Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
[youtube][/youtube]
Sigurno nece kupiti ponovo WC napadaca.. vec 40m raspodjeliti i kupiti 4 fantasticna igraca.. mlada po mogucnosti.. razviti njih cetvoricu i sve tako.. to je politika Atletico Madrida..
ali reci mi ko garantuje da ce Gomez pristati na to? pa nije covjek budala.. dosao iz Stuttgarta ( koji je inace institucija za Vukove ) i sad da on ode u Wolfsburg? mozda za jedno 2 godine kada mu ugovor malo padne..
.. ko kesira 40m taj ce ga dobiti, jer njega mogu samo dovesti najveci, a najveci imaju odlicne napadace, i nijedan napadac iz najvecih klubova ne bi otisao da igra za nekakav Wolfsubug.. 
ali reci mi ko garantuje da ce Gomez pristati na to? pa nije covjek budala.. dosao iz Stuttgarta ( koji je inace institucija za Vukove ) i sad da on ode u Wolfsburg? mozda za jedno 2 godine kada mu ugovor malo padne..

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nekakav Wolfsburg je drugi u BL po cijenama igraca.
Taj nekakav Wolfsburg je proslogodisnji prvak BL.
Isto tako nekakav Wolfburg ima tone reprezentativaca iz drugih zemalja.Samo dva iz Brazila.
Taj nekakav Wolfsburg je proslogodisnji prvak BL.
Isto tako nekakav Wolfburg ima tone reprezentativaca iz drugih zemalja.Samo dva iz Brazila.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Edin Dzeko u Real Madridu sad bilo na vijestima na TV-SA
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Principatus
- Kontakt:
Ponovo neko nagadjanje ili nesto konkretno?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dzeko i Mourinho su na razgovoru u Madridu...zNACI JOS MALO PA GOTOVO

Mourinho je vec stupio u kontakt sa menagerom Edina Dzeke
Eto znaci Dzeko se sve blizi Realu i prvoj postavi tog tima!
Eto navijaci Reala mogu da se raduju vjerovatno su dobili ono sto su htjeli

Mourinho je vec stupio u kontakt sa menagerom Edina Dzeke

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Gdje god pređe Džeko, po sistemu automatike ja počinjem navijati za taj klub.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Gdje se to moze procitati za Dzeku, ima li gdje da pise. Hvala unaprijed.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Super, onda Benzema ili Higuain dolaze u United.Ponos Torina je napisao/la:Dzeko i Mourinho su na razgovoru u Madridu...zNACI JOS MALO PA GOTOVO![]()
Mourinho je vec stupio u kontakt sa menagerom Edina Dzeke![]()
![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Ponos Torina
- Kontakt:
Info je TV-SA bilo je maloprije na sportu!
Slazem se ! Ipak volio bi da ne ide u Real jer nekako njih ne mogu svarit. Ipak pokusat cu ako budem moraoAYAN je napisao/la:Gdje god pređe Džeko, po sistemu automatike ja počinjem navijati za taj klub.

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Sada sam ovu informaciju napisao na Transfermarktu, nece navijaci VW-a, moci cijelu noc spavati. Mislim licno da je vrijeme da ode u neki veci klub i pokaze svoju klasu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Ponos Torina
- Kontakt:
hehehamerosm je napisao/la:Sada sam ovu informaciju napisao na Transfermarktu, nece navijaci VW-a, moci cijelu noc spavati. Mislim licno da je vrijeme da ode u neki veci klub i pokaze svoju klasu.
ma hajde dosta je dao Wolfsburgu cak i previse

e ne mogu vala za njih navijati ili u vasem slucaju simpatizirati, taman da mi je Dzeko rodjeni brat.KONGO je napisao/la:Slazem se ! Ipak volio bi da ne ide u Real jer nekako njih ne mogu svarit. Ipak pokusat cu ako budem moraoAYAN je napisao/la:Gdje god pređe Džeko, po sistemu automatike ja počinjem navijati za taj klub.

ipak moram priznati da bi svakom bosancu prijalo da nam jedan reprezentativac igra u (po svemu sudeci) najvecem klubu svih vremena.
Vom Jäger zum Gejagten
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma sta ce u Realu, bolji je Wolfsburg od njih. Wolfsburg je bio prvak Njemacke prosle sezone a Real nije odavno bio prvak u Spaniji.
p.s. Heheh salim se naravno, ovo bi bilo logikom onoga koji je rekao da je Hoffenheim bolji od Lazia
p.s. Heheh salim se naravno, ovo bi bilo logikom onoga koji je rekao da je Hoffenheim bolji od Lazia

Ma haj'ti Dzeko u Lazio
kakav Real neces tri gola zabiti.Ronaldo skrt
lopte dobiti neces.Jedino ako mu Pepe bude asistirao
A fe Lazio Pa kad Pandev rece radije nazad u Strumicu nego opet igrati za Lazio.

lopte dobiti neces.Jedino ako mu Pepe bude asistirao

A fe Lazio Pa kad Pandev rece radije nazad u Strumicu nego opet igrati za Lazio.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
To samo glupani nemogu skontat da je Hofenhajm bolji od glupog Lazijacalcio je napisao/la:Ma sta ce u Realu, bolji je Wolfsburg od njih. Wolfsburg je bio prvak Njemacke prosle sezone a Real nije odavno bio prvak u Spaniji.

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Zovem se bilal i imam 7 godina i pisem po forumu.Bilal je napisao/la:To samo glupani nemogu skontat da je Hofenhajm bolji od glupog Lazijacalcio je napisao/la:Ma sta ce u Realu, bolji je Wolfsburg od njih. Wolfsburg je bio prvak Njemacke prosle sezone a Real nije odavno bio prvak u Spaniji.
BosnaE
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Abd da odes u Arsenal ili mozda chealsea 

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], zastitaIdentiteta i 48 gostiju.