ti u zadnjem mom postu našao teoriju zavjere. Ne želim više na tu temu, rekao sam što sam imao. Pravo bi ružno bilo da fakat Žujo onako priča, a moram priznati da mi to i liči na njegovu bahatost. I fakat da me zanima je li istina ili Bukovina izmišlja. Šta trebamo, samo k'o ovce pisati postove "ŽELJO samo ŽELJO"?!
Ma jarane , Borovina lupa gluposti po obicaju -vjeruj meni...ništa novo od njega.
Kakva crna Vojvodina, apsurdno je o tome uopšte raspravljati.
Amaru ponuditi ugovor na 10 godina, ma doživotno što se mene tice.
Covjek je, prije svega, veliki fanatik i navijac Želje, digao nas iz mrtvih za samo jednu sezonu i to sa na brzinu sklepanim timom 15 dana prije pocetka prvenstva.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 21 maj 2010, 16:17

čamac je napisao/la:

Manjina ? Ne, ovo je moja skola :mrgreen: i svi (skoro) navijaju za Zelju. :)

I btw. oprosti Milane !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 maj 2010, 16:21

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 maj 2010, 16:25

Uh što kasni upload ove epizode. Ako je uopšte ranije i napravljena...
Bekrić ako ne uspije u fudbalu, može da radi na hotline-u.

Visca el Višća!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 21 maj 2010, 17:10

Nadam se da MILAN zna da su psovali jednodnevni navijaci i zato im se od srijede mamama stuca.
Naprijed ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,a pitarcicima poruka da je prijava za koridu u Cevljanovicima do sutra u 12(pa ako hoce u evropu nek pozure).
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, antibot, avalPacidoroP, dark44, FrDiHu, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, knoa, sassari, ZeljeznicarUberAlles i 170 gostiju.