Odavno neko nije bio isamaran na ovom forumu kao ovaj "super" veceras! Duska19FKS46 je napisao/la:@duska
Nemoja ih visesuper ce zaplakat koliko mu vokri
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Super je ok.
Dok duska ne dodje hahahahahhaha
Dok duska ne dodje hahahahahhaha
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
vidi kona sto nas prate,svaka cast,skidam kapu,ipak smo najtrofejniji u drzavi pa zasluzujemo ovoliku paznju
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Klupa i Haugesund

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Samo cu reci 51%super je napisao/la:vidi kona sto nas prate,svaka cast,skidam kapu,ipak smo najtrofejniji u drzavi pa zasluzujemo ovoliku paznju
Suti bolan pokrij se dekom, ne pokusavaj se vaditi nista!! Isamarao te covjek, da imas obraza ugasio bi forum i otisao spavat!super je napisao/la:vidi kona sto nas prate,svaka cast,skidam kapu,ipak smo najtrofejniji u drzavi pa zasluzujemo ovoliku paznju
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- kenan_tm87
- Kontakt:
Opet se ONO našlo nekome da pričakenan_tm87 je napisao/la:De ba dobro je Stevanovicu, Misimovicu, Luka Toniju, Montielu, Ibricicu, Vukcevicu, Vešoviću, Veseli, itd. itd. itd. Sve igraci sa kojima se k'o nesto i pregovaralo, pa na kraju i propalo. Tako i ovo sto oni pisu, dolazi od njih, a kod vas iz usta onih koji su se time kurcili prije nego sto je trebalo (Ibrakovic, Fening, itd.).
FORZA ZELJO
Govedarica, Ordagic, Jankovic.. hahahhakenan_tm87 je napisao/la:Opet se ONO našlo nekome da pričakenan_tm87 je napisao/la:De ba dobro je Stevanovicu, Misimovicu, Luka Toniju, Montielu, Ibricicu, Vukcevicu, Vešoviću, Veseli, itd. itd. itd. Sve igraci sa kojima se k'o nesto i pregovaralo, pa na kraju i propalo. Tako i ovo sto oni pisu, dolazi od njih, a kod vas iz usta onih koji su se time kurcili prije nego sto je trebalo (Ibrakovic, Fening, itd.).Hahah. Sa sponzorom se sigurno pregovaralo, a zasto je propalo od skoro dogovorenog to znaju samo oni koji su i pregovarali.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E ti sve zajebajoker90 je napisao/la:Govedarica, Ordagic, Jankovic.. hahahhakenan_tm87 je napisao/la:Opet se ONO našlo nekome da pričakenan_tm87 je napisao/la:De ba dobro je Stevanovicu, Misimovicu, Luka Toniju, Montielu, Ibricicu, Vukcevicu, Vešoviću, Veseli, itd. itd. itd. Sve igraci sa kojima se k'o nesto i pregovaralo, pa na kraju i propalo. Tako i ovo sto oni pisu, dolazi od njih, a kod vas iz usta onih koji su se time kurcili prije nego sto je trebalo (Ibrakovic, Fening, itd.).Hahah. Sa sponzorom se sigurno pregovaralo, a zasto je propalo od skoro dogovorenog to znaju samo oni koji su i pregovarali.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
ova troica igraca su se pokazala ove sezone i bolje sto nisu dosli
51%--------49%

Živjeli vi meni sto godina
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- super
- Kontakt:
znaci prpa kod kona cim su online u ovolikom broju i to na temama najtrofejnijeg kluba
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ove poruke znace da se taj sto se prestavlja kao navijac sarajeva nekada prestavljao kao navijac zelje dok mu je super slao privatne poruke, mislim da ovo vise govori o njemu nego o superu.
Strucnjak ovo nisu ppclub21 je napisao/la:Ove poruke znace da se taj sto se prestavlja kao navijac sarajeva nekada prestavljao kao navijac zelje dok mu je super slao privatne poruke, mislim da ovo vise govori o njemu nego o superu.
Mislio sm da su pp al ne bitno, vidi se da je upucen u neke pregovore oko igraca pa se pravi vazan i nekoga omalovazava to govori o njemu vise nego o superu.Ado76 je napisao/la:Strucnjak ovo nisu ppclub21 je napisao/la:Ove poruke znace da se taj sto se prestavlja kao navijac sarajeva nekada prestavljao kao navijac zelje dok mu je super slao privatne poruke, mislim da ovo vise govori o njemu nego o superu.![]()
Super je super,on je upucen u transfere i sponzoreclub21 je napisao/la:Mislio sm da su pp al ne bitno, vidi se da je upucen u neke pregovore oko igraca pa se pravi vazan i nekoga omalovazava to govori o njemu vise nego o superu.Ado76 je napisao/la:Strucnjak ovo nisu ppclub21 je napisao/la:Ove poruke znace da se taj sto se prestavlja kao navijac sarajeva nekada prestavljao kao navijac zelje dok mu je super slao privatne poruke, mislim da ovo vise govori o njemu nego o superu.![]()
- super
- Kontakt:
jbg,pojedini moraju opravdati platu,vise po nasim forumima da ruse i malo pozitivnu atmosferuclub21 je napisao/la:Mislio sm da su pp al ne bitno, vidi se da je upucen u neke pregovore oko igraca pa se pravi vazan i nekoga omalovazava to govori o njemu vise nego o superu.Ado76 je napisao/la:Strucnjak ovo nisu ppclub21 je napisao/la:Ove poruke znace da se taj sto se prestavlja kao navijac sarajeva nekada prestavljao kao navijac zelje dok mu je super slao privatne poruke, mislim da ovo vise govori o njemu nego o superu.![]()
- kenan_tm87
- Kontakt:
Pa decko to i jeste moja poenta, pregovori propadaju, a to ne znaci da su to lazne informacije, izmisljene. Zar ste tako glupi da ne kontate ni kad vam se nacrta? Ne vjerujem, valjda sad skontate.joker90 je napisao/la:
Govedarica, Ordagic, Jankovic.. hahahha
FORZA ZELJO
strumfovi, molite boga da se Azmir ne vrati u Slobodu 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Moja poenta je da je ovaj insajder super cirkusant, od kojeg bih vise ja do sada pogodio, a nikakve informacije o Zeljeznicaru nemam. Znaci da sam samo random lupao, pogodio bih koliko i on. A kad smo vec kod imena ovih sto su propala, dovoljno je pogledati ko je nas odbio, a ko vas. Tako da, ja se ne bih smijao tome da sam na vasem mjestu.kenan_tm87 je napisao/la:Pa decko to i jeste moja poenta, pregovori propadaju, a to ne znaci da su to lazne informacije, izmisljene. Zar ste tako glupi da ne kontate ni kad vam se nacrta? Ne vjerujem, valjda sad skontate.joker90 je napisao/la:
Govedarica, Ordagic, Jankovic.. hahahha
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Bosana, Zaboljesutra i 16 gostiju.